07.02.07, 18:25
Zaczyna podobać mi sie nasza tv regionalna. Pan Feliszek okazuje sie być całkiem niezłym dziennikarzem telewizyjnym. Kultura, prezencja, dobre prowadzenie. Nienachalny, nie nerwowy, taki całkiem "cool". Rzeczowy i sam do rzeczy... fajny facet, i oby tak dalej... Z pełną zyczliwościa czekam na rozwój sytuacji.A tym wszystkim mądralom co zawsze wiedza lepiej, powiem: jak jestes taki mądry, to czemu nie jestes taki bogaty? Kurt Vonnegut tak mawial i to sa swiete slowa..
Obserwuj wątek
    • Gość: hj Re: fajna tv3 IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.07, 20:03
      pewnie tak gadasz patrząc w lustro. a tv opole to cienizna, bo jak sołtys w
      ciećwizji gada z g. bata nie ukręcisz
      • Gość: telewidz Re: fajna tv3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 20:34
        A ja Kache lubię.
    • Gość: Gość Do Bogusia IP: *.centertel.pl 07.02.07, 20:56
      Boguś wstydu nie masz, sam się reklamujesz? No ile można?
      • Gość: lol Re: Do Bogusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 22:40
        Bogus teraz sie stara o etat po Drabocie w RO. I jesli znow wygra uklad partyjny
        to Bogus bedzie redachtorem programowym. W koncu kampanie PiS-owi zrobil na
        wybory parlamentarne, wiec cos z tortu podzialu 'wadzy' sie jemu tez nalezy.
        Obstawiamy?
        • Gość: No tak Re: Do Bogusia IP: *.atol.com.pl 07.02.07, 22:44
          Boguś jest tak mądry i sympatyczny,że powinien zostac oberredaktorem Opola i
          mówię to poważnie.
    • Gość: :( Re: fajna tv3 IP: *.centrum.punkt.pl 08.02.07, 07:01
      zenua... traci Pan w moich oczach, panie Bogusławie. Niesmaczne to to
      • zoolkaaa Re: fajna tv3 08.02.07, 13:59
        Do goscia. Tak sie kończy nadmierna pewność siebie gościu... haha. Ani ja "Boguś", ani ja facet, jedynie czlowiek z prawem do własnego zdania. Jakim biednym, zakompleksionym człowiekiem musisz być nieszczęsniku... zal mi ciebie. moze na poprawe humoru zrób jakis fajny program w tv... chocby w osiedlowej.
        • Gość: A kto? Re: fajna tv3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 14:17
          ????
    • Gość: Poparcie gościa Re: fajna tv3 IP: *.chello.pl 08.02.07, 22:31
      Fajnie że zdarzają sięobojniaki.Myślałem że u ludzi się to nie zdarza.O
      przepraszam obojniaki to nie ludzie.Nie ważnie co piszesz,tylko jak sie
      zachowujesz.Twój występ jest kiepski i myślę że telewizja osiedlowa to bylby
      szczyt Twoich mozliwości.Kim tam jesteś.Ja pracuję w tv Opole i potrafię to
      napisać,a nie kryc sie za ...no ciagle brak okreslenia.To czy cenisz BF
      średnio,a raczej wcale mnie nie interesuje.Zainteresowało mnie tylko zachowanie
      i patrzenie na ludzi z góry.Ja dosram i jestem najle...znowu nie wiem do kogo
      pisze.Szkoda mojego czasu,lepiej poczytac książkę.Życze mniej pogrardliwości do
      ludzi.
      • Gość: ki Re: fajna tv3 IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.07, 09:30
        Przestań tyle pić, bo bredzisz jak Piekarski na mękach. Może to nowa forma pracy
        w tv Opole? Taka "Wielka improwizacja" w wydaniu tragikomicznym. Scenografia już
        stoi?
        • Gość: jimmy kwartet niestrawny IP: 82.160.19.* 12.02.07, 20:00
          niestety kwartet jest niestrawny od machania rękami przez redaktora
          prowadzącego.Niestety to nie radio , do wskazania, kto ma zabrać głos służy
          kamera pokazująca gadającą głowę a wywołaniem do wypowiedzi nie może być
          machnięcie ręką redaktora.wyobrażacie sobie Durczoka albo Lisa żeby tak machali
          na swoich rozmówców?Nie mogę już na to patrzeć, tak samo jak nie mogę
          zaakceptować braku jednakowych 5 foteli dla uczestników - dwóch bliżej
          redaktora siedzi na brązowych pozostali - może gorsi - siedzą na czarnych ,
          rozprasza mnie to , sorry.Nieład amatorszczyzna - szkoda - miało być tak super...
    • Gość: tele-mele Re: fajna tv3 IP: *.centrum.punkt.pl 13.02.07, 19:29
      TV3 jaka jest - KAŻDY WIDZI!
      Nie ma się o co spierać bez sensu.
      Szkoda Waszego czasu.
      Lubiłem patrzeć na Kaśkę, ale co ona zrobiła ze swoją fryzurą?! Tego jej nie
      wybaczędo końca życia!!!!!!!!
      • Gość: hm Re: fajna tv3 IP: *.chello.pl 13.02.07, 19:50
        patrzec byc moze, ale juz sluchac niekoniecznie.
      • Gość: ja Re: fajna tv3 IP: *.zaodrze.punkt.pl 13.02.07, 21:21
        To nie ona. To stylista. Ponoc zajal sie wszystkimi prezenterkami, ale Kasce
        chyba na dobre nie wyszlo. Ciekawe jak reszta...?
        • Gość: Plac-ek Re: fajna tv3 IP: *.chello.pl 14.02.07, 01:17
          Spanielka!!! ale nie mieszkanka Hiszpanii tylko suczka rasy spaniel.
          i to "zmyslowe" czytanie...
    • Gość: Hutnik Re: fajna tv3 IP: *.centrum.punkt.pl 13.02.07, 20:22
      Pierwszy wpis śmierdzi mi autoreklamą, jak gacie hutnika pod koniec pierwszej
      zmiany!!!
      • Gość: t Re: fajna tv3 IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.07, 20:24
        to taki profesjonalny pr rodem z pis ćiećwizji
    • Gość: gapa Re: fajna tv3 IP: *.centrum.punkt.pl 14.02.07, 18:43
      psiakrew, przespałem Kasię-Pudelka. Ale, przyrzekam, będę oglądał o godz.22.
      Co poza tym, skonczyła wam się wena? Anie się nie autoreklamujecie, ani nie
      przywalacie. Nudno się zrobiło...
    • Gość: polecam Re: fajna tv3 IP: *.centrum.punkt.pl 18.02.07, 21:57
      Ten, który wystawia sobie taką autoreklamę, powinien obejrzeć dzisiejszą
      rozmowę redaktora Górniaka z pastorem ewangelickim.
      A tak nawiasem; WSZYSCY W TYM GRAJDOŁKU NIBY-TELEWIZYJNYM POWINNIŚCIE SIĘ UCZYĆ
      OD RED. GÓRNIAKA PRAWDZIWEJ ROBOTY DZIENNIKARSKIEJ, choć on "tylko" był zawsze
      piszący. Jak ktoś dobrze pisze - przy nim zawsze muszą padać na kolana
      telewizyjne badziewia!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka