Gość: Prawdziwy Niemiec IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 01.12.05, 14:38 Brzeg to wyjatkowo brudne i brzydkie miasto, pełne zżulałych przesiedleńców z Ukrainy. Nie będziemy za nim tęsknić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NO NIE Re: Brzeg IP: *.domain.com / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 15:34 Prawdziwy Niemiec? Prawdziwy Niemiec nie wypisywałby takich bzdur! W tej sytuacji mogę o Tobie napisać tylko tyle, że jesteś niewykształconym włazidupem na usługach Brukseli, pracującym w holenderskich szklarniach i ogródkach za marne "Ojro" po które nie schyliłby się żaden szanujący się obywatel Europy Zachodniej. Dostałeś ten swój zafajdany bordowy paszport i myślisz że jesteś kimś? Dla mnie jesteś pseudoniemieckim ZEREM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Wisniewski Re: Brzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 15:50 wiedziałęm że gdzie jak gdzie, ale na forum Opole, każda dyskusja predzej czy póxniej musi sięgnąć rynsztoka. Wszystko mi jedno czy używający takich i podobnych argumentów podpisuje się Niemiec, Prawdziwy Czukcza czy Polak. Dla mnie jesteście chamami, po netowemu - Trollami. Odpowiedz Link Zgłoś