Dodaj do ulubionych

PiS prześwietli sprawę Zduna

IP: *.atol.com.pl 20.12.06, 12:43
Chodzą słuchy po Opolskim Świecie, że Pan Poseł "K" (nie godnym wymienić
nazwisko) - zamierza reaktywować swojego pupilka - naturalnie chodzi o
towarzysza semaka (na dużą literę trzeba sobie zasłużyć) — chce go wsadzić na
wicedyrektora opolskiego NFZ-tu.
Boże uchowaj nas od wszelakiej choroby. Sam semak to już zaraza a w służbie
zdrowia takiego specjalisty to jeszcze nie było.
Mam nadzieję że Pan Walkiewicz do tego nie dopuści bo wtedy PiS w Opolu
skompromituje się do reszty. Tym bardziej że każdy dzień przynosi coś Ciekawego...
Obserwuj wątek
    • Gość: Nikt PiS prześwietli sprawę Zduna IP: *.po.opole.pl 20.12.06, 13:43
      A Zdun to nazwisko czy pseudonim przestępczy?
      • Gość: TK Re: PiS prześwietli sprawę Zduna IP: 217.197.79.* 20.12.06, 20:00
        To przez zduna teraz Entombet się lęka. Dobrze, że PiS wziął się za wyjaśnienie
        tej sprawy.
    • Gość: marcin Re: PiS prześwietli sprawę Zduna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 14:15
      normalnie żenada, wsadzili w dom 140 tys państwowych pieniędzy i sprzedali za
      4,6 tys i co? mieli nadzieję że to nie wyjdzie? normalnie spadnę z krzesła,
      facet króry "wymyślił" ten wałek powinien dostać 5 kg młotek żeby móc
      codziennie rano uderzać się na dzień dobry w głowę, rozumiem są miej i bardziej
      lotne umysły, ale .....
      a komisja która go wybrała (ew. warunki konkursu) to też modelowy przykład
      odnowy moralnej
      dobra koniec, trzeba przecież zapracować na tych mądrali ;)
      • Gość: basia Re: PiS prześwietli sprawę Zduna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 14:27
        Sąd skończył z aferą ratuszową ,to ma dużo czasu i może zajmie się tą .
        a co do piotra s. to chroń nas Panie przed taką zarazą.
        • Gość: i Re: PiS prześwietli sprawę Zduna IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.06, 14:31
          jeżeli wszyscy protegowani pana posła są tej klasy, to tylko pogratulować. ręce
          opadają
          • Gość: opolanin Re: PiS prześwietli sprawę Zduna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 14:46
            A ja tam nie wierze w jakas kare dla p. Zdunka...bo "kadrowy" napewno maczal w
            tym palce...W Opolu , zadne stanowisko nie jest obsadzane bez jego wiedzy.
            Teraz tylko ludzie z PO i SLD sa pod kluczem...Reszta moze spac spokojnie......
    • Gość: opolanin PiS prześwietli sprawę Zduna IP: *.atol.com.pl 20.12.06, 18:09
      A niech teraz, każdy z reką na sercu powie, że nie skorzystałby z takiej okazji!
      Co do układów, to wszyscy widzą je u wszystkich, ale jak sami coś załatwiają
      pod stołem to jest ok. Cudze widzicie , o swoim milczycie!!! Układy BYŁY, SĄ I
      BĘDĄ!!! Od dzieciństwa uczymy się kombinacji, zaczynając od ściągania na
      klasówkach a potem to już tak ,, jakoś samo,,. Mędrkuję , ale mnie samego szlag
      trafiana coś takiego.
      • Gość: kato Re: PiS prześwietli sprawę Zduna IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.06, 18:52
        Primitywizm złodzieja wychodzi i brak jakiegokolwiek kręgosłupa moralnego. Śmieć
        totalny, który gdy widzi ofiarę wypadku nie pomaga jej, tylko okrada bezbronnego
        - bo przecież jest okazja! Jak śmiesz twierdzić, że wszyscy mają moralność
        złodzieja? Znam wielu ludzi zacnych, którzy widząc zagubione mienie, zamiast je
        przywłaszczyć szukają właściciela. Nie jest to przypadek. Znam ludzi, którzy
        pomagają innym, bo tak mówi im sumienie. Znam ludzi, którzy nie mordują, nie
        kradną tylko dlatego, że jeden śmieć z drugim uważa, że tak właśnie trzeba
        robić. Twoje wytłumaczenie jest debilne i godne potępienia. Jest prawo i tyle.
        Skoro je ktoś umyślnie złamał ZASŁUZyŁ na potępienie i karę. Część
        odpowiedzialności ponosi i ten, który kogoś bez kręgosłupa moralnego i krzty
        sumienia nominuje na odpowiedzialne stanowiska. Na tym opiera się cywilizacja. I
        tyle
      • Gość: marcin Re: PiS prześwietli sprawę Zduna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 09:32
        jak bym nie skorzystał to bo "wałek" na poziomie dzieci z przedszkola, jakby
        byli mądrzejsci (trudne słowo) to wymyśliliby (kolejne) coś trudniejszego do
        wykrycia
        • Gość: Kato Re: PiS prześwietli sprawę Zduna IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.06, 14:09
          panie Marcin. Miałem wiele okazji i nie ukradłem. Dla Ciebie może jestem i
          idiota. Ale jestem idiota zadowolony z siebie. A jeżeli uważasz, że przy
          najbliższej okazji wszyscy kradną, to mnie ciebie żal. Zmień towarzystwo i to
          szybko.
    • Gość: matadore PiS prześwietli sprawę Zduna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 20:39
      Nie narzekajmy na PIS! Chłopaki sprawnie sobie radzą. A teraz, gdy koronują na
      króla Polski Jezusa, będą nie do ruszenia przez następne tysiąc lat.
      • Gość: bond Re: PiS prześwietli sprawę Zduna i Semaka IP: 83.2.112.* 21.12.06, 19:35
        Przeczytałem artykuł i aż mnie częsie , czym oni różnią się od sld, oczywiście
        mam na myśli PiS ,pytanie retoryczne -czy zawsze w odpowiedziach muszą udawać
        zakłamańców.
        • Gość: rr Re: PiS prześwietli sprawę Zduna i Semaka IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.06, 20:08
          Różnią się. Przynajmniej tamci nie wypierali się swoich złodziei. Wywalali ich
          na zbity pysk. A tu mamy szare sieci i spiski wrogów jedynie słusznej siły.
        • Gość: ciekawość Re: PiS prześwietli sprawę Zduna i Semaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:06
          I co z tymi panami? Czy są już ustalenia PiS-u?
          • Gość: Ciekawski II Re: PiS prześwietli sprawę Zduna i Semaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 16:26
            No właśnie, czy ktoś się odwżył zapukać do ANR w Opolu?
            Raczej w to wątpię, bo tak jak tutaj już ktoś napisał:ANR to taka dojna instytucja wszystkich opcji.
    • Gość: perlik Co ze sprawą Zduna - kto odpowie??? IP: *.atol.com.pl 09.01.07, 00:09
      Co się dzieje?? pozwolicie umrzeć śmiercią naturalną tej sprawie - przecież
      musimy coś z tym zrobić, wypowiedzcie się głośno i wyraźnie co myślicie o
      przedmiotowej sprawie. Nie możemy pozwolić by tacy ludzie pozostali bez karni.
      • Gość: g Re: Co ze sprawą Zduna - kto odpowie??? IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.07, 07:49
        Nikt nic nie zrobi. Mamy IV RP. Ruszając tę sprawę być może ruszy się nazwiska
        osób będących na świeczniku. A wtedy niektórzy mogą mieć problemy.... i jak
        potem zrobić z tego news w apolitycznej tvp ?
      • Gość: karol Re: Co ze sprawą Zduna - kto odpowie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 12:50
        Popieram. Nie dajmy umrzeć tej sprawie.
        Nieprawdą jest, że SLD zawsze wyrzucało złodziei. Po przekręcie Zduna przyszedł następny do ANR(właśnie z SLD). Dziś już go nie ma (wyrzuciła go nowa opcja polityczna), ale on też nieźle na tym wyszedł. Czy w końcu ktoś zajmie się Agencją? Nie można tego tak zostawić! Dlaczego im wszystko wolno?
        • Gość: hy Re: Co ze sprawą Zduna - kto odpowie??? IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.07, 14:12
          być może dlatego, że jest traktowana przez wszystkie opcje jako dojna krowa?
          jeżeli tak, to byłaby to nie pierwsza firma - instytucja w naszym regionie,
          która opłacała się wszystkim możliwym opcjom. dla pociechy - gdzie indziej
          pewnie tak też jest ;-)
          • Gość: 100 Re: Co ze sprawą Zduna - kto odpowie??? IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.07, 07:54
            Odpowie Swierek i Roszko, oni podobno wiedza najlepiej co w trawie piszczy.
    • Gość: Wladek Re: PiS prześwietli sprawę Zduna IP: 217.197.79.* 24.01.07, 08:02
      Przykre ale prawdziwe PiS niewiele sie rozni od PZPR jedyna roznica to kolor
      choragiewki a na przekrety dzialaczy musimy troche poczekac az nabiora mocy
      urzedowej i ujrza swiatlo dzienne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka