Dodaj do ulubionych

RADIOSTACJA DLA OPOLAN!

IP: 213.25.164.* 31.01.03, 12:10
Dlaczego Poznaniacy, Wrocławianie, Warszawiacy i inni mogą słuchać na falach
radiowych RADIOSTACJI, a Opolanie nie?
Czy cos można w tej sprawie zrobić? Uwolnić się od "samograjów" w typie radio
bZdet i temu podobne stacje lokalne?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kloss Re: RADIOSTACJA DLA OPOLAN! IP: *.airlan.pl / 80.48.46.* 31.01.03, 16:02
      Bo Radio Opole ma np. 2 częstotliwości dla miasta Opola: 101,2 (tylko Opole) i
      103,2 (Opole i nawet część ościennych wojewóztw).

Mają a nie oddadzą.
      • Gość: Speaker Re: RADIOSTACJA DLA OPOLAN! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 19:27
        Co ma częstotliwość Radia Opole do Radiostacji? Kloss dla przypomnienia -
        Radio Opole ma tak jak i inne regionalne rozgłośnie publiczne Polskiego Radia
        po kilka różnych częstotliwości, które wynikają z ukształtowania terenu i
        propagacji fal. Zapomniałeś o jednej częstotliwości - 96,3 FM w Kluczborku. Co
        do Radiostacji - właścicielem tego radia jest Zetka i niedługo też
        będzie 'samograjem', kilku dj-ów wyrzucono z Radiostacji i po drugie owa
        rozgłośnia nie ubiegała się o częstotliwość na Opolszczyźnie a wolne
        częstotliwości są. Jeśli tak bardzo chcecie Radiostacji, wystarczy kupić
        zestaw Cyfry+ a tam w zestawie rozgłośni jest i Radiostacja.
        • Gość: VonZatty Re: RADIOSTACJA DLA OPOLAN! IP: 213.25.164.* 03.02.03, 10:16
          Wiem, że RADIOSTACJA jest powiązana kapitałowo z ZET-ką, to trwa już kilka lat
          i mimo tego RADIOSTACJA zachowała swój charakter; przyznaję, jest obecnie
          mniej "ekstremalna" muzycznie, ale mi nie chodzi tylko o muzykę, chodzi o styl:
          o prezenterów, o wolną myśl, o brak chorobliwej poprawności politycznej...

Co do CYFRY+ to racja - jestem jej posiadaczem - ale ja chcę słuchać
          RADIOSTACJI w samochodzie, w pracy, w sklepie etc.

Nie wiem jak to było z koncesją jeśli wiesz coś więcej na ten temat to napisz
          prosze.

---

Gość portalu: Speaker napisał(a):

> Co ma częstotliwość Radia Opole do Radiostacji? Kloss dla przypomnienia -
          > Radio Opole ma tak jak i inne regionalne rozgłośnie publiczne Polskiego Radia
          > po kilka różnych częstotliwości, które wynikają z ukształtowania terenu i
          > propagacji fal. Zapomniałeś o jednej częstotliwości - 96,3 FM w Kluczborku.
          Co
          > do Radiostacji - właścicielem tego radia jest Zetka i niedługo też
          > będzie 'samograjem', kilku dj-ów wyrzucono z Radiostacji i po drugie owa
          > rozgłośnia nie ubiegała się o częstotliwość na Opolszczyźnie a wolne
          > częstotliwości są. Jeśli tak bardzo chcecie Radiostacji, wystarczy kupić
          > zestaw Cyfry+ a tam w zestawie rozgłośni jest i Radiostacja.
          • Gość: słuchacz Re: RADIOSTACJA DLA OPOLAN! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 03.02.03, 10:56
            A ja nie chcę żadnej Radiostacji. Ja lubię słuchać dobrej muzyki i dynamicznych
            audycji w Radiu Opole. Bo nie ma to jak przeboje po niemiecku i publicystyka
            pod kierunkiem Dzięciołowskiego czy Majerana.
            • Gość: ??? Re: RADIOSTACJA DLA OPOLAN! IP: 213.25.164.* 03.02.03, 12:46
              Gość portalu: słuchacz napisał(a):

> A ja nie chcę żadnej Radiostacji. Ja lubię słuchać dobrej muzyki i
              dynamicznych
              >
              > audycji w Radiu Opole. Bo nie ma to jak przeboje po niemiecku i publicystyka
              > pod kierunkiem Dzięciołowskiego czy Majerana.

ICH AUCH :)
            • Gość: ??? Re: RADIOSTACJA DLA OPOLAN! IP: 213.25.164.* 03.02.03, 12:47
              Gość portalu: słuchacz napisał(a):

> A ja nie chcę żadnej Radiostacji. Ja lubię słuchać dobrej muzyki i
              dynamicznych
              >
              > audycji w Radiu Opole. Bo nie ma to jak przeboje po niemiecku i publicystyka
              > pod kierunkiem Dzięciołowskiego czy Majerana.

ICH AUCH :)
    • Gość: aga Re: RADIOSTACJA DLA OPOLAN! IP: 213.25.164.* 03.02.03, 14:00
      Słyszałam radiostację we Wrocławiu. To na prawde stacja inna niż bezmyślne
      stacje komercyjne - do Radia Opole nawet nie porównuje - gdzie jedynym
      prowadzącym jest komputer.
      Nie ma tam miejsca dla ICH TROJE,URSZULI,BUDKI SUFLERA,BAJMU i innych gówien.
      RADIOSTACJA DLA OPOLAN!!!
    • Gość: Vooyek.. Re: RADIOSTACJA DLA OPOLAN! IP: router:* / 192.168.0.* 06.02.03, 00:45
      No to jeszcze trochę poczekamy... Opole jest zbyt małe na Radiostację, nie mamy
      nawet jej czym przyciągnąć, a festiwal jej menadżerów tylko odstrasza. Obawiam
      się że jeszcze długo jak nie dostanie koncesji i nie znajdzie kasy na
      nadajniki. Na razie zostaje tylko internet czy cyfra. Tak na marginesie to
      najbardziej popularna stacja w Polsce: 350 tys. słuchaczy...

Vooyek dobra rada
      • Gość: m Re: RADIOSTACJA DLA OPOLAN! IP: 195.205.69.* 07.02.03, 18:14
        Jestem za Radiostacją

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka