Dodaj do ulubionych

Mało ścieżek rowerowych

IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 15.11.05, 23:58
"Na razie zero kilometrów. Czego? Ścieżek rowerowych w Opolu. Ale do końca
roku powstanie kilometr wzdłuż ul. Krapkowickiej"

Pie..sz. Wsiądź na rower, popedałuj po mieście, w końcu trafisz.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jan Żart Re: Mało ścieżek rowerowych IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 16.11.05, 13:12
      też mi ścieżki rowerowe ROTFL

Chyba to jakieś deptaki są w Opolu bo pełno na nich piechurów

W OPOLU NIE MA ŚCIEŻEK, ALE DEPTAKI ROWEROWO-PIESZE ALBO ROWEROWE PO KTÓRYCH
      ŁAZIKUJĄ LUDZIE
      • Gość: Ach! Re: Mało ścieżek rowerowych IP: *.atol.com.pl 16.11.05, 13:21
        A w Rybniku jest 120 km ścieżek rowerowych dzieki środkom z Unii.
        www.rybnik.com.pl/main.php?do=ShowPage&nPID=948413&pT=details&sP=CONTENT,objectID,924222
    • Gość: cyklista Rowerem po mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 18:44
      Opole nie ma ścieżek/dróg rowerowych z prawdziwego zdarzenia, tak jak Polska
      nie ma prawdziwych autostrad - są tylko odcinki.
      I tak w Opolu mamy:
      1. Ciąg pieszo-rowerowy na ul. Wodociągowej (400m)
      2. Ciąg pieszo-rowerowy wzdłuż ul. Oświęcimskiej w Opolu Grotowicach (500m)
      3. Ścieżka wzdłuż ul. Budowlanych (1070m)
      4. Ciąg pieszo-rowerowy wzdłuż ul. Wrocławskiej (410m)
      5. Ciąg pieszo-rowerowy wzdłuż ul. Wygonowej (800m)
      6. Most łączący Wyspę Pasiekę (ul. Kochanowskiego) z Wyspą Bolko (ul. Spacerowa)
      (200m)
      7. Rondo przed Castoramą w pobliżu skrzyżowania ulic Pużaka, Wiejskiej i
      Sosnkowskiego (600m)
      8. Most Zaodrzański nad Kanałem Ulgi (400 m)
      9. Ścieżka rowerowa na ul. Krakowskiej (250m)
      10. Scieżka rowerowa wzdłuż ul. Chabrów
      AŻ 10 ODCINKÓW! Znikąd donikąd...
      • Gość: cyklista\ Re: Rowerem po mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 18:45
        Zapomniałem: 11. Most Piastowski
        • Gość: opolanin Re: Rowerem po mieście IP: *.atol.com.pl 16.11.05, 19:18
          Czego się czepiacie Pan Radny Kowalski przecież obiecywał ..., A czego on nie
          obiecywał.
          • mx4 Re: Rowerem po mieście 16.11.05, 21:44
            W budżecie miasta na ten rok (www.opole.pl) jest ścieżka rowerowa wzdłuż
            Luboszyckiej (od Chabrów do ronda) ale jest już połowa listopada... .
            A do tej wylicznki zrobionej przez 'cyklistę' to można tylko dodać to, że część
            z tych "dróg rowerowych" to chyba zapomniane poligony czołgowe.
            • Gość: as Re: Rowerem po mieście IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 17.11.05, 20:30
              Pan Tomasz Kwiatek mówił kiedyś, ze sprawy cyklistów leżą mu bardzo na sercu
              • Gość: o 8. Most Zaodrzański nad Kanałem Ulgi (400 m) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:40
                no ten most to akurat przykład daleko posuniętej demencji szarych kom w
                resztkach muzgowych pewnych osób>>>>

piesi bliżej jezdni a rowerki przy poręczach!!!

księga ginesa dla polskieg debila!!!
                • Gość: Mózg Re: 8. Most Zaodrzański nad Kanałem Ulgi (400 m) IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 18.11.05, 19:41
                  tak "muzgu" powyżej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka