Dodaj do ulubionych

Jak się studiuje na WSZiA w Opolu?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 12:03
Witam
chciałbym się dowiedzieć jak wyglądają studia na WSZiA.
Chodzi mi o warunki w jakich odbywają się zajęcia oraz czy warto podjąć studia na tej uczelni.
Z gury dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: l; Re: Jak się studiuje na WSZiA w Opolu? IP: 217.197.78.* 26.04.06, 13:37
      za gurami za lasami....
      mysle ze jednak za wysoko barierke stawiasz

ale czestohowa blisko
    • Gość: XX Re: Jak się studiuje na WSZiA w Opolu? IP: *.radio.opole.pl 26.04.06, 15:21
      Super trzeba wkuwać jak na każdej zdrowej uczelni.
    • Gość: Martyna studiowalam na WSZiA i UO IP: 213.17.145.* 26.04.06, 20:36
      więc mam porównanie (ale zaznaczam, ze na WSZiA skończylam jakieś 4 lata temu -
      nie wiem, jak jest teraz), plusy WSZiA to to, że jednak organizacja byla
      lepsza - zajęcia w miarę w jednym ciągu, wcześniej bylo wiadomo, jżeli jakieś
      zajęcia się nie odbywały,etc acha no i zajęcia raczej sie odbywały! Na UO z
      organizacją różnie bywało, plan przeważnie do bani, jeżeli zajęcia sie nie
      odbywały, to trzeba bylo sie o tym dowiedzieć przychodząc właśnie na te
      zajęcia...
      Jednak wartość dyplomu z WSZiA jest na opolskim rynku pracy niewielka (odczulam
      to szukając pracy - uśmieszki kiedy mówiłam gdzie studiowałam), a muszę
      powiedzieć, że niesłusznie, bo fakt, ze wiele osób tam chodzi, bo na innej
      uczelni by się nie utrzymało, to jednak w większości ze mną studiowały osoby
      ambitne i którym zależało na Studiowaniu, a nie studiowaniu. Zresztą na UO też
      nieżle się mozna poobijać, tyle ze za darmo.
      • Gość: ,l Re: studiowalam na WSZiA i UO IP: 217.197.78.* 26.04.06, 20:43
        a czym sie rozni studiowanie od Studiowania?

• Gość: 17,5 Re: studiowalam na WSZiA i UO IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 26.04.06, 21:56
          kasą.
          • Gość: rekrutant Re: studiowalam na WSZiA i UO IP: *.centertel.pl 26.04.06, 22:09
            Z przykroscia informuje, ze jesli chce sie dostac dobra prace to dyplom z tej
            uczelni nie przedstawia zadnej wartosci. Jak to kiedys uslyszalem w jednej ze
            znanej firm produkcyjnych opolszczyzny "ze "wszy" to nie przyjmujmemy nowych
            pracowników". Powodzenia
            • Gość: Hose WSZIA jest ok IP: 217.96.51.* 27.04.06, 09:21
              a ja dostałem pracę z dyplomem WSZiA. CO prawda zaraz zacząłem studia na
              polibudzie (zaocznie), ale pracodawca i tak ceni predyspozycje i umiejętności
              niż piątki na dyplomie. Szkoła jest dobrze zarządzana, a wykładowcy super. Był
              to najlepszy okres w moim życiu. polecam gorąco.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka