Dodaj do ulubionych

Pogonili Szteligę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 18:12
Przyjechał poseł, a towarzysze z K-Koźla nie wpóścili go do siedziby SLD!!!
Ha, ha, ha. Mało tego, sekretarka towarzysza Fąfary - prezydenta miasta
stwierdziła, że poseł nie był umówiony na spotkanie, więc NIE ZOSTANIE (i nie
został)WSPUSZCZONY!!! KOMUNO GIŃ!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ;-) Re: Pogonili Szteligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 18:13
      wyrzucja juz scierwo rekinom na pozarcie ...
      • Gość: Roman Re: Pogonili Szteligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 18:54
        Towarzysze, po dysze!!! Widać, że Fąfara chce nabić punktów kosztem Szteligi. A
        niech skaczą sobie doi oczu. Mi ich nie żal.
        • Gość: Blondi Re: Pogonili Szteligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 19:06
          Ale jaja. Towarzysze do boju, a potem do gnoju.
          • Gość: Nadzieja. Re: Pogonili Szteligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:01
            Ciekawym, kiedy pogonią kolejnego posła z tej tfu SLD nijakiego k. Pieprzyka?
            Oby jak najprędzej!!!
    • Gość: Sas. Re: Pogonili Szteligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 21:05
      Pieprzyk sam siępogoni. Najpierw położy klub, a potem zwinie majdan i
      przeniesie siedo innego miasta. Szkoda tylko tych wsponiałych kibiców. Na ich
      plecach wszedł do parlamentu, a teraz ma ich gdzieś. Złotousty demagog.
      • Gość: Pewnik Re: Pogonili Szteligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 22:49
        Coś mi się zdaje, że w Kędzierzynie wkrótce gruchnie potężna hekatomba. Kto
        wie, czy nie większa od afery ratuszowej w Opolu. Nie dziwota, skoro rządzą tam
        NIemcy z SLD!
        • Gość: Bercik Re: Pogonili Szteligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 08:14
          No i bardzo dobrze!!!
          • Gość: se Re: Pogonili Szteligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 10:14
            Prawdopodobnie z Opola będzie startował na posła osioł PO Z Wrocławia
            Schetyna.Tylko Wam pozazdrościć.To takie samo ścierwo Jak Olka
            Jakubowska.Zaprowadzi Wa takie same Rządy.Bedzie kolejna afera korupcyjna z
            Opola.Nie głosujcie na tego kurdupla o wyglądzie błazna.We Wrocławiu jest
            spalony i się boi.Przepedźcie go tak jak Kędzierzyn Szteligę.
            • Gość: xxx Re: Pogonili Szteligę IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.05, 10:30
              Sztelige dopiero pogoni Oleksy. Mysle, ze ten bezwzgledny i cyniczny gracz,
              czlowiek bez sumienia i serca dopiero poczuje co to "nielaska", dlatego
              wsciekle atakuje, przewodzi stawce wilkow ! A my tu w Opolu chcemy zaglosowac
              na porzadne uczciwe, osoby, niepotrzebni nam spadochroniarze chocby i z
              sznowanownego Wroclawia ! Mamy dosyc porzadnych uczciwych obywateli miejscowego
              pochodzenia.
              • Gość: ja Re: Pogonili Szteligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 14:15
                To mi się podoba - tak trzymać.Wierzę w porządnych i mądrych Opolan.
            • Gość: Moriss Schetyna jest cool... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 12:17
              Akurat znam Schetynę osobiście z czasów Jaruzela i wiem że przynajmniej
              nienawidzi czerwonego ścierwa... I to w nim lubię :))
              A to że stał się bogaty nie oznacza automatycznie że jest aferzystą.
              Biedni nie lubią bogatych bo.....bo tak :))
              To tak na marginesie.
              • Gość: ela Re: Schetyna jest cool... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 19:37
                Coś ci się pokopało.Wtedy to on był w przedszkolu.Jak nie wiesz to nie pisz.
                • Gość: kkk na pal... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 16:29
                  na pal czerwonych nabijajcie!!!
                  na pal!!!
              • Gość: Ciekawska Re: Schetyna jest cool... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 23:26
                A na czym się dorobił?
    • Gość: bruno szefc Re: Pogonili Szteligę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 15:10
      nikt nie pogonil, chodzi usmiechniety i nabija sie z tych tekstow. ludzie dajmy
      se siana z tym gownem
      • Gość: ;-) Re: Pogonili Szteligę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 15:14
        Zobaczysz na (i po) wyborach - kto kogo pogoni :DDDDDD

;-)
      • Gość: ziutek Re: Pogonili Szteligę IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.05, 10:14
        A ja wiem ze czyta i mocno sie tym gryzie, wiec wzywanie do dania sobie spokoju
        z tym gownem jest wzywaniem do niepisania wiecej o tym cyniku i podejrzanej
        amoralnej postaci, ktora nie umiala byc czlowiekiem honoru i nie wziela
        odpowiedzialnosci za swoje czyny polityczne. To przewodnik stada wilkow w SLD !
        Ludzie lewicy badzcie czujni, nie dajcie sie oczarowac "spacerujacemu i
        smiejacemu sie "

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka