Gość: Elektryk IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 21:59 Ktoś może chodził? Kadencja dyrektora Litwina i dyrektor Czarneckiej początek lat 90-tych:))) pozdrawiam z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaro Re: Technikum Elektryczne IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 08:54 1983-1988 Litwin + Stanisławski, Kasprzysiak, i chyba na koncu Czarnecka takze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Technikum Elektryczne IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 13:54 Gość portalu: jaro napisał(a): > 1983-1988 Litwin + Stanisławski, Kasprzysiak, i chyba na koncu Czarnecka takze. > pozdrawiam Stanisławski to od informatyki (Turbo Pascal) szalał na automatyce? Kurde nie pamiętam, ja kończyłem trakcję elektryczną:))) Naszym wodzem był Jerzy Kaczmarek:)) Z fizyki pamiętam Renata Ryndak ta dała popalić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Technikum Elektryczne IP: *.wom.opole.pl / 192.168.200.* / 212.244.109.* 26.04.02, 12:39 Czesc! Konczylem nasza bude w 1985. W tamtych czasach byla jedna z najlepszych szkol nie tylko w Opolu, ale i w kraju. Ja konczylem klase A - automatyka i mimo stresu jaki przezywalismy np.na lekcjach u Rudiego, bardzo wysoko oceniam poziom naszej szkoly. Na studiach nie mialem problemow i do teraz doceniam wysilek tamtych lat. To byla dla mnie tez szkola zycia u swietnych, niestety juz niezyjacych wychowawcow: prof. Jerzy Kurek wprowadzil nas w niezwykly swiat krotkofalarstwa, a prof. Zbigniew Schetyna w odwazny swiat podrozy i odwagi bycia z dystansem do szkoly, bycia soba. Po odejsciu dyr. K. Litwina szybko tracil elektryczniak na poziomie. Teraz za dyr. W. Opoki pomalu odrabia straty. Oby tak dalej. Pozdrawiam wszystkich absolwentow i aktualnie uczacych się. Piotr PS. strony szkoły to www.elektryk.opole.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elektryk Re: Technikum Elektryczne IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 19:33 Nie ma nikogo na forum z TE? Nie mają dostępu? Coś bym powspominał:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Technikum Elektryczne IP: *.wom.opole.pl / 192.168.200.* / 212.244.109.* 26.04.02, 12:55 Gość portalu: Elektryk napisał(a): > Nie ma nikogo na forum z TE? > Nie mają dostępu? > Coś bym powspominał:)) A jest takie forum? Na stronach www.elektryk.opole.pl nie znalazlem. Napisalem e- mail do nich z propozycja by takie forum utworzyli. Pozdarawiam. Piotr - maturzysta rocznik 1985 Odpowiedz Link Zgłoś
kaligula5 Jesteście nieźli 26.04.02, 17:32 Nareszice kogoś naprawde ten portal łączy. Spadam.Nie chodziłem do elektryczniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.S. Re: Technikum Elektryczne IP: *.gloryroad.net 13.05.02, 05:14 Konczylem Technikum Elektryczne w Opolu w 1968. Ciekawe, czy ktos sie odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
andyz Re: Technikum Elektryczne 16.10.24, 23:48 Sa gdzies dostepne listy absolwentow? Odpowiedz Link Zgłoś