ma_ma28 16.03.07, 17:52 Pilnie kupie system rurowy i wieszaki ale niedrogo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma_ma28 Re: Pilne!!!! 17.03.07, 19:55 nikt nie ma czy ma ale drogo?A może ktoś wie gdzie oprucz allegro można kupić mogą być używane może na jakiejś giełdzie typu Słomczyn.Prosze pomóżcie. Odpowiedz Link
33ech Re: Pilne!!!! 18.03.07, 14:27 Zapomniałam napisać, że ja się z tą osobą dogadałam omijając allegro.Przyjemny kontakt. Wszystko wysłali jedną wielką paką przez kuriera (w związku z tym zapłaciłam tylko za jedną przesyłkę) :)) Odpowiedz Link
33ech Re: Pilne!!!! 18.03.07, 14:20 W allegro.pl widziałam system rurowy do sprzedania. Ja stojaki mam spawane z rur gazowych i pomalowane(najtaniej wychodzi, gdy mało kasy :)) ). Wieszaki na allegro kupiłam i jestem zadowolona, a jak są wytrzymałe, to się okaże, bo dopiero za pare dni otwieram sklep, a doświadczenia nie mam. Wyglądają na solidne. Dziecięce 0,22 zł za sztukę(pakowane po 100szt),"dorosłe"- 40cm, też 0,22zł/szt, klamrowe ok 0,70zł/szt(pakowane po 50szt.Ja kupowałam u "pati175".To najtaniej co znalazłam wtedy(to było 2 tygodnie temu).Jeśli nie jesteś zarejestrowana w allegro, to kłopot jeśli Ci sie spieszy,bo ta rejestracja trwa trochę(musisz czekać pare dni na list potwierdzający od nich, żeby móc zacząc kupować).Chyba, że kupisz na kogoś ze znajomych, kto jest tam użytkownikiem i udostępni Ci swoje "konto".Jeśli nie masz takiej możliwości, a ineresują Cie te wieszaki(zobacz allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2755171 ), to możesz zadzwonić do sprzedającego i się dogadać.Tel znajdziesz na str, którą podałam. A może ktoś jeszcze coś Ci doradzi.Pozdrawiam Odpowiedz Link
ma_ma28 Re:do 33ech 19.03.07, 09:40 dzięki też myślafam żeby samemu pospawać to może nawet ciekawie wyglądać bo można zrobićcoś fajnego i według własnego gustu.Dzięki za odpowiedz bo to forum to raczej darmowa reklama dla hurtowni a żadko ktoś coś podpowiada.jeszcze raz dzięki.Mam nadzieję,że nam się uda powodzenia. Odpowiedz Link