Gość: Maja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 07:25 Faktycznie, było słychać głos "nie zabijajcie go", ale chodziło o nie strzelanie do psa którego nasi dzielni policjanci usilnie próbowali pozbawić życia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yao Re: Antyterroryści na ZWM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 08:24 Gość portalu: Maja napisał(a): > Faktycznie, było słychać głos "nie zabijajcie go", ale chodziło o nie > strzelanie do psa którego nasi dzielni policjanci usilnie próbowali pozbawić > życia No i wielka szkoda, że nie pozbawili - ten pies atakował kogo popadnie. Nie zastrzelenie tego psa (wyglądał jak Stafford) było chyba jedynym błędem całej akcji. Mam nadzieję, że zostanie uśpiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Re: Antyterroryści na ZWM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 08:51 uspiony razem z toba yao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifek Re: Antyterroryści na ZWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 09:03 Czy ktoś wie gdzie dokładnie się to wydarzyło??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Antyterroryści na ZWM IP: 212.244.126.* 27.06.05, 10:42 To było przed blokiem 25 na Hubala. Staszny skowyt, krzyki i strzał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jose Re: Antyterroryści na ZWM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 10:44 Gość portalu: fifek napisał(a): > Czy ktoś wie gdzie dokładnie się to wydarzyło??? Na ZWMie - okolice ul. Bytnara - niedaleko parkingu koło piekarni i przychodni. O ile się nie mylę, pod blokiem, z którego niedawno rzuciła się samobójczyni. Szczęśliwe miejsce nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Vader Re: Antyterroryści na ZWM IP: 213.25.164.* 27.06.05, 10:07 kolejny amator milutkich piesków? powinno się je usypiać, to oczywiste, razem z właścicielami, zwłaszcza jeśli ci ostatni noszą gustowne dresiki. Tak na marginesie, powinno się likwidować wszystkie psy biegające bez smyczy i srające po trawnikach. Kara śmierci za art. 77 kw!! A tak poważnie, to coś jest nie tak skoro za puszczanie samopas bojowego psa kanaryjskiego grozi taka sama grzywna jak za nieoświetlenie tabliczki z numerem nieruchomości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniec normalny pies=normalny właściciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 10:46 jaki pies, taki właścieciel! dziwolągi i mutamty do odstrzału lub utylizacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dred Re: normalny pies=normalny właściciel IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 27.06.05, 12:35 Widziałem tą akcje z balkonu,w trakcie zatrzymania ten "milutki" piesek latał bez kagańca po trawniku w pewnej chwili zaczął atakować policjantów a ci milosiernie zamiast broni użyli siatki obezwładniajacej i dla tego slychać bylo wystrzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yao Re: Antyterroryści na ZWM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 10:49 Gość portalu: sk napisał(a): > uspiony razem z toba yao Przykro mi, ale do ludzi, którzy atakują policję się strzela, nie rozumiem, dlaczego pies atakujący policjantów miałby być lepiej traktowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mx Re: Antyterroryści na ZWM IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 27.06.05, 17:37 Przepraszam. Czy była to akcja antyterrorystów z powodu psa, czy z powodu bandytów od handlu narkotykami? Bo z komentarzy szanownych forumowiczów wynika, że to pies był "siłą przewodnią" całego wydarzenia. P.S. Na rasowego z listy "groźnych psów" trzeba mieć pozwolenie. Na takiego samego, ale bez rodowodu, już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty7 Re: Antyterroryści na ZWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:23 Pies stal się sprawcą zamieszania w momencie gdy wlasciciel psa zauwazyl antyterrorystow sposcil go ze smyczy - pies zaatakowal policjantow i ci zamiast ujac bandziora musieli wpierw zlapac psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No drugs! Re: Antyterroryści na ZWM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:39 Puścił pieska i sam zaczął spier...ać. Ale złapali łysego. Mam nadzieję,że posiedzi i to dłuuuugo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobber Re: Antyterroryści na ZWM IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 28.06.05, 23:02 dołożyć mu zarzut za porzucenie psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamany Re: Antyterroryści na ZWM IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 28.06.05, 23:03 Kurna ile razy wychodze z domu tyle razy atakuje mnie pies sasiada. Jest na zalamaniaiu psychicznym bo zastaniawiam sie czy to ja jestem zly czy pies? Zaplaca za akcje antyterrorystow zabijajaca tego psa na szarych szeregach. Odpowiedz Link Zgłoś