maksik9 30.06.06, 12:33 dalszy ciąg walki o koszulka z dziouszkoom od Stefana mój typ: Niemcy - Argentyna 2: 0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farys_stop Re: Konkurs piłkarski - próba IV 02.07.06, 16:15 Troche sie pozmieniały siły na tych mistrzostwach..ale w koncu zostały druzyny ze starego świata...co nie gwarantuje efektownej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Konkurs piłkarski - próba IV 02.07.06, 19:57 Zrobiły nam się Mistrzostwa Europy ;-) Niemcy - Italia, Francja - Portugalia Po wysłaniu do domu Brazylijczyków, Francuzi raczej nie powinni mieć problemu z Portugalczykami. Bardziej zagmatwanie mi to wygląda między Włochami a Niemcami. Na mistrzostwach świata nie udało się jeszcze nigdy wygrać Niemcom z Włochami, ale też nigdy nie przegrali międzypaństwowego meczu w Dortmundzie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_ems Re: Konkurs piłkarski - próba IV 02.07.06, 19:58 No to spróbujmy! Jaki będzie wynik meczu *** Niemcy – Włochy ***? Moje kciuki będę trzymać dla Niemców, a szczególnie dla śląskiej pary szturmowej, ale wydaje mi się, że wygrają Italiano jakieś 3:1 (oczywiście mój wynik nie bierze udziału w konkursie.) Koszulka czeka: www.republika.pl/salsid/przodek.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
maksik9 Re: Konkurs piłkarski - próba IV 03.07.06, 08:09 mój typ niezmiennie Niemcy - Włochy 2:0 Stefan jesteś pesymistą. Szkoda mi bardzo Brazyli. Francja weszła fuksem do ćwierćfinału. W meczu z Hiszpania przy remisie 1:1, rzut wolny dla Francji w wyniku którego padła potem bramka dla Francji winien być akurat w odwrotną stronę, bo Francuz faulował Hiszpana. A 3 bramka dla Francji była już tylko konsekwencja drugiej. Ale mam nadzieję że Portugalia się nie da i sprawi niespodziankę tak jak Francja z Brazylią. Odpowiedz Link Zgłoś
farys_stop Re: Konkurs piłkarski - próba IV 03.07.06, 09:58 ja mysle ze bedzie 2-2 z gry oraz 5-4 dla Niemców z karnych, co jest czysta fantazja :) ale cóz pozstaje. Odpowiedz Link Zgłoś
ricken_bvb Re: Konkurs piłkarski - próba IV 04.07.06, 10:05 Jol typpujam mit 1:0 dlol Niymcow. To je wynik po 90-iu minutach, tym razym nie baje dogrywki ani elwrow. MfG an alle Fussball Fans !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rakfiol Re: Konkurs piłkarski - próba IV 04.07.06, 19:43 Niemcy - Włochy 2:1 Zobaczymy czy w koncu ktos trafi :) Odpowiedz Link Zgłoś
maksik9 ostatni bój o koszulka 07.07.06, 08:19 ostatnia szansa wygrać koszulka z dziouszkom moj typ Niemcy - Portugalia 2:0 Odpowiedz Link Zgłoś
rakfiol Re: ostatni bój o koszulka 08.07.06, 12:38 Niemcy - Portugalia 2:1 > ostatnia szansa wygrać koszulka z dziouszkom Jak i tym razem nikt nie trafi to mozna jeszcze obstawic final Odpowiedz Link Zgłoś
ricken_bvb Re: ostatni bój o koszulka 08.07.06, 17:36 Deutschland - Portugal 3:2 Odpowiedz Link Zgłoś