a_iii_ty 23.09.25, 00:58 krytyku, jasiu, elissku i rzeko. To forum juz nie jest dla mnie. Trzymajcie sie zdrowo. andrzej vel imek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilczamia Re: Goodbye 👋 23.09.25, 02:17 🤣🤣🤣 m.youtube.com/watch?v=9eh_tuRsQqI&pp=ygUUemVnbmFqIHBhbWVsbyB0ZXJjZXQ%3D;;9eh_tuRsQqI;;https://i.ytimg.com/vi/9eh_tuRsQqI/default.jpg;;Tercet Egzotyczny - Pamelo żegnaj (Oficjalny teledysk) Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Goodbye 👋 23.09.25, 11:24 Oczywiście, mnie będzie Ciebie brakowało. Wnosisz poczucie humoru, jasne stanowisko i bezkompromisową obronę swoich wartości i przekonań. Z drugiej strony nie zapisywaliśmy sie do tego klubu i nie musimy sie z niego wypisywać. Nie daj sie obrażać byle komu, zwłaszcza osobom będącym na służbie obcego wrogiego państwa. Więc zachowując otwartość intelektualna i emocjonalną- zaglądaj tu i pisuj kiedy masz ochotę. Pozdrówka🤗 Odpowiedz Link
elissa2 Re: Goodbye 👋 23.09.25, 13:37 Nigdzie nie idź, Imuś. Zostań, nie czytaj tych bredni i nie karm trolla. Odpowiedz Link
shachar Re: Goodbye 👋 27.09.25, 01:35 Ktos kiedys napisal ze emocje przemijaja i wazne jest to wiedziec i nie powodowac sie nimi. Latwiej powiedziec, niz zrobic. Mase razy na tydzien mam ochate pizdnac rzeczami, powiedziec niektorym, co o nich mysle. Czekanie, zabronienie mi natychmiastowej reakcji jest jak ubranie mnie w kaftan bezpieczenstwa, Nie potrafie tego zrobic, sama na siebie zalozyc kaftan. Ale tymniemniej jest prawda, ze emocje to tylko emocje, gasna z czasem. Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Goodbye 👋 27.09.25, 11:23 ja już chyba siedzę w tym mentalnym kaftanie po tylu godzinach całkowej bezradności i zdania na innych patrzę na wszystko z dużej odległości czasem wydaje mi się , że makiawellicznie wyznaczam sobie cel i spokojnie działam żeby go osiągnąć potem odpluwam wszystkie te beznadziejnie wredne i głupie okoliczności po drodze i odhaczam ptaszkiem efekt Odpowiedz Link
extramuralruraoccasional Re: Goodbye 👋 27.09.25, 22:51 Unless these emotions are what one deeply have inside, from whatever. These may never expire... Odpowiedz Link