Gość: tomek IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.05, 14:17 A co sie stalo z Solska i Jonak?Solska podobno w Czestochowie tak?a Jonak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiluś Re: Porażka opolskich siatkarek IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 03.10.05, 14:50 cyt "Szkoda, że nie miałyśmy wcześniej jakiegoś sparingu" - ale smiech na sali, ciekawe jak ten zagozdzan chce zespol zrobic jak dziewczyny nawet sparingu nie graly - masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pen Re: Porażka opolskich siatkarek IP: *.atol.com.pl 03.10.05, 14:57 Solska w czestochowie ale nie bedzie tam grala a przynajmniej nie w tym sezonie. A co? uwazasz ze przyda sie naszym nowym mlodym siatkarka? mysle ze nie... a Jonak ? kto to wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porażka Re: Porażka opolskich siatkarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 19:03 właśnie a co z jonak? nikt nic o niej nie mówi! może też poszła do jakiegoś klubu gdzie nie ma prezesa- aroganta co wypowiada jakieś głupoty na forum i tylko obraża kibiców! panie prezesie kultury troszke bo chyba pan zapomina że to sport jest między innymi dla kibiców a nie dla chamskich przedstawicieli władz klubu. Proponuję szybko włożyć głowę pod zimną wodę i pójść do teatru może taka doza kultury pomoże prezesowi nabrać dobrych mianier!!! a na temat meczu tyle: prezes- porażka i drużyna porażka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Porażka opolskich siatkarek IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 03.10.05, 21:06 Chłopcy byłych siatkarek zamilknijcie już. Nie wypisujcie obraźliwych postów, nie wygrażajcie w smsach, zajmijcie się sobą. AZS to nie wy, wy nawet nie jesteście związani z uczelnia. Więc dajcie sobie spokój i weźcie się za wasze życie, a klub będzie jeszcze wygrywał, czy tego chceice czy tez nie. I miejcie troszke godności i jak przychodzicie na mecz AZSu to KUPUJCIE BILETY, miejcie choć troszke godności!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Porażka opolskich siatkarek IP: *.uni.opole.pl 04.10.05, 23:42 co do Marty jest kolejnym perzykładem psełdoautorstwa bez szans na znalezienie innego klubu. Jeśli chodzi o teatr................ pewnie pojedynek Prezesa z Tobą byłby bardzo jednostronny (patrz: ukończony kierunek studiów - specjalizacja teatrologiczna pod kierunkiem dr Wolnego). Spokojnego życia szaraczka typowa miernoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????? Re: Porażka opolskich siatkarek IP: *.atol.com.pl 03.10.05, 21:13 Oto co mozna przeczytac w dodatku czestochowskim wyborczej: W drużynie SPS-u zadebiutowała Marzena Solska, siostra byłego środkowego AZS-u Andrzeja Solskiego. - Zrobiła bardzo dobre wrażenie i bardzo bym chciał, aby u nas grała - mówi menedżer SPS-u Janusz Majkusiak. - Wszystko to się jednak wiąże z dużymi kosztami i nie wiem, czy uda mi się znaleźć odpowiednie fundusze. Musimy wpłacić 1500 zł Sokołowi Chorzów, 1450 zł PZPS-owi, a ja naprawdę nie mam takich pieniędzy." Pozostawiam bez komentarza, ale takich jak zagodzan powinno sie izolowac od sportu - ASPS za jego kadencji spadl na psy. Przypominaja mi sie jeszcze jedne brednie zagodzana - skomlal kiedys w wyborczej, ze musi zaplacic do PZPS 10 tys za miejsce w lidze i jest tym zaskoczony - a jak mozna wyczytac na stronach pzps-u stawki za wykupienie miejsca w lidze sa ogolnie dostepne i znane i sa podane w regulaminie PZPS!!! A teraz jak czytam, ze gosc nie wie nic o Andrychowie - to mnie krew zalewa, od czego sa telefony i znajomosci w srodowisku siatkarskim?? Zal mi cie gosciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiracha Re: Porażka opolskich siatkarek IP: *.uni.opole.pl 04.10.05, 23:55 Drogi Krzysiu. Skamleć to może Twoja żona, która Cie zostawiła, a przepisy dotyczące płacenia za miejsce w lidze weszły w okresie wakacyjnym tego roku. Jeśli informacje zdobywane drogą telefoniczną uważasz za wiarygodne to Twoje życie seksualne zostało unormowane. Więc babrajcie się dalej w tym bagnie śmieszne szaraczki. PS tylko tyle wam zostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Porażka opolskich siatkarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:51 Z Tobą Drosiu na czele zespół na pewno zacznie wygrywać tylko nie w tym stuleciu. A za bilety niech sobie prezesi odliczają z kasy, którą są mi winni,albo z tegorocznych ampów w plażówce(przcież rozliczyli 6 osób)!!Udanego sezonu!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drosiu Re: Porażka opolskich siatkarek IP: *.uni.opole.pl 03.10.05, 22:37 Dzięki Iza za to że trzymasz za nas kciuki. ciesze się, że jesteś w dobrym zdrowiu. Mam nadzieję, że nowe, młode dziewczyny nawiążą do czasu gdy Ty i koleżanki grały w pierwszej lidze. Mam nadzieję, że znalazłaś klub, którego tak usilnie szukałaś przez cały poprzedni sezon. Szkoda, że rozmawiamy publicznie, ale jak mnie wywołałaś to chyba powinienem odpisać :-)). A co do kasy, to Iza my nic Ci nie jesteśmy winni ubzdurałaś coś sobie i teraz tylko sączysz jad. Powinnaś raczej dziękować klubowi, że dzięki temu że cię przygarnął miałaś możliwość skończyć studia. A sama wiesz, że dopóki grałaś byłaś tu na specjalnych warunkach, więc prosze Cie zostaw po sobie dobre wrażenie i rób co chcesz, ale nie pluj jadem, bo po prostu źle to wygląda w twoim wykonaniu. Ja będę Twoją grę tutaj zawsze dobrze wspominał, ale teraz musisz zrozumieć że czas na dziewczyny które ida na studia. Taka kolej rzeczy i musisz się z tym pogodzić. Serdecznie pozdrawiam, pozdrowienia też dla Skały :-)) drosiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiluś Re: Porażka opolskich siatkarek IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 03.10.05, 23:25 no niezle- to za kilka lat jak dziewczyny stwierdza, ze jest lipa w zespole to dostana posta na forum - ze maja zamknac dziub bo dzieki grze skonczyly studia - ale PARODIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Porażka opolskich siatkarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 23:31 A teraz jak to było naprawdę:-): 1.Przede wszystkim nie obecni prezesi sprowadzili mnie do Opola, tylko trener Pisula, więc nie masz co mówić o przygarnięciu mnie. 2.Jeśli chodzi o kasę,to lepiej spytaj swojego imiennika, bo o wielu sprawach jeszcze nie wiesz. 3.Studia skończyłam o własnych siłach bez Waszej pomocy i protekcji. 4.Co do specjalnego traktowania,to powinien byc raczej standard w normalnie funkcjonującym klubie. 5.Jak dobrze wiesz klubu nie znalazłam,bo jak mówiłam przed zakończeniem sezonu kończę karierę.Mam nadzieję,że dziewczyn,które teraz grają kariery w Opolu będą dłuższe:-) 6.Nie skomentowałeś rozliczenia przez wspaniałych prezesów 6 osób. Co łatwo sprawdzic w kwesturze uczelni. 7.Przerobiłeś chyba sporo podręczników socjotechniki,bo doskonale manipulujesz faktami. 8.Nie mam zamiaru wdawać się w dalszą dyskusję,bo i tak artykuły o ASPS-ie wzbudzają wystarczająco zainteresowania. Pozdrawiam Jadowita Iza :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Porażka opolskich siatkarek IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.05, 15:14 hehehe Jadowita Izo:)...masz racje..pzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Porażka opolskich siatkarek IP: *.uni.opole.pl 05.10.05, 00:11 1. Za czasów Pisuli prezesem był Adam Zagożdżon (on płacił za Twoje wypożyczenia i mieszkanie przez 3 lata w wynajętych mieszkaniach - choć Twój poziom sportowy na to nie zasługiwał). 2. Byłaś po lisencjacie na zaocznych .......... Kolejny Twój tekst skończy się doniesieniem do prokuratury. Miłego dnia Jadoplujko PS. ciekawe dlaczego tylko Ciebie nikt nie chce z twojego rocznika SMS. pozdrów syna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Porażka opolskich siatkarek IP: *.uni.opole.pl 05.10.05, 00:02 Droga Izo, która miałaś psełdonim śledz. Odnośnie Twoich studiów zakończ temat bo mnie wyprowadzisz z równowagi a co do akademika to podziekuj swojej starszej koleżance z Politechniki Opolskiej. Jeśli chcesz dalej kontynuować temat to .............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porażka Re: Porażka opolskich siatkarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 15:40 jeśli to co pisze "iza" jest prawdą to panowie prezesi powinni się szybko zastanowić czy ich działania są zgodne z moralnością i z prawem zamiast prosić kolegów o to aby na bronili ich na forum! to jest normalny skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej lepper Re: Porażka opolskich siatkarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 17:06 zagożdżon musi odejść!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: Porażka opolskich siatkarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 18:07 I ten drugi tez!!!Moze wtedy w opolu siatkowka sie odrodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Skałacki Do Prezesa ASPS AZS Opole Pana Adama Zagożdzona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 12:42 Szanowny Panie! Nie mam zamiaru wartościować Pana osoby ani także działań przez Pana podejmowanych w ramach pełnienia funkcji prezesa oraz szkoleniowca ASPS-u. Wierzę, że dokłada Pan wszelkich starań,aby klub funkcjonował jak najlepiej, a także posiada Pan stosowne kwalifikacje i uprawnienia do prowadzenia drużyny, której poświęca Pan tyle czasu i serca. Wierzę również, że zarzucane Panu nieprawidłowości, takie jak wystawianie lewych rozliczeń, niejasność prowadzonych finansów, niewywiązywanie się ze zobowiązań wobec zawodniczek i innych wierzycieli, mściwość i kierowanie się osobistymi pobudkami, są tylko wymysłami zawistnych ludzi, którzy Pana znają od lat i zazdroszczą sukcesów. Postanowiłem natomiast zabrać głos, ponieważ nie mogę tolerować sposobu, w jaki zwraca się Pan do swoich byłych zawodniczek oraz osobistych przytyków, na które Pan sobie pozwala. Ma Pan prawo do oceniania umiejętności zawodniczki (pomijam fakt, że przez kolejne trzy sezony dobrowolnie przedłużał Pan współpracę z Panią Izą oraz zgadzał się na jej warunki), jednak abolutnie nie ma Pan prawa odwoływać się do jej życia prywatnego, ani tym bardziej go wartościować! Nie ma Pan również prawa kwestionować powagi wykształcenia zdobytego na państwowych uczelniach oraz potwierdzonych dyplomami licencjata i magistra (odpowiednio Akademii Ekonomicznej oraz Uniwersytetu).Pańskie wypowiedzi nie przystoją osobie wykształconej, człowiekowi sportu i mężczyźnie. Oczekuję,że przeprosi Pan Panią Izę oraz Martę. Ze sportowych pozdrowieniem i życzeniami sportowych sukcesów Michał Skałacki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA Re: Do Prezesa ASPS AZS Opole Pana Adama Zagożdzo IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.05, 14:04 Skała dziekuję za pamięć..a co do mnie to nie gram dlatego ponieważ jako jedyna w zespole nie otrzymałam butów mimo że już gram który sezon..Adamowi Z. mowiłam już o tym od siaerpnia ale mnie "olał"..przykro mi ponieważ zawsze mam serce do siatkówki ale niestety muszę się z nią na ten sezon pożegnać..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wku..ony Re: do Marty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 20:25 droga Marto! czy jest sens kupowac komus buty tak jak w przypadku pani Solskiej ,ktora wiedzac ze odejdzie była na tyle hamska ze żebrała o buty i je wyzebrała!i teraz Ty Marto!chciałas buty wiedzac ze wyjezdzasz z opola.Co nie stac Cie na buty do chodzenia!!!wspólczuje Ci jak i niespełnionym zawodniczka,które nie maja odwagi poprostu jebnąć głowa z 10 piętra!!!!!mam jeszcze nastepne szczegóły podawać???ale nie bede sie znizała,ał-do waszego poziomu. Takie jak wy nigdy nie powinny byc nazywane sportowcami,a kolezanki z drużyny powinny na was nasr..!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysliciel Apel IP: *.atol.com.pl 06.10.05, 20:30 Wycofajmy to cos z rozgrywek ...szkoda pieniedzy...jedno jest pewne to nie jest zespoł...co widac na tym forum...DNO ZOSTALO PRZEBITE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: do Marty IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.05, 11:50 :)Marzenka zrobila co uważała za sluszne..i życzę jej jak najlepiej..nie wiesz jak byłam traktowana w zespole..jak widać nigdzie nie wyjeżdżam więc nie wiem skąd takie wnioski..pozdraiwam i uspokoj się bo "pozjadasz wszystkie myśli" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: do Marty IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.05, 11:58 Gosciu wez kuzwa zauwazyles co sie dzieje w tym zespole..prezesi specjalnie pozbywaja sie dobrych zawodniczek aby kasy nie placic w lidze wyzszej..z tym skladem nie wejda nigdy do I ligi!!..dziewczyny z calym szacunkiem ale z takim trenerem to wy nic nie osiagniecie bo jak na razie macie za malo doswiadczenia aby same sie rozwijac..prezes was znisczy tak jak zrobil to chociazby terz z solska, labuz, jonak, a poprzednio chociazby z borgosz, gierejkiweicz..ale widze ze ktos juz to zaczyna ruszac i mam nadzieje ze pan prezes "ruszy" te prokurature bo jestem ciekawy jak sie bedzie bronil:)..powodzenia panie adamie w przekazaniu prokuraturze faktur z nazwiskami ktorych na chociazby amp nie bylo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Porażka opolskich siatkarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 17:40 kuźwa co to jest za chamstwo na tym forum! czy ten śmieszny koleś jest normalny?? najpierw rozpieprza drużynę a później jeszcze straszy prokuraturą dziewczyny i wygaduje zupełne brednie! Te zagożdżon weź dupę w troki i spadaj z tego AZS-u bo jak widać na forum poza trzema ziomalami nikt Cie tu nie chce! i do kobiet z szacunkiem Ty chamie bo pamiętaj że dajesz swoim zachowaniem świadestwo o uczelni i klubie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ghostpower NARESZCIE FAJNY WATEK NA FORUM 05.10.05, 18:42 Nareszcie fajny watek na forum opolskim, mam nadzieje ze bedzie ze dyskusja bedzie kontynowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????????? A Zagorzdzon ma to w d..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 12:30 Ludzie piszcie sobie a Zagozdzon ma to gdzies ...On wie ze jest najlepszy i od stolka nie da sie odkleic...a nuz po jego odejsciu zespol zacznie grac lepiej i jeszcze sie znajda sponsorzy..??? i jego przekonanie ze zespol sie rozleci bez niego okaze sie bledne...???A moze by tak wszyscy jego sympatycy przyszli na nastepny mecz zespolu w Opolu i w sposob dobitny dali do zrozumienia ze Pan Prezes jest nie mile widziany..i liczyc na jego resztki honoru ....jezeli je jeszcze ma..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ortograf Re: A Zagorzdzon ma to w d..... IP: *.uni.opole.pl 07.10.05, 00:56 zacznij synku od nauki ortografii ... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inspektor Cobretti Re: A Zagorzdzon ma to w d..... IP: *.uni.opole.pl 07.10.05, 02:09 zapraszam serdecznie na mecz :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia propozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 16:51 proponuję aby zrobić chat z prezesem i vice prezesem gdzie beda mogli sie obronic przed ponoć kłamliwymi zarzutami! a może będą chcieli komuś pogrozić prokuraturą albo wykażą się swoją "kulturą" osobistą! może jeszcze parę ciekawych stwierdzeń oczywiście zupełnie nie mających pokrycia w rzeczywistości i glupot przekażą osobom zainteresowanym, może parę obietnic bez pokrycia a może w końcu pochwalą się swoimi "olbrzymimi" sukcesami! uważam że jest to potrzebne bo jak widać temat wzbudza wiele emocji i kontrowersji! i w końcu może dowiemy się jaki plan rozwoju klubu mają Ci panowie (bo jako fachowcy na pewno taki plan posiadają) - niech się pochwalą gdzie bedą mecze, spotkania z kibicami, kiedy drużyna wywalczy jakiś awans?! kiedy pojawi się jakiś trener, z kim nawiązują kontakty itp. pozdrawiam i czekam na konkretne decyzje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawodniczka Śmieszne IP: *.atol.com.pl 07.10.05, 21:11 Cóż mogę napisać... Jest mi Was żal, piszecie o czymś o czym nie macie pojęcia. W drużynie przez to, że w końcu jest przemeblowany skład, panuje super atmosfera, nie ma podziałów na gwiazdy i pozostałe. Tworzymy jedność. Potrzebujemy tylko czasu by się zgrać. Co do tego, że nie awansujemy. Nie jest to naszym zadaniem drodzy uczestnicy forum. My jako młoda drużyna mamy się utrzymać w II lidze , na bezpiecznej pozycji, bez play-offów. To jest naszym zadaniem. o awansach można myśleć w przyszłości. W przeciwieństwie do naszych niektórych byłych zawodniczek myślimy o sobie nawzajem i chcemy grać dla siebie... a nie tylko dla kasy (!). To, że prezesi czasami popełniają błedy... młodzi są, uczą się cały czas. Myśle, że i tak udało im się w krótkim czasie dużo załatwić. Ok. Skończyłam. Pozdrawiam. Zawodniczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wazelinka wazelinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 21:44 no tak troszke wazelinki też potrzeba! na pewno prezesi odwdzięczą sie za taki piekny pogląd!! a prezesi owszem już dużo zrobili (mamy całe 8 siatkarek) pól skladu wyrzuconego i przede wszystkim pokaz chamstwa na forum - jak na tak krótki czas to rzeczywiście jest się czym chwalić! oby tak dalej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!! Re: Porażka opolskich siatkarek IP: *.uni.opole.pl 09.10.05, 13:51 Ludzie ale Wy jesteście naiwni. Żal mi Was. Schodzicie na psy pisząc o sprawach o których nie macie najmniejszego pojecia. Dajcie sobie w końcu spokój bo to wszystko jest niesnaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Porażka opolskich siatkarek IP: *.atol.com.pl 09.10.05, 20:17 hehe "prezesi odwdzieczą sią". durnie z Was i tyle. a co do liczności dziewczyn to jest nas 10 a wraz z powracajaca do zdrowia Magda 11. 3majcie sie wszyscy. Nie czytam tego forum wiecej bo zaczynam wątpic w inteligencję jego uczestników... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodniczka Re: Porażka opolskich siatkarek IP: *.cable.wsm.wielun.pl 01.11.05, 11:40 hmh to ze pzregrywamy to kwestia nie zgrania mam andzje ze to sie zmieni i w kazdeym meczu idize nam coraz lepaij szkoda tylko ze ci ktorzy pwoinni to wiedziec to nie widza bo gramy coraz lepiej i nei poddamy i nei beziemy pzrejmowac jakimis dyskusjami mamy swoj cel i go zrealizujemy !!!na pewno !! wazny jest koncowy wynik;..a nie .. pozdrwiam jsli sie w cos wiezry to uda sie wssyztko..licze na wsparcie i sukcesy beda obiecujemy:>:> Odpowiedz Link Zgłoś