Dodaj do ulubionych

scenka z ZWM-u

IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 27.06.05, 21:24
Jakis ciu.. drze sie z balkonu na q do kolegi, a cztery gowniary wsiury przy
palisadzie i skakance drą ryje od paru godzin. no.... akurat poszły.
Ale jescze przed chwilą darły sie w cztery taaaatoooo wobec kilkuset
otwartych balkonów
A więc apeluję, tato kup córce komórkę ,zeby mogła Cie wołać i naucz ją ,że
do koleżanki stojącej o metr to sie mówi a nie drze pełnym ryjem
"podwórko między Skautów i Batalionu Z"
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: scenka z ZWM-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 02:06
      Wieś zamieszkała w mieście i miasto musi uciekać na wieś. Takie czasy. Co do
      komórki - nie radzę, może okazać się zbyt skomplikowanym urządzeniem i będą się
      darły do taty o instrukcję obsługi.
    • Gość: lolatorka Re: scenka z ZWM-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 12:33
      Do tych wydzierających się małych gęb dołaczam wyjące na cały regulator radia
      itp. inne sprzęt, szczególnie te z muzyką techno. Zwariować można!!! A ! I
      jeszcze bić tego sąsiada, który wali w balkon jakimś prętem, komunikując się w
      ten sposób z drugim sąsiadem. Za grosz kultury!
    • Gość: sztylet z hubala Re: scenka z ZWM-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 15:04
      :)
      U mnie jest totalna rzeź, wszyscy chleją !!! u was na Zośki, Skautów i Szarych
      są chociaż domofony, a tu można w ryj dostać zaraz jak się przez drzwi z chaty
      człowiek wychyli... Wszyscy drą ryje !! sąsiedzi, dzieci sąsiadów i ich
      śmierdzące psy... Na porządku dziennym : krew na chodnikach i klatkach
      schodowych, powybijane szyby, 1 rzut z 10 piętra na kwartał, 1 masakra w stylu
      trup w krzakach albo antyterrorka na rok itd... itd... I jeszcze w dodatku
      tak : wszyscy ciule są jak święte krowy na drogach (nie na chodnikach) i nie
      ustapią jak chcesz przejechać (na złość), gó..ażeria po nocy się drze w
      niebogłosy z nudów, drinków i prochów i w dodatku rusza z piskiem samochodem
      między blokami. Inni debile chodzą naje..i po parkingu o 23.00 i trzęsą
      samochodami, żeby włączyć alarm... znajomi tych debili nie trzymają kluczy w
      kieszeniach, tylko drą lakiery z samochodów koło których przechodzą, a ich
      wiecznie napierdzieleni rodzice wychodzą z pit bullami, amstafami i innymi
      ludożercami bez smyczy i kagańca na wysranie.... Rzeź rzeź rzeź...
      Wyprowadzam się i żałuję, że musiałem tu przekiblowac prawie 2 lata...
      Recydywa, patologia i debilizm do n-tej.... nie musze mówić, że wszyscy ci,
      którym się ta wypowiedź nie podoba a tam mieszkają mają zajebiście zamknięte
      gęby i są znieczuleni na te wszystkie zachowania, bo dla nich to norma... nawet
      nikt po policję nie dzwoni, bo albo ludzie sa tak naje..i że nie trafiają w
      guziki w telefonach, albo pękają, albo już mają wyłączone telefony... bo z
      czego płacić jak chlać trzeba... i to najlepiej codziennie od 9.00 rano...
      • Gość: mobber Re: scenka z ZWM-u IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 28.06.05, 16:32
        TE domofony to maja podwójne działanie
        Kiedyś wzywałem policję na tych chamów z najwyższego piętra na batolionu
        ( mieli o północy basy na full + rzeczy leciały z balkonu) to policmany
        przyjechali popatrzyli na domofon i odjechali a dyżurny policmajster powiedział
        mi że nie moga interweniować bo nie wiadomo które to mieszkanie , więc skąd
        wiedzieć jaki kneflik nacisnąć, zeby tam pójść. Mimo to radzę się nie uginać i
        kosekwentnie wzywać policję, a jeśli znacie tych ludzi to zwracajcie im uwagę

PS. Zycie pokazuje ze o tzw "odwagę cywilną " trudniej niż o odwagę na wojnie
        • Gość: Mx Re: scenka z ZWM-u IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 28.06.05, 19:16
          Masz zupełną rację, ale.... np. nie lepiej dodatkowo tym osobnikom puszczającym
          techno itp. basy na full należy w godzinach ich wypoczynku puszczać przykladowe
          Radio Maryja na przemian z transmisjami sejmowymi Polskiego Radia ?
    • Gość: empatia Re:współczuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:18
      ja wam szczerze współczuje-mieszkańcy blokowisk!!! ja mieszkałam na zwm-ie i
      dziękuje wszystkim świętym ze juz kare odbyłam i mogłam sie
      wyprowadzić.zmasakrowałam sie totalnie jak pod moim balkonem zrobili real i w
      nocy cały ten bur...jak lądowisko UFO wygląda.na samą myśl o powrocie do bloku
      dostaje gęsiej skórki i powraca smród zsypów śmieci!!!! NAPRAWDE SZCZERZE WAM
      WSPÓŁCZUJE!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka