Dodaj do ulubionych

POLAND czy PiSland?

IP: *.43.136.240.ipv4.supernova.orange.pl 28.12.16, 20:49
Dobrze zastanów się zanim wybierzesz!
Obserwuj wątek
    • Gość: cair Re: POLAND czy PiSland? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.16, 20:54
      A co Ty wybrałeś ? na zadane sobie pytanie.Uzasadnij odpowiedz.
      • Gość: Polak na rozdrożu Re: POLAND czy PiSland? IP: *.43.136.163.ipv4.supernova.orange.pl 29.12.16, 10:26
        Zgadnij! Dla ułatwienia dodam, że wybrałem to samo co zawsze wybierali moi rodzice, dziadkowie itd. To zarazem uzasadnienie mojego wyboru. Myślę, zagadka nie powinna być za trudna.
    • Gość: gosc To już nie polska ziemia – to ziemia Polin IP: *.thd.ninja 28.12.16, 21:31
      Chanuka 2016!!! – To już nie polska ziemia – to ziemia Polin …..według Maliniaka

„Chciałbym, aby ten wyjątkowy piękny czas jednoczący mieszkańców naszego kraju, przypominał nam współczesnym o wspaniałym tysiącletnim dziedzictwie ziemi Polin”
      Tak nas ubogacą,że bedziemy niwolnikami i żebrakami.

wolna-polska.pl/wiadomosci/chanuka-2016-juz-polska-ziemia-ziemia-polin-wedlug-a-dudy-2016-12
    • Gość: Polonus Re: POLAND czy PiSland? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.16, 19:13
      Poland czy PiSland? Można też zapytać tak: patriotyzm czy partiotyzm? Niby subtelna różnica a faktycznie niebo i ziemia!
      • Gość: krawel Re: POLAND czy PiSland? IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.16, 22:06
        Patriotyzm i kaczyzm
    • Gość: gosc W polskim sejmie ponownie świętowano żydowską Chan IP: 95.85.9.* 01.01.17, 22:45
      Prawie sto osób wzięło udział 28 grudnia 2016, w zapaleniu świecy chanukowej w siedzibie polskiego parlamentu. Wśród nich był ambasador Izraela Anna Azari, wicemarszałkowie Sejmu Ryszard Terlecki i Małgorzata Kidawa-Błońska czy też wreszcie . Organizatorem uroczystości była organizacja Chabad.

wolna-polska.pl/wiadomosci/polskim-sejmie-swietowano-zydowska-chanuke-2017-01

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka