maaraa 25.02.04, 22:48 Czy ktoś z Was czasem ogląda KURIER w regionalnej trójce? Jak podobają się wam prezenterzy-zbieranina z całej Polski??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
los_manta Re: TVP3-kurier 26.02.04, 19:39 maaraa napisała: > Czy ktoś z Was czasem ogląda KURIER w regionalnej trójce? Jak podobają się wam > prezenterzy-zbieranina z całej Polski??? Lubie, ogladam i doceniam starania. Odpowiedz Link Zgłoś
fotograf5 Re: TVP3-kurier 27.02.04, 02:04 nie jest to TVN, ale są prawie w każdym regionie i z każdego miejsca mają nabierząco informacjie. Co do prezenterów, to fakt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: TVP3-kurier IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.04, 02:17 Drazni mnie beznadziejna o nazwisku motyl w okularach chyba z gdanska brrrrrr okropnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3x Re: TVP3-kurier IP: 62.233.183.* 27.02.04, 12:56 Lubie ogladac, ale z doskoku. Serial rywinowy, czasem kurier no i filmy kolo 23.00. Duzo polskich seriali. Telekurier dobry - tylko pora do du.. A prezenterki? Jest ich tak duzo, ze zadna mnie nie drazni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil najlepsza jest afrkanska flaga w tle.... IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 27.02.04, 13:34 a mnie drazni scenorgrafia! ilekroc wlacze na kurier ,moj wzrok pzrykuwa... scenorgrafia... 3 paski na scianie tworza kompozycje podobna do jednej z afrykanskich falg... Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: TVP3-kurier 27.02.04, 23:04 TVP 3 , telewizja regionalna jest chyba najlepszą pozycją telewizji publicznej, mają niezwykle wykwalifikowaną kadrę prezenterów, a ciekawe kto odpowiada za wystrój lub jak kto woli tkz. Scenografie studia, te ciekawe wieści z zapyziałych dziur o kotkach ptaszkach i nioskach z bóg wie skąd . Ludzie marnujecie się w regionie może należy wymierzyć w Durczoka, bo już chłop nudny jest a wy takie talenty......, takie majstersztyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maaraa Re: TVP3-kurier IP: *.bsk.vectranet.pl 02.03.04, 19:59 Kurier naprawdę nie jest zły. Wszystkie pozostałe stacje pokazują to samo, tyle,że w różnych wersjach. A tu czasem coś innego można zobaczyć. A co do prezenterów, to nie podoba mi się paru panów. Odpowiedz Link Zgłoś