Dodaj do ulubionych

taki figiel

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:31
ZASTĄPIĄ ODWOŁANĄ MARTĘ CHUDZIKIEWICZ

Dwóch do Brukseli

Dariusz Kozak i Mateusz Figiel zostali przedstawicielami Opolszczyzny w
Brukseli. Wczoraj został rozstrzygnięty konkurs na te stanowiska.
obaj są pracownikami Urzędu marszałkowskiego
konkurs został rozstrzygniety, nietrudno było przewidzieć wynik.
Obserwuj wątek
    • Gość: ariwa Re: taki figiel IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 03.06.05, 10:34
      Myslalem 'fikmik' ze bedzie inaczej? Jezeli tak to jestes naiwny.
    • Gość: sanator Re: taki figiel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 13:30
      A ciekawe gdzie bylo zamieszczone ogloszenie o konkursie?
      • Gość: a-z Re: taki figiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 13:43
        przecież to jest śmieszne...organizował konkurs Urząd Marszałkowski...wcześniej
        desygnował do Brukseli swojego człowieka Dariusza Kozaka pełniącego obowiązki za
        pania Martę Chudzikiewicz. Potem Urząd Marszałkowski rozpisał konkurs, ludzie z
        tego Urzędy wybierali i...wybrali. Wybrany został już wcześniej i po co ten pic!
        To nie jest właściwie śmieszne, to jest tragiczne. Rozumiem, mógł wygrać
        człowiek z Urzędu ale nie może go wybierać komisja z tego Urzędu! To brzydko
        pachnie.
        • Gość: loper brzydko pachnie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 18:12
          bo ten pier...ony kraj to jedno wielkie sza..bo!
          • Gość: kon Re: brzydko pachnie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 19:15
            Zlikwidowac wojewodztwo opolskie, to szczegolne wojewodztwo gdzie jak w grajdole
            sobiepanstwo i prywata. Bo Jacek, bo Krzys bo Jurus, bo Ola, z tym chodzilem do
            przedszkola, z ta bawilem sie w doktora a z tym rzygalem. Prominenci spisuja
            miedzy soba umowe, bezczelnie dziela sie lupami /afera ratuszowa/.Folwark Orwela
            Dosc.
    • Gość: Kamila Re: taki figiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:44
      No ładnie! Niech mi ktoś wytłumaczy, jak to jest możliwe? To po co był robiony
      ten cały konkurs? To po co w rozmowach kwalifikacyjnych brało udział tylu
      młodych kandydatów, jeżeli wybrano osoby pracujące już w samorządowce od klilku
      lat, tym bardziej w UMWO? Dlaczego nie napisano w ogłoszeniu, że kandydat
      powinien mieć min. 2 lub3 letnie doświadczenie pracy w samorządzie lokalnym? A
      skąd ja mogę być pewna, że Ci Panowie pracując w UMWO, przypadkiem nie wiedzili
      szczegółów jak bądzie wyglądała rozmowa? Czy to jest fair play?
      Ja do tej pory nie wiem kto zasiadal w Komisji egzaminacyjnej, bo nikt się mi
      nie przedtsawił! A o wyniku dowiedziałam się z NTO! A może najpierw jakis list
      lub telefon do pozostałych kandydatów... Nitk do mnie listów nie pisał i nie
      zadzwonił! Niestety władze to wszystko tolerują i to jest strasznie przykre. A
      później się dziwią, że młodzi ludzie wyjeżdzają zagranicę... raczej to wszystko
      zniechęca. Czekać na wynik prawie 2 tyg, jakby to byla posada dyrektora w
      departamencie ministerstwa..
      Nieprofesjonalne to wszystko dla mnie a znam się troche na rzeczy!
      Mam nadzieje, ze sie NTO tym wszystkim zainteresuje. Moze sie myle w swojej
      wypowiedzi ale dla mnie to jest jakos grubymi nicmi szyte. Naprawde to jest
      wszystko przykre...Ciekawe co na to Panstwo, czytelnicy? Pozdrawiam
      • Gość: xxx Re: taki figiel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:12
        CZy ten Figiel chodzil moze kiedys do II LO, a jego tatus to znany lekarz?
        • Gość: A Re: taki figiel IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 06.06.05, 16:31
          A wyszło jak zawsze chociaż mialo być po nowemu
          Wpływy sie pewnie rownowazyly skoro na miejsce jednej kobitki wygralo dwoch i
          to menszczyzn
          • Gość: bardzo ciekawy Re: taki figiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:12
            Jak już mówimy o liczbach, to ilu było tych kandydatów, z ilu osób składała się
            komisja i czy maks - Kozak przyjechał z Brukseli na konkurs czy tylko złożył
            relacje na egzamyn - przesłuchanie z samego biura Europy?
            A Figiel?
            • Gość: olek Re: taki figiel IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 23.06.05, 08:57
              a po co az 2 pracownikow????
              • Gość: Mx Re: taki figiel IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 23.06.05, 09:06
                Bo tam jest kasa.
                Jak by się dało trzech wypchać, to i trzech by konkurs wygrało
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka