Gość: Prezes IP: *.nowa-sol.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 20:31 Swietna decyzja Panie Sebastianie - we Włoszech grają wszyscy najlepsi wiec i Pan powinien tam byc ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vik Re: Czekam na Maceratę - mówi Sebastian Świderski IP: *.chello.pl 19.06.03, 23:57 Gość portalu: Prezes napisał(a): > Swietna decyzja Panie Sebastianie - we Włoszech grają wszyscy > najlepsi wiec i Pan powinien tam byc ! Zgadzam się z Prezesem, ale jednak Mostostalu żal. Kto wie kiedy uda sie zebrać znowu w polskim klubie taką pakę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia1325 Re: Czekam na Maceratę - mówi Sebastian Świderski IP: 213.17.147.* 21.06.03, 22:17 szkoda ze odjeżdżasz przykro bo niebede mogła odlądać w tv a w Polsce włoskich mecze nie są transmitowane ale NAJLEPSI MUSZĄ GRAĆ Z NJLEPSZYMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: napa Re: Czekam na Maceratę - mówi Sebastian Świderski IP: 195.205.46.* 24.06.03, 13:07 tez uwazam ze to swietna decyzja !!!!!!!!! ale dla mnie siatka to Sebastian Swiderski, mamy wygrac mecz - musi grac Sebastian, ktos musi podjac walke w meczu - Sebastian i tak BEZ konca. a tu nagle, na kim sie polegalo, ufa, czeka, kibicuje - znika !!! szkoda -delikatnie powiedziane !! wiem - taka kolej rzeczy !! i zawsze - zycze samych sukcesow, zdrowka, wiernych kibicow - tam gdzies. i do zobaczenia (tylko)na meczach reprezentacji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anulek Re: Czekam na Maceratę - mówi Sebastian Świderski IP: *.pke.pl 25.06.03, 12:39 buuu nie bedzie juz Sebastiana:( Przynajmniej nie tak blisko nas- polskich kibiców:( Ale my jesteśmy z Tobą! I zawsze bedziemy! Pokaż im tam jak graja Polacy! 3mamy za Ciebie kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Czekam na Maceratę - mówi Sebastian Świderski IP: 206.122.136.* 25.06.03, 13:06 No i wreszcie dostanie kase adekwatna do swojej gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Czekam na Maceratę - mówi Sebastian Świderski IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.03, 17:42 Nie wiem kim się podniecacie.Chyba wam się tylko mokro robi,gdy go widzicie tego wyeksploatowanego grajka.Oj będzie ława w słonecznejItalii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Czekam na Maceratę - mówi Sebastian Świderski IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.03, 18:19 Czemu nic nie odpowiadacie wielkie fanki i fani tego grajka do bani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czekam na Maceratę - mówi Sebastian Świderski IP: *.tkb.net.pl 04.07.03, 13:07 wieszco? zagraj choc raz tak jak on a potem sie wypowiadaj:PPPP pewnie nawet w pilke przy zagrywce trafic nie umiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Czekam na Maceratę - mówi Sebastian Świderski IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 22:55 Umiem to zrobic z całą pewnością lepiej od ciebie obrońco uciśnionego,wyeksploatowanego grajka.Co tam z twoim Mostostalem?Rozpada się czy co?Bye i na drugi raz nie podskakuj. Odpowiedz Link Zgłoś