Gość: Turner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 22:20 No pan Buchowski ma o tym pojecie kpina!i aparycje kompromitacja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widz moze wreszcie zmienia sie twarzowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 22:42 bo nie mozna na nich patrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: moze wreszcie zmienia sie twarzowce IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:14 To siądź Ty za kamerą, zobaczymy czy będzie na co patrzeć. Ja osobiście wątpie, lepiej sprawdź swoja facjate w MediaMarkt, tam maja kilkanaście kamerek włączonych, zobacz swoja gebe na ekranie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajacy Re: Telewizja szuka prezenterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:59 Przepraszam, to po co byly szef opolskiego kurnika (czyli osrodka TVP) robil jakis casting kilka miesiecy temu? Nawet GwO szeroko to opisywala? Wyrzucanie pieniedzy w bloto? Dodajmy, naszych pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Telewizja szuka prezenterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 02:33 Czterdzieści zł. za poprowadzenie programu w opolskiej TV! Przecież taka stawka niewątpliwie przyciągnie same znakomitości. Poza tym, co to za praca? Lekka, łatwa i przyjemna. Prezenter w TV jest właściwie postacią zbędną i w żadnym wypadku nie należy mu płacić więcej niż sprzątaczce, która przynajmniej coś robi. Co innego dyrektor lub prezes? Tam to jest harówa, w dodatku za grosze jakieś. Jak np. wiecznie zapracowany prezes Radia Opole B.N może zarabiać tylko 12 tys. zł. miesięcznie? Ach opolskie publiczne ośrodki Audio/Video, chyba mnie przekonałyście. Z przyjemnością zasiądę w fotelu, włączę RO lub TVP3 i poczuję producentem. Uprzednio oczywiście zapłacę abonament RTV. Przedtem jednak pójdę do lekarza, bo chyba mam grypę i gorączkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oglądacz Re: Telewizja szuka prezenterów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 07:14 a mnie się Buchowski bardzo podoba- jest wiarygodny i śmiesznie się kręci jak mówi. Jako jedyny w tej telewizji ma jakiś charakter.Najgorszy z prezenterów na szczęście już odszedł - bo miał iną propozycję pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proman Re: Telewizja szuka prezenterów / nieporozumienie IP: *.broker.com.pl 17.01.05, 07:20 Bezkrytyczni, to są obecni prezenterzy - sztywna A.Miklis z solarium, schematyczna i bez polotu M.Bobowska, człowiek z kosmosu - A.Buchowski i cała reszta. Porażka!!! Niech ktoś to wreszcie zmieni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninalopo Re: Telewizja szuka prezenterów IP: *.visp.energis.pl 17.01.05, 08:23 to nie zupełnie tak jest podobnie jak w piłce nożnej talenty w słabych ośrodkach piłkarskich przechodzą do lepszych podobnie jest w mediach 70% redakcji TVP w Warszawie to emigranci z prowincjonalnych ośrodków a Opole ma taką "Odrę" jak i TV i jakim jest mocnym miastem w kraju niestety a na dodatek ten jasio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzor Re: Telewizja szuka prezenterów IP: *.local.pl / 195.117.123.* 17.01.05, 20:29 Gdy widzę cyborga Buchowskiego i Miklis najszersze usta w południowej Polsce ( ciekawe od czego to..?) to nic z tego co czytają, mówią - do mnie nie dociera. Zdaje się, że powinno być odwrotnie ! A gdy na wizji jest Bobowska - to telewizor sam mi się wyłącza. Wtedy z przyjemnością biorę psa i wychodzę na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś