Dodaj do ulubionych

WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 19:58
mija zaraz półroku nowej władzy w Opolu.Proponuje merytoryczną bez chamstwa
ankietę kto się Wam najbardziej z radnych podoba.
Obserwuj wątek
    • Gość: finito1 Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.145.* 17.03.03, 21:16
      Halina Żyła co wiele przeżyła,
      • Gość: myślący Najlepsi radni IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 01:20
        Wszyscy z kampanii wyborczej i tylko w tym momencie.Potem chowają się po
        kątach , zobaczymy ich przy okazji następnych wyborów i ci będą najlepsi .
      • Gość: la Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.promax.media.pl / 192.168.1.* 29.03.03, 16:21
        najlepszy jest Kowalski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Bzykacz Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 13:28
        Halinka to spoko Babeczka co libi jajeczka (Wilkanocne ???)
      • Gość: Fan Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.20.* 19.04.03, 18:20
        zgadzam się HALINKA
    • Gość: deryl Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 17.03.03, 21:19
      To trudne.Łatwiej i to zdecydowanie możnaby wybierać spośród radnych
      poprzednich kadencji.Byli tacy co to i talentami krasomówczymi i zdolnościami
      polemicznymi a także i merytorycznym przygotowaniem pozytywnie zaskakiwali.W
      obecnej kadencji naprawdę trudno bez kpin i ironi kogokolwiek wskazać.
      Transmisje telewizyjne z sesji obnażają naszych wybrańców do cna. Wbrew pozorom
      możnaby docenić talenty polemiczne pana Kowalskiego,zwłaszcza na bezrybiu,ale
      niestety merytorycznie jest bardzo słaby no i ta nienawistna wobec SLD
      ideologia wtącana czasami ni w pięć ni w dziesięć.
    • Gość: Złośliwiec Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 22:28
      Proponuję ustalić kilka kategorii, a wtedy można będzie kogoś wskazać.Osobiście
      proponuje ustalić następjące kategorie (obok podaję moje typy):
      1. Orator- Kłosowski;
      2. Krasomówca - Synowiec;
      3. Oszołom - bezapelacyjnie Kowalski;
      4. Milczek - Sypień,Ostrowski,Dąbrowska;
      5.Wszystkowiedzący - bezapelacyjnie Czerwiński;
      6. Najbardziej bojowa -Spakowska (szczególnie w czasie przerw);
      7. Merytoryczny - mimo wszystko Żyłowa i Kłosowski.
      Pozostali niestety po za kwalifikacją, natomiast LAUR NAJWIĘKSZEGO NIEUDACZNIKA
      otrymuje ,odemnie pan CIECIERSKI>
      • Gość: Ola Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 23:01
        Gość portalu: Złośliwiec napisał(a):

> Proponuję ustalić kilka kategorii, a wtedy można będzie kogoś
        wskazać.Osobiście
        >
        > proponuje ustalić następjące kategorie (obok podaję moje typy):
        > 1. Orator- Kłosowski;
        > 2. Krasomówca - Synowiec;
        > 3. Oszołom - bezapelacyjnie Kowalski;
        > 4. Milczek - Sypień,Ostrowski,Dąbrowska;
        > 5.Wszystkowiedzący - bezapelacyjnie Czerwiński;
        > 6. Najbardziej bojowa -Spakowska (szczególnie w czasie przerw);
        > 7. Merytoryczny - mimo wszystko Żyłowa i Kłosowski.
        > Pozostali niestety po za kwalifikacją, natomiast LAUR NAJWIĘKSZEGO
        NIEUDACZNIKA
        >
        > otrymuje ,odemnie pan CIECIERSKI>

Proponuje jednak bez chamstwa bo to nikomu nie słuzy. Wysatrczy napisać zę
        jest Pan zwolennikiem Kłosowskiego (mam wątpliwosci co do jego oratorskich
        wystąpień) i już.Po co się obrażać?ale ok!
      • Gość: olo Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.03, 12:36
        Kłosowski jako orator/merytoryczny
        jego główny adwersarz Kowalski wypada przy nim w kategorii wszystkowiedzący
        oszołom.

Sławku tylko tak dalej, masz mój głos.
      • Gość: Wacław Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 19:00
        Ankieta jest bezprzedmiotowa ponieważ nasi radni są conajwyżej przeciętniakami,
        albo beznadziejni albo kompletnie do dupy

Przeciętniacy: Mimo wszystko radni SLD (doświadczenie), no może oprócz
        Chorzewskiego

Beznadziejni: brak

Kompletnie do dupy: cała reszta (niekompetentna gównażeria, która na niczym się
        nie zna). Patrząc na relację w TV z sesji chce mi się wyć i jest mi wstyd za
        Opolan. Jak można było wybrać takich nieudaczników. Szkoda słów

Aha, nie jestem sympatykiem SLD. Wogóle nie jestem symaptykiem żadnej opcji.
        Srać mi się zachciewa, gdy pomyślę, na kogo tak naprawdę mógłbym oddać swój
        głos...
    • Gość: Teksciarz Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 126.58.8.* 17.03.03, 22:32
      Syna Owiec Kuma Sypien kto najlepszy czyz nie stary Chorzewski.
    • Gość: Ola Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 22:59
      Zapowiada się wreszcie jakaś ciekawa dyskusja.Mi najbardziej podoba sie radny
      Kowalski.Jest konsekwentny i broni swojego zdania.Widac także radnego
      Kłosowskiego.Oraz Piotra Kumca.Ten ostatni jest dobrym mówcą, ale afera z
      mieszkaniami przekreśla jego karierę.
      • Gość: finito1 Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.145.* 18.03.03, 07:37
        To nie będzie żadna ciekawa dyskusja jakiś Radny megaloman chciałby przeczytać
        coś pozytywnego o sobie i rozpoczął tę dyskusję.
        • Gość: Anna Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 11:11
          mnie podoba sie najbardziej Adrian Wesolowski moze malo mowi ale jak juz to
          konkretnie (a to duza zaleta). oddaje na niego swoj glos jeszcze raz bo narazie
          sie na nim nie zawiodlam.
        • Gość: ss Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 20.03.03, 14:18
          pewnie Kowalski. A niby kto inny...
      • Gość: CCCP Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 20.03.03, 19:58
        Zenujaca ta dyskusja.Mialo byc merytorycznie, a tu co?Stowarzyszenie Stop
        korupcji przysiadlo na czacie i wychwala swoich.Zenujace panowie!!!
    • Gość: Piotrek Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 09:03
      1.Janusz Kowalski 2.Dariusz Smagała 3.Piotr Kumiec
      • Gość: Antykomunista Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 20.03.03, 14:04
        A mnie sie Kowalski podoba! Jeden konkretny po prostu walczy z komuchami, gdzie
        tylko sie da! I dobrze, bo te komuchy to najwieksza zmora tego miasta. Do walki
        Kowalski, wyciac ich w pien.
        • Gość: bronek Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.03, 12:39
          gdzie są te komuchy ? aaa pewnie sie ukryają a kowalski ich namiętnie
          molestuje- naturalnie dla dobra całej ludzkości :-)
      • Gość: Sld-owiec Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 20.03.03, 14:13
        te młode wilczki prawicy okazały się niewypałem, dużo szczekają a mało z tego
        konkretów ... może z wyjątkiem tych co wyrwali sie z objęć Kowalskiego, widać
        że Ci już sobie zaczynają dawać rade.
        • Gość: bery Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 15:27
          kolego to ty nie wiesz ze wilczki to sa z SLD, a to napewno nie jest prawica.
    • Gość: kris Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 07:41
      oglądam sesję i najgłosniejszy jest Wiśniewski.Fajny ten radny taki
      śmieszny.Dzieciak.lubię słuchać wywodów Kowalskiego zdecydowanie najlepszy.
      Smagała także doskonały.A z SLD nikt.Szkoda że prawica tak się kłóci.
      • Gość: kluska Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 20.03.03, 13:40
        A mnie smieszy radny Kowalski. Na sesji merytorycznie przypomina pieciolatka, i
        ogranicza sie do stwierdzen: to wszystko SLD, trzeba go zwolnic itp. Szkoda, ze
        sam nie przepracowal uczciwie ani godziny - to w koncu student, zaoczny chyba?
    • Gość: czatownik WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 20.03.03, 12:47
      Ja z kolei proponuje wybory na najgorszego-bedzie latwiej, bo tu zdecydowanie
      prowadzi ten krzykacz Kowalski!
    • Gość: baczny obserwator Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 20.03.03, 12:55
      I jak tu wybrac najlepszego? Kiedy oni wszyscy sa tacy sami. Jezeli juz kogos
      mialbym wskazac to radnych PO, bo oni przynajmniej stwarzaja pozory, ze robia
      to o czym mowili w kampanii, choc to tylko pozory...
    • Gość: menda Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 20.03.03, 13:19
      A co wy gdyby tak ocenic panie radne?Popatrzcie: Bień, Ćwirzeń, Koc-Ogonowska -
      cisza i miernota!Dancewicz i Dąbrowska już tylko miernota. Zyła wulkan ciemnoty
      i zadufania...
      • kumys Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA 26.03.03, 00:14
        Gość portalu: menda napisał(a):

> A co wy gdyby tak ocenic panie radne?Popatrzcie: Bień, Ćwirzeń, Koc-
        Ogonowska - cisza i miernota!
        Dancewicz i Dąbrowska już tylko miernota.
        Zyła wulkan ciemnoty i zadufania...

Popieram co powyzej, Cwirzen sie stara i jest dociekliwa. Jeszcze sie pokaze z
        dobrej strony, tak mysle...
    • Gość: Liberał Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 20.03.03, 13:27
      A mi najbardziej podoba się przewodniczący klubu POPiS - Wiśniewski. Młody
      facet a już rządzi klubem gdzie są tacy wytrawni gracze polityczni jak pan
      Kłosowski. Poza tym widać, że nie boi się trudnych decyzji. Widziałem w TV
      Opole jego walke na sesji rady o zmniejszenie wydatków na administracje, mocno
      mi zaimponował.
      • Gość: Borito Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.03, 23:52
        Kategoria powinien milczeć a gada głupoty
        Kowalski i Ciecierski.

Kategoria twardziel polityczny:
        Gudaniec, Kowalski, Kłosowski i Synowiec.

W kategorii anal-penetrator roku
        1. miejsce (także od tyłu) - Kowalski i Kwiatek
        • Gość: Przemek K. Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 08:58
          Kłosowski daj sobie już spokój z pisaniem bzdur na internecie i weż się do
          roboty.Wszyscy się śmieją z Ciebie

Przemek K.
          • Gość: roler Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 26.03.03, 19:21
            Najlepeij by bylo gdyby i Kowalski i Klosowski i wszyscy inni radni zeszli z
            czatu, a zostali na nim tylko kumple kowalskiego...
          • Gość: Przemek B. Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.145.* 26.03.03, 20:13
            Gość portalu: Przemek K. napisał(a):

> Kłosowski daj sobie już spokój z pisaniem bzdur na internecie i weż się do
            > roboty.Wszyscy się śmieją z Ciebie
            >
            > Przemek K.
            Ja się nie smieję więc mow z siebie kolego
          • Gość: bery Re: nie na temat do lamusa!!!!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 15:34
            Widze ze tu kolego nie nie wyraza swoich opini na temat rady albo zle zrozumial
            intencje tego co to organizuje to twojej wiadomosci miales podac kto wg Ciebie
            jest najlepszy czy tam dobry jak wolisz a nie kto Cie nie interesuje . to toja
            wola...
        • Gość: bery Re: Najlepsza opinia!!!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 15:32
          Wg mnie jest to najlepsza opinia o radzie i powinna dostać oskara od tego co
          zaczal ta dyskusje .Gratuluje takiego opisu no wspaniale!!!Pozdrawiammm...
    • Gość: kaz Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.25.85.* 26.03.03, 22:11
      W nowej radzie jest kilku dobrych radnych i zasługujacych na miano rajcy co
      dorze świadczy o rozwadze wyborców i to jest pozytyw.
      Ale też kilku jest w tej radzie chyba z przypadku i wbrew sobie , są zagubieni
      śmiesznie nieśmiali i bardzo zależni od innych vide Bień E.,ćwirzeń
      R. ,Kwiatek T. , Trzepizur J. Sypień A.,Ptaszek S.
      Osobny temat to Kowalski J.jest to wręcz podręcznikowy demagog robiący szum z
      którego nic niema i nic nie wynika , wszystkie jego wystąpienia są płytkie i
      nie na temat od początku tej kadencji nie zgłośił zadnego projektu uchwały nie
      miał żadnego wystąpienia sensownego i logicznego a jak chce zabrać głos to
      można z dużą dozą prawdopodobieństwa domyślać sie treści "Po i PiS głosuje z
      SLD" i jest to najgorszy rajca w Opolu bo nie myśli o wyborcach a o własnym
      interesie .Interes do dyskusji i określenia
      • Gość: bery Re: gratuluje intelektu koledze!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 15:41
        To co kolega napłodzil jest tak plytkie ze normalnego czlowieka cos trafia.
        Czasami mam wrazenie ze na tym forum sa tylko ludzie Kowalskiego. I on sam
        naturalnie jak moglo by byc inaczej.. Oj Januszku Januszku ty sie juz nie
        zmienisz zresztą to sie głu--
      • Gość: Tomek Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 10:56
        Najlepszym radnym jest Janusz Kowalski.Aktywny i skuteczny.Sam rozprawił się z
        TESCO, które niezgodnie z prawem przy poparciu SLD i PiS chciało wybudował
        market w centrum miasta czym zyskał szacunek u ludzi.Nienawiść do radnego
        bierze się stąd że realizuje to co głosi.Kto inny w Opolu rozwaliłby ten beton
        Pohana i Synowca?No kto?Marsjanie?Kibicuje radnemu Kowalskiemu niech robi
        swoje.
    • Gość: Lewicowiec Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 27.03.03, 22:52
      A ja uwazam, ze najlepszym radnym jest pan Janusz Kowalski. Jego skutecznosc
      jest powalajaca-udalo mu sie rozpieprzyc prawice, omamic Zembaczynskiego i
      poobsadzac swoich kumpli na stolkach w ratuszu. Imponujace! gratuluje panu
      radnemu, oby tak dalej.
      • Gość: Opolanka Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 21:26
        Bezkonkurencyjnie najlepsza jest Ewa Gajek. Bez jadu, bez negatywnych emocji
        zawsze otwarta na problemy innych.
    • Gość: JAcek Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 195.117.7.* 08.04.03, 10:00
      Zdecydowanie Janusz Kowalski
    • Gość: autor Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.20.* 19.04.03, 09:37
      Gość portalu: finito napisał(a):

> mija zaraz półroku nowej władzy w Opolu.Proponuje merytoryczną bez chamstwa
      > ankietę kto się Wam najbardziej z radnych podoba.

KOWALSKI KOWALSKI !!!!
      • Gość: !!! Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 10:59
        Kowalski.Po prostu.
    • Gość: ROCHU KOWALSKI Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 23:19
      kOWALSKI NA WSZYSTKICH USTACH. CHYBA MU TO ZASZKODZI. WIĘCEJ POZYTYWÓW.
    • Gość: gość Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.atol.com.pl / 10.0.2.* 28.08.03, 21:03
      W tej kadencji nie ma dużo prawdziwych radnych ( chyba, że Ptaszek, Gajek,
      Watras), tylko gwiazdy medialne i ci którzy chcą robić zadymy wszędzie i o
      wszystko, dużo gadać i terroryzować otoczenie "bo pójdę do mediów", albo bawić
      się w stowarzyszenia. Do rady niedostało się kilku prawdziwych i oddanych
      ludzi dla miasta. Teraz wygrywa "krzyk" nie rozwaga. Lecz liczę na to, że
      opolanie opamiętają się w następnych wyborach będą patrzeć na prawdziwych
      kandydatów oddanych dla miasta a nie krzykaczy. Obecni nie mają racji bytu.
      • Gość: snajper Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 17:00
        Gość portalu: gość napisał(a):

> W tej kadencji nie ma dużo prawdziwych radnych ( chyba, że Ptaszek, Gajek,
        > Watras), tylko gwiazdy medialne i ci którzy chcą robić zadymy wszędzie i o
        > wszystko, dużo gadać i terroryzować otoczenie "bo pójdę do mediów", albo
        bawić
        > się w stowarzyszenia. Do rady niedostało się kilku prawdziwych i oddanych
        > ludzi dla miasta. Teraz wygrywa "krzyk" nie rozwaga. Lecz liczę na to, że
        > opolanie opamiętają się w następnych wyborach będą patrzeć na prawdziwych
        > kandydatów oddanych dla miasta a nie krzykaczy. Obecni nie mają racji bytu.

zgadzam się z gościem W tej kadencji nie ma radnych, o których warto mówić.
        Kowalski oszołom, Cicierski - nieudacznik, o innych nie warto wspominać.
        Chociażby Trzepizur, czy on w ogóle coś mówi? Straszna Miernota. Spróbójmy
        przy następnych wyborach wybrać lepszą ekipę!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka