mesco 15.06.01, 16:36 slazacy szkaluja Rote, ta wspaniala polska narodowa piesn! Rodacy pomózcie mi w zwalaczaniu tych proniemieckich slazaków! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mesco Re: mesco znowu prowokujesz? 15.06.01, 16:51 ja pisza prawda i nie prowokuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: mesco znowu prowokujesz? IP: *.dip.t-dialin.net 15.06.01, 23:39 Dagobert niy fandzol , bo ty ani niy wiysz co to je prowda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginter Re: mesco znowu prowokujesz? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.01, 08:15 mesco napisał(a): > ja pisza prawda i nie prowokuja > mesco nie osmieszaj sie !!! co ty masz z prawda wspolnego ? a tak na boku to ty mieszkajac w tym Leipzig musisz miec twarz caly czas opluta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco Re: mesco znowu prowokujesz? IP: *.dip.t-dialin.net 17.06.01, 09:05 kiedy miales ostatnio seks? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginter Re: mesco znowu prowokujesz? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 19:02 Gość portalu: mesco napisał(a): > kiedy miales ostatnio seks? mesco jou jest zdrowi chłop i myjslam innymi czynściami ciała (nie tak jak ti) Odpowiedz Link Zgłoś
mesco Re: mesco znowu prowokujesz? 17.06.01, 22:59 jakas menda slazacka znowu sie podszyla Odpowiedz Link Zgłoś