Dodaj do ulubionych

Jezioro Srebrne w Turawie - Osowiec - pomocy !!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:46
Dlaczego nikt nie reaguje że jedyny czysty akwen zamienia się w bagno, jak
można pozwolić żeby samochody parkowały przy samej wodzie, gdie są służby
leśne ?????, na opolszczyźnie będzie od czwartku zakaz wstępyu do lasu, a czy
te pacany będą nadal swoimi starymi autkami dalej jeździć do wody ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: Jezioro Srebrne w Turawie - Osowiec - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:54
      Dziś NTO cosik tam pisze, ale temat potraktowali po studencku, cos tam napisali
      ze niby sie interesuja, atak naprawde to nic nie zrobili, a problemu aut w
      lesie to prawie nie zaowazyli, caly nasz brukowiec.
      • Gość: Ptaszor Re: Jezioro Srebrne w Turawie - Osowiec - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 18:36
        to zdaje mi się teren prywatny, a więc pierwszy krok do traktowania przybyłych
        jako "równych i równiejszych" oraz tzw. samowolki pt.: Wolnoć Tomku w swoim
        domku" - mój teren to jak zechcę to i w wodzie będę parkował swojego dżipa (co
        prawda mocno przechodzonego kupiłem ale wrażenie na "laskach" nadal robi).
    • Gość: antoś Re: Jezioro Srebrne w Turawie - Osowiec - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 16:14
      Pogoda się skończyła, więc po jeziorze
      • Gość: Alfadiol Re: Jezioro Srebrne w Turawie - Osowiec - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 09:36
        Jezioro nie jest terem prywatnym.

Tak już jest na tej naszej śmiesznej opolszczyźnie, że wszyscy wszysko w du.ie
        mają.
        Wójt nie zrobi nic bo albo mu się nie chce, albo "nie może", Starosta kładzie
        na to lagę - więdz też lipa. A zarząd ma "ważniejsze" sprawy.

I takim to sposobem my z Nysy cieszymy się z głupoty i idiotyzmu zarządów gmin
        rejonu Turawy - bo mam ludzi nie tylko z województw sąsiednich ale i więcej z
        samego Opola.

Bóg zapłać wszystkim zaangażowanym w psucie walorów turystycznych Turawy,.

Alleluja.
        • Gość: ;-) Re: Jezioro Srebrne w Turawie - Osowiec - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.06, 10:10
          " ... więdz też ... "

Powinieneś się nazywać AlfaIDIOT

;-))
        • Gość: ja Re: Jezioro Srebrne w Turawie - Osowiec - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 11:34
          ---Wójt nie zrobi nic bo albo mu się nie chce, albo "nie może"
          • Gość: mieszkanka gminy wójt Turawy IP: 81.210.92.* 07.08.06, 15:13
            w ogóle myśli? Może - ale że nic nie robi , to widać. Przykłady: kanalizacja
            najbliższych jeziorom wsi - lezy. Proponuje się włascicielonm domów
            letniskowych - z natury rzeczy uzywanych przez kilka miesięcy w roku,
            kanalizację ciśnieniową - bo inwestycja tańsza!
            Czy ktoś odpowiadał za spalenie drewnianego hoteliku nad Średnim? Nie
            słyszałam...
            Jak wygląda wizytówka Turawy - Dom Dziecka - w Pałacu, który jeszcze 20 lat
            temu był piękny?
            Czy gminie udało się pozyskać pieniądze unijne na jakiś swój projekt? Nie
            słyszałam...
            A Srebrne? Moze kiedyś było Srebrne, teraz powinno być nazwane Zielonomuliste...
            Szkoda.
    • Gość: mieszkam w Turawie Nie rozumiem IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.08.06, 21:53
      nie rozumiem, dlaczego tym, co sie dzieje nad Jziorem Srebrnym - połozonym
      przecież w strefie chronionego krajobrazu, nikt się nie interesuje - wójt ( a
      co do to obchodzi - to naprawdę jest mały człowiek), WIOS - czy dlatego, ze tam
      nie ma zakladów które mozna skontrolować i od których można czegoś chcieć?,,,
      czego...? ; polityków - na tym kapitału wyborczego nie zbiją... Sama sobie
      odpowiedziałam - kogo obchodzi piękny kawałek kraju? piekny urodą , którą przed
      ludzmi trzeba chronić - choć ludzie to kreski na wyborach... więc może lepiej
      z nimi trzymać...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka