Dodaj do ulubionych

Antyterroryści na ZWM

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 07:25
Faktycznie, było słychać głos "nie zabijajcie go", ale chodziło o nie
strzelanie do psa którego nasi dzielni policjanci usilnie próbowali pozbawić
życia
Obserwuj wątek
    • Gość: Yao Re: Antyterroryści na ZWM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 08:24
      Gość portalu: Maja napisał(a):

> Faktycznie, było słychać głos "nie zabijajcie go", ale chodziło o nie
      > strzelanie do psa którego nasi dzielni policjanci usilnie próbowali pozbawić
      > życia

No i wielka szkoda, że nie pozbawili - ten pies atakował kogo popadnie. Nie
      zastrzelenie tego psa (wyglądał jak Stafford) było chyba jedynym błędem całej
      akcji. Mam nadzieję, że zostanie uśpiony.
    • Gość: sk Re: Antyterroryści na ZWM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 08:51
      uspiony razem z toba yao
      • Gość: fifek Re: Antyterroryści na ZWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 09:03
        Czy ktoś wie gdzie dokładnie się to wydarzyło???
        • Gość: M Re: Antyterroryści na ZWM IP: 212.244.126.* 27.06.05, 10:42
          To było przed blokiem 25 na Hubala. Staszny skowyt, krzyki i strzał...
        • Gość: Jose Re: Antyterroryści na ZWM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 10:44

Gość portalu: fifek napisał(a):

> Czy ktoś wie gdzie dokładnie się to wydarzyło???

Na ZWMie - okolice ul. Bytnara - niedaleko parkingu koło piekarni i przychodni.
          O ile się nie mylę, pod blokiem, z którego niedawno rzuciła się samobójczyni.
          Szczęśliwe miejsce nie ma co...
      • Gość: Lord Vader Re: Antyterroryści na ZWM IP: 213.25.164.* 27.06.05, 10:07
        kolejny amator milutkich piesków? powinno się je usypiać, to oczywiste, razem z
        właścicielami, zwłaszcza jeśli ci ostatni noszą gustowne dresiki. Tak na
        marginesie, powinno się likwidować wszystkie psy biegające bez smyczy i srające
        po trawnikach. Kara śmierci za art. 77 kw!! A tak poważnie, to coś jest nie tak
        skoro za puszczanie samopas bojowego psa kanaryjskiego grozi taka sama grzywna
        jak za nieoświetlenie tabliczki z numerem nieruchomości...
        • Gość: koniec normalny pies=normalny właściciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 10:46
          jaki pies, taki właścieciel!

dziwolągi i mutamty do odstrzału lub utylizacji!
          • Gość: Dred Re: normalny pies=normalny właściciel IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 27.06.05, 12:35
            Widziałem tą akcje z balkonu,w trakcie zatrzymania ten "milutki" piesek latał bez kagańca po trawniku w pewnej chwili zaczął atakować policjantów a ci milosiernie zamiast broni użyli siatki obezwładniajacej i dla tego slychać bylo wystrzał.
      • Gość: yao Re: Antyterroryści na ZWM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 10:49
        Gość portalu: sk napisał(a):

> uspiony razem z toba yao

Przykro mi, ale do ludzi, którzy atakują policję się strzela, nie rozumiem,
        dlaczego pies atakujący policjantów miałby być lepiej traktowany?
        • Gość: Mx Re: Antyterroryści na ZWM IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 27.06.05, 17:37
          Przepraszam. Czy była to akcja antyterrorystów z powodu psa, czy z powodu
          bandytów od handlu narkotykami? Bo z komentarzy szanownych forumowiczów wynika,
          że to pies był "siłą przewodnią" całego wydarzenia.

P.S. Na rasowego z listy "groźnych psów" trzeba mieć pozwolenie. Na takiego
          samego, ale bez rodowodu, już nie.
          • Gość: qwerty7 Re: Antyterroryści na ZWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:23
            Pies stal się sprawcą zamieszania w momencie gdy wlasciciel psa zauwazyl
            antyterrorystow sposcil go ze smyczy - pies zaatakowal policjantow i ci zamiast
            ujac bandziora musieli wpierw zlapac psa.
            • Gość: No drugs! Re: Antyterroryści na ZWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:39
              Puścił pieska i sam zaczął spier...ać. Ale złapali łysego. Mam nadzieję,że
              posiedzi i to dłuuuugo:)
              • Gość: mobber Re: Antyterroryści na ZWM IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 28.06.05, 23:02
                dołożyć mu zarzut za porzucenie psa.
              • Gość: załamany Re: Antyterroryści na ZWM IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 28.06.05, 23:03
                Kurna ile razy wychodze z domu tyle razy atakuje mnie pies sasiada. Jest na
                zalamaniaiu psychicznym bo zastaniawiam sie czy to ja jestem zly czy pies?
                Zaplaca za akcje antyterrorystow zabijajaca tego psa na szarych szeregach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka