Dodaj do ulubionych

Jan Pietrzak o Bronku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.15, 20:07
www.youtube.com/watch?v=OEj7xfSfZZk
Szanowni opolanie zastanowcie się do pażdziernika by nie popelnić gafy z maja.
To jest prawdziwy kabaret a nie dziadostwo pokazywane w rządowj TVP.
Obserwuj wątek
    • Gość: cair Re: Jan Pietrzak o Bronku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.15, 17:47
      gdzie są te laleczniki i pozostali herbu - i am platfus. - jakaś zmowa milczenia, czy co ?
      Pan Janek mówi prawdę a was pewno szlag trafia.Cała przyjemność po mojej stronie
      I na kogo głosowali opolanie ? wstyd !!!!!!!!!!!!!!!!
      • lalecznik-7 Re: Jan Pietrzak o Bronku 15.06.15, 20:21
        Głosowałem na Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej Bronisława Komorowskiego. Mam się wstydzić? Przeciwnie, jestem dumny z siebie, że nie dałem się nabrać na kampanię Prezydenta-Elekta Andrzeja Dudy. Większość Opolan Cair, głosowała podobnie, tylko w przeciwieństwie do mnie nie chce im brać udziału w pyskówkach z Tobą. Zobaczymy za jakieś dwa lata, jak będziesz siedział cichutko na tym forum. A Jana Pietrzaka w obecnej formie zwyczajnie mi żal.
        • Gość: cair Re: Jan Pietrzak o Bronku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.15, 20:44
          no, no - to zapewne jesteś dumny z tego co robi i jak traktuje urzędników państwowych synalek twojego prezydenta na terenie zakładów Ursus w Warszawie.
          To taki czerwony książe z epoki Gierka - A.Jaroszewicz bis we współczesnym wydaniu.nieprawdaż?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka