Dodaj do ulubionych

Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.14, 18:40
Obserwuj wątek
    • Gość: psycholog Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.14, 18:46
      Bardzo dobrego psychoterapeutę znajdziecie w pOnIżSzYm linku :

psycho-kit.pl/?p=5887
      • Gość: psycholog Re: Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.14, 19:03
        warto też zajrzeć w poniższy link :

www.niebieskalinia.pl/edukacja/badania-i-raporty/3725-zainfekowana-psychologia
        • Gość: psycholog Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.14, 19:14
          Gdzie udać się na badania psychologiczne /psychiatryczne znajdziecie w poniższym linku :

www.stopmanipulacji.info.pl/art.php?p=37
          • Gość: Psycholog Dobry Psychiatra Opole w Opolu IP: *.opole.pl 30.01.15, 10:38
            Jeden z LePsZyCh Psychiatrów w Opolu - znajdziecie go w poniższym, linku :

www.dailymotion.com/video/x2bclsj_eugenika-w-imie-postepu-2010-rez-grzegorz-braun_shortfilms
            • Gość: Psycholog Re: DoBrY Psychiatra Opole w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.15, 15:18
              kontakt do bardzo dobrego psychiatry znajdziecie w poniższym linku :

opsychiatrii.pl/newsy/skulski-dla-polskiego-magazynu-radiowego/
              Przesłuchajcie audycje od PoCząTkU do końca a uzyskacie kontakt :-)

• Gość: Psycholog Re: DoBrY psychiatra dziecięcy Opole w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.15, 16:47
                bardzo dobry psychiatra DzIeCiĘcY ( leczy ADHD ) znajdziecie go w poniższym linku :

forsal.pl/artykuly/723071,fabrykowanie-chorob-czyli-niewidzialna-wojna-o-portfel-klienta.html
                • Gość: Psycholog Re: DoBrY psychiatra Opole w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.15, 00:27
                  dobrego psychiatrę znajdziecie w PoNiŻsZyM linku :

www.eioba.pl/a/28ss/recepta-na-szczescie
                  • Gość: psycholog Re: DoBrY psychiatra Opole w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.15, 17:56
                    dobrego PsYcHiAtRę znajdziecie w poniższym linku :

www.eioba.pl/a/29kj/recepta-na-szczescie-cz-2-neuroleptyki
                    • Gość: Psycholog bardzo DoBrY psychiatra Opole w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.15, 15:01
                      jeden z lepszych psychiatrów na Opolszczyźnie - znajdziecie go w PoNiŻsZyM artykule :

www.eioba.pl/a/39bg/psychiatria-i-sprawiedliwosc
                      • Gość: xyz Re: bardzo DoBrY psychiatra Opole w Opolu IP: *.opole.pl 02.02.15, 09:25
                        dobrego PsYcHiAtRę znajdziecie w ponizszym linku :

www.eioba.pl/a/2asu/eksperyment-rosenhana-jak-latwo-zostac-schizofrenikiem
                        przeczytajcie od początku do końca : )
                        • Gość: psycholog Re: bardzo DoBrY psychiatra Opole w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.15, 21:17
                          dobrego psychiatrę znajdziecie w PoNiŻsZyM linku :

hipokrates2012.wordpress.com/2012/04/03/zabijanie-i-okaleczenia-psychotropami-ii-leki-psychotropowe-leczenie-biologiczne-chorob-psychicznych-psychiatria-opresyjna-i-schizofrenia-bezobjawowa/
                          • Gość: xyz Re: bardzo DoBrY psychiatra Opole w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.15, 10:21
                            Dobrego psychiatrę znajdziecie w poniższym linku :

www.eioba.pl/a/2ybi/od-inkwizycji-do-psychiatrii-niechciana-prawda
                            • Gość: psycholog Re: bardzo DoBrY psychiatra Opole w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.15, 19:27
                              ZnAjDzIeCiE go w ponizszym linku :

www.eioba.pl/a/2ymt/od-inkwizycji-do-psychiatrii-niechciana-prawda-2
                              • Gość: psycholog Re: bardzo DoBrY psychiatra Opole w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.15, 15:34
                                jeden z LePsZyCh psychiatrów na Opolszczyźnie - znajdziecie go w poniższym linku :

www.eioba.pl/a/30bq/od-inkwizycji-do-psychiatrii-niechciana-prawda-cz-3
                                • Gość: xyz Re: bardzo DoBrY psychiatra Opole w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.15, 22:37
                                  DoBrEgO psychiatrę znajdziecie w poniższym linku :

www.eioba.pl/a/2mw9/nieetyczne-zarabianie
                                  • Gość: xyz Re: bardzo DoBrY psychiatra Opole w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.15, 19:12
                                    dobry psychiatra z OpOlA - znajdziecie go tutaj :

www.eioba.pl/a/2rr4/pekniete-z-zalu-serce-cz-1
                                    • Gość: psycholog Re: bardzo DoBrY psychiatra Opole w Opolu IP: *.opole.pl 12.02.15, 12:19
                                      adres do DoBrEgO psychiatry znajdziecie w poniższym linku :

www.eioba.pl/a/2rwl/pekniete-z-zalu-serce-cz-2
                                      • Gość: psycholog Re: bardzo DoBrY psychiatra Opole w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.15, 16:59
                                        jeden z LePsZyCh psychiatrów w Opolu - znajdziecie go w poniższym artykule :

www.eioba.pl/a/2sw3/pekniete-z-zalu-serce-cz-3
            • Gość: Dejna77 Re: Dobry Psychiatra Opole w Opolu IP: *.jeleniagora.hypnet.pl 13.07.15, 15:46
              Ja tam polecam tylko i wyłącznie Pana Marka Blajera. To jest mój numer jeden w Opolu. Tutaj więcej informacji na jego temat: kcp.pl/lekarz/marek-blajer/psychiatra-seksuolog/opole/
      • Gość: psycholog Re: Dobry PsYcHiAtRa Opole w Opolu IP: *.opole.pl 12.02.15, 12:24
        dobrego psychiatrę z Opola znajdziecie w PoNiŻsZyM linku :

hipokrates2012.wordpress.com/tag/hipoteza-dopaminowa/
        • psycholog12 Re: Dobry PsYcHiAtRa Opole w Opolu 15.02.15, 15:00

anty-psychiatria.blogspot.com/2014/12/czym-tak-naprawde-jest-wspoczesna.html
          • psycholog12 Re: Dobry PsYcHiAtRa Opole w Opolu 16.02.15, 21:59

www.anty-psychiatria.info/cms/pages/prof.-thomas-szasz.pl/mit-choroby-psychicznej.php
            • psycholog12 Re: Dobry PsYcHiAtRa Opole w Opolu 16.02.15, 22:34

blogmedia24.pl/node/37217
          • psycholog12 Re: Dobry PsYcHiAtRa Opole w Opolu 17.02.15, 23:01
            dobrego psychiatrę znajdziecie w poniższym linku :

lalitamohan-himawanti.blogspot.com/p/antypsychiatria.html
            • psycholog12 Re: Dobry PsYcHiAtRa Opole w Opolu 21.02.15, 22:47
              Kontakt do JednegO z najlepszych PsYcHiAtRóW znajdziecie w ponizszym Linku :

www.macierz.org.pl/artykuly/zdrowie/o-szarlatanskim-pseudoleczeniu-zwanym-psychiatria.html
              • psycholog12 Re: Dobry PsYcHiAtRa Opole w Opolu 21.02.15, 22:52
                JednegO z najlePszych PsYcHiAtRóW znajdziecie w ponizszym linku :

layah.org/uniwersytet/pmh/o-szarlatanskim-pseudoleczeniu-zwanym-psychiatria
    • psycholog12 Re: Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu 17.02.15, 23:03
      Jednego z najlepszych psychiatrów w opolu znajdziecie w PoNiŻsZyM linku :

omvares.salon24.pl/
      • psycholog12 Re: Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu 17.02.15, 23:07
        przed wizyta u psychiatry warto obejrzeć ten filmik :

www.youtube.com/watch?v=rVostO9Kz08
    • psycholog12 Re: Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu 19.02.15, 19:40
      Dobrego psychiatrę ZnAjDzIeCiE w poniższym linku :

opsychiatrii.pl/moje-doswiadczenie-i-stanowisko/
      • psycholog12 Dobry pSyChiatra dzieciĘcy Opole w Opolu 22.02.15, 16:14
        dObry PsYcHiAtRa dzieciĘcy Opole w Opolu - znajdziecie go w ponizszym artykule :

opsychiatrii.pl/adhd-czy-warto-dzieci-karmic-psychotropami/
      • psycholog12 dObry Psychitra dziEciĘcy Opole w Opolu 22.02.15, 16:22
        DoBrEgO pSyChiatrę dzieciĘcego z OpOla znajdziecie w ponizszym linku :

opsychiatrii.pl/psychotropy-powoduja-zaburzenia/
        • psycholog12 Re: dObry Psychitra dziEciĘcy Opole w Opolu 24.02.15, 22:09
          Dobrego PsYcHiatrĘ znajdziecie w poniższym linku :

opsychiatrii.pl/newsy/breivik-przed-sadem-oto-jakich-ludzi-diagnozuje-sie-jako-schizofrenikow/
          • psycholog12 Re: dObry Psychitra dziEciĘcy Opole w Opolu 24.02.15, 22:18
            znajdziecie go w PoNiŻsZyM linku :

opsychiatrii.pl/newsy/katarzyna-w-w-psychiatryku-czy-bedzie-kolejna-niepoczytalna/
            • psycholog12 Re: dObry Psychitra dziEciĘcy Opole w Opolu 03.03.15, 01:08
              dObRego PsYcHiAtRę znajdziecie w pOnizSzym linku :

www.facebook.com/antypsychiatria
              • psycholog12 Re: dObry Psychitra dziEciĘcy Opole w Opolu 04.03.15, 12:54
                dObregO PsyChiaTrę znajdziecie TuTaJ :

www.eioba.pl/a/2asu/eksperyment-rosenhana-jak-latwo-zostac-schizofrenikiem#post145150
                • psycholog12 Re: dObry Psychitra dziEciĘcy Opole w Opolu 04.03.15, 23:34
                  ZnajdzieCie go W poNiższym lInku :

psychiatria.mp.pl/uzaleznienia/show.html?id=69688
                  • psycholog12 Re: dObry Psychitra Opole w Opolu 06.03.15, 00:35
                    Dobrego PsYcHiaTrĘ znajdziecie w Ponizszym linku :

wolnemedia.net/zdrowie/psychiatria-%E2%80%93-oszustwo-za-parawanem-uzdrawiania/
                    • psycholog12 Re: dObry Psychitra Opole w Opolu 06.03.15, 00:39
                      psycholog12 napisał(a):

> Dobrego PsYcHiaTrĘ znajdziecie w Ponizszym linku :
                      >
                      > wolnemedia.net/zdrowie/psychiatria-%E2%80%93-oszustwo-za-parawanem-uzdrawiania/

MORALNE PYTANIA

Czy Postel manipulował ludźmi i czy wprowadzał innych w błąd, jako ordynator bez wykształcenia?

Sam komentuje to w ten sposób: „Manipulacja, która skierowana jest do wykorzystania na rzecz manipulowanych i przynosi im korzyści, jako przejaw ogólnej solidarności, jest przyzwoita, nie tylko usprawiedliwiona ale i wskazana. Jeśli odciągnę choćby jedną osobę od leczenia przez psychiatrę, na pewno już jej pomogłem”.

Postel pyta czym jest psychiatria jeśli nie najgorszą manipulacją i – po części przymusowym – ubezwłasnowolnieniem doprowadzonego do bezsilności człowieka. Zastanawia się czy w ogóle istnieje coś takiego jak choroba psychiczna, czy jest to tylko lekarski akt językowy.

Diagnostyka psychiatryczna jest zawsze odgraniczaniem według banału: „Ty jesteś chory, ale ja jestem zdrowy“. Postel twierdzi, że każdy kto wchodzi do gabinetu psychiatrycznego traci suwerenność nad definiowaniem własnych uczuć.

„Przed psychiatrami trzymałem lustro, w którym wstrętnie wyglądali. Niezdolni i zakochani w sobie, czyli tacy, jakimi są, zaczȩli w to lustro uderzać, zamiast zacząć się uczyć. Ale czy winne jest lustro, kiedy ja jestem wstrętny? Ach, pewnie nie ma już żadnej zarozumiałości psychiatrów, psychoterapeutów i psychologów, której bym nie zranił. Naturalnie nie wolno okłamywać dobrych ludzi“.
                      • psycholog12 Re: dObry Psychitra dZieciĘcy Opole w Opolu 06.03.15, 01:34
                        JeDeN z lePsyCh psYchiaTrów dzieciĘcych wOpolu :

opsychiatrii.pl/newsy/w-sierocincach-miedzy-wychowankami-panuje-przemoc-a-tych-co-sprawiaja-najwieksze-klopoty-wysyla-sie-do-szpitali-psychiatrycznych/
                        • psycholog12 Re: dObry Psychitra dZieciĘcy Opole w Opolu 07.03.15, 13:21
                          DoBrEgO psychiatrę dziEciĘcegO znajdziecie w PoNiŻsZyM linku :

omvares.salon24.pl/354337,prof-thomas-szasz-psychiatria
                          • psycholog12 Re: dObry PsycHitra dziEciĘcy Opole w Opolu 31.03.15, 02:41
                            DoBrEgo psycHiatre dziEcięCego znajdziecie w PonIŻszyM linku :

hipokrates2012.wordpress.com/2012/04/03/psychiatria-obalic-mity-prawda-o-psychiatrii-ujawniona/
      • Gość: Nikodem Re: Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu IP: *.free.aero2.net.pl 25.09.18, 23:08
        Bardzo mi zależało by zerwać z nałogiem palenia papierosów. Wielokrotnie próbowałem ale bezskutecznie. Ktoś w pracy polecił mi gabinet psychologiczny pani Maślankowskiej. Fakt, nachodziłem się na psychoterapię, ale bardzo mi pomogła. W końcu trafiła do mojej psychiki różnymi metodami. Zrozumiałem swój problem i naprawdę sam chciałem dać sobie szanse i wyjść z tego nałogu. Psychoterapia i fachowe podejście psychologa okazało się skuteczne, nie palę od 2 miesięcy lecz nadal jeszcze korzystam z konsultacji.
    • lupka78 Re: Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu 12.05.16, 16:39
      Ja tez mogę polecić tę panią dr. Jest super. Jeżeli nadal ktos z was sie zastanawia do kogo się udać to dr Irena Maślankowska będzie najlepszym rozwiązaniem.
      • krejzydejzy Re: Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu 03.06.16, 22:10
        Kojarzę panią dr Irene Maslankowską, leczyłam moją koleżankę, oczywiście z powodzeniem. Podobno warta polecenia.
        • Gość: Tonia Re: Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu IP: *.free.aero2.net.pl 31.07.18, 00:23
          Otwarcie polecam! Przyjazna profesjonalna pani psycholog I. Maślankowska. Miałam w rodzinie duży problem i dzięki systematycznej psychoterapii powoli, ale skutecznie sobie z nim poradziłam. Dużo zrozumiałam, wiele dostrzegłam,a także sporo zmieniłam w swoim życiu.
    • Gość: Janek Ś Re: Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu IP: *.play-internet.pl 26.01.18, 22:02
      Uczestniczę w psychoterapii indywidualnej i grupowej, ponieważ walczę z nałogiem alkoholowym. Mam to szczęście, że trafiłem w dobre ręce dr. Maślankowskiej. Jest to osoba bardzo pozytywna, dobry i rzetelny lekarz. Profesjonalnie prowadzi terapię, ma ogromne doświadczenie, wie jak ustawić pacjenta. Wierzę, że z jej pomocą wyjdę z dołka życiowego.
      • Gość: Renata_1 Re: Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu IP: *.57.jarosz.pl 26.02.18, 17:25
        A ja korzystałam z pomocy pani doktor Maślankowska, gdy mąż odszedł a ja straciłam pracę. Podała mi pomocną dłoń, postawiła nogi, otwarła oczy na świat, pomogła mi przewartościować moje życie. Zawsze podsuwała dobre rozwiązania i rady życiowe. Polecam szczerze
        • Gość: henryk Re: Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu IP: *.play-internet.pl 08.11.18, 09:27
          Zgadzam się z opinią, zwłaszcza z dziećmi radzi sobie dobrze, mój syn zmmenił nastawienie
    • wero-sia3 Re: Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu 28.01.18, 23:37
      centrum-terapii.com/
      • Gość: Agnes Re: Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu IP: *.free.aero2.net.pl 25.09.18, 23:00
        Zaliczyłam kilka psychoterapii w różnych gabinetach, ale najlepiej trafiającą do mojej psychiki jest terapia grupowa u pani psycholog I. Maslankowskiej. Dobrze przygotowana, ciekawe zajęcia, trafne metody, solidne wsparcie, odreagowanie wszelkich stresów, rozluźnienie spiętego organizmu, ustawienie myślenia na właściwe tory. Jestem bardzo zadowolona, że właśnie do niej trafilam. Polecam szczerze!
    • Gość: TomekS Re: Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu IP: *.play-internet.pl 19.03.18, 12:46
      Bardzo dobry lekarz,potrafiący wysłuchać pacjenta i pomóc w odzyskaniu miejsca w życiu. Bardzo ciepła i kontaktowa, miła i uprzejma, dobrze się rozmawia z panią doktor, budzi zaufanie, oferuje ciekawe terapie. Wspomaga dużym doświadczeniem i wiedzą fachową.
    • Gość: Jerzy57 Re: Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu IP: *.free.aero2.net.pl 11.04.18, 15:44
      Bardzo skuteczne działania i efektowna współpraca z mgr I. Maślankowską pomogły mi przezwyciężyć problemy z piciem. Polecam
    • Gość: LeniJ Re: Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu IP: *.free.aero2.net.pl 09.05.18, 09:44
      Zawsze i wszędzie będę polecać panią psycholog mgr Irenę Maślankowską, bo tak jak ona nikt mi nigdy nie pomógł. Wyprowadziła mnie z takiego kryzysu, że życzę wszystkim, którzy potrzebują pomocy by trafili na tak uczciwą, dobrą kobietę i tak zaangażowaną w pacy i w problemach innych.
      • Gość: Wiki2 Re: Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu IP: *.free.aero2.net.pl 03.06.18, 13:59
        Faktycznie i ja włączam się do pozytywnych, pochlebnych opinii o tej pani psycholog. Jej osobowość i umiejętności oraz ciekawe metody zaciekawiają pacjenta i wzbudzają zaufanie. Ze swoich doświadczeń mogę potwierdzić skuteczność i trafność jej psychoterapii.
        • Gość: Aldona Re: Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu IP: *.play-internet.pl 26.06.18, 23:20
          Zachęcam do wizyt i skorzystania z fachowej pomocy pani psycholog I. Maślankowskiej. Ja żyłam w takim napięciu nerwowym, że dopiero podczas sesji terapeutycznych u pani Ireny miałam możliwość otwarcia się, a nawet wykrzyczenia wszystkich moich problemów i złych emocji. Takie oczyszczenie się w obecności pani psycholog pomogło w przewartościowaniu życia i w poszukaniu nowych rozwiązań, pozytywnych zachować oraz spojrzenia z innej perspektywy na różne problemy.
    • Gość: Neli Re: Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu IP: *.play-internet.pl 02.09.18, 01:35
      Gdyby nie pomoc pani Ireny Maślankowskiej to dzisiaj już by mnie nie było. Ta wspaniała kobieta wyprowadziła mnie z trudnego położenia i z kompletnej depresji. Od roku uczestniczę w psychoterapii, która jest mi niezbędnie potrzebna. Jej mądre rady i doświadczenie wspierają mnie i umacniają psychikę. Polecam.
      • Gość: Radosław Re: Dobry Psychoterapeuta Opole w Opolu IP: *.play-internet.pl 08.11.18, 09:25
        Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka