Dodaj do ulubionych

Co jest grane z Balszoj

IP: 217.197.78.* 11.05.05, 15:03
W Łopolu ma wystapic balet Balszoj czy wystapi okaze sie? Łopolanie nie sa
tacy jak reszta Polski bo polityka niema nic wspolnego z kultura.
Obserwuj wątek
    • Gość: Artysta Re: Co jest grane z Balszoj IP: 217.197.78.* 11.05.05, 15:23
      Opolanie, wykażcie się i nie idzcie na to bolszoj!
      • Gość: zaniepokojony Re: Co jest grane z Balszoj IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:27
        z checia bym zwrocil moskalom te bilety, ale ich nie kupowalem
        to co mam im zwrocic
        ..
        aha juz wiem... lece do klopa
    • Gość: behemot Re: Co jest grane z Balszoj IP: 217.197.78.* 11.05.05, 15:24
      Zbojkotuję tego dnia ruski gaz i paliwo,ale sztuka to sztuka.
      • Gość: ;-) Re: Co jest grane z Balszoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:25
        Gość portalu: behemot napisał(a):

> Zbojkotuję tego dnia ruski gaz i paliwo,ale sztuka to sztuka.

A ja ruska wodke ;-)
        • Gość: tirowiec Re: Co jest grane z Balszoj IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 15:28
          a ja ruskie dziewczynki
      • k100 Re: Co jest grane z Balszoj 11.05.05, 15:28
        No wlasnie jak bojkotowac to bojkotowac. Od dzisiaj nie bede gotowac na ruskim
        gazie. Zrobie w domu palenisko narobie drewna i bede gotowal w zelezniaku.
        Ale zrobie im na zlosc.
        hahaha
        • Gość: mrowka Re: Co jest grane z Balszoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 16:44
          dolaczam sie do bojkotu - nie bede gotowac "ruskich" pierogow. Tylko z miesem
          lub kapusta. A co! Pozdrawiam
          • Gość: Русский Большой не k IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 23:13
            Настящее исскуссо не боится вашых бойкотов. В русским городе Беластоке быстуны
            театра нроизойдыт.
            • Gość: bez urazy Русский IP: *.dip.t-dialin.net 12.05.05, 11:19
              naucz sie po rusku
              • Gość: Mx Re: Русски&# IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 12.05.05, 11:58
                Nie problem w tym czy bojkotować ze względu na politykę. Problem jest inny. Czy
                jest to prawdziwy "Bolszoj", czy tylko podróba ? Jeżeli podróba, to czy
                organizatorzy tego tournee wiedzieli o tym (i np. wzięli), czy nie wiedzieli ?
              • Gość: Русский Re: Русски&# IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:12
                Большое спасибо за бежливый, дружеский совет. А ты откуда так хорошо знаеш
                русский язык? Ты быть может тоже русский человек?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka