Gość: Johnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:42 Podziwiam Pawła, że chce mu się tak starać o Opole. Duże DZIĘKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krysiag Re: Paweł Kukiz mówi: badajmy się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 21:25 W ramach programu profilaktyki szyjki macicy badanie raz na 3 lata mija się z celem. Po trzech latach nie jedna kobieta pójdzie "do piachu". Dotychczas się mówiło, ze badanie cytologiczne należy robić conajmniej raz w roku. Byłam w ramach tego programu w ubiegłym roku. Ponieważ były jakieś bakterie na wyniku było zalecenie, że badanie należy powtórzyć za 3 miesiące. Zgłosiłam się do Przychodni przy Szpitalu Gin. Położniczym na ul. Reymonta w Opolu, ponieważ byłam w rejestrze z NFZ, że takie badanie już robiłam w ramach programu, to pielęgniarka mnie nie zarejestrowała. Kobieta po trzech latach może już nie zdążyć wykonać następnego badania. I znów jakaś fikcja! Chyba po to aby pokazać, że NFZ dba o zdrowie obywateli i ogłasza takie programy. A to mija sie z celem i szkoda pieniędzy na takie programy. Lepiej niech przychodnie, w których pacjentki się leczą, robią takie badania jak dotychczas. Wtedy NFZ nie będzie robił "szumu" wokół sprawy, której nie wykonuje sie do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ara Paweł wpadniesz na Oleska na Oderke? IP: 62.87.132.* 03.07.06, 09:26 Oczywiscie jak sie wszyscy przebadamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Paweł wpadniesz na Oleska na Oderke? IP: 213.199.242.* 03.07.06, 12:36 Przebywam na wczasach w Wielkopolsce. Wspominaj a tu niedawny występ Kukiza. Występ opóźniony, a artysta znów "w stanie mocno wskazującym". Ale było wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot ******* IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 03.07.06, 15:52 Lider Piersi poleca profilaktyke raka piersi i szyjki macicy.Pytanie co Kukiz ma wspólnego z piersiami i ich chorobami jest bezzasadne.W tym kontekście jedynie lider Big Cyca mógłby z nim konkurować, ale jest za drogi i żle się kojarzy bo cyc jak wiadomo jest jeden i raczej wskazuje na opieszałość w profilaktyce. Może faktycznie Kukiz przemówi do pięćdziesiątek by poszły przebadać swoje atrybuty kobiecości górne i dolne, choć uważam, że bardziej skuteczny byłby w namawianiu facetów do profilaktycznych badań prostaty, których fundusz niestety nie prowadzi, czym wyrażnie dyskryminuje posiadaczy wspomnianych gruczołów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: ******* IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 03.07.06, 16:39 A możed by tak walkę z A czyli Esperal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon Re: ******* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 09:25 Alkoholizm to straszna choroba tego narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brekekeks Re: ******* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 10:28 ciekawy jestem ile z NFZ wyciągnie Kukiz dla siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: ******* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 13:25 i co z tego, że coś tam sie porzebada jak nie ma za co i gdzie leczyć ewentualnie po trzech latach. Badania są potrzebne jak przegląd samochodowy dobre porównanie - Łukawiecki ten pseudo uzdrowiciel wymyślił, kiedyś pojechał do RPA aby dowiedzieć się jak zarządzać zdrowiem teraz chyba pojedzie do Chin aby odebrać ulotki!!! Biedny ten kraj gdzie tak beztrosko wydaje się nasze pieniądze a może by tak te 6 baniek przeznaczyć na sport, wypoczynek czy też rekreację a nie nabijać komuś kasę. Łukawiecki zrób sobie badania sutka bo po co ci badania na ewentualną prostatę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brekekeks Re: ******* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 01:12 to prawda że Lukawiecki nie ma jaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ## Re: ******* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 21:14 ale Pawłowi na koszt NFZ wszywka by się przydała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janik Re: ******* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 21:22 wszywka.. może i tak. Ale badanie na Wodociagowej albo od razu w Tworkach na 100% wskazane.. Odpowiedz Link Zgłoś