Gość: Edmund IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.03.06, 14:05 jasiu, czy ty jestes SM? jak mozna pisac codziennie na forum takie bzdety, obrywac codziennie baty i jeszcze sie z tego cieszyc! a moze ty po prostu onanizujesz sie swoja niewiedza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasio Re: Edmundzie IP: *.chello.pl 15.03.06, 17:29 A czy ty aby niue jesteś młodym żólnierzem któremu wszystko kojarzy sięz d..pą? Widziałem twoje posty w paru miejscach. No cóż poziom masz za...sty!. Powstrzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Edmundzie IP: *.inflow.pa.bo.comcast.net 15.03.06, 18:06 Niestety Edmund ma racje. Poziom wiekszosci twoich postow jest bardzo niski. Przemysl to wszystko raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: jasiu 15.03.06, 20:01 Wobec tego uwazam, ze twoj styl jest super zajeb...sty, he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: jasiu IP: *.chello.pl 15.03.06, 23:47 Osioł na wasze rozumy by się nie zamienił bo by nic nie zyskał. Spróbujcie u chełbi mądrej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzelec Re: jasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 04:14 jasiu jestes najlepszy ! Wal dalej jak w kaczy kuper bo masz argumenty jak sie patrzy. W te zakute lby pociotkow selbstschutzu nikt niczego nowego juz nie wleje, zadnego oleju, bo uni juz swoje wiedza i to im starczy. Ale probowac nada ! Musiales miec znakomitego nauczyciela historii ze tak Cie wyszkolil do polemik z niedobitkami III Rzeszy, ktorych okazuje sie ciagle sporo. Ale nie tylko na tym forum. ABW ma pelne rece roboty, a chlopaki maja tez glowy nie od parady, jak twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os do goscia portalu. strzelec 16.03.06, 09:53 Dla takich jak ty kazdy Niemiec jest zaszufladkowany jako nazista, brawo. Dyskusja z toba to jak rozmowa z glupim jasiem. Jezeli znajdziesz choc jeden moj post chwalacy nazizm to podaj link. To twoje ABW to mozesz sobie w buty wsadzic, he he Krytykuje Polske i Polakow za glupote. Twoje poglady i poglady jasia sa zywcem wyjete ze stalinowskiego skansenu. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: jasiu 16.03.06, 09:54 Skad ty wiesz co chcialby taki osiol? Rozmawiales z nim? Widocznie nie dogadales sie z nim nalezycie, he he Odpowiedz Link Zgłoś
reginek Re: jasiu... 16.03.06, 09:06 tak, tak - jasio miał dobrego nauczyciela musiało to być skrzyżowanie Goebelsa z Ehrenburgiem (dla niedouczonych typu jasio - Ehrenburg to radziecki propagadzista z czasów wojny, autor "zabij niemca") bo wyrósł z niego czerwony faszysta aż się patrzy. niepojęta dla mnie sprawa - "przeciwnicy" III Rzeszy posługują się jej retoryką. to poslka specyfika czy tylko choroba jasia? ps. Odpisywanie przez jasia na ten wątek jednak potwierdza tezę postawioną w pierwszym poście: jasio to SM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: do opozycji IP: *.chello.pl 16.03.06, 11:46 No cóż zdarzają się dobrzy nauczyciele którzy wymagją i uczą coś więcej niż tzw. minimum i wcale nie trzeba kończyć szkoły prywatnej. Ja nie jestem SM ale wy chyba tak. Stale wyciągacie łapy nie po swoje a późnie jkrzyczycie że wam krzywda bo ci co mieli być ofiarami oddali.To chyba naturalne i trzeba mieć tego świadomość. No dobra pobawiliśmy się ale ja kończę, mam pilną i niestety duższą robotę. Koniec dyskusji! Chyba że chcecie sobie jeszcze poszczekać. Proszę bardzo, ale już beze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
reginek Re: do opozycji 16.03.06, 12:43 "pilną i duższą robotę"?? czyli zabierasz się za ratowanie swojego domu? (czyt. Szpital w Branicach) czy wymyślisz sobie nowy nick? ps. jeśli miałeś wymagających nauczycieli, to dlaczego piszesz DUŻSZĄ?? Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Gdyby chodzil do szkoly miallby nauczycieli:) 16.03.06, 21:35 Skad on moze wiedziec, co to szkola? Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: do opozycji 19.03.06, 15:07 Ta "duższa" robota jeszcze trwa (3 dzien) Jasiu ty sie wykonczysz a i prawa reka bedzie cie bolala. Zmien na lewa i dawaj z tym koksem, he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: do gadzinówki opolskiej IP: *.chello.pl 19.03.06, 15:48 Twój przypadek potwierdza mój pogląd że Niemiec aby się dobrze czuł i nikogo nie zaczepiał powinien codziennie z rana dostawać w mordę aby wiedziął gdzie jego miejsce i co mu wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Ciezki przypadek, he he 19.03.06, 16:16 Twoj ciezki przypadek potwierdza, ze wspolczesna medycyna (czyt. psychiatria) jest bezradna, he he Nie pozostaje ci nic innego jak walnac sie flaszka w leb, he he Moze cos tam u ciebie zaskoczy. Wskazowka dla jasia: Gybys nie wiedzial to informuje, ze twoja glowa powinna sie znajdowac miedzy uszami he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: Ciezki przypadek, he he IP: 217.197.74.* 19.03.06, 16:21 Znajdzie sie kij na szwabski ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Ciezki przypadek, he he 19.03.06, 16:25 Jasiu jest szwabem??? A to niespodzianka, he he Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Ciezki przypadek, he he 19.03.06, 18:03 Spadaj endecka palo na drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Ciezki przypadek, oj.oj! IP: *.chello.pl 19.03.06, 19:16 Czy wszystkie szwaby są do tego stopnia co ty zdeklasowane? To naprawdę tragiczne. Czy u was poza umijętnością trzymania śrubokręta albo młotka uczą jakiejś kultury albo etyki? Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Ciezki przypadek, oj.oj! 19.03.06, 19:38 Wydaje mi sie, ze sam powinienes sobie odpowiedziec na te pytania. Co oznacza dla ciebie kultura? Moze to dla ciebie synonim kutury fizycznej lub kulturystyki, he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Ciezki przypadek, oj.oj! IP: *.chello.pl 19.03.06, 22:51 Nie bierz tego tak dosłownie. Nie musisz odpowiadać bo to było pytanie czysto retoryczne. Waszą kulturę humanistyczną (obozy) i materialną (robienie czegoś z niczego np. abażurów z ludzkiej skóry)wszyscy znają a twój poziom jako dyskutanta odpowiada wzorcowi. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Naczytal sie Medalionow, he he 19.03.06, 23:49 Zapomniales o tym slynnym mydle, co to niby ktos tam z ludzi robil. Jezeli wiedze historyczna czerpiesz z "Medalionow" to wypada mi tylko pogratulowac, he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Ciezki przypadek, oj.oj! IP: *.localdomain / *.pureserver.info 20.03.06, 00:17 jasiu, czy ty jestes gl...m jasiem? abazur z ludzkiej skory?! chyba sam w to nie wierzysz! myslisz, ze ktos by takie badziewie kupil?! a moze byl przymus kupowania takich ciulostw? moze w budach przed kosciolem w czasie odpustu, albo? Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Ciezki przypadek, oj.oj! 21.03.06, 13:17 Naczytal sie nasz jasiu "tygrysikow", oj naczytal, he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: Ciezki przypadek, oj.oj! IP: 217.197.74.* 21.03.06, 16:29 Oooo i tu ekspert od wszystkiego zna sie lepiej niz inni na wszystkim. Jak sie zna na wszystkim to nie zna sie niczego, taka prawda. he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: Ciezki przypadek, oj.oj! IP: 217.197.74.* 21.03.06, 17:36 oppelner_os napisał: > Na czym ty sie znasz? Na czy ja sie znam to niewazne wazne ze ty na wszystkim to znaczy ze na niczym sie nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dong Re: Ciezki przypadek, oj.oj! IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 21.03.06, 18:23 Gdy byłem dzieckiem babcia opowiadała mi bajki o głupim Jasiu.Teraz wiem o kim opowiadała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Ciezki przypadek, oj.oj! IP: *.chello.pl 21.03.06, 18:42 Długo nad tym myslałeś. Moje gratualcje że zdążyłeś ten problem przemysleć jeszcze przed kompletną degeneracją starczą. Ciekawe jakim problemem twoja zmęczona główka zajmie się teraz? Może skąd się biorą głupie dzieci na zachód od Odry? Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Ciezki przypadek, oj.oj! 21.03.06, 18:46 Degeneracja starcza? Ty nie wiesz komu takie teksty pociskasz, he he Nie wypowiadaj sie o moim wieku, bo nie masz zielonego pojecia ile mam lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: Ciezki przypadek, oj.oj! IP: 217.197.74.* 21.03.06, 19:18 Lat nie ale co w glowie masz tak. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Ciezki przypadek, oj.oj! 21.03.06, 19:34 W odroznieniu od ciebie cos mam, he he A ty masz tylko takie puste miejsce, gdzie powinien byc mozg, he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: Ciezki przypadek, oj.oj! IP: 217.197.74.* 21.03.06, 20:49 Obnizasz poziom i zaczynasz powtarzac sie. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Ciezki przypadek, oj.oj! 21.03.06, 20:51 W przypadku tej samej diagnozy, stosujem ten sam lek. To chyba oczywiste nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: Ciezki przypadek, oj.oj! IP: 217.197.74.* 21.03.06, 21:01 Jasne to skutki uboczne stosowania tego samego leku. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Ciezki przypadek, oj.oj! 21.03.06, 21:10 To zmien lekarza na lepszego, he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: Ciezki przypadek, oj.oj! IP: 217.197.74.* 21.03.06, 21:25 Tobie tylko weterynarz pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Ciezki przypadek, oj.oj! 21.03.06, 21:29 Ja nie potzrebuje pomocy, he he Ty to zupelnie co innego, he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: Ciezki przypadek, oj.oj! IP: 217.197.74.* 21.03.06, 21:34 Co innego masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Ciezki przypadek, oj.oj! 21.03.06, 21:37 Jak to co??? Twoja "niedyspozycje" psychiczna, he he Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: Ciezki przypadek, oj.oj! 21.03.06, 21:41 Jasiu - ty cały czas lecisz na tym głupim jasiu ?. Który szpital ześ okadł?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: Ciezki przypadek, oj.oj! IP: 217.197.74.* 21.03.06, 21:46 O ktorym szpitalu mowisz. O tym co ty jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: Ciezki przypadek, oj.oj! IP: 217.197.74.* 21.03.06, 21:44 Poprawiles sie to dobrze, przedtem mowiles o blizej nie okreslonych innych chorobach i o jakichs lekach. Zastanow sie jeszcze nad swoja niedyspozycja psychiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: Ciezki przypadek, oj.oj! 21.03.06, 21:53 Ja w Lublińcu mom znajomego ordynatora. Pogodom z nim co by ci znaloz miejsce i przyjaciela do sluchania twych opowiesci. Bydziesz mu opowiadoł o Hitlerowcach i szlescherach, a lon bycie cie sluchol godzinami. Jak bydzie chciol spac to mu pizgniesz laciem w morda i dalej bydziesz miol sluchacz. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Ciezki przypadek, oj.oj! 21.03.06, 22:01 Caly czas mowie o twojej "niedyspozycji" umyslowej. Znowu nie rozumiesz tekstu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis oppelner IP: 217.197.74.* 21.03.06, 22:06 oppelner_os napisał: > Caly czas mowie o twojej "niedyspozycji" umyslowej. > Znowu nie rozumiesz tekstu? Czy cos nowego jeszcze wynalazles? Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: oppelner 21.03.06, 22:11 Ja nie musze nic wynajdowac, bo prawda zawsze sama na wierzch wychodzi, he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: oppelner IP: 217.197.74.* 21.03.06, 22:34 Napewno myslisz o oliwie co to na wierzch zawsze wyplywa. Takie ojawy sa zawsze w glodzie narkotykowym. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: oppelner 21.03.06, 23:53 oliwa=glod narkotykowy? Ciekawych rzeczy sie dowiaduje, hm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: oppelner IP: 217.197.74.* 22.03.06, 16:54 W glodzie narkotykowym rozne bzdety sie kojarza oliwa tez. Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Głupi jasiu - imie w polsce wysmiewane i słusznie 22.03.06, 16:59 Jeszcze ci sie nie znudzilo forumowy blaznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: Głupi jasiu - imie w polsce wysmiewane i słus IP: 217.197.74.* 22.03.06, 17:01 Widze ze ty tez dobrze sie bawisz he he no to milej zabawy az zatopimy oppelnera ha ha he he Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: Głupi jasiu - imie w polsce wysmiewane i słus 22.03.06, 17:07 Hhhhhhhheeehhee ty na serio jestes uposledzony. Zatopic to ja mogę smutki - że ziemia nosi takich idiotów jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio ani ty pan ani człowiek IP: *.chello.pl 22.03.06, 17:17 Dlatego zmień sobie nicka na bardziej odpowiedni i więcej treści w wypowiedziach. Nie czepiajcie się jasia bis. Dorośnie i będzie mądrzejszy a najważniejsze że ma prawidłowy stosunek do Niemców i to mu się chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oppelner_os Re: do jasia IP: *.chelmsfdrdc2.ma.boston.comcast.net 22.03.06, 19:05 Przeciez nikt sie go nie czepia. Co rozumiesz przez przez prawidlowy stosunek do Niemcow? Czekam na szczegoly, he he Wysil troche twoje zwoje mozgowe, sorry to cos, co tam je zastepuje, he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: do jasia IP: 217.197.74.* 22.03.06, 19:36 Widzisz prawidlowy stosunek do Niemcow to oznacza taki sam jak stosunek Niemcow do nas he he Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: do jasia 22.03.06, 19:44 Jasiu ma jednak inne zdanie niz ty. To dobrze, ze jednak sie roznicie. Twoje poglady nie sa tak faszystowskie (polski faszyzm) jak jasia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: do jasia IP: 217.197.74.* 22.03.06, 20:04 A widziales identycznych ludzi procz blizniakow? Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: do jasia 22.03.06, 20:28 Ty mowisz o Kaczorach szefach IV Rzeczpospolitej Obojga Kaczorow? Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: ani ty pan ani człowiek 22.03.06, 19:22 Mam pytanie inteligencie od siedmiu boleści - Którym krowiakiem zza Buga Iwan przywiózł cię w wiklinowym koszyku na nasze ziemie ?. Taki inteligent kałmucki jak ty i twój klon nie wie, że Pan pisze się z Dużej litery i przez dwa r ?. Cienki jesteś jak zelówki bolszewika wiec nie rób kichy. Daj upust emocją w inny sposób np. strzel sobie kasztana - Ich finde die Idee gut Heeeehhe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: ani ty pan ani człowiek IP: 217.197.74.* 22.03.06, 19:44 Widzisz jaki jest stosunek Niemcow do nas. My musimy miec do nich taki sam. Herman teraz nasmiewasz sie krowiakow a w tym samym czasie piechta spieprzaliscie za Odre bo wasi zapomnieli o was i zostawili na pastwe kalmuckich zoldakow. Herman zapytaj babki czy fajnie miala. A moze ty jestes pomiotem kalmuka i dlatego tak gryziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: ani ty pan ani człowiek 22.03.06, 19:48 Zapominasz jasiu-bis, ze ruskie po drodze rowniez w Polsce gwalcili kobiety. Dopiero teraz zaczyna sie o tym mowic. Wcale nie byly to pojedyncze incydenty. Stad bylbym ostrozny z tymi Kalmukami, he he, bo noz widelec a jestes z nimi spokrewniony?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: ani ty pan ani człowiek IP: 217.197.74.* 22.03.06, 20:08 Tu jestes w glebokim bledzie Sowieci traktowali nas jako sojusznikow przeciez razem z krasna armia szedl polski zolnierz od Lenino do Berlina. Ruskie dostali wolna reke dopiero po przekroczeniu starej granicy z Niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: ani ty pan ani człowiek 22.03.06, 20:27 Nie zupelnie. Przypomnij sobie, ze wiele ziem zostao wlaczonych do III Rzeszy, np. Lodzkie, Poznanskie, Kaszuby (Pomorze Gdanskie) itd. Sowieci mieli aktualne mapy i wiedzieli, gdzie jest granica GG i Rzeszy. Naprawde nie zartuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: ani ty pan ani człowiek IP: 217.197.74.* 22.03.06, 20:33 To jest twoja nowa wersja historii. Myslisz ze Sowieci nie wiedzieli gdzie byla stara granica? Glupaka sam z siebie robisz. Powiedz jeszcze ze nie wiedzieli gdzie jest Berlin? Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: ani ty pan ani człowiek 22.03.06, 20:43 Nic ci nie wmawiam. Oni wiedzieli, gdzie jest Berlin i umieli czytac nazwy miast. Tam gdzie byly dwujezyczne byla Polska (GG) a gdzie wszystko po niemiecku tam byly Niemcy. Juz nawet ten artykul, ktory jest tu gdzies na opolskim portalu cos o tym mowi. Np. Katowice, ktore byly przeciez w Polsce przed wojna:) miasta.gazeta.pl/opole/1,35102,2728676.html Przeczytaj a zmienisz zdanie. Gdzies miale jeszcze lepszy artykul ale musze go poszukac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: ani ty pan ani człowiek IP: 217.197.74.* 22.03.06, 20:55 Lepiej przeczytaj moja poprzednia wypowiedz gdzie wyraznie napisalem ze po przekroczeniu starej przedwojennej granicy Polsko-Niemieckiej. Oczywiscie ze sowieci zaczeli harce juz w pasie przygranicznym. Slask czesc polska traktowali rowniez jako tereny niemieckie. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: ani ty pan ani człowiek 22.03.06, 20:57 Nie tylko Slask. Czytalem artykul o Lodzkiem i Poznanskiem. Ale sie ciebie naszukalem, uf Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: ani ty pan ani człowiek 22.03.06, 19:54 Źle trafiłeś klonie. Moja rodzina nigdzie nie uciekała i nikt o niej nie zapomniał. A babcia miała i ma się do tej pory bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: ani ty pan ani człowiek IP: *.chello.pl 22.03.06, 20:04 Tak dobrze to miały rodziny członków z NSDAP. Czy wy niepodlegacie sądowi od zbrodni hitlerowskich?Warto by was zlustrować. Czy te wasze rubaszne he,he to wynikają z tego że żrecie golonkę i chlacie piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: ani ty pan ani człowiek IP: 217.197.74.* 22.03.06, 20:14 Tak bo ty i twoja rodzina zachowywaliscie sie jak choragiewka na wietrze. Najpierw przed Hitlerem byliscie Polakami potem za Hitlera Niemcami za Stalina znowu Polakami a dzisiaj nadal Niemcami. Herman wrescie zdecyduj sie kim ty jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: ani ty pan ani człowiek 22.03.06, 20:21 Bbbbbbbbbbuuuuuuuhhhhha. Jakimi polakami puk. puk.. Moja rodzina polakami Bbbbbbbbbbbbbuhhhhahhhhhhaaaa.Za jakiego stalina Bbbbbbbbuuuuuhhhhaha. P.S To ty się zdecyduj dwa ostatnie twoje posty są o d.....e rozczas. Sam sobie w nich przeczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: ani ty pan ani człowiek IP: 217.197.74.* 22.03.06, 20:36 Zawsze mowilem ze jak siadasz do klawiatury nie chlej piwska bo wychodza kwadratowe jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: ani ty pan ani człowiek 22.03.06, 20:42 Gość portalu: jasio bis napisał(a): > Zawsze mowilem ze jak siadasz do klawiatury nie chlej piwska bo wychodza > kwadratowe jaja. No też tak sądzę. Dałeś tego przykład dwoma ostatnimi wpisami hhhehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: ani ty pan ani człowiek IP: 217.197.74.* 22.03.06, 20:57 sorrki wylanczam sie bo ide na falny film. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: ani ty pan ani człowiek 25.03.06, 18:45 Czterej pancerni i pies? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Dziękuję! IP: *.chello.pl 23.03.06, 10:37 Dzięki wam zostałem wypromowany na główną listę opolskiego forum GW. Dziekuję wszystkim (także miejscowym faszystom z MN i separatytom z RAS) którzy chcąc a zwykle nie chcąc do tego przyczynili. Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: Dziękuję! 23.03.06, 11:07 Wysoko sie oceniasz jak na forumowego idiote. Zmien nick dobra rada, bo jak narazie to nawet wsród swych krajanów jesteś przedmiotem szyderstwa - jasiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Dziękuję! IP: *.chello.pl 23.03.06, 12:21 Gratuluję dobrego samopoczucia. Nadajesz z sali nr 5? Odpowiedz Link Zgłoś
scombermix Re: Dziękuję! 23.03.06, 12:47 Już wiem, to nie Branice... To na Wodociągowej wszyte tablety... Woda brzozowa i likier na kościach... Mówili ostatnio o tym w RM? Odpowiedz Link Zgłoś
scombermix Re: Dziękuję! 23.03.06, 12:58 Jasiu... ja obserwuję Twe popisy od pewnego czasu i nie przestaję się dziwić, iż można być pod takim wpływem Głosu płynącego z Ust Jego Nieomylnych, coby matka Jego na zawsze dziewicą dla dobra Narodu Wybranego pozostała... Odpowiedz Link Zgłoś
scombermix Re: Dziękuję! 23.03.06, 13:03 Tak, te twe pisanie jest wręcz fenomenalne... nadają się jako cytaty na reklamy środków zabezpieczania się przed niepożądaną ciążą oraz brzydkimi chorobami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dong Re: Dziękuję! IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 23.03.06, 15:42 myślałem że babka opowiadając mi bajki o głupim jasu opowiadała mi o tobie ale to pomyłka bo tamten jasiu nie był aż takim debilem jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: Dziękuję! IP: 217.197.74.* 23.03.06, 15:57 Co ty chrzanisz jak twoja matka moze byc jeszcze dziewica? Naogladasz sie i nasluchasz durnowatych audycji i potem w dekel wali. Na ja w Niemcach ja moze byc matka dziweica. Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: Dziękuję! 23.03.06, 16:23 Gość portalu: jasio bis napisał(a): "Na ja w Niemcach ja moze byc matka dziweica" Ku....a klonie po jakiemu ty piszesz ?. Przecież to jakis bełkot. Opamiętaj się - nie pij tyle bryny i to jeszcze o tak wczesnej porze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Dziękuję! IP: *.chello.pl 23.03.06, 16:33 Nie poznałeś? Toż to rodzimy śląski. Jak was uczą rodzimego języka? Chcecie być narodem niemców (znaczy tych co nie mówią ludzkim językiem. Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: Dziękuję! 23.03.06, 17:17 No no. Jak Śląski jezyk twoim zdaniem tak brzmi to gratuluje. Swoim wpisem tylko potwierdziłeś że pochodzisz z rodu kałmuków, którzy mimo iż im dano szanse życia wśród ślązaków nie potrafią się wkomponować w to społeczeństwo. Drzyj zelowki z powrotem na stepy kałmuckie i nie ubliżaj ludziom, którzy musieli cie tu na Śląsku tolerować. „Toż to rodzimy śląski „ – że też śląska ziemia nosi takiego idiotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: Dziękuję! IP: 217.197.74.* 23.03.06, 17:48 Herman uspokoj sie bo ci piana z pyska leci i brudzisz podloge. Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: Dziękuję! 23.03.06, 18:04 Gość portalu: jasio bis napisał(a): > Herman uspokoj sie bo ci piana z pyska leci i brudzisz podloge. Piana to tobie leci jak masz atak w szpitalu psychiatrycznym w Lublińcu. Wiem bo z mojego polecenia szprycują cie głupim jasiem abyś sie uspokoił. Oberarzt. Hermann Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: Dziękuję! IP: 217.197.74.* 23.03.06, 18:12 Herman dam ci niemieckiego cukierka i zamknij sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: Dziękuję! IP: 217.197.74.* 23.03.06, 18:42 Baranie. Niemcowi na uspokojenie najlepiej jest dac niemieckiego cukierka. Bo jakbym dostal polskiego cukierka to by bylo tak jakby szaleju by sie nachlal. Gdzie ta gore widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: Dziękuję! 23.03.06, 19:13 Gość portalu: jasio bis napisał(a): > Baranie. Niemcowi na uspokojenie najlepiej jest dac niemieckiego cukierka. Bo > jakbym dostal polskiego cukierka to by bylo tak jakby szaleju by sie nachlal. > Gdzie ta gore widzisz? HHHHHHHheeeeehhhe Niemcowi cukierka a tobie głupiego jasia hhhehheee. Weź oszczędz nam tych twoich mizernych wpisow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Niemcy górą! IP: *.chello.pl 23.03.06, 19:23 Tak, Niemcy górą -przez komin. Gdzie niegdzie wciąż istnieją sprawne urzadzenia (niemieckiej produkcji, jakże to może być satysfakcjonujące), nie trzeba będzie robić niepotrzebnie nowych inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: Niemcy górą! 23.03.06, 19:44 Gość portalu: jasio napisał(a): > Tak, Niemcy górą -przez komin. Gdzie niegdzie wciąż istnieją sprawne urzadzenia > > (niemieckiej produkcji, jakże to może być satysfakcjonujące), nie trzeba będzie > > robić niepotrzebnie nowych inwestycji. Ty se możesz swoje osrane gacie kominem puścić. A jak narazie to ja karze pielęgniarzom zwiększyc ci dawkę głupiego jasia (jasiu), co byś se mógł choć przez chwilę nie zgrzytać zebami Oberarzt. Hermann Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: Niemcy górą! IP: 217.197.74.* 23.03.06, 20:45 Ty se mozesz co najwyzej kazac swojej dupie srac. Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: Niemcy górą! 23.03.06, 20:55 Poczekaj jeszcze chwilkę za niecałe 5 minutek przyjdzie do ciebie pielegniarz i da ci szpryce. Poczujesz sie zaraz lepiej po głupim jasiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Niemcy górą! IP: *.chello.pl 23.03.06, 21:19 Herman po twoich odpowiedziach sądzę że twoi rodzice się pomylili, mieli się nazwać Hans! Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: Niemcy górą! 23.03.06, 21:24 Gość portalu: jasio napisał(a): > Herman po twoich odpowiedziach sądzę że twoi rodzice się pomylili, mieli się > nazwać Hans! Możesz jasniej?. Ja jestem co prawda intelligentny ale nie az tak abym mógł rozszyfrowac co w tej twojej makówie się wyprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #ICH jasiu, czy ty nie przesadzasz? IP: *.anon-online.org 23.03.06, 23:08 przeczytaj sobie jeszcze raz twoj ponizszy tekst. I niezaleznie od tego, jak bardzo masz problemy z prawda i faktami zachowuj sie z klasa a nie jak burak bez dyplomu podstawowki. Re: Niemcy górą! IP: *.chello.pl Gość: jasio 23.03.06, 19:23 + odpowiedz Tak, Niemcy górą -przez komin. Gdzie niegdzie wciąż istnieją sprawne urzadzenia (niemieckiej produkcji, jakże to może być satysfakcjonujące), nie trzeba będzie robić niepotrzebnie nowych inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #ICH i jasiu jeszcze jedno IP: *.anon-online.org 23.03.06, 23:11 smutnym jest, ze dotychczas zaden z twoich tzw. RODAKOW ciebie tutaj nie potepil. smutne po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: i jasiu jeszcze jedno IP: 217.197.74.* 23.03.06, 23:45 Ja sie podpisuje pod tym co jasio napisal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #ICH Re: i jasiu jeszcze jedno IP: *.anon-online.org 24.03.06, 01:06 tylko uwazaj pod czym sie podpisujesz. i nie powoluj sie na jakies odizolowane od reszty "polskie prawo" tylko uwzglednij takze pewne miedzynarodowe konwencje. dlatego przeczytaj jeszcze raz: ------------------------ Re: Niemcy górą! IP: *.chello.pl Gość: jasio 23.03.06, 19:23 + odpowiedz Tak, Niemcy górą -przez komin. Gdzie niegdzie wciąż istnieją sprawne urzadzenia (niemieckiej produkcji, jakże to może być satysfakcjonujące), nie trzeba będzie robić niepotrzebnie nowych inwestycji. -------------------------- i pomýsl troche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: i jasiu jeszcze jedno IP: *.chello.pl 24.03.06, 11:15 Niech zastanowią się najpierw ci co zaczynali to i tym podobne tematy. Jest UNIA, Niemcy uznały aktualne granice, dzięki nam mogły się zjednoczyć to czego znowu knują? Chcecie do Niemiec? droga wolna, możecie sprzedać co macie i wyjechać bez problemu ale Niemiec to tu nie będziecie robić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: jasio do hermana IP: *.chello.pl 24.03.06, 12:47 Z tego co słyszałem, Hans to taki niemieck odpowiednik jasia polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
scombermix imiona... 24.03.06, 14:04 Hans = Jan = Joannes Paul = Paweł = Paulus A Stalinowi było Josip... Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os do jasia 24.03.06, 17:28 Niemcy nic Polsce nie zawdzieczaja. RFN uznala obecny przebieg granicy to prawda. W traktacie nie ma slowa o uznaniu granicy na Odrze i Nysie, a tylko o jej przebiegu:) To wy sobie jedzcie gdzie chcecie, najlepiej tam skad przybyliscie. My jestesmy u siebie na Slasku. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: i jasiu jeszcze jedno 26.03.06, 23:40 Nikt nie uznawal granic. Uznano tylko ich obecny przebieg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: i jasiu jeszcze jedno IP: *.chello.pl 26.03.06, 23:45 Nie widzę różnicy? Chyba ze wy w swej wrednej fałszywości tak. My w każdym razie uznajemy te i tych będziemy bronić (jak zwykle). Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Granice 27.03.06, 08:34 Ciesze sie, ze bedziecie bronic niemiecki Szczecin inne miasta na wschod od Odry przed mozliwym atakiem Bialorusi:) Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Granice 27.03.06, 08:37 Gdybys nie wiedzial jakie sa granice Niemiec: home.arcor.de/oppelner.de/Mitteleuropa.JPG he he he, buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Granice IP: *.chello.pl 27.03.06, 15:50 Jesteście opóźnieni z kartografii o dobre 60 lat. Odkąd spaliliście Żydów nie ma u was kto rozwijać nauki. Cieszę się z tego. Pieniądze to nie wszystko, to oc ukradliście niedługo się skończy, trzeba mieć jeszce wyobraźnię. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Granice 27.03.06, 16:25 Mapka pochodzi z leksykonu z 1964 roku. Fajna nie? Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Granice 29.03.06, 00:27 Za 20 lat bedziecie u nas zebrac o gaz, he he Odpowiedz Link Zgłoś
herman28 Re: i jasiu jeszcze jedno 24.03.06, 17:11 Gość portalu: jasio bis napisał(a): > Ja sie podpisuje pod tym co jasio napisal. Zbadaj głowę. dobra rada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: i jasiu jeszcze jedno IP: 217.197.74.* 27.03.06, 18:02 Przyjaciele Niemcy??? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3239895.html Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: i jasiu jeszcze jedno 27.03.06, 18:45 Przeciez to amtorszczyzna tzw. specow od reklamy MM. Takimi reklamami sami sobie szkodza. Gdybym byl prezesem koncernu, to zwolnilbym odpowiedzialne osoby dyscyplinarnie za szkodzenie interesom firmy i brak profesjonalizmu (wyrazny akcent ukrainski) Odpowiedz Link Zgłoś
scombermix Re: i jasiu jeszcze jedno 27.03.06, 18:48 Spokojnie, MediaMarkt przeciągał nie tylko Francuzów, lecz i "skośnych", również i Arabów, no i Niemców też, ale tylko przeczulone mohery oraz Wybrańcy Narodu Wybranego zaczęli się ciepać, grozić El Khaidą i bojkotem wszystkiego, co nie jest Jedynie Polskie (Maybachy nie?)... Brrr... Brak humoru i zrozumienia tego, że Bawarczycy śmieją sie ze Szwabów, ci natomiast z Saksończyków, którzy rozpukują się przy dowcipach o tych z Nadrenii... i jakoś nie idą na barykady, nie wyrzynają się i nie przecinają koreańskich opon w japońskich samochodach, które jeżdża na holenderskim paliwie... Idzie 2 Belgów i widzą skórkę banana leżącą spory kawałek przed nimi, więc jeden mówi do drugiego: cholera, zaraz się wywrócimy..! (dowcip brytyjski, ale łagodny, bo oni nie są najłagodniejśi, jeśli chodzi o wyśmiewanie się) Słowo "Polak" jest w USA słowem w zasadzie obraźliwym. Czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: i jasiu jeszcze jedno IP: 217.197.74.* 27.03.06, 20:38 Na koniec ale mnie rozsmieszyles swoja glupota wlasnie w ameryce slowo 'Polak' jest powazane chociaz sami Amerykanie nawet nie wiedza gdzie ta Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
scombermix Re: i jasiu jeszcze jedno 27.03.06, 20:45 ...a POLAK wie, gdzie w Europie leży Szwabia? O to tu chodziło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: i jasiu jeszcze jedno IP: 217.197.74.* 27.03.06, 20:55 Szwabia to kraina w Niemczech. W Polsce na Niemca czesto mowi sie Szwab czyli inaczej karaluch. W Polsce Niemcy bardzo pracowali na ta nazwe. Pomysl tylko w jaki sposob pracowali? Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: i jasiu jeszcze jedno 27.03.06, 21:04 Duzo Szwabow mieszka do dzis w Wielkopolsce. Sa bardzo pracowici:) Odpowiedz Link Zgłoś
scombermix Re: i jasiu jeszcze jedno 27.03.06, 22:49 Tak jest... w dodatku jacy oszczędni. W sumie to lud ze Szkocji wygnany za zbytnie skąpstwo i dbanie o własne, co nie uważam za takie złe... Niech się Pyry nie obrażają... Lubię też barabole takie prosto z NASZEJ ziemi znad Dniepru (i Wołgi też, bo też NASZA)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: i jasiu jeszcze jedno IP: 217.197.74.* 27.03.06, 23:00 W Wielkopolsce osiedlono ludzi z Bamberi, ktorzy potem w 39r. byli piersi do wpisywania sie na volksliste a propaganda niemiecka mowila ze to Polacy sie wpisuja. Nie mozna powiedziec ze Bambrowie byli dobrymi gospodarzami zajmowali stanowiska i sumie przyczynili sie do rozwoju wielkopolskiego rolnictwa i gospodarki. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Nic jasiu nie rozumiem z twojej wypowiedzi 28.03.06, 07:59 Moze napisz po polsku o co chodzi z tymi Bambrami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Road59 Re: i jasiu jeszcze jedno IP: *.ipt.aol.com 05.04.06, 09:43 ale sie usmialem - slowo polak jest w ameryce to smiec, tak jak we francji marokanczyk lub w niemczech turek, wiec masz z czego byc dumny!!!! hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Re: i jasiu jeszcze jedno IP: 217.197.74.* 05.04.06, 17:08 Podobie jest z Niemcami dla narodow europy beda oni zawsze psycholami, zbrodniarzami i pedalami. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: i jasiu jeszcze jedno 05.04.06, 19:46 Jakos inne narody nie uwazaja Niemcow za psycholi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Zwykla gnida IP: 217.197.74.* 29.03.06, 20:31 oppelner_os napisał: > Moze napisz po polsku o co chodzi z tymi Bambrami? Nie rozumiesz po polsku nie jestes Niemcem. Kim ty jestes? Zwykla gnida. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Zwykla gnida 30.03.06, 00:01 Juz ci pisalem, ze jestem rodowitym Slazakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Zwykla gnida IP: *.chello.pl 30.03.06, 13:44 To znaczy Polakiem z mentalnością szwaba? Gdzieś ty się wychowywał. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Zwykla gnida 30.03.06, 14:10 Slazak nie jest Polakiem lecz Slazakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Zwykla gnida IP: *.chello.pl 30.03.06, 16:47 Popatrz, popatrz. A ja tu tyle lat mieszkam i nie czuję się Ślązakiem. W czym ci się to przejawia? Nie śpiewasz hymnu polskiego tylko Ślązaki ponad wszystko, nie uczysz się polskiego tylko gwary ślaskiej, krasisz pisanki na modłę niemiecka, masz dwa paszporty i czytasz literaturę reiwzjonistyczną? I co chcesz zostać Krollem Śląska? Znowóż ta megalomania. Spuść trochę powietrza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Sporo IP: *.chello.pl 30.03.06, 21:33 Dowód osobisty okazuję tylko organom uprawnionym do kontroli. Jakie to ma znaczenie na pewno nigdy nie powiem zamiast tak "ja". A moje dzieci chodzą w strojach ludowych ale nie ze śląska. Nie będzie mi MN narzucać poniemieckich obyczajów i mody. Niech Niemiaszki ludową kulturę propagują u zniemczonych slązaków. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Sporo 31.03.06, 08:09 Nikt cie nie prosi o dowod osobisty. Jezeli twoje dzieci chodza w innych strojach ludowych tzn. ze jestes na Slasku obcy (element naplywowy z centralnej Polski - medalikarz) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=65&w=38071940&a=39490934 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio bis Niemcy tez sa naplywowi na Slasku IP: 217.197.74.* 04.04.06, 15:49 Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Niemcy sa obecni na Slasku od setek lat 04.04.06, 16:35 Przybyli "troche" wczesniej od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Niemcy sa obecni na Slasku od setek lat IP: *.chello.pl 05.04.06, 10:18 Nie wszyscy. Większość wysiedlonych to nabytek okresu plebiscytowego po pierwszej wojnie światowej. Oni oczywiście są rodowitymi Ślazakami/Niemcami a my mieszkając tu 60 lat oczywiście nie! Ale logika! Ciągle ten Kali i jego moralność. O przepraszam wasz wzorcowy Hun pewnie inaczej się nazywał, niech zgadnę - Adolf? Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Niemcy sa obecni na Slasku od setek lat 05.04.06, 12:46 Nie jest prawda, ze wiekszosc wypedzonych Niemcow przybyla na Slask w czasie plebiscytu. Wiekszosc Niemcow od wielu pokolen mieszkala na Slasku. Slask nalezal bardzo krotko do Polski. Wieleset lat nalezal do Habsburgow i Prus. W pewnym sensie Jasiu jestes Slazakiem (z racji urodzenia-zasada ziemi) Nikt rozsadny nie moze zadac wysiedlenia Polakow mieszkajacych na Slasku. Chodzi o wywabienie bialych plam w historii Polski i wziecie odpowiedzialnosci za zbrodnie popelnione przez Polakow na niemieckiej/slaskiej ludnosci cywilnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Niemcy sa obecni na Slasku od setek lat IP: *.chello.pl 05.04.06, 12:58 Toś strzelił! Niemcy stracili jakieś 12 milionów ludzi, gó..e przypadkowo a Europa 50 milionów głównie, inteligencji w celowym działaniu (mówiąc inaczej w wyniku morderstw). Według ciebie to wszyscy powinni nastawić przysłowiowy policzek i czekać aż rasa panów zmądrzeje. A to nie nastąpiło dotąd. Byłoby tak jak mówił Adolf H. Zwycięscy nikt nie pyta czy ma rację. Nabytki Prus i Niemiec następowały w wyniku wojen. Teraz my jesteśmy górą. Dawali to wzieliśmy. Niemcy sami w większości zwiali chociaż niby nic nie wiedzieli o zbrodniach. Przykładasz wspólczesną miarkę do niewspólczesnych warunków i sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Niemcy sa obecni na Slasku od setek lat 05.04.06, 19:45 Wy jestescie gora? Jaka to niby wojne Polska wygrala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: Niemcy sa obecni na Slasku od setek lat IP: *.chello.pl 05.04.06, 20:23 Tę co wy zaczęliście i przegraliście. Nic dziwnego że i o innych sprawkach nie pamiętacie. W tym układzie to cały świat zawziął się na biednych Niemiaszków. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Niemcy sa obecni na Slasku od setek lat 05.04.06, 20:28 Niemcy o wszystkim pamietaja to wy macie zaniki pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś