Gość: Relisys IP: 213.17.147.* 12.01.03, 15:36 Kowal trzymaj sie.Kibice Odry sa z Toba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kwiatuszek Re: Kolejne podziały na prawicy IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 17:19 Kowalski znów pokazał co potrafi: rządzić, zastraszać, manipulować. Tu bezczelnie próbował kłamać, że platformersi odchodzą w związku ze sprawą tesco. Co chciał przez to zasugerować? Wiadomo. Tylko że nie przewidział, że sam Korzeniowski powie, że to przez niego. Ostrzegam posła Korzeniowskiego - jeszcze trochę i zanim Pan się zorientuje Kowalski zajmie Pana miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracz Re: Kolejne podziały na prawicy IP: *.punkt.pl / *.punkt.pl 12.01.03, 17:26 Niech ktoś w koncu napisze co ten Kowalski takiego robi, że tyle ludzi go krytykuje i radni muszą odchodzić z klubu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz S Re: Kolejne podziały na prawicy IP: 212.244.126.* 15.01.03, 10:55 To proste ma kwity i jest zagrożeniem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Kolejne podziały na prawicy IP: *.punkt.pl 12.01.03, 17:51 Ja kibicuję Mostostalowi. Panie Januszu to przykre co pana spotyka, mali ludzie, przerażone złodzieje i ich nowi sojusznicy z "prawicy" Pan żeby wygrać musisz jak Mostostal najpierw zdobyć Moskwę. A więc na Moskwę! na czerwonych złodzieji!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarek Re: Kolejne podziały na prawicy IP: *.punkt.pl 12.01.03, 18:58 Jeśli kibiców widowisk sportowych o takich poglądach jest więcej, będę się starał jednak oglądać relacje w telewizji lub słuchał w radiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Go Komarku.... IP: 213.25.85.* 12.01.03, 19:05 Gość portalu: komarek napisał(a): > Jeśli kibiców widowisk sportowych o takich poglądach jest > więcej, będę się starał jednak oglądać relacje w telewizji lub > słuchał w radiu. Drogi Komarku a jakież realcje naszej "kochanej" Oderki mozna oglądać w tv lub słuchać w radio . Prawdziwy sport nie ma nic wspólnego z kibolami Odry ani Kowalskim.I chwała im za to!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komarek Re: Komarku.... IP: *.punkt.pl 12.01.03, 19:22 Masz rację szanowny Go, tego określenia użyłem w zasadzie jako przenośni. Ale dla mnie kawał prawdziwego sportu to także Janusz Trzepizur - Radny Prawicy, który nie słyszałem żeby potępił działań podejmowanych przez J. Kowalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia W. Kowalski ty patafianie IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 12.01.03, 19:31 TO żałosne co działo sie na sesji - Kowalski schizofrenik głosował przeciwko swojemu wnioskowi - patafian do weterynarza a nie ratusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Go a co jest winny weterynarz??? IP: 213.25.85.* 12.01.03, 20:21 Gość portalu: Kasia W. napisał(a): > TO żałosne co działo sie na sesji - Kowalski schizofrenik głosował przeciwko > swojemu wnioskowi - patafian do weterynarza a nie ratusza. Weterynarze to spoko ludzie, dobrze leczyli mojego zwierzaka więc ja im źle nie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: Kolejne podziały na prawicy IP: 213.25.85.* 12.01.03, 20:26 Sprawa podziału nie jest tak istotna jak postawa ludzi którzy popierali i dalej popieraja radnenego czy bezradnewgo Kowalskiego J. komu zależy na dalszej destrukcji i pozornym ruchom na prawicy a szczyt wszystkiego to ostatnie głosowanie na nadzwycznej sesji przeciez radny bezradny głosował przeciw sobie i niech psychiatra i psycholog wytłumaczą takie działanie ,oprócz przypadku medycznego jest to tez przypadek socjologiczny ale żeby infekcja zaraziła tez najblizsze otoczenie prezydenta to jest zastanawiace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Kolejne podziały na prawicy IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 21:23 jakby na to nie patrzec to Kowalski pokazał co potrafi.Nikt z radnych nie zabrał głosu na sesji bo sie na niczym nie znali.I kto ogladal w TV sesje potwierdzi moj wniosek.Janusz trzymaj sie ludzie sa za Toba!Psy szczekają (ten Kłoskiewicz co z komuchami głosuje) a karawana idzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wersus Re: Kolejne podziały na prawicy IP: 213.17.147.* 12.01.03, 21:42 to tylko potwierdza,że prawica totalnie wybory przegrała a to co zostało wybrane i nazywane prawicą to zwykłe tałatajstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: Kolejne podziały na prawicy IP: *.ozimek.net.pl 12.01.03, 22:26 w dupie mam podziały i te układy i układziki, ale mam czyste sumienie, że nie zmarnowałem swojego głosu głosując na tego Kowalskiego napsuje on jescze nie jednemu krętaczowi krwi, a że inni mali ludzie na jego plecach do rady weszli... tak to niestety bywa. panie Kowalski trzymaj się pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: Kolejne podziały na prawicy IP: 213.25.85.* 12.01.03, 22:49 zobacz gienek czy nie masz strzały w tej dupie bo za niedługo tam cie bedzie mial twoj kolezka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Strzałkowski z Ozimka zamilknij!!! IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 14.01.03, 01:57 > w dupie mam podziały i te układy i układziki, ale mam czyste sumienie, że nie > zmarnowałem swojego głosu głosując na tego Kowalskiego napsuje on jescze nie > jednemu krętaczowi krwi, a że inni mali ludzie na jego plecach do rady > weszli... tak to niestety bywa. panie Kowalski trzymaj się pan. Strzałkowski przestań wypisywać takie bzdury. To Kowalski wszedł na garbie PiSu do Rady a potem zdradził dla stołka vice dla Karbowiaka i sekretarza miasta dla ciebie. Nie licz na to że się teraz do jakiejś rady nadzorczej załapiesz i zacznij wreszcie doić kanarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kolejne podziały na prawicy IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.03, 00:20 Gość portalu: Relisys napisał(a): > Kowal trzymaj sie.Kibice Odry sa z Toba Biedny naiwny! Lepiej żeby Kowalski trzymał się z daleka od naszego klubu,bo prędzej czy później i klub rozwali.Jedyne co zrobił to wsadził na stołek prezesa swojego przyjaciela i na tym koniecjego działalności na rzecz Odry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata Re: Prawica przegrała prawica wygrała IP: *.punkt.pl 13.01.03, 08:29 Ktoś pisze prawica przegrała prawica wygrała patrząc na to co przed nosem to niewiadomo. Prawda jest taka że Zembaczyński z Kowalskim z pomocą porządnych dziennkarzy wykosili z ratusza bandę złodzieji i sutenerów. Do tego duetu załapał się niejaki Kłosowski(vel Kłośkiewicz), któremu z kolei pomógł w tym poseł Diakonow (dla znawców:ten który wraz z A. Glapińskim załatwiał lewą kasę dla Kaczorów) Dzięki Diakonowowi i Kłosowskiemu opolska żulia komusza łapie drugi oddech,dostali vice rady, może uratują niektórych naczelników w ratuszu. Teraz do gry wchodzi poseł Jarmuziewicz. O co chodzi?! Zembaczyński przez najbliższy rok jest nieusuwalny, a więc w duecie z Kowalskim może narobić wiele szkód w "interesach". Koniecznie trzeba ich rozdzielić, można przyrobić przy okazji u tych co mogliby dużo stracić. ~PANIE STRZEŻ MNIE OD FAŁSZYWYCH PRZYJACIÓŁ Z WROGAMI SOBIE PORADZĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: Prawica przegrała prawica wygrała IP: redhatserver:* / 192.168.1.* 13.01.03, 08:57 Tata zajmij sie lepiej Mama bo bredzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Prawica przegrała prawica wygrała IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 14.01.03, 01:47 > Ktoś pisze prawica przegrała prawica wygrała patrząc na to co > przed nosem to niewiadomo. > Prawda jest taka że Zembaczyński z Kowalskim z pomocą porządnych > dziennkarzy wykosili z ratusza bandę złodzieji i sutenerów. Do > tego duetu załapał się niejaki Kłosowski(vel Kłośkiewicz), > któremu z kolei pomógł w tym poseł Diakonow (dla znawców:ten > który wraz z A. Glapińskim załatwiał lewą kasę dla Kaczorów) > Dzięki Diakonowowi i Kłosowskiemu opolska żulia komusza łapie > drugi oddech,dostali vice rady, może uratują niektórych > naczelników w ratuszu. Teraz do gry wchodzi poseł Jarmuziewicz. > O co chodzi?! Zembaczyński przez najbliższy rok jest > nieusuwalny, a więc w duecie z Kowalskim może narobić wiele > szkód w "interesach". Koniecznie trzeba ich rozdzielić, można > przyrobić przy okazji u tych co mogliby dużo stracić. > ~PANIE STRZEŻ MNIE OD FAŁSZYWYCH PRZYJACIÓŁ Z WROGAMI SOBIE > PORADZĘ. Jak wypisujesz takie brednie to mógłbyś się Kwiatek podpisać. Nie podajesz ŻADNYCH argumentów a tylko insynuacje i kłamstwa. Kowalski z Kwiatkiem mogą dalej popierać Zembaczyńskiego - nikt im tego nie zabrania. PO-PiS popierają Zembaczyńskiego, tylko w sposób przemyślany i dalekowzroczny, a nie jak Kowalski i Kwiatek żeby się tylko załapać i wydoić. Załatwili Karbowiakowi vice i chcą jeszcze kilku przydupasom załatwić stołki. Ale Wesołowski się na to nie zgodził i dlatego się rozstali. I na koniec to Przestań Kwiatek pieprzyć o Tesco jako o powodzie rozstania, nikt waszej pazerności i głupoty nie może długo zniosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata Re: Drogi aro argumenty,argumenty IP: *.punkt.pl 13.01.03, 10:11 Drogi aro, argumenty,argumenty tylko na inwektywy Cię stać.Można kogoś nie lubić ale trz mieć oczy. Inaczej grozi katastrofa.WŁASNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gola Re: Kolejne podziały na prawicy IP: *.opole.dialup.inetia.pl 13.01.03, 19:56 A może wynająć fachowca do rządzenia miastem a całą radę z prawicy, lewicy, przodu, tyłu, góry i dołu wysłać na bezrobocie. Za tą kasę którą oni biorą to można mieć najlepszych swiatowych menago. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: Kolejne podziały na prawicy IP: *.atol.com.pl 13.01.03, 21:00 Gość portalu: gola napisał(a): > A może wynająć fachowca do rządzenia miastem a całą radę z > prawicy, lewicy, przodu, tyłu, góry i dołu wysłać na bezrobocie. > Za tą kasę którą oni biorą to można mieć najlepszych swiatowych > menago. a kto tego menago wybierze? ci sami którzy wybrali obecne towarzystwo w ratuszu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mp# Re: Kolejne podziały na prawicy IP: webcacheP* / 62.29.222.* 15.01.03, 12:34 Prezydent Zembaczyński wybrał fachowca od straży miejskiej po wieczorówce na vice - Karbowiaka. Czas na opamiętanie Panie Prezydencie - powrót do koalicji PO-PiS-SRK-KRP i zaprzestanie ataków na PiS. Wyciszenie Kowalskiego, olanie sex penetratorów i zakasanie rękawów: zrobienie planu zagospodarowania przestrzennego i szukanie inwestorów dla miasta np. Tesco, ale głównie produkcujnych i budowa obwodnicy. Tylko tak można zwalczyć bezrobocie i marazm w Opolu. Opolem musi rządzić Zembaczyński przy wsparciu Diakonowa-Jarmuziewicz- Korzeniowskigo. Prezydent albo to zrozumie albo będzie administratorem szukającym sex penetratorów z Kowalskim odstraszającym inwestorów. Odpowiedz Link Zgłoś