olik128 20.12.05, 23:09 Poszukuję specjalisty najlepiej z terenu Gdyni- czy mozecie mi kogoś polecić. Będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasik_79 Re: dobry pediatra z Gdyni 21.12.05, 18:47 Witam! Podaje namiary na moim zdaniem dobrego pediatre, nazywa się p. Anna Benert i pracuje w szpitalu w Redłowie oraz w prywatnym gabinecie na Piłsudskiego 30, w pn. 17-18, tel. 661-41-54, Podaje tez jej nr kom. 605-077- 058. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
kropk-a Re: dobry pediatra z Gdyni 26.12.05, 22:04 Ja polecam dr Stawicką- Szulc. Przyjmuje w gabinecie na Fikakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropk-a Re: dobry pediatra z Gdyni 28.12.05, 21:50 Dr Stawicka - Szulc : 502 327 374. Przyjmuje w gabinecie na Fikakowie w pon i sr 16:00-18:00. Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_synusia Re: dobry pediatra z Gdyni 29.07.06, 23:43 Potwierdzam, świetna pediatra, tylko że niestety bardzo droga . Ja ponawiam pytanie. Poszukuję dobrego pediatry najlepiej z centrum Gdyni. Oczywiście ideałem byłby ktoś z przychodni. Odpowiedz Link Zgłoś
kinada Re: dobry pediatra z Gdyni 30.07.06, 22:44 Z synkiem Szytmonkiem biegam do Pani Baety Zastawnej (nie wiem czy nazwsko 'Zastawna ' odmienia się , która przyjmuje w przychodni na Wzgórzu (ulica Legionów). Według mnie owa Pani jest dobrym pediatrą.. Zawsze zbada, postuka,popuka,wypyta.. Niczego nie bagatelizyje i chętnit odpowiada na pytania.. Nie trzeba jej "ciągnąć za język"! I nie oszczędza na wydawaniu skierowań do specjalistów, jeśli jest taka potrzeba.. Poza tym Pani jest bardzo ciepłą kobietą, która sama jest mamą niedorodsłej istotki.. Jednym słowem polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kinada Re: dobry pediatra z Gdyni 30.07.06, 22:46 Przepraszam za "literówki"!!!! Strasznie zmęczona dziś jestem.. Chyba dziś jużnie będę więcej udzielała się na forum )) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_synusia Re: dobry pediatra z Gdyni 30.07.06, 23:38 Ja tez chodzę do przychodni na Legionów, tylko że do dr Kowalskiej. No i właśnie chciałabym zmienić. Ostatni nasza była na urlopie i przyjmowała w zastępstwie właśnie dr Zastawna. Bardzo mi się podobała. Jeśli mówisz że jest ok to chyba się do niej przepiszemy. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
kinada Re: dobry pediatra z Gdyni 04.08.06, 12:10 Miałam okazję poznać dr Kowalską i stanowczo wolę dr Zastwną pozdrówka) ps. o spacerkach w innym wątku,ale wiem,że byłaś "chętna" Może umówimy się w przyszłym tygodniu na małą przechadzkę?? pozdrowionka raz jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_synusia Re: dobry pediatra z Gdyni 12.08.06, 19:31 Nie wiem czy nie za późno się odzywam . ja na spacerek chętnie . Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 do mamusi_synusia 04.08.06, 08:24 jeśli możesz to poinformuja nas ile kosztuje ta przyjemność wizyty u tej lekarki przyjmuje w gabinecie to ile może wziąć - wiem że ma też wizyty domowe to w tym przypadku ile się płaci - ja ostatnio za specjalistę ortopedę z Gdańska ten który jest polecany na formu zapłaciłam 100 ale wiem że warto było bo to jest dobry specjalista który nie potraktował nas jak każdy inny tpogada zaleci i na tym się sprawa kończy - ten wyjaśnił w czym rzecz? Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_synusia Re: do mamusi_synusia 12.08.06, 19:30 Jak chodziliśmy półtora roku temu to wizyta w ganinecie kosztowała 80 zł. Odpowiedz Link Zgłoś