Dodaj do ulubionych

Kukiz polityczny na koncercie Off Opole

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 22:37
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: prawdomówny Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 09.06.05, 23:07
      nawet Paweł Kukiz podczas dzisiejszego koncertu zasygnalizował o możliwości
      rozwiązania województwa. a jak już tacy wielcy obrońcy opolskiej autonomii o
      tym mówią to znaczy że na górze(mam na myśli Warszawę coś się kroi po
      najbliższych wyborach) . tak jak zresztą wcześniej myślałem. fakt faktem że
      ludzi którzy za wizerunek regionu postrzeganego jako korupcjogenny również
      nadmienił. dziękuje za uwagę.
      • Gość: forum Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 23:10
        A czy powiedzial Kukiz moze gdzie pracuje i ze od SLD-owskiego barona
        Nierenberga bierze pensyjke w Radiu Opole?
        • Gość: karol Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 23:33
          Skopał leżącego, chamstwo! W dodatku na utrzymaniu Ordynackiej...
          • Gość: Vidi Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.aster.pl 10.06.05, 15:35
            Kukiz to taki koniunkturalny oszolomek.
            • konread Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole 10.06.05, 15:58
              Gość portalu: Vidi napisał(a):
              > Kukiz to taki koniunkturalny oszolomek.

Vidi trudno kogo jak kogo o coś takiego posądzać chyba że się piszesz by coś
              napisać. Przypomnij sobie o utworku "ZHN już się zbliża" i o tym jak Kukiz
              odmówił AWS-owi brania udziału w przedwyborczej szopce, choć na tym mógł i
              zarobić i zdobyć dodatkowy rozgłos:>
              • Gość: pandada Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.ceron.pl 10.06.05, 19:41
                Akurat wśród młodzieży był wtedy wielki poklask dla antyklerykalizmu. Pamiętam koncert Piersi w Zielonej Górze na WOŚP (przed przystankiem Woodstock). Kukiz sądowi obiecał, że już nigdy nie zaśpiewa "ZChN zbliża się", więc zespół cichutko akompaniował, a cały stadion chóralnie śpiewał.
                Zaśpiewał zaś wtedy "Rodzina słowem silna" z frazą "ty k... odp... się"

Teraz Kukiz stał się nienawistnym antykomuchem, który gdzieś zatracił poczucie humoru i inteligencję. Nonstop piana na ustach i wyzwiska.
                • pedbuster no to teraz bedzie atakowany przez pedalstwo... 12.06.05, 23:30
            • Gość: antyszmaciarz Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 11.06.05, 16:06
              Niech zapłai alimenty za wyprodukowane w opolskich akademikach bękarty!!!!!!!!
        • Gość: kkklll Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: 213.199.197.* 10.06.05, 00:52
          Paweł to było super, myslę że to był strzał w 10 !
          Pozdrawiam cały zesp. PIERSI oraz PAWŁA K !!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ok! ok ! ok ! ok!

• Gość: niknejm Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: 80.55.199.* 10.06.05, 23:59
          Chyba Barana Nierenberga. Baronowi to on by mógł tylko jaja huśtać
      • Gość: Yard Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 00:59
        Kiedys bylem rowniez za utrzymaniem tworu o nazwie woj.Opolskie. Bylem tez
        trybikiem w zolto-niebieskim marszu rowniez w dniach "obrony wojewodztwa" .
        Ale dzis z tych dni pozostala mi tylko gorycz niespelnienia moich zlodnych
        wyobrazen - ubarwionych wizjami "opolskich " pseudopolitykow.

Moj wniosek jest taki - nie przeszlismy doroslego egzaminu w dziedzinie
        dojrzalego samorzadu i - wyjatkowo sokrumpowanych elit lewicy opolskiej - w
        zwiazku JESTEM ZA POLACZENIEM (nie przylaczeniem woj.opolskiego do slaskiego )w
        jeden organizm GORNOSLASKI z (optymalnie), jako historyczna stolica - OPOLEM ) "

NIech zyje samodzielny Gorny Slask ( na przekor dziwnym wojewodom ...) !!!!!!!!

• Gość: gruby Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 07:51
          I bardzo słusznie, cóż z tego województwa opolskiego jest? splendor czy prestiż?
          fałszywy chyba, bo chleba się za to nie kupi! Czy Pan Kukiz zaproponował
          alternatywne rozwiązania bo nic o tym nie wiem... gadki w stylu "piętnaście lat
          żeście rządzili i co..."
        • Gość: ja ja ja Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.euv / *.euv-frankfurt-o.de 10.06.05, 18:45
          tak tak!
          Gorny Slask!!!!
        • stanislaw_ziaja Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole 11.06.05, 13:49
          Jako Ślązak jestem za historycznym Górnym Śląskiem bez Zagłębia,częstchowskiego
          i żywiecczyzny ze stolicą w Opolu.
          • Gość: ślunzak Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 11.06.05, 16:10
            Tylko historyczny Śląsk. Rejencja Śląska w państwie Niemieckim. Jestem za.
            Wywalić stąd polaczków. Śląsk musi wrócić do macierzy.
            • Gość: polak... niestety Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 12:52
              Gość portalu: ślunzak napisał(a):

> Tylko historyczny Śląsk. Rejencja Śląska w państwie Niemieckim. Jestem za.
              > Wywalić stąd polaczków. Śląsk musi wrócić do macierzy.

podomia mi się to bardzo! jestem za!
              i czysto będzie
              i jasno będzie
              i normalnie będzie

• podatek23 to sie dobrze skalda 11.06.05, 23:42
            ŻYWIECCZYZNA SERCEM I DUSZĄ CHCE DO MAŁOPOLSKI.
      • Gość: gofin Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.06.05, 01:09
        Tak to prawda! Opolskie zmierza do likwidacji. Tym razem nawet Kukiz nic nie zrobi. Nasze opolskie władze działają w takim kierunku, ażeby unicestwić! Chyba taki jest przykaz "odgórny,partyjny". Nie myślę żeby "nasz prezydent" był tak wielkim nieudacznikiem.
        Pozdr.
        PS. chyba będziemy w górnośląskim, lecz wolałbym troszkę do dołu(dolnośląskie).
        • Gość: drudzy Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 02:43
          A co Ci za różnica, pod którym Panem będziesz swoją pańszczyznę odrabiać?
          • Gość: JHanusz Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 05:57
            A dlaczego masz robić na jakiegoś "swego pana".
            Zacznij sam na siebie. Tu masz przykłąd: www.targisko.pl/?rid=65
            • Gość: new www.terminator.opole.pl IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.06.05, 09:32
              Jak chcecie się dowiedziec jeszcze czegoś nowego o postepowaniu Garbowskiego to
              wejdzcie na strone www.terminator.opole.pl
      • Gość: opolanin Korpcjogenne wojwództwo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:34
        Według takiego kryterium, to województwo mazowieckie dawno powinno przestać
        istnieć. O Łudzkim już nawet nie wspomnę... :)))
        • Gość: Pinezka Masz rację, o "łudzkim" lepiej nie wspominaj. IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 10.06.05, 17:24
      • Gość: wiluś [...] IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 10.06.05, 18:14
      • Gość: Kibic Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.ruch.com.pl / *.ruch.com.pl 11.06.05, 02:04
        Jak po najbliższych wyborach to co ma współnego z SLD. Kukizowi wóda wyżarła
        mózg do reszty.
      • Gość: NIE obraza Ojca Sw Wzgardz srebrnikami - nie sprzedaj – NIE IP: *.dyn.optonline.net 11.06.05, 17:49
        NIE – obraza Ojca Swietego

Dlaczego Ojciec Swiety zrezygnowal z pochowku w Polsce?
    • Gość: raper Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.idea.pl 10.06.05, 08:47
      Kukiz, z ktorej listy wystartujesz na jesieni? LPR, czy PO ???????
    • Gość: byłuySLD-owiec Niestety Kukiz ma Racje IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.06.05, 09:30
      Kukiz mówił wczoraj prawde. A posty o jego nacpaniu i tp pisze jak zwykle
      sekretarz aparatu SLD tow. Zarychta Andrzej.
      Zarychta daj spokój i tak w to nikt nie uwieży
      • Gość: .... [...] IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 11.06.05, 16:12
    • Gość: norman Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.06.05, 10:02
      straszny wieśniak z tego kukiza
    • Gość: lep Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.05, 10:10
      Kukiz to świr,ale na ministra kultury u Kaczorów i Rokity w sam raz.
    • Gość: Zbyszek A co to jest Kukiz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:10
      że ma byc autorytetem dla narodu?
    • strom Kukiz idzie drogą Mistrza Janka Pietrzaka 10.06.05, 10:11
      • util Nie, na Janka Pietrzaka jest specjalny zakaz... 10.06.05, 17:19
        Tzn. on tak uważa, bo jakoś obywatele nie chcą go ogladać.

Tak to jest jak artysta zaczyna żyć polityką - żnujący jest i jeden i drugi.
    • Gość: Raelity Paweł dzieki za koncert i za to ze jestes sobą ! IP: 213.227.72.* 10.06.05, 10:20
      Mowisz co myslisz i wiem ze nie tylko ja sie z Toba zgadzam.
      Prawda kole w oczy a po ostatnich wynikach wyborow wierze juz w to, ze nasz
      narod jest tak tępy ze 80% ludzi nie rozmumie tego co sie mowi we wiadomosciach
      telewizyjnych.
      • Gość: zdziwiony Re: Paweł dzieki za koncert i za to ze jestes sob IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 10.06.05, 10:34
        Od kiedy Kukiz staŁ się prawicowcem? PrzejrzaŁ na oczy?O ile dobrze pa miętam
        to ostatnie 3 lata byŁ za lewicą i w różny sposób ssaŁ jej cycek.No ale idzie
        nowe i najwyższy czas PaweŁku napisać:" PO i PiS się zbliża"
      • Gość: zniesmaczooony Re: Paweł dzieki za koncert i za to ze jestes sob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:54
        Oj oj...bo czółko sobie obetrzesz od bicia pokłonów w hołdzie dla p.Kukiza.
        Kukiz jest w super układach z byłym SLD a obecną ordynacką. Bierze kasę z RO. A
        jakie efekty? Zadne... Jak widac na zalaczonym obrazku ..p Kukiz zeby móc
        rzucać k...ami ze sceny nie moze jednoczesnie byc obecny w pracy. Alez sila
        przekonywania. Najlepiej glosno szczekac zeby do d..y sie nie dobrali..czyz nie?
    • Gość: Ania Słuszny gniew. Tylko czemu tak późno? IP: *.chello.pl 10.06.05, 10:33
      • Gość: opolanin Re: Słuszny gniew. Tylko czemu tak późno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:55
        Zapomniałeś Kukiz o "najlepszej" świeczce ze świecznika. O niejakim Kowalskim (tfu...), Ten to potrafi...
    • Gość: chichot Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: 213.17.172.* 10.06.05, 10:55
      Trenuj ortografię zamiast czytac trybunę "psełdo" znawco made in SLD.
    • Gość: olo Re: Kukiz polityczny na koncercie Off Opole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:07
      A ja pamietam jak Kukiz w Lublinie krzyczał, że Krzaklewski to kutas a potem
      występował w reklamówkach AWS...
    • Gość: Kiepski Już ZChN(sorry )LPR się zbliża... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 11:16
      i trzeba zmienić front.Jak to Kukiz robi.Przez 4 lata na utrzymaniu Ordynackiej
      a teraz trzeba wejść w d..ę nowym panom.TO NIE PIERSI TO D.PA BLADA.
    • Gość: arahat Kukiz polityczny to polityczne DNO.... IP: *.aster.pl 10.06.05, 11:31
      wlazi kadmeu w d... w zaleznosci od opcji politycznej majacej wladze i
      kase.....stary koziol wskakujacy na pochyle drzewo
      • Gość: opolek MASZ RACJE-KUKIZ DNO IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.06.05, 14:24
        On zawsze atakuje leżących.To nie sztuka pod publiczkę.Ja mu zapamiętam na
        zawsze jak lizał odbyt klerowi przepraszając za ZCHN się zbliża.Karierowicz
        któremu dano dostęp do mikrofonu.Dziś walić w SLD to nie odwaga-wal w Giertycha
        mądralo!!
        • Gość: gosc Re: MASZ RACJE-KUKIZ DNO IP: *.nowytarg.pl 11.06.05, 07:17
          tez pamietam.....az przykro bylo patrzec...
    • Gość: ano kukiza już dawno coś zaatakowało IP: *.crowley.pl 10.06.05, 11:46
      j/w
    • Gość: hmpfff Czy koncert odbył się jeszcze po polsku? IP: *.zamoyski.edu.pl / *.zamoyski.edu.pl 10.06.05, 11:46
      Czy koncert odbył się po polsku? Czy ktos zna jeszcze w Opolu jezyk polski? A
      może wszyscy szprechali, no bo sa juz niemcami?
      • miejscowy2 Re: Koncert Piersi i Kukiza 10.06.05, 12:08
        ja tam się cieszę. było troche rozrywki a i człowiek się pośmiał. Kukiz prawdę
        powiedział, a prawda jest jak oliwa bo zawsze na wierzch wypływa towarzysze i
        towarzyszki z SLD. poza tym oprócz brania kasy przynajmniej coś dla tego niby
        apolitycznego Radia Opole zrobił bo ostatnimi czasy jakby mniej tych
        przyśpiewek i koncertów życzeń na antenie. oprawa muzyczna uległa poprawie. Nie
        powiem diametralnie ale zawsze to coś...
        • Gość: ;-) Re: Koncert Piersi i Kukiza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 12:38
          Nie wiem, niestety, o czym mowisz, bo u mnie w sprzecie nawet nie mam
          zaprogramowanej stacji pt. Radio Opole. Hehe , zeby bylo smiesznej kiedys
          mieszkal kolo mnie gostek, ktory byl (jest?) jakas szycha w RO , nazywal sie
          M.Majeran, a ja nic nie kumalem, jak on sie przedstawil - hehe - takie
          g...niane radyjko od szlagrow .
          I tyle !

;-)
        • Gość: romek Re: Koncert Piersi i Kukiza IP: *.Zabrze.Net.pl 10.06.05, 12:40
          Nie przyszła Wam opolanie myśl taka, iż pogłoska o rzekomym zlikwidowaniu
          Waszego województwa jest celowo rozpowszechniana? Notowania Sojuszu i lewicy
          spadają, więc taka pogłoska siłą rzeczy odciągnie od głosowania na prawicę czy
          centrum. Zwolennicy województwa ratunek będą widzieć tylko w głosowaniu na
          lewicę i o to lewicy chodzi! To się nazywa sterowanie zachowaniami wyborców.
    • konrad31345 Jedyny porządny piosenkarz 10.06.05, 12:44
    • Gość: pastor a za 4 lata IP: *.stk.net.pl 10.06.05, 13:12
      za cztery lata?następne wybory,zobaczymy kogo wtedy będzie atakował PK
    • Gość: jaca Kukiz IP: *.crowley.pl 10.06.05, 13:58
      Pan Kukiz niedawno w TV dał plamę chcąc popisać się swoją pamięcią okropności
      lat minionych. Trochę nie wyszło i ciśnienie skoczyło. To ciekawe jak w ostatnim
      czasie część artystów ochoczo przedstawia się w świetle ofiar tego straszliwego
      PRLu. A tymczasem jedni mieli po 17 lat a inni jeżdzili na zakupy do Berlina
      Zachodniego. Interesujący jest również udział cześci naszych gwiazd w koncertach
      organizowanych przez PiS. Rozumiem, że te osoby identyfikują się z programem
      pisaków. No, to daje do myślenia.
    • Gość: janek CHAMÓWKA PO POLSKU TO NASZA KULTURA IP: *.eltur.com.pl 10.06.05, 13:59
      Wyzwiska, przekleństwa, ukryty antysemityzm, w tym ostatnio przodujemy
      Przykre ale prawdziwe
      • Gość: poler kultura polska to nie chamówka, ale .............. IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.06.05, 16:20
        ..........."artyści" w znacznym stopniu owszem
    • Gość: onetowy Kto się cieszy, że w Opolu festyn zrobili? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:03
      wpisujcie się!!!
    • Gość: hm a to ma jakies znaczenie? IP: *.aster.pl 10.06.05, 14:06
      a poza tym kopanie leżącego nie bywa na ogół traktowane jako wyczyn
      • Gość: m13 Re: a to ma jakies znaczenie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 14:28
        Oj Kukiz wdepnales w polityczne smierdzace G...O!!!Mozsz wpasc w niekontrolowany
        poslizg.
    • Gość: poler gdy Kukiza muzyka stala sie nudna i nie trendy IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 10.06.05, 14:37
      to probuje zakrecic publike politycznie. Mówienie nigdy nie bylo twoją Panie
      Kukiz dobrą strona !!!
      • Gość: r1 Re: gdy Kukiza muzyka stala sie nudna i nie trend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:03
        wzialbys sie kukiz za to co umiesz robic/ a ostatnio i to ci nie wychodzi/moze
        jakis nowy przeboj bo ostatnio tylko odgrzewane starocie
    • Gość: August Paweł zawsze mówi co myśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:39
      i bardzo dobrze.
      • Gość: Bartek Re: Paweł zawsze mówi co myśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:52
        A,że myśli jego tylko chwilami są trzeźwe to już inna sprawa.
        • Gość: giba Re: Paweł zawsze mówi co myśli IP: 129.175.173.* 10.06.05, 15:55
          kukiz rydzyk i jankowski - trzej muszkieterowie a giertych dartagnan
        • Gość: dekta Re: Paweł zawsze mówi co myśli IP: *.clubnet.pl 10.06.05, 18:37
          Gdyby myślał,to nie opowiadał by takich andronow.To,drogie dzieci ,klasyczny
          przykład,jakie spustoszenie powoduje drastyczne obniżenie zawartości alkoholu
          we krwi...
    • serwal Wreszcie! 10.06.05, 16:35
      Wreszcie ktos powiedzial troche prawdy, zamiast kryc sie tu i ówdzie po katach.
      Jest to jakis promien nadziei w tej Polsce, gdzie nazbyt wiele spraw jest
      tajnych, ukrytych, schowanych w teczkach, czarnych neseserach, przemilczanych,
      zaklamanych ... itd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka