Dodaj do ulubionych

Telewizja szuka prezenterów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 22:20
No pan Buchowski ma o tym pojecie kpina!i aparycje kompromitacja
Obserwuj wątek
    • Gość: widz moze wreszcie zmienia sie twarzowce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 22:42
      bo nie mozna na nich patrzec.
      • Gość: mieszkaniec Re: moze wreszcie zmienia sie twarzowce IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:14
        To siądź Ty za kamerą, zobaczymy czy będzie na co patrzeć. Ja osobiście wątpie,
        lepiej sprawdź swoja facjate w MediaMarkt, tam maja kilkanaście kamerek
        włączonych, zobacz swoja gebe na ekranie!
    • Gość: pytajacy Re: Telewizja szuka prezenterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:59
      Przepraszam, to po co byly szef opolskiego kurnika (czyli osrodka TVP) robil
      jakis casting kilka miesiecy temu? Nawet GwO szeroko to opisywala? Wyrzucanie
      pieniedzy w bloto? Dodajmy, naszych pieniedzy.
    • Gość: JJ Re: Telewizja szuka prezenterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 02:33
      Czterdzieści zł. za poprowadzenie programu w opolskiej TV! Przecież taka stawka
      niewątpliwie przyciągnie same znakomitości. Poza tym, co to za praca? Lekka,
      łatwa i przyjemna. Prezenter w TV jest właściwie postacią zbędną i w żadnym
      wypadku nie należy mu płacić więcej niż sprzątaczce, która przynajmniej coś
      robi. Co innego dyrektor lub prezes? Tam to jest harówa, w dodatku za grosze
      jakieś. Jak np. wiecznie zapracowany prezes Radia Opole B.N może zarabiać tylko
      12 tys. zł. miesięcznie? Ach opolskie publiczne ośrodki Audio/Video, chyba mnie
      przekonałyście. Z przyjemnością zasiądę w fotelu, włączę RO lub TVP3 i poczuję
      producentem. Uprzednio oczywiście zapłacę abonament RTV. Przedtem jednak pójdę
      do lekarza, bo chyba mam grypę i gorączkę.
      • Gość: oglądacz Re: Telewizja szuka prezenterów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 07:14
        a mnie się Buchowski bardzo podoba- jest wiarygodny i śmiesznie się kręci jak
        mówi. Jako jedyny w tej telewizji ma jakiś charakter.Najgorszy z prezenterów na
        szczęście już odszedł - bo miał iną propozycję pracy:)
    • Gość: proman Re: Telewizja szuka prezenterów / nieporozumienie IP: *.broker.com.pl 17.01.05, 07:20
      Bezkrytyczni, to są obecni prezenterzy - sztywna A.Miklis z solarium,
      schematyczna i bez polotu M.Bobowska, człowiek z kosmosu - A.Buchowski i cała
      reszta. Porażka!!! Niech ktoś to wreszcie zmieni!
    • Gość: ninalopo Re: Telewizja szuka prezenterów IP: *.visp.energis.pl 17.01.05, 08:23
      to nie zupełnie tak jest
      podobnie jak w piłce nożnej
      talenty w słabych ośrodkach piłkarskich przechodzą do lepszych
      podobnie jest w mediach
      70% redakcji TVP w Warszawie to emigranci z prowincjonalnych ośrodków
      a Opole ma taką "Odrę" jak i TV i jakim jest mocnym miastem w kraju
      niestety
      a na dodatek ten jasio...
      • Gość: telewidzor Re: Telewizja szuka prezenterów IP: *.local.pl / 195.117.123.* 17.01.05, 20:29
        Gdy widzę cyborga Buchowskiego i Miklis najszersze usta w południowej Polsce
        ( ciekawe od czego to..?)
        to nic z tego co czytają, mówią - do mnie nie dociera.
        Zdaje się, że powinno być odwrotnie !
        A gdy na wizji jest Bobowska - to telewizor sam mi się wyłącza.

Wtedy z przyjemnością biorę psa i wychodzę na spacer.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka