Dodaj do ulubionych

Goodbye 👋

23.09.25, 00:58
krytyku, jasiu, elissku i rzeko.
To forum juz nie jest dla mnie.
Trzymajcie sie zdrowo.
andrzej vel imek.
Obserwuj wątek
    • wilczamia Re: Goodbye 👋 23.09.25, 02:17
      🤣🤣🤣

m.youtube.com/watch?v=9eh_tuRsQqI&pp=ygUUemVnbmFqIHBhbWVsbyB0ZXJjZXQ%3D;;9eh_tuRsQqI;;https://i.ytimg.com/vi/9eh_tuRsQqI/default.jpg;;Tercet Egzotyczny - Pamelo żegnaj (Oficjalny teledysk)
    • krytyk2 Re: Goodbye 👋 23.09.25, 11:24
      Oczywiście, mnie będzie Ciebie brakowało. Wnosisz poczucie humoru, jasne stanowisko i bezkompromisową obronę swoich wartości i przekonań.
      Z drugiej strony nie zapisywaliśmy sie do tego klubu i nie musimy sie z niego wypisywać. Nie daj sie obrażać byle komu, zwłaszcza osobom będącym na służbie obcego wrogiego państwa.
      Więc zachowując otwartość intelektualna i emocjonalną- zaglądaj tu i pisuj kiedy masz ochotę. Pozdrówka🤗
    • elissa2 Re: Goodbye 👋 23.09.25, 13:37
      Nigdzie nie idź, Imuś.
      Zostań, nie czytaj tych bredni i nie karm trolla.
    • jan_stereo Re: Goodbye 👋 23.09.25, 23:46
      Przejdzie Cie Imek, jak emocyje opadno smile
    • shachar Re: Goodbye 👋 27.09.25, 01:35
      Ktos kiedys napisal ze emocje przemijaja i wazne jest to wiedziec i nie powodowac sie nimi. Latwiej powiedziec, niz zrobic. Mase razy na tydzien mam ochate pizdnac rzeczami, powiedziec niektorym, co o nich mysle. Czekanie, zabronienie mi natychmiastowej reakcji jest jak ubranie mnie w kaftan bezpieczenstwa, Nie potrafie tego zrobic, sama na siebie zalozyc kaftan. Ale tymniemniej jest prawda, ze emocje to tylko emocje, gasna z czasem.
      • krytyk2 Re: Goodbye 👋 27.09.25, 11:23
        ja już chyba siedzę w tym mentalnym kaftanie
        po tylu godzinach całkowej bezradności i zdania na innych
        patrzę na wszystko z dużej odległości
        czasem wydaje mi się , że makiawellicznie wyznaczam sobie cel i spokojnie działam żeby go osiągnąć
        potem odpluwam wszystkie te beznadziejnie wredne i głupie okoliczności po drodze i odhaczam ptaszkiem efekt
      • extramuralruraoccasional Re: Goodbye 👋 27.09.25, 22:51
        Unless these emotions are what one deeply have inside, from whatever. These may never expire...
        • extramuralruraoccasional Re: Goodbye 👋 27.09.25, 23:09
          has

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka