Dodaj do ulubionych

Jan Zdun powinien odejść z ANR

IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.07, 00:01
w końcu zaczęli nasi politycy mówić tak jak wymagają tego wyborcy i podatnicy.
na razie mówią. miejmy nadzieję, że przyjdzie czas na czyny i faktycznie różne
dziwne rzeczy, które opisywali dziennikarze, a które dotyczą "rekomendowanych"
przez polityków rządzącego obozu będą wyjaśnione. w cywilizowanych państwach
to standard.
Obserwuj wątek
    • Gość: Będzie w TV? Re: Jan Zdun powinien odejść z ANR IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.07, 06:31
      Ciekawe, czy rządząca przez kolejnego kolegę pana posła tvp opole zrobi materiał
      z tej hecy? W końcu wygląda to na początek niezłej afery pt. czy mnie jeszcze
      pamiętasz? w rolach głównych Piotrek, Wiola i pan Z. a może i pan N...? W końcu
      to tv publiczna i powinna poruszać wszystkie wątki interesujące mieszkańców
      regionu. Biorąc po uwagę rangę wydarzenia taki news ma szansę przebić się na
      kraj ;-)
      • Gość: Ciekawski Re: Jan Zdun powinien odejść z ANR IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.07, 18:04
        Kto to: Piotrek, Wiola, pan Z i pan N?
        • Gość: kant Re: Jan Zdun powinien odejść z ANR IP: *.zwm.punkt.pl 02.01.07, 19:02
          A ile jest spraw nie ujawnionych,zamiecionych pod dywan? Takich Zdunów jest
          dziesiątki.Są również w instytucjach nadzorowanych przez Urząd Miasta.Niestety
          słabo działający wydział kontroli i audytu o wielu nadużyciach po prostu nie ma
          pojęcia.Są to przestępstwa urzędnicze jeszcze z okresu Pogano-
          Synowcowego,których sprawcy śpią spokojnie.Ale do czasu!
          • Gość: Obywatel Kłosowski = SLD IP: *.atol.com.pl 02.01.07, 21:46
            Skoro popierał taką osobę, to znaczy, że postępował jak poskomuniści przez
            wiele lat w Opolu. Kłosowski juz nigdy się nie zmieni, to wszystko jeden wór.
            Tak wszyscy się uwłaszczali, gdy ludzie nie mieli co włożyć do garnka. Wszystko
            to sitwa, łącznie z Zembaczyńskim co ma sprawę na umorzenie w prokuraturze.
            Ręka rękę myje!!!!
            • Gość: gosc Re: Kłosowski = SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 06:11
              Jezeli ludzie z wydzialu kontroli i audytu pracuja nieuczciwie tym samym
              pozwalaja na przekrety dlaczego tam jeszcze pracuja? A spoleczenstwo powinno
              miec mozliwosc odwolania posla ktory zalatwia posady umoczonemu koledze nic sie
              nie zmienilo na Opolszczyznie ,wojewodztwo do likwidacji nikt nie bedzie go
              bronil oprocz klosowskiego i jego swity
    • Gość: kerama Re: Jan Zdun powinien odejść z ANR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 08:10
      anr to gniazdo korupcji... o ile wiem to dotychczasowa dyurekcja anr we
      Wrocławiu siedzi w pierdlu. Jestem pewien na 1000 procent, że czas
      zweryfikuje - in minus - pracowników opolskiej anr :)))))
      • Gość: andor Re: Jan Zdun powinien odejść z ANR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 08:59
        Racja z dyrekcją we Wrocławiu! Ja też mam olbrzymią nadzieję, że w końcu ktoś odważy się rozwalić to "gniazdo korupcji" w Opolu!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka