Gość: . IP: *.atol.com.pl 01.03.06, 22:59 Czy dalej drogi behemocie twoja tozsamosc okryta jest tajemnica? Z 95% pewnoscia ja odkrylem i nie wiem czy to dzieki mojemu wybitnemu intelektowi czy po prostu jestem nie na biezaco ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: behemot IP: *.atol.com.pl 01.03.06, 23:13 Nie moge. Szczegolnie, ze o ile sie nie myle, jego imie i nazwisko jest wyklete, szczegolnie na tym forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: behemot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:15 Wyklęte?? Ja nie zauważyłam, żeby ktokolwiek był tu wyklęty... Powiedz chociaż jak na imie ma, proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: behemot IP: *.atol.com.pl 01.03.06, 23:26 Hm... Imie to za duzo ;) Powiem moze, co mnie naprowadzilo na ten "trop". 1. W dyskusji o osiedlu ZWM uzyl sformulowania w stylu "czemu AK a nie WiN", co tylko potwierdzilo moje wczesniejsze przypuszczenia poniewaz dosyc znane sa poglady antykomunistyczne tej osoby. 2. Uzycie przez behemota w jednym z postow sformulowania ktore jasno wskazalo czym zajmowal sie w przeszlosci (ale tu juz nie wspominam o co chodzi, bo zbyt wiele by to zdradzilo) 3. Poglady prawicowe (ale nie wpisujace sie w nurt pisowski) 4. Miejsce zamieszkania behemota (zwm.punkt.pl) o ktorym skadinad wiem, ze pokrywa sie z miejscem zamieszkania tej osoby. A czemu wyklety? Mysle, ze kiedy wszystko wyjdzie na jaw bedzie to juz jasne ;) Dodam, ze nie sledze zbytnio postow szanownego behemota, tyle jedynie co pisano o nim w gazetach + pare razy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: behemot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:30 Antykomunizm czynny czy bierny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: behemot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:33 Mam na myśli działalność antykomunistyczną w PRL-u, prześladowania, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: behemot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:34 Za młody? Ile twoim zdaniem ma lat? Z postów wynika raczej, że to człowiek z doświadczeniem życiowym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: behemot IP: *.atol.com.pl 01.03.06, 23:37 Nie ciagnij mnie za jezyk prosze, mysle ze behemot jutro powie mi czy dobrze kojarze fakty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: behemot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:39 Ludzie mówią, ze behemot jest socjologiem... To prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: behemot IP: *.atol.com.pl 01.03.06, 23:43 Nie. Socjologiem nie. W kazdym razie jest to osoba znana i wielokrotnie na tym forum padalo jego nazwisko, w roznym kontekscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: behemot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:50 Raczej w kontekscie negatywnym? Szczerze mówiąc w postach szanownego behemota nie znalazłem treści budzących mój sprzeciw, a ty twierdzisz, że to osoba znienawidzona przez niektórych na ty,m forum. Jest osoba publiczna, polityk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: behemot IP: *.atol.com.pl 01.03.06, 23:59 Ostatnia odpowiedz i lece spac ;) Ciezko tu cos powiedziec, zeby nie "spalic" tego, dla mnie kazda podpowiedz w oczywisty sposob odnosi sie do tej osoby... Nie jest politykiem. Kojarzony jest negatywnie, ale jak wszyscy z forum widzimy to calkiem sympatyczny behemot. Nie jest taki zly jak go swego czasu malowano. Szczegolnie, ze mialem przyjemnosc poznac go osobiscie (o ile sie oczywiscie nie myle). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: behemot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 23:59 Nie jest to osoba młoda - parę razy napisał po rosyjsku, a młodzi ludzie raczej nie władaja tym językiem. Częstokroć pisze także gwarą śląską... Ot, zagadka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: behemot IP: *.atol.com.pl 02.03.06, 00:00 ps. Mloda w takim sensie ze nie mogl byc czlonkiem WiNu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: behemot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 00:02 No tak... ale mógł być członkien podziemnej Solidarności! Internowany, aresztowany, prześladowany przez bezpiekę, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: behemot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 00:03 Takich ludzi - o takiej przeszłości - jest w naszym grodzie niewielu. Bo Opole jak Lwów było za PRL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: behemot 02.03.06, 12:05 behemot to poeta - kot ma czas na zdumy więc się bawi w forumy hahahaaahahaaaaa;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sirron behemot to Chuck Norris, pisze tu sam do siebie :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 19:37 Odpowiedz Link Zgłoś