Gość: finito IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 19:58 mija zaraz półroku nowej władzy w Opolu.Proponuje merytoryczną bez chamstwa ankietę kto się Wam najbardziej z radnych podoba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: finito1 Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.145.* 17.03.03, 21:16 Halina Żyła co wiele przeżyła, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślący Najlepsi radni IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 01:20 Wszyscy z kampanii wyborczej i tylko w tym momencie.Potem chowają się po kątach , zobaczymy ich przy okazji następnych wyborów i ci będą najlepsi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.promax.media.pl / 192.168.1.* 29.03.03, 16:21 najlepszy jest Kowalski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzykacz Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 13:28 Halinka to spoko Babeczka co libi jajeczka (Wilkanocne ???) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.20.* 19.04.03, 18:20 zgadzam się HALINKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deryl Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 17.03.03, 21:19 To trudne.Łatwiej i to zdecydowanie możnaby wybierać spośród radnych poprzednich kadencji.Byli tacy co to i talentami krasomówczymi i zdolnościami polemicznymi a także i merytorycznym przygotowaniem pozytywnie zaskakiwali.W obecnej kadencji naprawdę trudno bez kpin i ironi kogokolwiek wskazać. Transmisje telewizyjne z sesji obnażają naszych wybrańców do cna. Wbrew pozorom możnaby docenić talenty polemiczne pana Kowalskiego,zwłaszcza na bezrybiu,ale niestety merytorycznie jest bardzo słaby no i ta nienawistna wobec SLD ideologia wtącana czasami ni w pięć ni w dziesięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złośliwiec Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 22:28 Proponuję ustalić kilka kategorii, a wtedy można będzie kogoś wskazać.Osobiście proponuje ustalić następjące kategorie (obok podaję moje typy): 1. Orator- Kłosowski; 2. Krasomówca - Synowiec; 3. Oszołom - bezapelacyjnie Kowalski; 4. Milczek - Sypień,Ostrowski,Dąbrowska; 5.Wszystkowiedzący - bezapelacyjnie Czerwiński; 6. Najbardziej bojowa -Spakowska (szczególnie w czasie przerw); 7. Merytoryczny - mimo wszystko Żyłowa i Kłosowski. Pozostali niestety po za kwalifikacją, natomiast LAUR NAJWIĘKSZEGO NIEUDACZNIKA otrymuje ,odemnie pan CIECIERSKI> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 23:01 Gość portalu: Złośliwiec napisał(a): > Proponuję ustalić kilka kategorii, a wtedy można będzie kogoś wskazać.Osobiście > > proponuje ustalić następjące kategorie (obok podaję moje typy): > 1. Orator- Kłosowski; > 2. Krasomówca - Synowiec; > 3. Oszołom - bezapelacyjnie Kowalski; > 4. Milczek - Sypień,Ostrowski,Dąbrowska; > 5.Wszystkowiedzący - bezapelacyjnie Czerwiński; > 6. Najbardziej bojowa -Spakowska (szczególnie w czasie przerw); > 7. Merytoryczny - mimo wszystko Żyłowa i Kłosowski. > Pozostali niestety po za kwalifikacją, natomiast LAUR NAJWIĘKSZEGO NIEUDACZNIKA > > otrymuje ,odemnie pan CIECIERSKI> Proponuje jednak bez chamstwa bo to nikomu nie słuzy. Wysatrczy napisać zę jest Pan zwolennikiem Kłosowskiego (mam wątpliwosci co do jego oratorskich wystąpień) i już.Po co się obrażać?ale ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.03, 12:36 Kłosowski jako orator/merytoryczny jego główny adwersarz Kowalski wypada przy nim w kategorii wszystkowiedzący oszołom. Sławku tylko tak dalej, masz mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacław Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 19:00 Ankieta jest bezprzedmiotowa ponieważ nasi radni są conajwyżej przeciętniakami, albo beznadziejni albo kompletnie do dupy Przeciętniacy: Mimo wszystko radni SLD (doświadczenie), no może oprócz Chorzewskiego Beznadziejni: brak Kompletnie do dupy: cała reszta (niekompetentna gównażeria, która na niczym się nie zna). Patrząc na relację w TV z sesji chce mi się wyć i jest mi wstyd za Opolan. Jak można było wybrać takich nieudaczników. Szkoda słów Aha, nie jestem sympatykiem SLD. Wogóle nie jestem symaptykiem żadnej opcji. Srać mi się zachciewa, gdy pomyślę, na kogo tak naprawdę mógłbym oddać swój głos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teksciarz Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 126.58.8.* 17.03.03, 22:32 Syna Owiec Kuma Sypien kto najlepszy czyz nie stary Chorzewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 22:59 Zapowiada się wreszcie jakaś ciekawa dyskusja.Mi najbardziej podoba sie radny Kowalski.Jest konsekwentny i broni swojego zdania.Widac także radnego Kłosowskiego.Oraz Piotra Kumca.Ten ostatni jest dobrym mówcą, ale afera z mieszkaniami przekreśla jego karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: finito1 Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.145.* 18.03.03, 07:37 To nie będzie żadna ciekawa dyskusja jakiś Radny megaloman chciałby przeczytać coś pozytywnego o sobie i rozpoczął tę dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 11:11 mnie podoba sie najbardziej Adrian Wesolowski moze malo mowi ale jak juz to konkretnie (a to duza zaleta). oddaje na niego swoj glos jeszcze raz bo narazie sie na nim nie zawiodlam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 20.03.03, 14:18 pewnie Kowalski. A niby kto inny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCCP Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 20.03.03, 19:58 Zenujaca ta dyskusja.Mialo byc merytorycznie, a tu co?Stowarzyszenie Stop korupcji przysiadlo na czacie i wychwala swoich.Zenujace panowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 09:03 1.Janusz Kowalski 2.Dariusz Smagała 3.Piotr Kumiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykomunista Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 20.03.03, 14:04 A mnie sie Kowalski podoba! Jeden konkretny po prostu walczy z komuchami, gdzie tylko sie da! I dobrze, bo te komuchy to najwieksza zmora tego miasta. Do walki Kowalski, wyciac ich w pien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.03, 12:39 gdzie są te komuchy ? aaa pewnie sie ukryają a kowalski ich namiętnie molestuje- naturalnie dla dobra całej ludzkości :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sld-owiec Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 20.03.03, 14:13 te młode wilczki prawicy okazały się niewypałem, dużo szczekają a mało z tego konkretów ... może z wyjątkiem tych co wyrwali sie z objęć Kowalskiego, widać że Ci już sobie zaczynają dawać rade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bery Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 15:27 kolego to ty nie wiesz ze wilczki to sa z SLD, a to napewno nie jest prawica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.03, 07:41 oglądam sesję i najgłosniejszy jest Wiśniewski.Fajny ten radny taki śmieszny.Dzieciak.lubię słuchać wywodów Kowalskiego zdecydowanie najlepszy. Smagała także doskonały.A z SLD nikt.Szkoda że prawica tak się kłóci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluska Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 20.03.03, 13:40 A mnie smieszy radny Kowalski. Na sesji merytorycznie przypomina pieciolatka, i ogranicza sie do stwierdzen: to wszystko SLD, trzeba go zwolnic itp. Szkoda, ze sam nie przepracowal uczciwie ani godziny - to w koncu student, zaoczny chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czatownik WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 20.03.03, 12:47 Ja z kolei proponuje wybory na najgorszego-bedzie latwiej, bo tu zdecydowanie prowadzi ten krzykacz Kowalski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baczny obserwator Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 20.03.03, 12:55 I jak tu wybrac najlepszego? Kiedy oni wszyscy sa tacy sami. Jezeli juz kogos mialbym wskazac to radnych PO, bo oni przynajmniej stwarzaja pozory, ze robia to o czym mowili w kampanii, choc to tylko pozory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menda Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 20.03.03, 13:19 A co wy gdyby tak ocenic panie radne?Popatrzcie: Bień, Ćwirzeń, Koc-Ogonowska - cisza i miernota!Dancewicz i Dąbrowska już tylko miernota. Zyła wulkan ciemnoty i zadufania... Odpowiedz Link Zgłoś
kumys Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA 26.03.03, 00:14 Gość portalu: menda napisał(a): > A co wy gdyby tak ocenic panie radne?Popatrzcie: Bień, Ćwirzeń, Koc- Ogonowska - cisza i miernota! Dancewicz i Dąbrowska już tylko miernota. Zyła wulkan ciemnoty i zadufania... Popieram co powyzej, Cwirzen sie stara i jest dociekliwa. Jeszcze sie pokaze z dobrej strony, tak mysle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liberał Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 20.03.03, 13:27 A mi najbardziej podoba się przewodniczący klubu POPiS - Wiśniewski. Młody facet a już rządzi klubem gdzie są tacy wytrawni gracze polityczni jak pan Kłosowski. Poza tym widać, że nie boi się trudnych decyzji. Widziałem w TV Opole jego walke na sesji rady o zmniejszenie wydatków na administracje, mocno mi zaimponował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borito Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.03, 23:52 Kategoria powinien milczeć a gada głupoty Kowalski i Ciecierski. Kategoria twardziel polityczny: Gudaniec, Kowalski, Kłosowski i Synowiec. W kategorii anal-penetrator roku 1. miejsce (także od tyłu) - Kowalski i Kwiatek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek K. Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 08:58 Kłosowski daj sobie już spokój z pisaniem bzdur na internecie i weż się do roboty.Wszyscy się śmieją z Ciebie Przemek K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roler Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 26.03.03, 19:21 Najlepeij by bylo gdyby i Kowalski i Klosowski i wszyscy inni radni zeszli z czatu, a zostali na nim tylko kumple kowalskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek B. Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.145.* 26.03.03, 20:13 Gość portalu: Przemek K. napisał(a): > Kłosowski daj sobie już spokój z pisaniem bzdur na internecie i weż się do > roboty.Wszyscy się śmieją z Ciebie > > Przemek K. Ja się nie smieję więc mow z siebie kolego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bery Re: nie na temat do lamusa!!!!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 15:34 Widze ze tu kolego nie nie wyraza swoich opini na temat rady albo zle zrozumial intencje tego co to organizuje to twojej wiadomosci miales podac kto wg Ciebie jest najlepszy czy tam dobry jak wolisz a nie kto Cie nie interesuje . to toja wola... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bery Re: Najlepsza opinia!!!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 15:32 Wg mnie jest to najlepsza opinia o radzie i powinna dostać oskara od tego co zaczal ta dyskusje .Gratuluje takiego opisu no wspaniale!!!Pozdrawiammm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.25.85.* 26.03.03, 22:11 W nowej radzie jest kilku dobrych radnych i zasługujacych na miano rajcy co dorze świadczy o rozwadze wyborców i to jest pozytyw. Ale też kilku jest w tej radzie chyba z przypadku i wbrew sobie , są zagubieni śmiesznie nieśmiali i bardzo zależni od innych vide Bień E.,ćwirzeń R. ,Kwiatek T. , Trzepizur J. Sypień A.,Ptaszek S. Osobny temat to Kowalski J.jest to wręcz podręcznikowy demagog robiący szum z którego nic niema i nic nie wynika , wszystkie jego wystąpienia są płytkie i nie na temat od początku tej kadencji nie zgłośił zadnego projektu uchwały nie miał żadnego wystąpienia sensownego i logicznego a jak chce zabrać głos to można z dużą dozą prawdopodobieństwa domyślać sie treści "Po i PiS głosuje z SLD" i jest to najgorszy rajca w Opolu bo nie myśli o wyborcach a o własnym interesie .Interes do dyskusji i określenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bery Re: gratuluje intelektu koledze!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 15:41 To co kolega napłodzil jest tak plytkie ze normalnego czlowieka cos trafia. Czasami mam wrazenie ze na tym forum sa tylko ludzie Kowalskiego. I on sam naturalnie jak moglo by byc inaczej.. Oj Januszku Januszku ty sie juz nie zmienisz zresztą to sie głu-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 10:56 Najlepszym radnym jest Janusz Kowalski.Aktywny i skuteczny.Sam rozprawił się z TESCO, które niezgodnie z prawem przy poparciu SLD i PiS chciało wybudował market w centrum miasta czym zyskał szacunek u ludzi.Nienawiść do radnego bierze się stąd że realizuje to co głosi.Kto inny w Opolu rozwaliłby ten beton Pohana i Synowca?No kto?Marsjanie?Kibicuje radnemu Kowalskiemu niech robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewicowiec Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 213.17.147.* 27.03.03, 22:52 A ja uwazam, ze najlepszym radnym jest pan Janusz Kowalski. Jego skutecznosc jest powalajaca-udalo mu sie rozpieprzyc prawice, omamic Zembaczynskiego i poobsadzac swoich kumpli na stolkach w ratuszu. Imponujace! gratuluje panu radnemu, oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opolanka Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.03, 21:26 Bezkonkurencyjnie najlepsza jest Ewa Gajek. Bez jadu, bez negatywnych emocji zawsze otwarta na problemy innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAcek Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: 195.117.7.* 08.04.03, 10:00 Zdecydowanie Janusz Kowalski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.20.* 19.04.03, 09:37 Gość portalu: finito napisał(a): > mija zaraz półroku nowej władzy w Opolu.Proponuje merytoryczną bez chamstwa > ankietę kto się Wam najbardziej z radnych podoba. KOWALSKI KOWALSKI !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.03, 10:59 Kowalski.Po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROCHU KOWALSKI Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.03, 23:19 kOWALSKI NA WSZYSTKICH USTACH. CHYBA MU TO ZASZKODZI. WIĘCEJ POZYTYWÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.atol.com.pl / 10.0.2.* 28.08.03, 21:03 W tej kadencji nie ma dużo prawdziwych radnych ( chyba, że Ptaszek, Gajek, Watras), tylko gwiazdy medialne i ci którzy chcą robić zadymy wszędzie i o wszystko, dużo gadać i terroryzować otoczenie "bo pójdę do mediów", albo bawić się w stowarzyszenia. Do rady niedostało się kilku prawdziwych i oddanych ludzi dla miasta. Teraz wygrywa "krzyk" nie rozwaga. Lecz liczę na to, że opolanie opamiętają się w następnych wyborach będą patrzeć na prawdziwych kandydatów oddanych dla miasta a nie krzykaczy. Obecni nie mają racji bytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: WYBIERZ NAJLEPSZEGO RADNEGO OPOLA IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.03, 17:00 Gość portalu: gość napisał(a): > W tej kadencji nie ma dużo prawdziwych radnych ( chyba, że Ptaszek, Gajek, > Watras), tylko gwiazdy medialne i ci którzy chcą robić zadymy wszędzie i o > wszystko, dużo gadać i terroryzować otoczenie "bo pójdę do mediów", albo bawić > się w stowarzyszenia. Do rady niedostało się kilku prawdziwych i oddanych > ludzi dla miasta. Teraz wygrywa "krzyk" nie rozwaga. Lecz liczę na to, że > opolanie opamiętają się w następnych wyborach będą patrzeć na prawdziwych > kandydatów oddanych dla miasta a nie krzykaczy. Obecni nie mają racji bytu. zgadzam się z gościem W tej kadencji nie ma radnych, o których warto mówić. Kowalski oszołom, Cicierski - nieudacznik, o innych nie warto wspominać. Chociażby Trzepizur, czy on w ogóle coś mówi? Straszna Miernota. Spróbójmy przy następnych wyborach wybrać lepszą ekipę! Odpowiedz Link Zgłoś