Dodaj do ulubionych

Nie zabiłem tego psa

20.08.13, 10:17
Leszek Pawlak to nietylko działacz na rzecz zwierząt, którego niezłomna postawa poróżniła z TOnZ, ale i raper, człowiek niezwykle szanowany w środowisku muzycznym za swoje zdolności wokalne oraz liryczne.

Taki świadek nie może zmyślać!
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Re: Nie zabiłem tego psa IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.13, 12:26
      Jakim srodowisku, obsraj gaci psudo muzyków?
    • Gość: gość Nie zabiłem tego psa IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.13, 16:05
      O głównym świadku prokuratury mówił, że jest osobą niespełnioną, która lubi media. I chce w ten sposób zaistnieć. - Gdyby rzeczywiście widział, jak kopię psa pod pociąg, to powinien był wtedy interweniować. Próbować mnie łapać. On tymczasem wrócił do domu, przebrał się w mundurek swojej organizacji i zadzwonił po media - mówił Maciej S.

Te zdania idealnie opisują osobę Leszka Pawlaka vel. Lecha Rocha Pawlaka.
      To człowiek z wielkim parciem na szkło i dla rozgłosu jest w stanie zrobić wszystko.
      Próbował już swoich sił w przeróżnych organizacjach prozwierzęcych, ale jak się ludzie na nim poznali to szybko musiał opuszczać ich szeregi.
      To śmieszny człowiek, sam sobie wymyśla swoje mundurki, bo chce wyglądać na poważnego inspektora, a tak naprawdę nigdy kursu inspektorskiego nie zrobił.

• Gość: opolanin Nie zabiłem tego psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 16:57
      dlaczego Maciek nie kopnąłes tego psa jak nikt nie widział !!! Oj jaki Ty durny .Gdybyś był np.ministrem prywatyzacji i kasował zakłady pracy jak leci \zarabiając przy tym niezle pieniądze\ to dziś za zasługi dla bandytów i złodziei siedziałbyś sobie spokojniuto w Brukseli z wypasiona mordą . Maciek teraz zostaniesz do smierci kryminalistą i w dodatku zhańbiłes nasze tetniące życiem miasto w którm zyją jedynie uczciwi ludzie.Maciek tobie juz modlitwa nie pomoże.Maciek za kratkami nie wplątaj sie tylko w jakąś sex aferę !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka