Dodaj do ulubionych

Radio-Opole

IP: *.intermik.com.pl 12.07.01, 11:27
Czy redaktor Mackowiak, ksywka "PANCERNY" musi pokazywac sie w telewizorni za
moje pieniądze z abonamentu? Przeciez ten żigolak robi sobie darmową reklamę w
porozumieniu ze swoim kolegą partyjnym Nierenbergiem. Dzisiejszy program o
slimakach byl przykładem tego, że w Radiu-Opole wszystko moze byc tematem pod
warunkiem, ze jest to pomysł samego "Pancernego". Paranoja!
Obserwuj wątek
    • Gość: Yao Re: Radio-Opole IP: 213.25.164.* 12.07.01, 13:22
      A czy w ogóle musi być radio i TV publiczna - problemem nie jest ta czy inna
      osoba, dopóki bedzie koryto, ktoś będzie przy nim stał - dlatego trzeba to
      koryto usunąć. A towarzysz Nierenberg to już chyba nie wymaga komentarza....
    • Gość: energia Re: Radio-Opole IP: *.intermik.com.pl 13.07.01, 11:58
      Świete słowa! Radio publiczne, które probuje konkurowac z komercja jest skazane
      na porażkę od samego poczatku. Po co zatrudniać tylu dziennikarzy, którzy w
      kółko mielą to samo. A red.Maćkowiak opowiada, ze sukcesu muszą chciec wszyscy.
      To jego problem jak ich do tego sukcesu zachęcić. Facet wychowany w komunie
      zachowuje się jak rasowy rotweiler.A on potrafi tylko krzyczeć na ludzi, a
      potem tłumaczy się głupio, że jest wybuchowy. Jak jest wybuchowy niech sobie
      sprawi paczke SEMTEXU. to DOBRZE ROBI NA NERWY.Poza tym wyrzucic połowę
      zatrudnionych w Radiu publicznym. Reszte zagonic do roboty! Inny problem to
      obecny Zarząd, ktory uwłaszczył sie na panstwowej posadzie i robi ciemne
      interesy z lokalnym biznesem. Może prokuratura lub chociaż dziennikarze zajmą
      sie współpracą Radia Opole z agencją reklamowa LOYAL. Ale nie tak jak jak red.
      Bilicka z NTO. Kryptoreklama, ktorą na lamach Nowej Trybuny Opolskiej niedawno
      zrobiła red. E.Bilicka pokazuje powiązania NTO, RADIA-OPOLE i LOYAL-u. A biedni
      ludzie biora to wszystko za dobra monetę! Te pieniądze smierdzą.
      • Gość: Szybki Re: Radio-Opole IP: *.punkt.pl 16.07.01, 14:40
        Zakładamy sie, kiedy Pancerniak kupi nowy samochód w VIP-CAR? Oczywiscie po
        wyjątkowej cenie dla pana redaktora.
    • Gość: Bożena K Re: Radio-Opole IP: *.punkt.pl 16.07.01, 14:44
      A Boguś Nierenberg, który jest szefem Rady Nadzorczej Radia Opole dalej jeździ
      maluszkiem, którego dostał na talon od byłego komunistycznego premiera Messnera?
      • Gość: Słodka Re: Radio-Opole IP: *.punkt.pl 16.07.01, 15:02
        A prezesunio Jankowski co robi oprócz podpisywania listy płac i tycia? Odmierza
        już czas wsteczny do odwołania przez Nierenberga?
    • Gość: Minus Re: Radio-Opole IP: *.intermik.com.pl 18.07.01, 11:57
      Gość portalu: slimak napisał(a):

> Czy redaktor Mackowiak, ksywka "PANCERNY" musi pokazywac sie w telewizorni za
      > moje pieniądze z abonamentu? Przeciez ten żigolak robi sobie darmową reklamę w
      > porozumieniu ze swoim kolegą partyjnym Nierenbergiem. Dzisiejszy program o
      > slimakach byl przykładem tego, że w Radiu-Opole wszystko moze byc tematem pod
      > warunkiem, ze jest to pomysł samego "Pancernego". Paranoja!

A w ogóle to dlaczego Radio-Opole reklamuje się za darmo w telewizji? Ja
      chciałabym się dowiedzieć, na przykład,co będzie jutro w opolskim Radiu-Plus.
      Przecież taka reklama jest zrobiona za nasze pieniądze z abonamentu. Wycofam to
      oskarżenie jak zobaczę rachunki, które pokażą, że Radio-Opole płaci za reklamę
      swojego programu. Ja wiem, że nie płaci.

• Gość: wr Re: Radio-Opole IP: *.punkt.pl 19.07.01, 14:54
        a ja to mam wrażenie, że wszyscy wypowiadający się na temat R"O" są jego
        pracownikami. Ksywka Pancerny nie jest znana wszem i wobec, prawda?
        a swoją drogą - szkoda czasu na słuchanie tej koszmarnej stacyjki. Przypomina
        remakowski radiowęzeł . Co drugi redaktorzyna podtrzymuje swą sztuczną szczękę
        na antenie, czego efektem jest jakże przemiłe syczenie. I tak pewnie z 80proc.
        zatrudnionych w R"O" nie znalazłoby miejsca w komercji. Wasze ,Panie i
        Panowie, karty mikrofonowe kompletnie nie świadczą o waszym nikłym poziomie
        profesjonalizmu. pozdrowienia jedynie dla red. Wilka i Soleckiego - szkoda
        Waszych głosów dla publicznych, szkoda. pa
        • Gość: Borsuck Re: Radio-Opole IP: *.opola.pl 19.07.01, 20:06
          Mnie osobiście denerwują często emitowane niemieckie piosenki. Straszna nuda.
          Ponadto discopolo. Nie ma nic dla młodzieży, oj nie ma...
          • Gość: Waldi Re: Radio-Opole IP: *.pfleiderer.com.pl 20.07.01, 10:14
            Gość portalu: Borsuck napisał(a):

> Mnie osobiście denerwują często emitowane niemieckie piosenki. Straszna nuda.
            > Ponadto discopolo. Nie ma nic dla młodzieży, oj nie ma...

Ciebie może tak, ale dużą część opolan nie, szczególnie na wsi. Praktycznie każda
            stacja nadaje teraz aktualne Hit-y, a więc robiąc to samo była by jedną z wielu,
            a puszczając coś innego jest czymś specjalnym (czy mając np. do wyboru RMF i
            Radio Opole i wiele się od siebie nie różnące prgramy to to wybrałbyś Opole?
            Chyba nie, bo RMF możesz odbierać wszędzie jadąc samochodem bez szukania ciągle
            nowych stacji).

Zresztą popularność na opolszczyźnie daje rację wyborowi programu.

Tak więc ja tam lubię Radio Opole, chociaż nie wszysko mi się tam podoba. Ale tak
            jest zawsze i napewno to co mi się nie podoba jest powodem do włączenia radia
            przez kogoś innego.

Pozdrawiam

Waldi
            • Gość: Borsuck Re: Radio-Opole IP: *.opola.pl 20.07.01, 11:12
              Waldi! A nie denerwują Ciebie może jakieś głupie pozdrawianki i idiotyczne
              konkursy? Zastanawiam się też czy ktoś wogóle słucha bajki w tej stacji. Kiedy
              zawsze w sobote słucham audycji sportowej (jedyna fajna audycja) to jest ona
              przerywana jakas idiotyczna bajką. Strasznie mnie to wkurza. Obecnie gdy prawie
              każdy ma dostęp do telewizji kablowej lub do miski może sobie bajkę obejrzeć w
              TV.
              • Gość: magister Re: Radio-Opole IP: *.intermik.com.pl 20.07.01, 13:14
                Chcecie coś dla młodzieży, to włączcie sobie Radio-Opole w niedzielę rano.
                Poprowadzi Pancerny. Będzie można pośmiać się z jego ubogiej polszczyzny. Czy
                wiecie, ze on uczy studentów dziennikarstwa? Ciekawe, że dawno nie zapraszał do
                siebie pani senator Simonides, ktora posadziła go na stołku prezesa. Czuje
                zmianę wiatrów?
                • Gość: wr Re: Radio-Opole IP: *.punkt.pl 20.07.01, 13:18
                  Uczy??? Żartujesz...oprowadza po radiu jak po własnym folwarku, olewa i
                  ściemnia. Więcej takich dziennikarzy-profesjonalistów !Co do polszczyzny - to
                  po redaktorowemu należałoby napisać "YYYYY" lub "eeee".

• Gość: Borsuck Re: Radio-Opole IP: *.opola.pl 20.07.01, 13:50
                    W Radiu Opole jest taki człowiek, który ma wade wymowy - Jacek Podsiadło.
                    Prowadzi studnie. Mi to akurat nie przeszkadza, bo audycja jest spoko. Trzeba
                    po prostu wiedzieć co powiedzieć.
                    • Gość: wr Re: Radio-Opole IP: *.punkt.pl 20.07.01, 14:11
                      tak to już jest- w radiu siedzi pan z wadą wymowy,w telewizji- pani z zezem
                  • Gość: MAGISTER Re: Radio-Opole IP: *.punkt.pl 24.07.01, 13:32
                    Kolejny skandal. Czytaliście reklamy w "NTO"? J.Maćkowiak za pieniądze z
                    publicznego abonamentu, czyli za nasze pieniądze, robi sobie prywatną kampanię
                    reklamową w Nowej Trybunie Opolskiej, dętym pomysłem hejnalistów ze swoim
                    kumplem L.Mazanem z Krakowa. Czy ten facet nie ma już za grosz uczciwości?
                    • Gość: wr Re: Radio-Opole IP: *.punkt.pl 24.07.01, 14:02
                      Gość portalu: MAGISTER napisał(a):

> Czy ten facet nie ma już za grosz uczciwości?

A co to jest uczciwość?
                      • Gość: wr Re: Radio-Opole-do Magistra IP: *.punkt.pl 24.07.01, 14:05
                        Magister- a dlaczego płacisz ten cholerny abonament?!
                        • Gość: ob Re: Radio-Opole-do Magistra IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.01, 20:33
                          rozumiem,że można się czepiać faceta w poważnych sprawach bo jest śliski, ale
                          żeby czepiać się ,że hejnalistę sobie sprowadza dla autoreklamy??? przecież
                          facet do Sejmu nie kandyduje i daleko mu nawet do autoreklamy takiego gościa
                          jak poseł Jarmuziewicz.
                          • Gość: magister Re: Radio-Opole-do Magistra IP: *.punkt.pl 30.07.01, 10:49
                            Gość portalu: ob napisał(a):

> rozumiem,że można się czepiać faceta w poważnych sprawach bo jest śliski, ale
                            > żeby czepiać się ,że hejnalistę sobie sprowadza dla autoreklamy??? przecież
                            > facet do Sejmu nie kandyduje i daleko mu nawet do autoreklamy takiego gościa
                            > jak poseł Jarmuziewicz.

> o naiwny, naiwny jak dziecko we mgle. Facet robi lewą kampanię lewicy. Wiem, że
                            prezes Maćkowiak wziął na lewo od byłego posła Unii Pracy Krzysztofa Wiechecia za
                            to, że grał razem z nim we wtorek na skrzypcach. Sam na grał harmoszce jak rasowy
                            czekista. Tych dwóch grubych i łysych z Krakowa to pierwszej wody komuchy.
                            Czerwone towarzystwa jak ta lala. Chcesz więcej szczegółów, zadzwoń na Nysy
                            Łużyckiej.
                        • Gość: magister Re: Radio-Opole-do Magistra IP: *.punkt.pl 30.07.01, 10:42
                          Gość portalu: wr napisał(a):

> Magister- a dlaczego płacisz ten cholerny abonament?!

> Bo jestem uczciwym obywatelem! Poza tym ciekawe, że bardziej dziwi Ciebie to,
                          że płacę abonament niż to, że za swoje pieniądze muszę oglądać gębę podstarzałego
                          dandysa J.Maćkowiaka.
                          • Gość: wrusha Re: Radio-Opole-do Magistra IP: *.punkt.pl 30.07.01, 12:41
                            Magister...uczciwy obywatel... a co to ma wspólnego z płaceniem bądź nie takim
                            dandysom jak to piszesz...zastanawia mnie Magister coś się tak uczepił
                            prezesa ...jego podwładny jesteś czy co?
                            Skoro nie chcesz na niego patrzeć a tym bardziej słuchać ( co owszem męczące
                            jest ) nie oglądaj marnych opolskich programów w telewizorni. Dzięki temu nie
                            będziesz musiał podziwiać pań o watpliwej urodzie że o umiejetnościach
                            dziennikarskich nie wspomnę.patrz ile to nerwów zaoszczędzi
                            • Gość: Borsuck Re: Radio-Opole-do Magistra IP: 192.168.1.* / *.opola.pl 30.07.01, 12:48
                              Włącz sobie lepiej Romantice i zrelaksuje się (;
                              • Gość: wrusha Re: Radio-Opole IP: *.punkt.pl 30.07.01, 13:43
                                Borsuck- ty to jesteś wydajny. jesteś tu i jestes.
        • Gość: Giant Re: Radio-Opole IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 05:10
          Gość portalu: wr napisał(a):

> a ja to mam wrażenie, że wszyscy wypowiadający się na temat R"O" są jego
          > pracownikami. Ksywka Pancerny nie jest znana wszem i wobec, prawda?
          > a swoją drogą - szkoda czasu na słuchanie tej koszmarnej stacyjki. Przypomina
          > remakowski radiowęzeł . Co drugi redaktorzyna podtrzymuje swą sztuczną szczękę
          >
          > na antenie, czego efektem jest jakże przemiłe syczenie. I tak pewnie z 80proc.
          > zatrudnionych w R"O" nie znalazłoby miejsca w komercji. Wasze ,Panie i
          > Panowie, karty mikrofonowe kompletnie nie świadczą o waszym nikłym poziomie
          > profesjonalizmu. pozdrowienia jedynie dla red. Wilka i Soleckiego - szkoda
          > Waszych głosów dla publicznych, szkoda. pa

Pan Solecki podtrzymuje sztuczna szczeke, bo ma wade wymowy i karte mikrofonowa R
          okresowa, zreszta czego tak zalujesz Soleckiego ? Ze uciekl z Famy, mial pracowac
          w Olecji, a pracuje teraz w RO? Nie wiem, czy zatrudnili by go w komercji
          jakiejkolwiek. Dodam, ze sporo osob pracujacych kiedys w RO pracuje teraz w
          innych rozglosniach, badz tez stacjach TV. Przyklady: Basia Golanska (RMF, teraz
          chyba TV Polsat), Przemyslaw Gorlas (realizator dzwieku w RO, jeszcze na
          Piastowskiej, teraz jeden z najlepszych realizatorow dzwieku telewizyjnego w
          Polsce, pracuje w TVN), Piotr Maslak (teraz czyta newsy w Zetce). Zatem jakas
          slaba ta teoria o 80%. Zreszta radio publiczne jest najlepszym warsztatem dla
          dziennikarza radiowego. Stad wlasnie RMF-y i inne Zetki szukaja ludzi do pracy w
          rozglosniach radia publicznego. Inni z kolei powracaja do radia publicznego.
          Zauwaz, ile osob ktore kiedys pracowalu w Trojce, znow jest na Mysliwieckiej z
          powrotem np. Wojciech Mann. Nie ma jak radio publiczne, wazne by nie polityczne.
          • Gość: o! Re: Radio-Opole-do Gianta IP: *.punkt.pl 06.08.01, 12:37
            duzo wiesz...skoro tak źle to po co tam siedzisz...
          • Gość: gość Re: Radio-Opole IP: *.punkt.pl 07.08.01, 13:57
            Gość portalu: Giant napisał(a):

>> Pan Solecki podtrzymuje sztuczna szczeke, bo ma wade wymowy i karte mikrofonowa
            > R
            > okresowa,

słuchacza nie interesuje komunistyczny wymysł- karta mikrofonowa.
            A Ty,jaką masz...uczniowską...? a może to Ty jesteś tym rozsławionym w anegdotach
            absolwentem technikum weterynaryjnego, byłym cieciem w R"O", co?
            a skoro wiesz tyle o kartach mikrofonowych, to wiesz na jakich zasadach je się
            wydaje i ile razy podchodzi się by zdobyć o stopień lepszą..jak z tym było u
            Ciebie..

zreszta czego tak zalujesz Soleckiego ? Ze uciekl z Famy, mial pracow
            > ac w Olecji, a pracuje teraz w RO?

Miał pracować w Olecji...ciekawe..a to skąd wiesz...

piszesz też : Nie wiem, czy zatrudnili by go w komercji

mój drogi , chyba tak, skoro pracował..skoro słychać było Go i w dawnym, dobrym
            jeszcze Pro Kolorze, pracował w GSA czy w Famie - tam chyba nawet długo..

> jakiejkolwiek. Dodam, ze sporo osob pracujacych kiedys w RO pracuje teraz w
            > innych rozglosniach, badz tez stacjach TV. Przyklady: Basia Golanska (RMF, tera
            > z
            > chyba TV Polsat),

Co do Basi, to wyjechała razem z mężem..pamietasz..? z komercji,a nie dlatego że
            ktoś ją tam ściągnął.znalazła się w dobrym czasie w dobrym miejscu..inna rzecz że
            żadna pani w R"O'' nie potrafi tak czytać jak pani Basia

Przemyslaw Gorlas (realizator dzwieku w RO, jeszcze na
            > Piastowskiej, teraz jeden z najlepszych realizatorow dzwieku telewizyjnego w
            > Polsce, pracuje w TVN),

Pamiętaj że Przemek pracował też w Olecji..

> slaba ta teoria o 80%.

nadal słaba?
            a Ty misiu...cóż ...
            miło się gawędziło.
            • Gość: Giant Re: Radio-Opole IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 00:32
              Duzo zarzutow... Postaram sie odpowiedziec na kilka z nich. Po pierwsze jesli
              chcesz wiedziec, to mam karte mikrofonowa S. Za drugim razem ja zdobylem. Wcale
              nie jest to wymysl komunistyczny, bo podobne karty obowiazuja w Europie i w
              Stanach Zjednoczonych. Po drugie: musisz byc osoba ktora pracowala w Radiu
              Opole. Moje typy sa nastepujace: JB, LM lub BF (imie to pierwsza litera a druga
              to nazwisko). Ja na razie jestem wspolpracownikiem, a skad wiem o Soleckim, ze
              sie staral do Olecji... Kiedys zlozono mi oferte pracy w tej rozglosni i Olecja
              miala noz na gardle, bo pewniak ktory mial przyjsc z Famy, nie przyszedl do
              nich. podobno owczesny szef Famy straszyl, ze jesli odejdzie do Olecji, to go
              wywiezie do lasu. Kilka tygodni pozniej dziwnym trafem Solecki zostal przyjety
              do RO, a na pytanie gdzie pracowal wczesniej, odpowiedzial ze w Famie. A Fama
              wtedy nie miala tylku dziennikarzy. To na razie tyle, a tak apropos jaka miales
              karte mikrofonowa, a moze wcale jej nie miales ?
    • Gość: Giant Re: Radio-Opole IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 04:45
      I bedzie sie pokazywal nadal, przez najblizsze 4 lata. Stanowisko zostalo
      zaklepane i "Pancerny" bedzie dalej rzadzil RO, mimo, ze konkurs na stanowisko
      szefa programowego zostanie ogloszony na wiosne 2002. Kto jemu pomogl? Ta
      osoba, ktora byla ostatnio w tarapatach. Dodam tylko, ze "tarapatnik" jest
      szefem Rady Programowej RO i stad RO tak bronilo na swej antenie "tarapatnika".
      W ramach podzieki, towarzysz I Sekretarz odznaczyl... Powracamy jak za dawnych
      lat... Ehhh.
      • Gość: magister Re: Radio-Opole IP: *.punkt.pl 06.08.01, 11:52

> I będzie się pokazywał nadal, przez najblizsze 4 lata. Stanowisko zostalo
        > zaklepane i "Pancerny" bedzie dalej rzadzil RO, mimo, ze konkurs na stanowisko
        > szefa programowego zostanie ogloszony na wiosne 2002. Kto jemu pomogl? Ta
        > osoba, ktora byla ostatnio w tarapatach. Dodam tylko, ze "tarapatnik" jest
        > szefem Rady Programowej RO i stad RO tak bronilo na swej antenie "tarapatnika".
        >
        > W ramach podzieki, towarzysz I Sekretarz odznaczyl... Powracamy jak za dawnych
        > lat... Ehhh.

> wszystko prawda z małym uzupełnieniem, że tow. "tarapatnik" jest szefem rady
        nadzorczej Radia-Opole i jego przyszłym szefem. Duet Nierenberg i Maćkowiak
        współpracujący rączka w rączkę z SB-kiem red. Krzysztofem Dzięciołowskim, szarą
        eminencją tego komunistycznego układu to piękny tercet na nowe stulecie.
        • Gość: Szwager Re: Radio-Opole IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.01, 12:44
          No , no , ciekawych rzeczy sie sam idzie dowiedziec .
          • Gość: libero Re: Radio-Opole IP: *.punkt.pl 08.08.01, 11:00
            Gość portalu: Szwager napisał(a):

> No , no , ciekawych rzeczy sie sam idzie dowiedziec .

> W gazetach tego nie przeczytasz, bo to jest układ zamknięty. Kukiz na estradzie
            w niedzielę pokazał co to znaczy wolność słowa nazywając Buzka d...kiem.
    • Gość: eee Re: Radio-Opole IP: *.punkt.pl 08.08.01, 15:17
      eee idźcie do 103,2 i tam poobgadujcie szefa i kumpli
    • Gość: gość Re: Radio-Opole- Giant IP: *.punkt.pl 08.08.01, 15:42
      inicjały:))) nie bądź dziecko... ubawiłeś mnie szczawiku
      co do informacji z Olecji- coś zagrali ale nie wiadomo gdzie...pewniak -owszem
      z famy ale z całą pewnością nie był to dziennikarz czy jak niektórzy mówią
      serwisant.
      głoś dalej opinie, obnażaj się, mam przynajmniej ubaw
      mikrofonowa S , wspólpracownik :)))))dobre:))).

• Gość: Giant Re: Radio-Opole- Giant IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 19:41
        Chciales wiedziec to poznales, a ze wyleciales z hukiem z RO to juz nie moja
        wina. Mnie polityka ani sieci komorkowe nie interesuja :)))

Gość portalu: gość napisał(a):

> inicjały:))) nie bądź dziecko... ubawiłeś mnie szczawiku
        > co do informacji z Olecji- coś zagrali ale nie wiadomo gdzie...pewniak -owszem
        > z famy ale z całą pewnością nie był to dziennikarz czy jak niektórzy mówią
        > serwisant.
        > głoś dalej opinie, obnażaj się, mam przynajmniej ubaw
        > mikrofonowa S , wspólpracownik :)))))dobre:))).
        >
        >

• Gość: komornik Re: Radio-Opole- Giant IP: *.punkt.pl 09.08.01, 12:20

> Chciales wiedziec to poznales, a ze wyleciales z hukiem z RO to juz nie moja
          > wina. Mnie polityka ani sieci komorkowe nie interesuja :)))

> Jak Ciebie nie interesuje polityka, to masz gwarancję, że zainteresuje się
          Tobą. A wtedy może będziesz w toalecie w niewygodnej pozycji wystawiony na
          niezamierzone zbliżenie ... w dodatku od tyłu. Źle szukasz w swoich "szarych"
          komórkach. W dodatku widać, że ich codziennie ubywa. To jest mocniejszy zawodnik.
          >
          > Gość portalu: gość napisał(a):
          >
          > > inicjały:))) nie bądź dziecko... ubawiłeś mnie szczawiku
          > > co do informacji z Olecji- coś zagrali ale nie wiadomo gdzie...pewniak -ow
          > szem
          > > z famy ale z całą pewnością nie był to dziennikarz czy jak niektórzy mówią
          >
          > > serwisant.
          > > głoś dalej opinie, obnażaj się, mam przynajmniej ubaw
          > > mikrofonowa S , wspólpracownik :)))))dobre:))).
          > >
          > >
          >

• Gość: Gośc Re: Radio-Opole- Giant IP: *.punkt.pl 09.08.01, 12:42
      • Gość: Giant Re: Radio-Opole- Giant IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 19:50
        To ja szczerze mowiac mialem ubaw, ze Duzy Szczawiku w to wszystko uwierzyles.
        Hehehe, jacy Ci Polacy sa czasem naiwni :)))

Gość portalu: gość napisał(a):

> inicjały:))) nie bądź dziecko... ubawiłeś mnie szczawiku
        > co do informacji z Olecji- coś zagrali ale nie wiadomo gdzie...pewniak -owszem
        > z famy ale z całą pewnością nie był to dziennikarz czy jak niektórzy mówią
        > serwisant.
        > głoś dalej opinie, obnażaj się, mam przynajmniej ubaw
        > mikrofonowa S , wspólpracownik :)))))dobre:))).
        >
        >

• Gość: Gość Re: Radio-Opole- Giant IP: *.punkt.pl 09.08.01, 12:37
          Szczaaawik, po pierwsze- nie daję wiary w to co tu wypisujesz...:)))
          po drugie- nie pracowałem w R"O" czyli nie mogli mnie stamtąd wywalić
          po trzecie- ja nie jestem facetem!!! Gościu...nick nie stanowi o płci:))))
          jak widac Komornik też ma ubaw:)))
          pozdrawiam i życze przychylnego eteru
          • Gość: Gość Re: Radio-Opole- Komornik IP: *.punkt.pl 09.08.01, 12:43
            Dla cię :)))))
            • Gość: Strzelec Re: Radio-Opole- Komornik IP: *.radio.opole.pl 09.08.01, 17:13
              Jesli macie jakies problemy zwiazane z dzialalnoscia Radia Opole, to
              najprosciej przyjdzcie i porozmawiajcie z Panem Mackowiakiem a nie obgadujcie
              jego osoby na forum. Tutaj widze ze kazdy gra bohatera ale nie ma odwagi, aby
              powiedziec o pewnych sprawach prosto w oczy. Ciekawe, czy osoba o pseudo "Gosc"
              rozmawiala kiedykowlwiek z Panem prezesem i dlaczego ma ciagle jakies uwagi co
              do jego osoby? Moze cos przeskrobala i stad tyle zlosci i nienawisci w
              wypowiedziach "Goscia".
              • Gość: gość Re: Radio-Opole- Strzelec IP: *.punkt.pl 10.08.01, 12:49
                witamy w forum radio opole. to raz.
                wczytaj się wnikliwie w posty,proszę i sprawdź nick. to dwa.
                cieszę się że ktoś zareagował. to trzy
                pa
              • Gość: gość Re: Radio-Opole- strzelec IP: *.punkt.pl 10.08.01, 12:58
                a i jeszcze jedno- szkoda że nie potrafisz czytac redaktorku(być może).
                gdzie widzisz moje uwagi do Twojego prezesa? a? a skoro raz ktoś pisze że w
                R"O" nie pracuje ani nie pracowała to chyba wystarczy , tak?
                przypominam,że to jest forum a zatem logicznym jest umieszczanie na jego łamach
                swych opinii, można się z nimi spierać, można polemizować...a zatem miło, że
                ktoś z radia głos zabrał, bo dziwi mnie fakt znajomości tu przez niektórych
                ksywki prezesa twego. ile żalu jest w osobach pracujących niegdys lub nadal w
                Radiu. ciekawe czy mają go w sobie byli pracownicy jakiejkolwiek
                komercji ...
              • Gość: Komornik Re: Radio-Opole- Komornik IP: *.punkt.pl 10.08.01, 13:02
                Gość portalu: Strzelec napisał(a):

> Jesli macie jakies problemy zwiazane z dzialalnoscia Radia Opole, to
                > najprosciej przyjdzcie i porozmawiajcie z Panem Mackowiakiem a nie obgadujcie
                > jego osoby na forum. Tutaj widze ze kazdy gra bohatera ale nie ma odwagi, aby
                > powiedziec o pewnych sprawach prosto w oczy. Ciekawe, czy osoba o pseudo "Gosc"
                >
                > rozmawiala kiedykowlwiek z Panem prezesem i dlaczego ma ciagle jakies uwagi co
                > do jego osoby? Moze cos przeskrobala i stad tyle zlosci i nienawisci w
                > wypowiedziach "Goscia".

> Misiu, z tego co mówisz wynika, że jesteś albo bardzo zielony albo to ty jesteś
                sam Pancerny. To drugie raczej wykluczam, bo on nie potrafi układać takich
                długich zdań po polsku. Rozmowa z nim nie ma sensu, bo on rozumie tylko dwa
                słowa "kasa" i "dupa". Za darmo daję Ci lekcję i nie musisz dziękować.
                Maćkowiak to kawał młota, który swoje stanowisko zawdzięcza zakulisowym intrygom
                politycznym. Pancerny Maćkowiak to kawał niebezpiecznego chama, który za
                pieniądze zje własne g... Jak nie wierzysz to porozmawiaj o tym z Andrzejem
                Balcerkiem, prezesem Górażdży. Jak widzisz też potrafię układać długie zdania.

• Gość: hm Re: Radio-Opole IP: *.pfleiderer.com.pl 10.08.01, 14:05
      • Gość: Malkonte Re: Radio-Opole IP: 192.168.1.* / *.opola.pl 12.08.01, 19:17
        No co ty. Radio Opole jest fajne bo:
        - nadaje discopolo
        - nadaje szwabsong
        - nadaje bajki dla dzieci
        - ma beznadziejne dżingle
        - i jeszcze kilka innych
        I jak tu nie słuchać tej rozgłośni?????!!!!
    • Gość: Michał Re: Radio-Opole IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.08.01, 17:25
      Radio Opole jest durne.WolE KLAKSON.
      • Gość: BOŚ Re: Radio-Opole IP: *.punkt.pl 18.08.01, 13:01
        Ciekawe na jakich zasadach w Radiu-Opole występuje pan Ryszard Zembaczyński.
        Nie kandyduje, nie jest szefem sztabu wyborczego Platformy. Oczywiście daje
        głos po znajomości. Sama Platforma nie startowała w poprzednich wyborach, więc
        nie ma żadnego prawnego uzasadnienia dla jego obecności w radiu.
    • Gość: stryjek Re: Radio-Opole IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 22:10
      Pancerny SB-ek Maćkowiak chytry lisek. Powołał sobie do rady programowej tego
      wygłodzonego na kasę młodego "pisiaczka" Kowalskiego, który w telewizorni
      wygląda jakby kij połknął i chwali się swoim ubostwem. Chyba myślowym!
      • Gość: rektor Re: Radio-Opole IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 22:25
        Gość portalu: stryjek napisał(a):

> Pancerny SB-ek Maćkowiak chytry lisek. Powołał sobie do rady programowej tego
        > wygłodzonego na kasę młodego "pisiaczka" Kowalskiego, który w telewizorni
        > wygląda jakby kij połknął i chwali się swoim ubostwem. Chyba myślowym!

> Może tak nowy członek Rady Programowej pochwali się dlaczego nie może skończyć
        studiów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka