Dodaj do ulubionych

Internet w Czarnowąsach

IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.07, 18:33
CZy ktokolwiek wie, w jaki sposób można podpiąc się do internetu w
Czarnowąsach (część między elektrownią a Opolem). Czy pozostaje tylko
neostrada tepsy....
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Internet w Czarnowąsach IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 09.04.07, 19:34
      ja wiem
      • Gość: piaskowa Re: Internet w Czarnowąsach IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.07, 20:46
        Pomóż, proszę. TPSA będzie chciała pewnie abonamentu także za telefon, a tego
        chcę uniknąć. Jaka więc jest alternatywa?
        • Gość: piaskowa Re: Internet w Czarnowąsach IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.07, 23:04
          to jak z tym netem?
    • Gość: bozia Re: Internet w Czarnowąsach IP: *.chello.pl 09.04.07, 23:14
      Ja mam w pakiecie w chello<net,telefon kablówka>.Myślę ,że musisz się sama
      zorientować<chello,netia,telekomunikacja>.
      • Gość: piaskowa Re: Internet w Czarnowąsach IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.07, 06:41
        netii tam nie ma i watpie by na wies ciagneli kablowke ale spytam
        • Gość: Sąsiad z Czarnowąs Re: Internet w Czarnowąsach IP: 80.51.199.* 10.04.07, 09:29
          z tego co się orientowałem, to tylko TPSA lub sieć iPLUS. Ale komórkowo są
          zakłucenia. chello nie ma, bo chciałem wziąć ich potrójny pakiet, ale sorki
          bardzo mi powiedzieli.
    • Gość: antoninektel Re: Internet w Czarnowąsach IP: *.netia.pl 10.04.07, 15:26
      Od miesiąca jest możliwość skorzystania z usługi NET 24 z NETII.Dostęp drogą
      radiową do 10 km od komina ECO w Opolu.
      • Gość: piaskowa Re: Internet w Czarnowąsach IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.07, 18:22
        pytanie tylko, jak taka radiolinia się zachowuje. mam znajomych którzy mieli
        radiolinię i była tragedia. wystarczyło zachmurzone niebo, jakaś burza ... i po
        łączności

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka