Gość: gość 2013 IP: *.punkt.opole.pl 28.03.13, 19:05 Przecież on siedział na krześle a tak dziwnie kiwa głową. Co mu się stało? www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130328/POWIAT01/130329430 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PUMA he he dobre :-)) IP: *.pools.arcor-ip.net 28.03.13, 19:25 youtu.be/5SLJrJ6nnUQ?t=31s rzeczywiście, jest na haju albo sam nie wiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalecznik wcale nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.13, 20:49 Wy się lepiej zastanówcie kogo w zamian i co ma robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PUMA wybór masz IP: *.pools.arcor-ip.net 28.03.13, 21:45 Kawałko lub Jarmuziewicz. Kogo wolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord Re: wybór masz IP: *.play-internet.pl 28.03.13, 23:58 no co ty. Wiśniewski szykuje się na stołek tak, że aż nóżkami przebiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbb Re: wybór masz IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.13, 06:29 MA starcze ADHD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PUMA Re: wybór masz IP: *.pools.arcor-ip.net 29.03.13, 07:21 A zaplecze to ten Wiśniewski to gdzie ma? Bo nie widziałem. Przecież nie pójdzie z krzemieniem w dłoni rozbijać korzeniowskiego betonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 2013 Re: Dlaczego prezydent Zembaczyński tak się kiwa? IP: *.punkt.opole.pl 29.03.13, 18:45 Nie rozumiem, dlaczego tak brzydko piszecie o prezydencie. A jeśli ten człowiek wymaga prawdziwej pomocy medycznej, to co? Można tylko współczuć. A tak konkretnie to powinien iść na emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Materiał wideo 01.04.13, 22:11 wskazuje, że prezydent ma poważne problemy zdrowotne. Przyznam, że ten materiał zrobił ma mnie bardzo przykre wrażenie. Jestem pełen współczucia dla tego człowieka, którego wielokrotnie krytkowałem, niezależnie od tego, co jest powodem tego stanu. Widziałem to rano, ale dopiero teraz zdecydowałem się coś napisać. Nie rozumiem dlaczego jego rodzina, lekarz, znajomi i przyjaciele nie są w stanie go nakłonić do złożenia urzędu. Przeczytałem, że ma żonę i dwoje dzieci. Ma zaufanych zastępców. Do jakiegoślekarza musi chodzić. Apeluję do tych osób. Nie pozwólcie dalej panu Zembaczyńskiemu robić z siebie publicznego widowiska. Mimo całego mojego krytycyzmu, twierdzę, że nie zasłużył sobie na to. Póki co radni mogliby chociaż zaprzestać nagrywania tych tragicznych taśm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombie Re: Materiał wideo IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.13, 22:28 mieszaniec-zopola napisał: > N > ie pozwólcie dalej panu Zembaczyńskiemu robić z siebie publicznego widowiska. Żaden prezydencki urzędnik ani też żadne służby nie reagują również na publicznie stawiane zarzuty, które zamieszcza na tym forum niejaki men1972 (zlecenie zabójstwa, kradzież). Jeśli to oszczerstwa to są na to paragrafy, nieprawdaż? No, chyba, że to nie są oszczerstwa... Ciekawi mnie również, że media - tak przecież w tych czasach skłonne do szukania newsów - nie zajmą się ani jednym (dziwne zachowanie), ani drugim (zarzuty)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aprilis Re: Materiał wideo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.13, 09:10 Czepiacie się, człowiek ma chyba po prostu taki rodzaj ekspresji, gestykulacji, czy to choroba? popatrzcie: link 1 link 2 link 3 Odpowiedz Link Zgłoś
men1972 @zombie 02.04.13, 13:17 @zombie > Żaden prezydencki urzędnik ani też żadne służby nie reagują również na publiczn > ie stawiane zarzuty, które zamieszcza na tym forum niejaki men1972 (zlecenie za > bójstwa, kradzież). Jeśli to oszczerstwa to są na to paragrafy, nieprawdaż? No, > chyba, że to nie są oszczerstwa... =================================== No więc chyba moje słowa to nie były i nie są oszczerstwami pod adresem Zembaczyńskiego. Dzisiaj tobie i nie tylko tobie mogę napisać - bo są już zeznania świadków. Mogę napisać, że prezydent Ryszard Zembaczyński działał w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się wyłudzeniami. A kiedy sprawa się wydała, on Ryszard Zembaczyński fizycznie zapłacił i fizycznie zlecił zbrodnię zabójstwa głównego świadka który ,,sprzedał,, Policji informację o wyłudzeniach. Ryszard Zembaczyński za przyjęcie zlecenia zbrodni zabójstwa zapłacił 80.000 zł / osiemdziesiąt tysięcy złotych /. Wcześniej myśleliśmy że on zapłacił tylko 40.000 zł, ale po ustaleniach okazało sie to być kwotą dwukrotnie większą = 80.000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drugi kwietnia @ men1972 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.13, 14:25 nie wiem, czy zauważyłeś, ale prima aprilis już sie skończył PS ciekawe na ile wyceniłbys zlecenie usuniecia Twoich wpisów na forum GW? Odpowiedz Link Zgłoś
men1972 @drugi kwietnia 03.04.13, 11:39 Gość portalu: drugi kwietnia napisał(a): > nie wiem, czy zauważyłeś, ale prima aprilis już sie skończył > > PS ciekawe na ile wyceniłbys zlecenie usuniecia Twoich wpisów na forum GW? ============================= @drugi kwietnia Ja za swoje wpisy w przestrzeni publicznej Internetu biorę pełna odpowiedzialność. I nikomu nie daję zlecenia ich usuwania, bo nie chcę aby były usunięte. Bo kiedy ja coś na kogos pisze to znaczy, że tak po prostu jest. I kiedy napisałem , że Zembaczyński kradnie, to znaczy, że kradnie, bo gdyby nie kradł, to nie napisałbym że on jest złodziejem. No ale niestety jest złodziejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mieszańca Re: Materiał wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 20:18 Podzielam Twoje zdanie. Przykry to widok. Jak chory człowiek może skutecznie zarządzać wielotysięcznym miastem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opol Re: Materiał wideo IP: *.devs.futuro.pl 05.04.13, 09:47 DRAMAT, DRAMAT, DRAMAT ... Tylko tylko można powiedzieć o stanie tego człowieka i o mieście, którym "zarządza"... Przecież są i tutaj jacyś lekarze, którzy na podstawie tego filmu potrafią zdiagnozować chorobę (choroby?) Zembaczyńskiego i to publicznie skomentować. Należy się to nam, mieszkańcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Materiał wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.13, 14:53 Tak wygląda cała P.O. Oby nie zdążyli nam wcisnąć Euro.On reprezentuje w taki sposób donalda w terenie. Odpowiedz Link Zgłoś