Gość: australi IP: *.nas.one.net.au 03.03.01, 08:57 ...Kaziu trenerze ty nasz ile Cie trzeba cenic... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cumella Re: mam kłopot IP: *.uni.lodz.pl 06.08.01, 21:17 Ewa i Eliza, Przedwczesny jak i opóźnione dojrzewanie to nie jest całkowicie normalne. Nie twierdzę, że jest to powód do paniki, ale powód aby to sprawdzić. Mojej 9 letniej siostrzenicy zaczęły powiększać się sutki. Okazało się, że ma niedoczynność tarczycy, a to jak wiecie (w zaawansowanym stadium) może zaowocować min. upośledzeniem umysłowym. Jestem biologiem i wiem, że hormony, to przedziwne substancje - czasem nawet w śladowych ilościach mogą czynić w organiźmie przedziwne rzeczy (sama doświadczyłam tego będąc w ciąży). Czasem lepiej się upewnić, że wszystko jest OK, niż później żałować, że coś się nie dopilnowało. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnemonic Re: NOclegi IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.08.01, 18:26 Wlasnie a mam pytanie czy sa jeszcze inne strony, z adresami o tanich hotelach, badz schroniskach. Odpowiedz Link Zgłoś
kulkakulka Re: NOclegi 12.09.01, 23:15 Szukam taniego noclegu w ostatni weekend września, dla 7 osób w dzielnicy Prenzlauer Berg. Odpowiedz Link Zgłoś
snoppy.bs Re: NOclegi 31.08.01, 11:56 POlecam hotel AMBIENTE-niedrogo,niedaleko od centrum i generalnie milo.Namiary:Glockenturmstrasse 30,14055 tel.(030)300920-0 fax:3052083 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Jerzy Małkowski, przewodniczący rady miejskiej w Olsztynie, przest IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 17:35 Zobaczcie, co znalazlem. List sprzed kilku miesiecy a jaki stal sie aktualny... Czy ten pan nie zostal przypadkiem nowym prezydentem Olsztyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LP Re: Jerzy Małkowski, przewodniczący rady miejskiej w Olsztynie, przest IP: *.67.156.59.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 13.10.01, 17:58 Panowie na pal z nim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd Re: Jerzy Małkowski, przewodniczący rady miejskiej w Olsztynie, przest IP: *.acn.waw.pl 13.10.01, 18:03 Z jakiej partii jest ten Małkowski? Może tak "Gazeta w Olsztynie" coś by z tym tematem i tym wątkiem uczyniła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Jerzy Małkowski, przewodniczący rady miejskiej w Olsztynie, przest IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 18:50 Sprawdzilem. To ta sama sprawa, której napisał radca. Wyrok korzystny dla Małkowskiego wydał sędzia K. Sam Małkowski w dzień po wyroku został wybrany nowym prezydentem Olsztyna. Małkowski nie stracił nawet prawa jazdy, co moim zdaniem zakrawa na skandal. Za takie wykroczenie drogowe grozi do 3 lata więzienia a oskarżony zapłaci tylko 2 tys. zł na cele charytatywne. Sąd uznał, że nastąpiły wyjątkowe okoliczności łagodzące - Małkowski odwiedzał potrącone dziecko w szpitalu i potem w domu, pytając jak się czuje, przysyłał kartki na święta itp. Wygląda to na zwykłe wyrachowanie skoro opowiedział o tym wszystkim w sądzie. Sedzia uznał to jednak za budujący obraz skruchy. Sprawa nie jest jednoznaczna, bo o lagodne potraktowanie prosiła sąd także matka dziewczynki, którą ujęła postawa oskarżonego (a może wolała nie zadzierać z prezydentem miasta, po co jej kłopoty?). Nie piszę z jakiej partii jest Małkowski, bo to nie o politykę chodzi. To raczej kwestia odpowiedzialnosci notabli przed prawem. Co myślicie o postępowaniu Malkowskiego i tej całej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: Jerzy Małkowski, przewodniczący rady miejskiej w Olsztynie, przest IP: *.*.*.* 14.10.01, 17:02 LP jak widze jestes niezlym napalencem i radykalem. A wyrok niezawislego sadu to co, nie liczy sie? CO Ty tak naprawde wiesz o tej sprawie zeby podburzac do morderstwa(bo jak to nazwac) tego pana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: Jerzy Małkowski, przewodniczący rady miejskiej w Olsztynie, przest IP: *.brzeziny.sdi.tpnet.pl 14.10.01, 17:06 Mordowac - nie mordowac. Ale fakt, ze gdyby to ktorys z nas dopuscil sie takiego czynu, przez jakis czas ogladalby swiat w kratke. Ciekawe czy chociaz punkty karne mu przyznali. Za wyprzedzanie na przejsciu jest zdaje sie 10, za popelnienie przestepstwa drogowego - kolejne 10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jerzy Małkowski, przewodniczący rady miejskiej w Olsztynie, przest IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 22:20 W całej tej sprawie najbardziej razi wyrozumiałość "niezawisłego sądu" i fakt, że za okoliczność przemawiającą za nadzwyczajnym złagodzeniem kary jest ludzkie (przyzwoite) zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleslaw Re: Jerzy Małkowski, przewodniczący rady miejskiej w Olsztynie, przest IP: *.*.*.* 16.10.01, 12:07 To fakt. Zbyt grubymi nicmi szyte. Ale typowe dla tego kraju:( Odpowiedz Link Zgłoś