Dodaj do ulubionych

co z tym Zenkiem Rutkowskim

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:31
właściwie to nie wiem o co chodzi z jeszcze niedawno Komendantem Wojewodzkim
Policji a potem z z-cą komendanta straży miejskiej w Opolu odszedł z przyczyn
zdrowotnych czy nowa miotła go wymiotła ( ale mi się rymło)jak wszystkich
niewygodnych
Obserwuj wątek
    • Gość: Landrynka Re: co z tym Zenkiem Rutkowskim IP: 87.207.158.* 05.02.06, 21:53
      Oczywiście,że go wymiotła, bo był kompetentny i doświadczony i zagrażał
      Banasiowi, a na jego miejsce przyszła strażniczka z najwyżej
      kilkunastomiesięcznym stażem ( a może i krótszym ) jeszcze niedawno chodząca
      po mieście bez munduru, posiadająca szerokie plecy . Ten duet zagraża miastu.
      • Gość: mieszkaniec Re: co z tym Zenkiem Rutkowskim IP: 87.207.158.* 05.02.06, 22:07
        Szkoda prawy i wykształcony facet mający jaja .To on powinien być Komendantem
        Straży Miejskiej.
        • Gość: Z.R. Re: co z tym Zenkiem Rutkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 10:48
          Dzięki Ci ,,mieszkaniec" za ciepłe słowa. Głupio jest zabierać głos we własnej
          sprawie, choć niektórzy, także na tym forum pod różnymi nickami, tak czynią.
          Kiedyś jak byłem ,,piękny i młody" miałem przydomek ,,młody niepokorny". Tak mi
          zostało do dzisiaj, choć nie jestem już taki młody. Truizmem byłoby tłumaczyć
          powody zmian kadrowych w Polsce. W większości instytucji są one takie same. Nie
          ma tu miejsca na niezależność czy apolityczność. Cieszę się, że udało mi się
          (wspólnie z poprzednim komendantem J. Piotrowskim) przywrócić, czy może nadać
          włściwy etos zawodowi strażnika miejskiego. Myślę, że nikt już nie będzie
          mówił, że to zbiór łazików-łapówkarzy. A to znaczy, iż spełniła się moja misja
          (w zdrowym rozumieniu tego słowa). Pozdrawiam.
    • Gość: Gość Re: co z tym Zenkiem Rutkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:45
      Wybitne umysły są zawsze atakowane przez miernoty, kyórym trudno pojąć, że ktoś
      może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom. (Albert Einstein).
    • Gość: Diablo Re: co z tym Zenkiem Rutkowskim IP: 87.207.157.* 06.02.06, 18:16
      ..to był gość!!!
      • Gość: 21213h Re: co z tym Zenkiem Rutkowskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 11:02
        lo
        on nadal jest gosciem

• Gość: Odp. Re: co z tym Zenkiem Rutkowskim IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 11:04
      ostatnio widziano człowieka w kamizelce z napisem RUTKOWSKI PATROL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka