Dodaj do ulubionych

Likwidacja Trójki

20.05.20, 09:33
Dziwiło mnie trochę, że Kaczyński tak długo toleruje Trójkę.
Ludzie o poczuciu humoru właśnie wykastrowanego woła muszą nienawidzieć Trójki i za wszelką cenę dążyć do zastąpienia Dylana Zenkiem Martyniukiem, a znany od lat kierownik "cyrku w budowie" to policzek dla pisowskich patriotów spod GS i dla ludu bożego smoleńskiego.
Samym swym istnienie profanuje i plugawi sacrum kaczych (prawdziwych) Wolaków.

I doczekałem sie - właśnie trwa rozprawa z tymi mannami, kaczkowskimi, kydryńskimi i dzięki Bogu, bo bardziej PiS nie mógłby sobie zaszkodzić.
I tak przestaje istnieć następczyni Radiostacji Harcerskiej, 60 Minut na Godzinę, wspomniany pan kierownik.
Będzie disco polo i dowcip oborowy.
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Likwidacja Trójki 20.05.20, 09:41
      a momenty będom?
      • borrka Tak, odcinki pamiętnika Suskiego i Kempy 20.05.20, 09:46
        Niech ojciec Tadeusz błogosławi nowej Trójce.
        • de_oakville Dawniej mielismy Rydza 20.05.20, 12:23
          borrka napisał:

> Niech ojciec Tadeusz błogosławi nowej Trójce.

Przed wojna mielisimy marszalka Rydza (Śmigłego), a teraz mamy ojca Rydzyka.

Mielismy Rydza, my poddani, byl naszym wodzem, on nasz pan.
      • rabin_z_czubow Re: Likwidacja Trójki 23.05.20, 07:57
        Co tak syczy?
        - pisssssssss
    • boomerang Re: Likwidacja Trójki 20.05.20, 09:51
      Tylko co z tym wszystkim ma wspólnego Kaczyński? Zgłoszono już sprawę do prokuratury, czy jeszcze nie? No a Kazik się wycofał.
      • czizus Re: Likwidacja Trójki 20.05.20, 14:44
        boomerang napisał:

> Tylko co z tym wszystkim ma wspólnego Kaczyński? Zgłoszono już sprawę do prokur
        > atury, czy jeszcze nie? No a Kazik się wycofał.

Ty faktycznie nie masz zielonego pojęcia co się w Polsce dzieje. Kaczyński decyduje w tym kraju o wszystkim i daje przykład. Ta wierchuszka Trójki nigdy by tak nie postąpiła, gdyby nie miała pewności że tak można, a nawet trzeba. Przykład idzie zawsze z góry.
        Obecna Polska to patologia i pośmiewisko Europy. Wygrywa mentalność bolszewicka, . . . . . . . . która u tych 40% społeczeństwa zawsze chyba wygrywała ale była ukryta, dlatego odpowiada im kierowanie krajem przez zwykłego posła i zastąpienie Sejmu Nowogrodzką.

Teraz mówimy o Trójce , . . . a co się dzieje z TV publiczną, z TVP Info?? Dno dna.
    • petronella.kozlowska Re: kaczyński? nic 20.05.20, 09:57
      Likwidacja Trójki

co to ma wspólnego z forum świat
      • boomerang Re: kaczyński? nic 20.05.20, 10:14
        Kaczyński to światowiec.
      • borrka Osobliwe pytanie 20.05.20, 10:32
        Cenzura w centrum Europy nie ma związku z tematyką "światową"?
        • boomerang Re: Osobliwe pytanie 20.05.20, 10:46
          Nielegalną cenzurą powinien zająć się prokurator... ale cóż, skoro merdia już wydały wyrok.
      • zeitgeist2010 Re: kaczyński? nic 20.05.20, 17:54
        petronella.kozlowska napisała:

> Likwidacja Trójki
        >
        > co to ma wspólnego z forum świat
        <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Funkcja edukacyjna dla Polakow zyjacych zagranica.

W ramach kącika polskiego na forumnie powiedzmy, ze afera tröjki czy Kazika to jest kolejny dowod na, ze PiSdoyeby są gorsze niz PRL. Gorsze, bo na ich bolszewizm nie ma zadnego usprawiedliwienia poza wrodzonym lajdactwem. PRL byl pod przymusem ZSSR.

PiSdołajzy boja sie nawet rozrywkowej przyspiewki, gnani sluzalczym serwilizmem wobec naczelnika, ktory nawet pewno radia nie slucha i nie wie o co chodzi.

Ponizej pdaje youtube wykonania, zanim sprawdze czy jest juz 7 czy 8 milionow otwarc.
    • boomerang Re: Program kaczyńskiego: Polska w ruinie 20.05.20, 10:26
      Tusk w tym gronie znalazł się wcześniej.
      • petronella.kozlowska Re: Program kaczyńskiego: Polska w ruinie 20.05.20, 10:34
        A Kohl i Merkel jeszcze wcześniej
        • petronella.kozlowska Re: Program kaczyńskiego: Polska w ruinie 20.05.20, 10:35
          W Dojczland każda stacja RTV ma radę i w każdej radzie są przedstawiciele partii, kościołów, ZZ, organizacji migrantów itd.

I nikt się nie oburza.

www.rbb-online.de/rundfunkrat/mitglieder/rbb-rundfunkrat-mitglieder-2019-2023.html
          www.zdf.de/zdfunternehmen/zdf-fernsehrat-mitglieder-100.html

W ZDF (Nasze matki…) nie ma rzekomo nikogo z partii, ponieważ biogramy są ukryte i trzeba na każdą osobę kliknąć.
          Ale ruch oporu nie śpi.

lobbypedia.de/wiki/ZDF-Fernsehrat
    • polski_francuz Rewolucja nieudacznikow 20.05.20, 10:42
      Kaczynski jest nieudacznikiem: maly, gruby, niewysportowany, nieumiejacy samemu zarabiac na zycie. Ale zrozumial, ze w Polsce wielu mysli jak on, ze sa wlasnie nieudacznikami. I ze ci, ktorzy sa u wladzy sa zbyt pienkni, maja zbyt pienkne zegarki i, do tego, harataja w gale.

I z nieudacznikowstwa zrobil filozofie partyjna. Z katastrofy lotniczej wynikajacej z balaganu zrobil intryge przeciw polskiemu patriotyzmowi pienknych, bogatych i zarozumialych. I trwale ustawil zwrotnice co jest zle a co dobre. Zle jest miec sukces a dobrze jest zazdroscic innym.

Otoczyl sie ludzmi wlasnie, ktorym byloby trudno zajac stanowisko przez kompetencje. Pozostalo im zatem byc poslusznymi i wiernymi.

Tyle, ze wladza przyciaga. Takze inteligentnych i rozumiejacych co jest grane. I tak ministrem zdrowia zostal kompetentny. Ktory pracuje tak, ze ma worki pod oczyma. Ale, pechowo, kompinowal finansowo jak cwaniak z bratem. A zatem jednak "udacznik"? Cos podobnego! A takze szefuncio w ktorym jest "samo dobro" nie potrafil zawsze ukryc arogancji kacykow partyjnych. I jezdzi se z ochroniarzami na zamkniete cmentarze by oddac hold swietym narodowym noszacym jego ksywe. I tym podpadl trojkowym raperom i im podobnym udacznikom

I tak powoli dojdzie do konca ten polski populizm bazujacy na nieudacznikowstwie. I moze powoli zacznie byc szanowany sukces. W pracy ktora sie robi, w pracy nad soba, w stosunku do innych...

Oby!

PF
      • borrka Trafna ocena 20.05.20, 11:36
        Mnie tylko imponuje Kaczyński talentem w doborze tego śmiecia - jest niezawodny.
        • yurek_1111 Re: Trafna ocena 20.05.20, 19:12
          borrka napisał:

> Mnie tylko imponuje Kaczyński talentem w doborze tego śmiecia - jest niezawodny
          > .

×××××××
          To mowisz borrka ze Niedzwiecki to smiec Kaczynskiego...
          Ciekawe...
          Afery by nie bylo gdyby nie cenzura oddanych glosow , a nad tym czuwal czlowiek Niedzwieckiego I bylo to robione wielokrotnie w przeszlosci i ten zarzut wysuwaja inni artysci....
          A ze akurat mierna ale upolityczniona tresc piosenki , byc moze, powtarzam byc moze zostala nieslusznie wysunieta na pierwsze miejsce, przez skasowanie czesci glosow innym utworom pretendujacym do pierwszego miejsca, to znajac niechec do Kaczynskiego I PISu czesci spoleczenstwa, temat podchwycono i rozdmuchuje sie go zeby Kaczynskiego6i PIS od wladzy odsunac...
          Innym tematem sa odwiedziny Kaczynskiego na cmentarzu w czasie gdy wjazd na cmentarz byl zabroniony, jako polityk nie powinien tego zrobic bo powinien wiedziec ze moze byc zapytany slowami piosenki Kazika czemu myslisz
          ze " twoj bol jest lepszy niz moj " ..
    • boomerang Re: jasne, Tuska nie ma już tyle lat 20.05.20, 10:49
      mieszacie komisarzu, skaczecie po tematach i po łebkach to robicie, co jeszcze robicie to się dopiero okaże
    • boomerang Re: buahahahahahaha 20.05.20, 11:01
      "Jeden tam tylko jest porządny człowiek: prokurator; ale i ten, prawdę mówiąc, świnia"
      Mikołaj Gogol
    • borrka Zresztą, co to za mowa? 20.05.20, 11:10
      To publiczne forum i my oceniamy działanie tej niewydarzonej władzy - uprawnień prokuratorskich nie mamy.
      Mamy tylko nadzieję, iż przyjdzie "dzień zapłaty" ... za niszczenie kultury przez bandę przygłupów pisowskich.
      • boomerang Re: Zresztą, co to za mowa? 20.05.20, 11:14
        No i właśnie o zapłatę idzie, a nie o kulturę.
    • boomerang Re: to przecież ty towarzyszu wyciągnąłeś Tuska : 20.05.20, 11:46
      podobno na paranoję pomaga ripserdal
    • boomerang Re: i tacy nieudacznicy zostali w Trujce 20.05.20, 11:49
      za tą trujkę to zarobiliście dwójkę
    • boomerang Re: kolejni odchodzą z Trujki 20.05.20, 11:52
      i znowu ten Błąd
    • borrka Kaczynski przygarnął ciemnotę 20.05.20, 11:54
      I jak pisze PF, nieudaczników.
      Powiedział im : jesteście niezbyt wydarzeni, dość mało rozgarnięci i leniwi, a ja was takich chcę!

Kiedyś na jakiejś antykaczej demonstracji stałem w towarzystwie drugiego sortu.
      Pisi jechali na dziwnym pojeździe, melexie chyba, który obsiedli niczym sowieccy bojcy T34 i krzyczeli "wasze czasy sie skończyły!".
      I pomyślałem, że tak musieli myśleć szturmując Smolny, idąc na Warszawę, strzelając polskich oficerów, bo hołota nie ma narodowości!
    • polski_francuz Re: a przecież prosiłem pisz o kangurach 20.05.20, 12:03
      Bumerang chce pisac "kreatywna" polszczyzna. Nie ma co go za to krytykowac. Chocby dlatego, ze to styl Trojki (60 min/godzine, momenty byly...). Bo polski jezyk to pienkny jezyk:)

PF
      • jasio1231 Re: a przecież prosiłem pisz o kangurach 21.05.20, 03:40
        A co? Momenty jeszcze biegaja?
    • lubat Re: Likwidacja Trójki 20.05.20, 14:09
      borrka napisał:

> Dziwiło mnie trochę, że Kaczyński tak długo toleruje Trójkę.

Kaczyński to może nawet nie wiedział o istnieniu tej mocno niszowej rozgłośni, która egzystuje sobie na medialnych peryferiach i pewnie by sobie umarła śmiercią naturalną, gdyby nie nadgorliwość służalców Kaczora. A nadgorliwość - jak mówi fama - jest gorsza od faszyzmu, i w tym przypadku mocno przyczyniła się do ożywienia trupa.
      • stavros2002 Re: Likwidacja Trójki 20.05.20, 19:49
        Ta "mocno niszowa" rozgłośnia, towarzyszu Ludwiku z tygodnika NIE, miała parę lat temu prawie 10% stabilnej słuchalności.

A jakiej śmierci naturalnej piszecie?
        • malkontent6 Re: Likwidacja Trójki 21.05.20, 06:07
          stavros2002 napisał:

> Ta "mocno niszowa" rozgłośnia, towarzyszu Ludwiku z tygodnika NIE, miała parę l
          > at temu prawie 10% stabilnej słuchalności.

Jarosław należy to tej lepszej 90% części społeczeństwa.
      • borrka Kazdy wiedział, Lubacik 20.05.20, 21:25
        Szczególnie w grupie wiekowej 50 - 100 lat :)

Kaczyński nie rozumiał, czym ludzie się podniecają, bo brakuje mu poczucia humoru - nie wiedział o co chodzi .
        Ale głowy za "decyzję" bym nie dał.
        Nie ma w nim dystansu do siebie.
      • malkontent6 Re: Likwidacja Trójki 21.05.20, 06:06
        lubat napisał:

> Kaczyński to może nawet nie wiedział o istnieniu tej mocno niszowej rozgłośni,

Mam podobne zdanie na ten temat. Jarosław pewnie wiedział o istnieniu Trójki ale raczej jej nie słuchał nawet jak był młody. Mnie też się wydaje, że jakiś nadgorliwy czynownik rozwalił tę "zarazę".
    • zeitgeist2010 Re: Likwidacja Trójki 20.05.20, 18:02
      W ramach kącika polskiego na forumnie powiedzmy, ze jestesmy narodem genialnym. Walor artystyczny, polityczny, psychologiczny tego bialo-czarnego utworu jest unikalny. Niewielkimi srodkami artysci wyrazili emocje i moralnosc zdrowej czesci narodu.

Czy beda jakies konsekwencje dla PiS-u? Najblizszy czas pokaze.

Mimika, gra cial, slowa, sarkazm. Geniusz naszego narodu.

• szwampuch58 Re: Likwidacja Trójki 20.05.20, 18:15
        powiedzmy, ze jestesmy narodem genialnym ale ludzie kurwy......stare ale ciagle prawdziwe
    • zeitgeist2010 Kolega Kierownik 20.05.20, 18:56
      Doszy mnie suchy, ze na forumnie swata nadnemniona moja bylo audycie. 60 mninut na gadzine.

To jest cos wspanialego! Jestem jak na nowo nadprzyrodzony. NIe bylo mnie w eterze ze wsgledu na kwarantwanne do ktorej zostalem zamnkinety ze znienacka przez rewanzystow ze z RFN-u.

ALe widzicie w jakis niepojety dla mnie sposob zamnieniona moja kolezanke malzonke na jakas inn0m kolezanke pci kobecej. I wiecie nie wiem co siem dzieje albowiem ta nowa kolezanka wyprawia ze mnom takie nieslychane rzeczy bezwstydne , ze ja ...aaaaaaaaaaa ., a , a , a
    • zeitgeist2010 Pelzajacy PRL copyright damkon 20.05.20, 19:17
      wracają czasy ręcznego sterowania gospodarką, mianowonia partyjnych kacyków na tzw. "prezesów" państwowych spółek, reaktywowania milicji na miejsce policji. Wracają także dawne zwyczaje i zasady, np ta, że pierwszym Sekretarzom można zdecydowanie więcej niż przeciętnym Kazikom...

Wraca wreszcie cenzura, o czym możemy się przekonać, czytając głupkowate i pokrętne tłumaczenie, jakiegoś pisowskiego aparatczyka, który podpisuje się, jako "Dyrektor-Redaktor Naczelny Programu 3 Polskiego Radia", który zdejmuje piosenkę Kazika i unieważnia cały plebiscyt radiowej Listy Przebojów Trójki, tylko dlatego, że jest krytyczna wobec pisowskiego bałwochwalstwa i prymitywnego "jaśnie państwa":

Pelzajacy PRL
      • boomerang Re: Pelzajacy PRL copyright damkon 20.05.20, 22:32
        Wraca wreszcie cenzura

Wraca i będzie wracać jako prowokacyjny instrument przedwyborczy. Co ciekawe chłopi i robotnicy zdają się to rozumieć, ale wykształciuchy mają problem.
    • zeitgeist2010 7,894,605 views•Premiered May 8, 2020 20.05.20, 19:23
      7,894,605 views•Premiered May 8, 2020
    • boomerang Re: da, da sierioża a ty ciąglę nieogarnięty 20.05.20, 22:19
      Nie dość że  Błąd to jeszcze Szubzda i Jaślar.
    • obcy8 Re: Likwidacja Trójki 22.05.20, 01:22
      wątpię żeby Kaczyński wiedział kim jest Kazik albo Niedźwiecki nie mówiąc już o Kaczkowskim albo Chojnackim
    • jabbaryt Re: to sprawa nabrała światowego rozgłosu 22.05.20, 18:29
      nowym światem
    • szwampuch58 Re: Likwidacja Trójki 22.05.20, 19:51
      nie chce sie czepiac,ale obejrzalem 3 minuty tego brodatego cwaniaka i teraz jest mi jasne dlaczego tylu swirow ginie na polskich drogach
      • jabbaryt Re: Likwidacja Trójki 22.05.20, 20:00
        i tu zgoda
    • petronella.kozlowska Re: to sprawa nabrała światowego rozgłosu 23.05.20, 07:41
      A co na to Deutsche Welle , ZDF (Nasze matki...)?
    • szwampuch58 Re: Likwidacja Trójki 23.05.20, 11:02
      3 (*)
      www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=mbCATDyKlGI&feature=emb_logo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka