holejnik 21.11.10, 23:27 Witam serdecznie wspaniałych Birczan !!!!. Proszę podać wyniki wyborów, oraz jaka była frekwencja. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ramzesbircza Re: WYBORY 22.11.10, 08:52 Hahaha a Jak to sie mogło skończyć skoro Ludzie dają się przekupić jakimiś obietnicami i kiełbasą wyborczą hahaha Pewnie znowu na następną kadencje zostanie wybrany Pan Obietnica ..Który ....Jednym słowem Żal jacy ludzie są w Birczy ...Pozdro dla wszystkich normalnych Odpowiedz Link
tajniakzabewu Re: WYBORY 22.11.10, 09:14 wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/180000/181301.html Odpowiedz Link
calineczka789 Re: WYBORY 22.11.10, 19:40 Zgadzam się z kolegą..........Niektórzy Radni, którzy zostali wybrani, stosowali zacięte metody walki aby dojść do władzy. Niestety tacy ludzie będą reprezentować naszą władzę lokalną. Odpowiedz Link
ramzesbircza Re: WYBORY 25.11.10, 12:00 No tak ktoś na nich głoswował ...Nic dziwnego,że ludzie głosowali skoro wchodziło się do lekarza a ten mówił,żeby głosować na radnego to jak ludzie swojego lekarza nie posłuchają???? Śmieszy mnie odpowiedz pewnych kobiet (mochery) chodzących do kościoła którzy głosowali na radnego bo ładnie śpiewa haha to był cios dla mnie gdy usłyszałem to hahaha ...Ludzie niestety nic nie zrobią żeby było dobrze chyba są przyzwyczajeni do tego,że jest żle ... Ciekawe jak w tym roku odbędzie sie odśnieżanie dróg skoro gmina nie ma pieniędzy żeby zapłacic poprzednie zadłużenie wobec osób zajmującym się tym...czyli czas na ostrą zime stare czasy wracają ten będzie miał władze kto ma ciągnik:):)....także Panie Obietnica czekamy na to co ma Pan do powiedzenie na to ...Odrazu chciałbym zaprośic Pana Wójta na forum Jestem Ciekaw co ma Pan Wójt do powiedzenia na ten temat i napewno nie tylko ja jestem Ciekaw... Odpowiedz Link
darino ważne wybory 25.11.10, 14:00 Jeśli ktoś woli oprzeć się na wskazówkach księdza czy lekarza, zamiast użyć własnego umysłu, to jego wola. Człowiek najlepiej uczy się na własnych błędach, na cudzych gorzej. A rozeznać układy panujące w naszej gminie nie jest dużą sztuką. Odpowiedz Link
ramzesbircza Re: ważne wybory 25.11.10, 19:50 do darino... Ale Ludzie chyba już sie przejechali na swoich błedach chodzi mi o wybranie Pana Obietnicy teraz to tylko można nazwac Déjà vu Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
calineczka789 Re: ważne wybory 27.11.10, 14:18 O Boże ............czy ludziom z Kuźminy odebrało rozum wybierając takiego radnego................ Odpowiedz Link
wiahor Re: WYBORY 22.11.10, 09:32 A przepraszam, już są. Okręgi: 1. Bobowski, Buczek 2. Wilgucki 3. Chrobak 4. Wilgucki 5. Pankiewicz 6. Madej, Pacławski 7. Pisz 8. Lichota 9. Urban 10. Ćwan 11. Okołowicz, Mliczek 12. Cap A wójtem został powtórnie pan Żydownik. Odpowiedz Link
ramzesbircza Re: WYBORY 22.11.10, 09:42 Ha ha Czyli Ekipa Żydownika wygrała hahaha Boże chroń tą gminę bo z Torbami ją Puści hahaha Pan Żydownik Jaki z Niego Pan hahaha Człowiek na stanowisku Wójta który ma zarządzać Gminą Powinien się jakoś prezentować się w Regionie ..A wy kogo wybraliście żeby Reprezentował ludzi z Birczy ???? hahahah /...brak słów.... Odpowiedz Link
darino i po wyborach 22.11.10, 11:12 No, pan wójt ma poparcie co najmniej 10 radnych ... Odpowiedz Link
lukaszcba1989 Re: i po wyborach 22.11.10, 14:26 P. Góralewicz miał swój czas i co pokazał ? Odpowiedz Link
tajniakzabewu Re: i po wyborach 23.11.10, 00:14 można przypuszczać że ten czas co miał Pan Góralewicz przyszedł teraz na Pana Żydownika czyli czas spłacania potężnych długów bo ileż można prowadzić "polityke bankruta" i zaciągania kolejnych długów ( bip.zetorzeszow.eu/ugbircza/?c=mdPrzetargi-cmPokazTresc-110-545 ) ale należy być dobrej myśli że ta farsa co się odgrywała w tamtej kadencji Panie Żydownik zostanie przez Pana zaniechana... Odpowiedz Link
calineczka789 Re: i po wyborach 23.11.10, 14:35 w jakich okręgach wygrał Pan ŻYDOWNIK a w jakich Góralewicz Odpowiedz Link
darino brak informacji na ten temat 23.11.10, 14:42 wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/180000/181301.html Trzeba by zobaczyć informacje wywieszone na poszczególnych punktach wyborczych, albo sprawdzić w Gminnej Komisji Wyborczej. Odpowiedz Link
calineczka789 Re: brak informacji na ten temat 24.11.10, 15:12 Słyszałam że w Kuźminie władza radnego i sołtysa jest w tych samych rękach, czy to będzie dobre dla mieszkańców. Co za dużo to niezdrowo..................... Odpowiedz Link
tajniakzabewu Re: WYBORY 03.12.10, 11:31 hehehehe no inteligencyja birczanska bez zmian po wyborach, świadczy o tym m.in gorące podziękowania przy których rodzi się pytanie który od którego skopiował lub tez od kogo przepisali;d;d achhh serce ściska i łezka się kręci czytając takie podziekowania z głebi serca naszego włodarza ;d;d Odpowiedz Link