Gość: Uczeń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:03 Witam chciałbym się dowiedzieć jak wyglądają studia na WSZiA. Chodzi mi o warunki w jakich odbywają się zajęcia oraz czy warto podjąć studia na tej uczelni. Z gury dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: l; Re: Jak się studiuje na WSZiA w Opolu? IP: 217.197.78.* 26.04.06, 13:37 za gurami za lasami.... mysle ze jednak za wysoko barierke stawiasz ale czestohowa blisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX Re: Jak się studiuje na WSZiA w Opolu? IP: *.radio.opole.pl 26.04.06, 15:21 Super trzeba wkuwać jak na każdej zdrowej uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna studiowalam na WSZiA i UO IP: 213.17.145.* 26.04.06, 20:36 więc mam porównanie (ale zaznaczam, ze na WSZiA skończylam jakieś 4 lata temu - nie wiem, jak jest teraz), plusy WSZiA to to, że jednak organizacja byla lepsza - zajęcia w miarę w jednym ciągu, wcześniej bylo wiadomo, jżeli jakieś zajęcia się nie odbywały,etc acha no i zajęcia raczej sie odbywały! Na UO z organizacją różnie bywało, plan przeważnie do bani, jeżeli zajęcia sie nie odbywały, to trzeba bylo sie o tym dowiedzieć przychodząc właśnie na te zajęcia... Jednak wartość dyplomu z WSZiA jest na opolskim rynku pracy niewielka (odczulam to szukając pracy - uśmieszki kiedy mówiłam gdzie studiowałam), a muszę powiedzieć, że niesłusznie, bo fakt, ze wiele osób tam chodzi, bo na innej uczelni by się nie utrzymało, to jednak w większości ze mną studiowały osoby ambitne i którym zależało na Studiowaniu, a nie studiowaniu. Zresztą na UO też nieżle się mozna poobijać, tyle ze za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,l Re: studiowalam na WSZiA i UO IP: 217.197.78.* 26.04.06, 20:43 a czym sie rozni studiowanie od Studiowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 17,5 Re: studiowalam na WSZiA i UO IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 26.04.06, 21:56 kasą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekrutant Re: studiowalam na WSZiA i UO IP: *.centertel.pl 26.04.06, 22:09 Z przykroscia informuje, ze jesli chce sie dostac dobra prace to dyplom z tej uczelni nie przedstawia zadnej wartosci. Jak to kiedys uslyszalem w jednej ze znanej firm produkcyjnych opolszczyzny "ze "wszy" to nie przyjmujmemy nowych pracowników". Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hose WSZIA jest ok IP: 217.96.51.* 27.04.06, 09:21 a ja dostałem pracę z dyplomem WSZiA. CO prawda zaraz zacząłem studia na polibudzie (zaocznie), ale pracodawca i tak ceni predyspozycje i umiejętności niż piątki na dyplomie. Szkoła jest dobrze zarządzana, a wykładowcy super. Był to najlepszy okres w moim życiu. polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś