Dodaj do ulubionych

czy to prawda ze Kowalskiego wywalili z PO??

IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 13.07.06, 21:45
w końcu, brawo o ile to prawda
Obserwuj wątek
    • Gość: permanent_black Re: czy to prawda ze Kowalskiego wywalili z PO?? IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 13.07.06, 23:40
      To nie prawda, nie wywalili. Zawiesili tylko. Jest sezon urlopowy. Niech
      odpocznie chłopak. A po wakacjach do roboty. Wygrywać wybory samorządowe.
      • Gość: jedi Re: czy to prawda ze Kowalskiego wywalili z PO?? IP: *.chello.pl 14.07.06, 00:09
        A mnie się widzi, że wygra, ale już nie dla PO :-)
        • Gość: Peter Warszawiak Re: czy to prawda ze Kowalskiego wywalili z PO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 03:29
          To dobra decyzja! Poznałem tego pana bedąc na Festiwalu opolskim dwa lata temu.
          (pozdrawiam panie Janku, pamięta pan spotkanie w Masce?). Było nas trzech ( w
          każdym z nas...). I wywarł na mnie bardzo negatywne wrazenie - ot karierowicz,
          partyjniak (mowil duzo o PiS) i człowiek, który pragnie tylko władzy, ponad
          wszystko. Nie znam tego forum, trafiłem tu przez przypadek (choć pochodzę z
          Opola) ale ilość wpisów które przeczytałem o tym panu tylko potwierdza moje
          sugestie.
          Dlaczego? Bo miałem kontakt z tym człowiekiem i... nigdy więcej!
          • Gość: 16cm red. Joanna P. IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 14.07.06, 20:16
            czy monopol na pisanie o kowalskim *specjalnie z małej litery* ma w Gazecie
            tylko Joanna Psz..n? Jak czytam, mam jakieś wrażenie braku obiektywności, i
            skończ waćpanno te laurki pisać. Zastrzegam, że nie mam znajomości w gazecie i
            jest mi obojętne kto o czym pisze, ale p. Joanna Psz..n czasami juz przesadza.
            • Gość: peekoosh [:pikuś] Re: red. Joanna P. IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 14.07.06, 23:07
              Kowalski przychodzi do pracy a od progu wita go uradowany szef:
              - Panie Kowalski... nie wyobrażam sobie jak nasza firma dałaby sobie radę bez
              pana... no, ale od poniedziałku będziemy musieli spróbować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka