Gość: Cuś IP: 213.17.147.* 23.08.05, 15:41 Teraz oczywiscie nie będzie świadków, bo każdy będzie się bał, aby nie dostać od Ukraińca po mordzie...przepraszam: buzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cuś Re: Tragiczny wypadek IP: 213.17.147.* 23.08.05, 15:42 No wiem, że ten zginął, ale są pobratyńcy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGG Re: Tragiczny wypadek IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 23.08.05, 16:29 Abstrahując od dramatu ofuar i ich rodzin znowu mam zastrzeżenia do literatury red. B Czytałem to kilka razy i nie bardzo mogłem zaskoczyć no bo Ukrainiec występuje w tekście jako kierowca, jako Ukrainiec ale i jako mieszkaniec miejscowości. Ułożyłem sobie w głowie , że kierowcą był ukrainiec , który p r z e b y w a ł w tej miejscowości i wtedy zgodziła mi się liczba ofiar bo na początku mi wychodziło cztery. Uważam , za szczególne niechlujstwo, taką gramatykę, w przypadku pisania o śmiertelnych ofiarach. Moim zdaniem obraża to pamięć ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: Tragiczny wypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 09:08 Tak na marginesie to ten ukrainiec nie zyje. Zginął na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Tragiczny wypadek IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 26.08.05, 08:26 Niech żyje i rozkwita Opole. Odpowiedz Link Zgłoś