Dodaj do ulubionych

Janusz Kowalski - ekspert :)))

IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.14, 15:08
Janusz Kowalski - "Jestem tu jako ekspert ds energetycznych" buhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahah :))) A wykształcenie z bieda przez wiele lat politologiczne pożal się Panie Boże. Kowalski to taki sam ekspert jak Kawałko w PO. :))))) Jeden i drugi super wykształcony :)))))))))))))))))))))))))))))))))))0
Obserwuj wątek
    • Gość: kolega Re: Janusz Kowalski - ekspert :))) IP: *.free.aero2.net.pl 28.04.14, 20:38
      Chyba śnię!!! Pamiętam go ze szkoły. To był tuman z matmy !!! Widać Kaczyński robi cuda - z tumana eksperta :)))
      • Gość: behemot Re: Janusz Kowalski - ekspert :))) IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.14, 00:09
        A co do tego ma matma? W pojęciu ekspert kryje sie doświadczenie z danej dziedziny. Doświadczenie to nie 5 lat pracy w zakładzie energetycznym. Jak ktoś mi przedstawia trzydziestoparolatka jako eksperta w dziedzinie nieruchomości, czy energetyki, położnictwa i ginekologii (jak ostatnio z konkursem na dyrektora porodówki), to chce mi się kupę zrobić. Znam eksperta z dziedziny wojskowości, który może być śmiało powołany na doradcę w MON, który nie był w wojsku, interesuje się sprawami wojskowymi od 50 lat. To Wojciech Łuczak z Opola. Słuchając Kowalskiego można stwierdzić, że ma zadatki na eksperta i poprawnie wypowiada się na temat rozwoju i zagrożeń w energetyce. No ale nawet maturzystę, który matemę na maturze zdał na 100% trudno nazwać ekspertem w tej dziedzinie.
        • Gość: syst Re: Janusz Kowalski - ekspert :))) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.04.14, 08:19
          A zatem proponuję żeby po wyborach, po zmianie jednych nieudaczników i złodziei na drugich , Janusz Kowalski negocjował w imieniu naszego kraju umowy międzynarodowe oraz kształtował politykę energetyczną państwa. Jest mały szkopuł behemocie - Janusz nie tylko był debilem z matmy (myślę że to jednak o czymś świadczy), ale też nie zna żadnego języka obcego.
          • Gość: behemot Re: Janusz Kowalski - ekspert :))) IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.14, 09:01
            Janusz był debilem z matmy a ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Do jakiej znamienitej szkoły wyście chodzili? Gdzie w moim poście znajdziesz uznanie dla eksperta Kowalskiego? Ma zadatki, potencjał. Co do języków obcych to tłumaczem Prezydenta Kaczyńskiego, Komorowskiego, premiera Tuska, jest żona Marka Dukaczewskiego byłego szefa WSI. Kowalski sobie też poradzi.
            • Gość: behemot Na marginesie IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.14, 09:44
              Choć to bajka nieprawdziwa, sens ukryty w bajce bywa
              www.twojewiadomosci.com.pl/content/zgin%C4%99%C5%82aby-pod-smole%C5%84skiem-gdyby-nie-wsi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka