Gość: bzyk IP: 217.197.78.* 11.05.05, 15:03 W Łopolu ma wystapic balet Balszoj czy wystapi okaze sie? Łopolanie nie sa tacy jak reszta Polski bo polityka niema nic wspolnego z kultura. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artysta Re: Co jest grane z Balszoj IP: 217.197.78.* 11.05.05, 15:23 Opolanie, wykażcie się i nie idzcie na to bolszoj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaniepokojony Re: Co jest grane z Balszoj IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:27 z checia bym zwrocil moskalom te bilety, ale ich nie kupowalem to co mam im zwrocic .. aha juz wiem... lece do klopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Co jest grane z Balszoj IP: 217.197.78.* 11.05.05, 15:24 Zbojkotuję tego dnia ruski gaz i paliwo,ale sztuka to sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Co jest grane z Balszoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:25 Gość portalu: behemot napisał(a): > Zbojkotuję tego dnia ruski gaz i paliwo,ale sztuka to sztuka. A ja ruska wodke ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tirowiec Re: Co jest grane z Balszoj IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:28 a ja ruskie dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
k100 Re: Co jest grane z Balszoj 11.05.05, 15:28 No wlasnie jak bojkotowac to bojkotowac. Od dzisiaj nie bede gotowac na ruskim gazie. Zrobie w domu palenisko narobie drewna i bede gotowal w zelezniaku. Ale zrobie im na zlosc. hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Re: Co jest grane z Balszoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 16:44 dolaczam sie do bojkotu - nie bede gotowac "ruskich" pierogow. Tylko z miesem lub kapusta. A co! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Русский Большой не k IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:13 Настящее исскуссо не боится вашых бойкотов. В русским городе Беластоке быстуны театра нроизойдыт. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez urazy Русский IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.05, 11:19 naucz sie po rusku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mx Re: Русски IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 12.05.05, 11:58 Nie problem w tym czy bojkotować ze względu na politykę. Problem jest inny. Czy jest to prawdziwy "Bolszoj", czy tylko podróba ? Jeżeli podróba, to czy organizatorzy tego tournee wiedzieli o tym (i np. wzięli), czy nie wiedzieli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Русский Re: Русски IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:12 Большое спасибо за бежливый, дружеский совет. А ты откуда так хорошо знаеш русский язык? Ты быть может тоже русский человек? Odpowiedz Link Zgłoś