Gość: arek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prawdomówny Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 09.06.05, 23:07 nawet Paweł Kukiz podczas dzisiejszego koncertu zasygnalizował o możliwości rozwiązania województwa. a jak już tacy wielcy obrońcy opolskiej autonomii o tym mówią to znaczy że na górze(mam na myśli Warszawę coś się kroi po najbliższych wyborach) . tak jak zresztą wcześniej myślałem. fakt faktem że ludzi którzy za wizerunek regionu postrzeganego jako korupcjogenny również nadmienił. dziękuje za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forum Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 23:10 A czy powiedzial Kukiz moze gdzie pracuje i ze od SLD-owskiego barona Nierenberga bierze pensyjke w Radiu Opole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 23:33 Skopał leżącego, chamstwo! W dodatku na utrzymaniu Ordynackiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vidi Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.aster.pl 10.06.05, 15:35 Kukiz to taki koniunkturalny oszolomek. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole 10.06.05, 15:58 Gość portalu: Vidi napisał(a): > Kukiz to taki koniunkturalny oszolomek. Vidi trudno kogo jak kogo o coś takiego posądzać chyba że się piszesz by coś napisać. Przypomnij sobie o utworku "ZHN już się zbliża" i o tym jak Kukiz odmówił AWS-owi brania udziału w przedwyborczej szopce, choć na tym mógł i zarobić i zdobyć dodatkowy rozgłos:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandada Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.ceron.pl 10.06.05, 19:41 Akurat wśród młodzieży był wtedy wielki poklask dla antyklerykalizmu. Pamiętam koncert Piersi w Zielonej Górze na WOŚP (przed przystankiem Woodstock). Kukiz sądowi obiecał, że już nigdy nie zaśpiewa "ZChN zbliża się", więc zespół cichutko akompaniował, a cały stadion chóralnie śpiewał. Zaśpiewał zaś wtedy "Rodzina słowem silna" z frazą "ty k... odp... się" Teraz Kukiz stał się nienawistnym antykomuchem, który gdzieś zatracił poczucie humoru i inteligencję. Nonstop piana na ustach i wyzwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyszmaciarz Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 11.06.05, 16:06 Niech zapłai alimenty za wyprodukowane w opolskich akademikach bękarty!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkklll Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: 213.199.197.* 10.06.05, 00:52 Paweł to było super, myslę że to był strzał w 10 ! Pozdrawiam cały zesp. PIERSI oraz PAWŁA K !!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ok! ok ! ok ! ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niknejm Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: 80.55.199.* 10.06.05, 23:59 Chyba Barana Nierenberga. Baronowi to on by mógł tylko jaja huśtać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yard Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 00:59 Kiedys bylem rowniez za utrzymaniem tworu o nazwie woj.Opolskie. Bylem tez trybikiem w zolto-niebieskim marszu rowniez w dniach "obrony wojewodztwa" . Ale dzis z tych dni pozostala mi tylko gorycz niespelnienia moich zlodnych wyobrazen - ubarwionych wizjami "opolskich " pseudopolitykow. Moj wniosek jest taki - nie przeszlismy doroslego egzaminu w dziedzinie dojrzalego samorzadu i - wyjatkowo sokrumpowanych elit lewicy opolskiej - w zwiazku JESTEM ZA POLACZENIEM (nie przylaczeniem woj.opolskiego do slaskiego )w jeden organizm GORNOSLASKI z (optymalnie), jako historyczna stolica - OPOLEM ) " NIech zyje samodzielny Gorny Slask ( na przekor dziwnym wojewodom ...) !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 07:51 I bardzo słusznie, cóż z tego województwa opolskiego jest? splendor czy prestiż? fałszywy chyba, bo chleba się za to nie kupi! Czy Pan Kukiz zaproponował alternatywne rozwiązania bo nic o tym nie wiem... gadki w stylu "piętnaście lat żeście rządzili i co..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ja ja Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 10.06.05, 18:45 tak tak! Gorny Slask!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stanislaw_ziaja Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole 11.06.05, 13:49 Jako Ślązak jestem za historycznym Górnym Śląskiem bez Zagłębia,częstchowskiego i żywiecczyzny ze stolicą w Opolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślunzak Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 11.06.05, 16:10 Tylko historyczny Śląsk. Rejencja Śląska w państwie Niemieckim. Jestem za. Wywalić stąd polaczków. Śląsk musi wrócić do macierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak... niestety Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 12:52 Gość portalu: ślunzak napisał(a): > Tylko historyczny Śląsk. Rejencja Śląska w państwie Niemieckim. Jestem za. > Wywalić stąd polaczków. Śląsk musi wrócić do macierzy. podomia mi się to bardzo! jestem za! i czysto będzie i jasno będzie i normalnie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
podatek23 to sie dobrze skalda 11.06.05, 23:42 ŻYWIECCZYZNA SERCEM I DUSZĄ CHCE DO MAŁOPOLSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gofin Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.06.05, 01:09 Tak to prawda! Opolskie zmierza do likwidacji. Tym razem nawet Kukiz nic nie zrobi. Nasze opolskie władze działają w takim kierunku, ażeby unicestwić! Chyba taki jest przykaz "odgórny,partyjny". Nie myślę żeby "nasz prezydent" był tak wielkim nieudacznikiem. Pozdr. PS. chyba będziemy w górnośląskim, lecz wolałbym troszkę do dołu(dolnośląskie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drudzy Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 02:43 A co Ci za różnica, pod którym Panem będziesz swoją pańszczyznę odrabiać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JHanusz Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 05:57 A dlaczego masz robić na jakiegoś "swego pana". Zacznij sam na siebie. Tu masz przykłąd: www.targisko.pl/?rid=65 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: new www.terminator.opole.pl IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.06.05, 09:32 Jak chcecie się dowiedziec jeszcze czegoś nowego o postepowaniu Garbowskiego to wejdzcie na strone www.terminator.opole.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Korpcjogenne wojwództwo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:34 Według takiego kryterium, to województwo mazowieckie dawno powinno przestać istnieć. O Łudzkim już nawet nie wspomnę... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka Masz rację, o "łudzkim" lepiej nie wspominaj. IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 10.06.05, 17:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiluś [...] IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 10.06.05, 18:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.ruch.com.pl / *.ruch.com.pl 11.06.05, 02:04 Jak po najbliższych wyborach to co ma współnego z SLD. Kukizowi wóda wyżarła mózg do reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE obraza Ojca Sw Wzgardz srebrnikami - nie sprzedaj – NIE IP: *.dyn.optonline.net 11.06.05, 17:49 NIE – obraza Ojca Swietego Dlaczego Ojciec Swiety zrezygnowal z pochowku w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raper Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.idea.pl 10.06.05, 08:47 Kukiz, z ktorej listy wystartujesz na jesieni? LPR, czy PO ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłuySLD-owiec Niestety Kukiz ma Racje IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.06.05, 09:30 Kukiz mówił wczoraj prawde. A posty o jego nacpaniu i tp pisze jak zwykle sekretarz aparatu SLD tow. Zarychta Andrzej. Zarychta daj spokój i tak w to nikt nie uwieży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... [...] IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 11.06.05, 16:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norman Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.06.05, 10:02 straszny wieśniak z tego kukiza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lep Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.05, 10:10 Kukiz to świr,ale na ministra kultury u Kaczorów i Rokity w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek A co to jest Kukiz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:10 że ma byc autorytetem dla narodu? Odpowiedz Link Zgłoś
util Nie, na Janka Pietrzaka jest specjalny zakaz... 10.06.05, 17:19 Tzn. on tak uważa, bo jakoś obywatele nie chcą go ogladać. Tak to jest jak artysta zaczyna żyć polityką - żnujący jest i jeden i drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raelity Paweł dzieki za koncert i za to ze jestes sobą ! IP: 213.227.72.* 10.06.05, 10:20 Mowisz co myslisz i wiem ze nie tylko ja sie z Toba zgadzam. Prawda kole w oczy a po ostatnich wynikach wyborow wierze juz w to, ze nasz narod jest tak tępy ze 80% ludzi nie rozmumie tego co sie mowi we wiadomosciach telewizyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Paweł dzieki za koncert i za to ze jestes sob IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 10.06.05, 10:34 Od kiedy Kukiz staŁ się prawicowcem? PrzejrzaŁ na oczy?O ile dobrze pa miętam to ostatnie 3 lata byŁ za lewicą i w różny sposób ssaŁ jej cycek.No ale idzie nowe i najwyższy czas PaweŁku napisać:" PO i PiS się zbliża" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczooony Re: Paweł dzieki za koncert i za to ze jestes sob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:54 Oj oj...bo czółko sobie obetrzesz od bicia pokłonów w hołdzie dla p.Kukiza. Kukiz jest w super układach z byłym SLD a obecną ordynacką. Bierze kasę z RO. A jakie efekty? Zadne... Jak widac na zalaczonym obrazku ..p Kukiz zeby móc rzucać k...ami ze sceny nie moze jednoczesnie byc obecny w pracy. Alez sila przekonywania. Najlepiej glosno szczekac zeby do d..y sie nie dobrali..czyz nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Słuszny gniew. Tylko czemu tak późno? IP: *.chello.pl 10.06.05, 10:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolanin Re: Słuszny gniew. Tylko czemu tak późno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:55 Zapomniałeś Kukiz o "najlepszej" świeczce ze świecznika. O niejakim Kowalskim (tfu...), Ten to potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: 213.17.172.* 10.06.05, 10:55 Trenuj ortografię zamiast czytac trybunę "psełdo" znawco made in SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:07 A ja pamietam jak Kukiz w Lublinie krzyczał, że Krzaklewski to kutas a potem występował w reklamówkach AWS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski Już ZChN(sorry )LPR się zbliża... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:16 i trzeba zmienić front.Jak to Kukiz robi.Przez 4 lata na utrzymaniu Ordynackiej a teraz trzeba wejść w d..ę nowym panom.TO NIE PIERSI TO D.PA BLADA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat Kukiz polityczny to polityczne DNO.... IP: *.aster.pl 10.06.05, 11:31 wlazi kadmeu w d... w zaleznosci od opcji politycznej majacej wladze i kase.....stary koziol wskakujacy na pochyle drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opolek MASZ RACJE-KUKIZ DNO IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.06.05, 14:24 On zawsze atakuje leżących.To nie sztuka pod publiczkę.Ja mu zapamiętam na zawsze jak lizał odbyt klerowi przepraszając za ZCHN się zbliża.Karierowicz któremu dano dostęp do mikrofonu.Dziś walić w SLD to nie odwaga-wal w Giertycha mądralo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: MASZ RACJE-KUKIZ DNO IP: *.nowytarg.pl 11.06.05, 07:17 tez pamietam.....az przykro bylo patrzec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmpfff Czy koncert odbył się jeszcze po polsku? IP: *.zamoyski.edu.pl / *.zamoyski.edu.pl 10.06.05, 11:46 Czy koncert odbył się po polsku? Czy ktos zna jeszcze w Opolu jezyk polski? A może wszyscy szprechali, no bo sa juz niemcami? Odpowiedz Link Zgłoś
miejscowy2 Re: Koncert Piersi i Kukiza 10.06.05, 12:08 ja tam się cieszę. było troche rozrywki a i człowiek się pośmiał. Kukiz prawdę powiedział, a prawda jest jak oliwa bo zawsze na wierzch wypływa towarzysze i towarzyszki z SLD. poza tym oprócz brania kasy przynajmniej coś dla tego niby apolitycznego Radia Opole zrobił bo ostatnimi czasy jakby mniej tych przyśpiewek i koncertów życzeń na antenie. oprawa muzyczna uległa poprawie. Nie powiem diametralnie ale zawsze to coś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Koncert Piersi i Kukiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:38 Nie wiem, niestety, o czym mowisz, bo u mnie w sprzecie nawet nie mam zaprogramowanej stacji pt. Radio Opole. Hehe , zeby bylo smiesznej kiedys mieszkal kolo mnie gostek, ktory byl (jest?) jakas szycha w RO , nazywal sie M.Majeran, a ja nic nie kumalem, jak on sie przedstawil - hehe - takie g...niane radyjko od szlagrow . I tyle ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Koncert Piersi i Kukiza IP: *.Zabrze.Net.pl 10.06.05, 12:40 Nie przyszła Wam opolanie myśl taka, iż pogłoska o rzekomym zlikwidowaniu Waszego województwa jest celowo rozpowszechniana? Notowania Sojuszu i lewicy spadają, więc taka pogłoska siłą rzeczy odciągnie od głosowania na prawicę czy centrum. Zwolennicy województwa ratunek będą widzieć tylko w głosowaniu na lewicę i o to lewicy chodzi! To się nazywa sterowanie zachowaniami wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pastor a za 4 lata IP: *.stk.net.pl 10.06.05, 13:12 za cztery lata?następne wybory,zobaczymy kogo wtedy będzie atakował PK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Kukiz IP: *.crowley.pl 10.06.05, 13:58 Pan Kukiz niedawno w TV dał plamę chcąc popisać się swoją pamięcią okropności lat minionych. Trochę nie wyszło i ciśnienie skoczyło. To ciekawe jak w ostatnim czasie część artystów ochoczo przedstawia się w świetle ofiar tego straszliwego PRLu. A tymczasem jedni mieli po 17 lat a inni jeżdzili na zakupy do Berlina Zachodniego. Interesujący jest również udział cześci naszych gwiazd w koncertach organizowanych przez PiS. Rozumiem, że te osoby identyfikują się z programem pisaków. No, to daje do myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek CHAMÓWKA PO POLSKU TO NASZA KULTURA IP: *.eltur.com.pl 10.06.05, 13:59 Wyzwiska, przekleństwa, ukryty antysemityzm, w tym ostatnio przodujemy Przykre ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poler kultura polska to nie chamówka, ale .............. IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.06.05, 16:20 ..........."artyści" w znacznym stopniu owszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onetowy Kto się cieszy, że w Opolu festyn zrobili? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:03 wpisujcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm a to ma jakies znaczenie? IP: *.aster.pl 10.06.05, 14:06 a poza tym kopanie leżącego nie bywa na ogół traktowane jako wyczyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m13 Re: a to ma jakies znaczenie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:28 Oj Kukiz wdepnales w polityczne smierdzace G...O!!!Mozsz wpasc w niekontrolowany poslizg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poler gdy Kukiza muzyka stala sie nudna i nie trendy IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.06.05, 14:37 to probuje zakrecic publike politycznie. Mówienie nigdy nie bylo twoją Panie Kukiz dobrą strona !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r1 Re: gdy Kukiza muzyka stala sie nudna i nie trend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:03 wzialbys sie kukiz za to co umiesz robic/ a ostatnio i to ci nie wychodzi/moze jakis nowy przeboj bo ostatnio tylko odgrzewane starocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: August Paweł zawsze mówi co myśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:39 i bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Paweł zawsze mówi co myśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:52 A,że myśli jego tylko chwilami są trzeźwe to już inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giba Re: Paweł zawsze mówi co myśli IP: 129.175.173.* 10.06.05, 15:55 kukiz rydzyk i jankowski - trzej muszkieterowie a giertych dartagnan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dekta Re: Paweł zawsze mówi co myśli IP: *.clubnet.pl 10.06.05, 18:37 Gdyby myślał,to nie opowiadał by takich andronow.To,drogie dzieci ,klasyczny przykład,jakie spustoszenie powoduje drastyczne obniżenie zawartości alkoholu we krwi... Odpowiedz Link Zgłoś
serwal Wreszcie! 10.06.05, 16:35 Wreszcie ktos powiedzial troche prawdy, zamiast kryc sie tu i ówdzie po katach. Jest to jakis promien nadziei w tej Polsce, gdzie nazbyt wiele spraw jest tajnych, ukrytych, schowanych w teczkach, czarnych neseserach, przemilczanych, zaklamanych ... itd. Odpowiedz Link Zgłoś