IP: *.range86-146.btcentralplus.com 15.07.07, 15:41
czesc,

mam nadzieje, ze ktos mi pomoze. Szukam osoby zajmujacej sie robieniem
dreadów, najlepiej w Opolu lub okolicach. Slicznie prosze o namiary.

pozdrawiam,
Radek
Obserwuj wątek
    • Gość: dredy śmierdzą Re: dready IP: *.chello.pl 16.07.07, 00:09
      ej radek odpuść sobie dredy śmierdzą i są dla hipisów
      • Gość: mocarabia Re: dready IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 01:32
        Radek, nie ulegaj przesądom: dredy nie śmierdzą i wcale nie są dla hippisów :)
        Natomiast są sporym wyzwaniem, jeśli chodzi o pielęgnację, no i nie są tanie
        (za profesjonalne zrobienie dredów pięć lat temu zapłaciłam 850 zł, znaczenie
        ma przy tym długosć włosów, które chcesz skręcić; obecnie ta "wyprawa" kosztuje
        około 1500 zł; jeszcze inna bajka to dredy dokręcane); no i mogą być przyczyną
        nieporozumień: mojemu kumplowi, całkiem poważnemu facetowi, w słusznym wieku,
        nie chciano dać wizy do Stanów dwa lata temu - właśnie z powodu dredów ;-)
        A tam, nie będę się rozpisywać na forum... jeśli chcesz pogadać o plusach i
        minusach posiadania takiej fryzurki, to pisz: mocarabia@gazeta.pl
        • Gość: smierdza Re: dready IP: *.chello.pl 17.07.07, 14:56
          i to bardzo
          • Gość: 90 Slonzoki niy noszom dreeduff!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 15:18
            • Gość: azbest Re: Slonzoki niy noszom dreeduff!!!!!!!!!!!!! IP: *.centrum.punkt.pl 17.07.07, 16:27
              A joł żech nosieł te pieruńskie dredy i co? Teroski muszam być ganz ogolóny na
              ping-ponga. A przy tym te dredy cuchną. Najlepszą jest łysa pała a la ONR.
              Koszt łysej pały nie przekracza 10,00 zeta.
              Stanowczo odradzam dredy.

Lepsza już jest mineta raz dziennie, tylko że po minecie wąsy rudzieją...
              Patrz: Bogusław B. i Dariusz S. - obaj z MZK.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka