Dodaj do ulubionych

extra obslugafirmy klima ksk z wrzosek

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 23:26
zamowilem klimatyzacje w klima ksk wrzoski sztuk dwie,jaja jak w filmach Barei
, takich jaj jakie odstawili niedostarczajac drugiej klimy,to w zadnym
kabarecie PRL nie bylo,osoboscie prezesik Kwiatek manewry robil cwaniackie i
bezczelne,nie odbieral tlf ,nie dostarczal drugiej zamowionej,jehgo sekretarka
nawijala TO PAN MUSI LAPAC PREZESA,bo prezes nie odzwania.Wpadl machajac
faktura,pannajpier podpisze, a pozniej Panu powiem kiedy bedzie termin
dostawy,Ja mu na to ze termin minal dwa tygodnie temu, on mi Pan japier
podpisze fakture, a pozniej panu powiem kiedy zalagla klime dostrczymy i tak
producent nie dostarca nie mamy na stanie,najpirw podpis i kasa bo on nie ma
czasu,Po kwadransie wciskania kitu stwierdzil ze klima jest i czeka i bedzie
za godzine,Ja mu nato ze niech przyjedzie z zalgla dostawa to wtedy podpisze
fakture za klime,On na to ze fakture wystawil dawno temu w choler i jest
zalglosc, ja mu na ze klimy nie widze, on ze jak tylko fakture podpisze to
bedzie za godzien, To ja mu niech przyweiezie ,przeciez bedzie klima to bedzie
podpis. warczal skkal do gory ,krzycal trasnal drzwiami i powiedial ze dla
moja klime komus sprzedal ,a w magazynie nie ma.a dostawa nie wiadomo kiedy
bedzie,cyrk panie dziejku cyrk ,takiego hochsztaplera to kiedys w filmie
widzialem Jacek Sliwa vel Silberstein mu bylo, ale oni chyba sa jedna rodzina.
Obserwuj wątek
    • Gość: Witek Re: extra obslugafirmy klima ksk z wrzosek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 08:36
      No to jestem zdziwiony i lekko niedowierzam. Jestem klientem tej firmy od
      jakiegoś czasu i doświadczenia mam zupełnie inne. Wszystko dostałem na czas a
      montażyści wykonali swoją robotę szybko i czyściutko bo montaż odbywał się w
      trakcie pracy sklepu. Pozdrawiam.
    • Gość: opolanin Re: extra obslugafirmy klima ksk z wrzosek IP: 82.160.19.* 30.07.07, 12:34
      Panie Kaziu Panie Kaziu, to nie jest salon damsko-męski, to jest kiosk ruchu!
      Ja, ja tu mięso mam!"-cyt. z Barei, Się panu nie podoba, to trzeba było w Realu
      klime kupić, by se pan sam założył i tanio by było. Bo to czasem tak bywa że
      złość przysłania umysł i potem w nerwach nawet ciężko coś składnie napisać.
      • Gość: IP pani Aniu Kostrzewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 08:25
        tamten post od rzekomego Kazia jak wskazuje Ip zostal napisany przez KLIMA ,no
        coz skoro nie maja zadnego zadowolego klienta, to musza sami posty pisać,totez z
        tym fantomem Klimy nie ma co polezmizowac,
        • Gość: jerzy Re: pani Aniu Kostrzewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 16:56
          I po co podbijać ten wątek. Trafił sie klient z poszarpanym beretem a pan
          prokurent odpowiada na wszystkie jego zaczepki. Daj pan spokój sobie i innym,
          panie Kazimierzu.
          • Gość: Zdziwiony Re: pani Aniu Kostrzewa IP: *.shareua.com 31.07.07, 23:18
            Ale o co tu chodzi? kto ma problem?
            • Gość: Irek Jakaś totalna paranoja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.08.07, 11:09
              Kazik vel Marian uprawia tu jakie totalne pieniactwo skompilowane z jakimś
              bełkotem. Typ po prostu sie nudzi albo pracuje na rzecz ich konkurencji. Az sie
              dziwie ze mu sprawy o pomowienie nie zrobia polaczonej z badaniami w psychiatryku...
              • Gość: Mysz Jakaś totalna paranoja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 12:54
                Marian, Kaziu, czy inny Stefanie... nie pij, nie pal, bo zdecydowanie Ci
                szkodzi. A może zamontowana klima już Ci mózg przemroziła? Atakujesz firmę, czy
                tylko Prezesa Kwiatkowskiego? Wszyscy już wiedzą, że pisać nie umiesz, więc i z
                czytaniem pewnie masz problem. Mylą Ci się cyferki 1 i 2. 1 to mniej, a nie
                więcej niż 2, zapamiętaj w końcu. Z terminami też masz kłopot, jakiś wypadek,czy
                tak masz od urodzenia? To nie wstyd,że jest się ułomny, jakbyś się od razu do
                tego przyznał, to może dostałbyś też zniżkę na drugie urządzenie, a Ty tu jakieś
                cyrki urządzasz.Wyśpij się, pij 2 litry wody (a nie wódy) dziennie, odpocznij od
                internetu,bo Ci czacha paruje i nie nerwowo!!!

Pozdrawiam, bo mama uczyła, że trzeba mieć serce dla zwierząt.

• Gość: klient Re: extra obslugafirmy klima ksk z wrzosek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 07:31
      totalne bzdury i krecenia, chciliscie to bedzecie mieli post reaktywaowany
      codzienie na pierwsze miejsce na forum,Zamiast przeprosic za hochsztaplerstwo.
      zto upubliczniacie sie na wlasne zyczenie na wiele miesiecy,Niezaprzeczalnym
      jest fakt znikniecia montazystow ,i NIZAMONTOWANIA DRUGIEJK KLIMY TO WYNIKA JUZ
      Z WASZEJ WPRAWDZIE POKRETNEJ odpowiedzi, nIE ZAMONTOWANO, NA TELEFONY NIE
      ODPOWIADNAO, Jednmoczesnie psowiADCZACIE IZ NIE W PORZADKU BYLO Z DATA FAKTURY,
      pOTWIERDZACIE R WIEC, ZI W KONCU NA MOJE MONITY PRZYWIZLICIE ZAMIST KILMATYZCJI
      TO FAKTURTE Z DATA Z HOHOHO CZYLI MONTAZU, W TEN SPOSOB POTWIERDZACIE SWOJE
      WIELODNIOWE UNIKI I BRAK MONZAZU. CO DO POZSTALYCH FAKTOW USTISUNKUJE SIE JUTRO
      I POJUTRZE,.ZAMIAST PRZPROSIC ,UKORZYC SIE, TO INICJUJECI POLEMIKE NA
      FORUM,KTORA DA PELNY OBRAZ DZIALANOSCI WASZEJ FIREMKI, WASZ POST PELEN JEST
      KLAMST PRZINACZEN TAK SAMO JAK KAZDA ROZMOWA ZWKLASCZA Z KWIATKIEM
      • Gość: Maciej Sosiński Re: extra obslugafirmy klima ksk z wrzosek IP: 77.252.18.* 31.07.07, 07:51
        Przykro mi, ale nie będę z Panem dalej polemizował. To nie ma sensu. Mam inne
        sprawy na głowie, niż wgłębianie się w temat, co było pierwsze: jajko czy
        kura...

Pozdrawiam,

Maciej Sosiński
        • Gość: IP IP cie demaskuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 08:14
          co za tupet aby pisac posty podszwaja sie pod klienta,IP demskuje takie
          dzieciece pogrywajki
          • Gość: Znudzony Do Mariana... IP: 77.252.18.* 31.07.07, 09:33
            A nie wie Pan, co to ironia jest...?? Nie wyczuł jej Pan w poscie od Kazia...??
            • Gość: klient Re: Do Mariana... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 09:44
              ja nie zadaje retorycznych pytan o rzetelnosc,odpowiedzialnosc,bo odpowiedzi wy
              nie znacie,
              • Gość: znudzony bardzo !! Re: Do Mariana... IP: 77.252.18.* 31.07.07, 09:59
                Ale pytania retoryczne to takie, na które odpowiedzi się nie udziela... Więc
                nie musimy ich znać, prawda?
                • Gość: klient po pierwsze zamowienie na 2 z montazem przyjeto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 11:16
                  sam, swymi replkami uatrakcyjnasz ten watek,Po pierwsze, zlozne zostalo pisemne
                  zamowienie,zaakceoptowane na dostawe w czerwcu dwu sztuk z montazem
                  klimatyzacji, W lipcu wydukaliscie na moje monity,zescie drugiej nie mieli,
                  zescie sprzedali komu innemu,,ze producent japonski nie wyrabiatych kilka wersji
                  w dwie minuty przedstawil prezesik Czeslaw znany jak K.
                  • Gość: Maciej Sosiński Przestań już człowieku,na serio nudno się już robi IP: 77.252.18.* 31.07.07, 11:42
                    Witam,

Po 1: na zamówieniu jest tylko 1 urządzenie, a drugi zamówione było
                    telefonicznie, już po montażu tego pierwszego.

Po 2: montaż pierwszego zamówionego urządzenia odbył się 25.06.2007 r.
                    (zamówienie jest z datą 24.06.2007 r. !!!) i zaraz po jego zakończeniu została
                    wystawiona faktura, którą ostatecznie RACZYŁ Pan przyjąć i podpisać dnia
                    04.07.2007 r., informując nas jednocześnie, że nie życzy Pan sobie, abyśmy
                    dostarczyli Panu urządzenie, które chciał Pan dla Pańskiego kolegi.

Po 3: to Pan uatrakcyjnia ten wątek swoją dosyć oryginalną pisownią... ;-).

Proszę więc nie przekręcać faktów, dat i wydarzeń, które miały miejsce.

Pozdrawiam coraz mniej ciepło,

Maciej Sosiński
                    • Gość: klient maciwody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 14:38
                      na zamoaieniu ,a montaz odbyl sie w tym samym dniu, sa odnotowane dwie klimy i
                      dwa montaze, dokumentacje zescie przerabiali?/na szkicu montazowanym kreslonym
                      reka Czaesklawa K. jest wysczegoniona ilosc klim i monatzu oraz moj podpis. a
                      POTEM BYL Y DLUGIE UNIKI PRZEZ WAS STOSOWANE Z DOWOZEM I MONTAZEM,KTORY
                      OSTATECZNIE NIEODBYL, A SKORO ZESCIE TAK DLUGOOOOOO mnie unikali,toscie WY nie
                      raczyli tazke dokumentacji ani klimy drugiejk distrczyc, Ostecznie zesci faktire
                      na jedna sztuje przywizeli z data platosci,ktora dawnio uplynela jak i
                      antydatowena na termnin wykonania,ktory byl z sufitu wziety,,czyli klamstwa
                      klamstwa klamstwa ,ktore z upodobaniem do takiej destruktywnej reklamy chcecie
                      upubliczniac, a mozna bylo zachowac sie jak czlowiek jako tako wychowanby,
                      przprosic klienta , kwuatka kupic, ale wolicie swoje klamstwa na forum
                      dawac,klamstwa ktore maja krotkie nogi,m a widoczn jest wasza arogancja do
                      klienta, peniactwo cwaniactwo i przeinaczanie faktow,
                      • Gość: Maciej Sosiński Panie Marianie: IP: 77.252.18.* 31.07.07, 15:21
                        Coś się Panu historyjka nie klei, Panie Marianie. Najpierw było, że czekał 2
                        tygodnie na dostawę, a teraz przyznaje Pan, że montaż odbył się w tym samym
                        dniu. Powoli prawda na jaw wychodzi... Proszę lepiej powiedzieć, że jest Pan na
                        nas zły, że nie chcieliśmy Panu bez kolejki zrobić drugiej klimy i do tego na
                        zaniżonych kosztach montażu, bo do tego wszystkiego się to sprowadza, a nie
                        pociskać ludziom kit o tym, jak to został Pan przez nas źle potraktowany. Za co
                        mamy Pana przepraszać, prosze to publicznie powiedzieć ! A najlepiej, jeśli Pan
                        do mnie zadzwoni i mi to powie osobiście przez telefon: 0-77 400-89-10 lub 0-
                        665 777-910. Bo wątpie, aby było Pana stać na przyjazd osobisty do naszej
                        siedziby. Data płatności upłynęła, ponieważ nie odbierał Pan od nas faktury,
                        która leżała i czekała na Pana. A co do do podpisu na Pańskim szkicu - to
                        proszę tam poszukać naszego podpisu, a nie chwalić się wszem i wobec, że Pan
                        się pod jakimiś bazgrołami podpisał. Proszę spojrzeć na zamówienie: tam jest
                        tylko 1 klimatyzator. Nie wiem, dlaczego do Pana to nie dociera. Wiem, że życie
                        jest brutalne, a potem się umiera, ale proszę spojrzeć na siebie troszkę
                        bardziej krytycznie, a na innych - nie jak na wrogów.

Pozdrawiam chłodno.

Maciej Sosiński
                        • Gość: klient jestescie zaklamani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 15:37
                          1,daty podawane przez was sa urojone,gdyz tenze Czeslaw K, w ponieszym terminie
                          wpisal z sufitu date zamowienia, montazu itd, Nie doczekalem sie mimo woelu
                          monitow i tlf na druga zamowiona klime,Na proby wymigania sie brakiem terminu
                          montazu, zaakceptowalem orzymanie klimy bez montazu, i tak jej nie
                          otrzymalem,Pisz pan dalej czesto gesto w ublizzajacym stylu, Juz jest tyle
                          postow,iz kazdy Wasz potencjhalny klient gdi wpisze np w google wasza firme
                          rowniez do tez waszej pyskowki google wskaze linka, Robrta tak dalej panowie
                          panie,Przez takich Jak Czeslaw K zawalil sie komunizm ,a teraz pewnie wasza firnma
                          • Gość: Maciej Sosiński Re: jestescie zaklamani IP: 77.252.18.* 31.07.07, 15:52
                            Panie Marianie !

Popłakałem się przy czytaniu końcówki Pańskiego ostatniego posta. To jest
                            najlepszy Pana tekst w całej tej rozmowie. Jest Pan niesamowity. Nawet nie
                            wiedziałem, że siedzę obok bohatera, który komunizm obalił. Najgorsze, że on
                            też nie wiedział, że jest tym bohaterem... ;-)))

I znowu z ciepłymi pozdrowieniami

Maciej Sosiński

P.S. Pozdrawiamy wszystki Klientów naszej firmy.
                            • Gość: Czesio Re: jestescie zaklamani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 16:16
                              Czesio obalil swoja nieslownoscia ,nieterminowoscia, niewywiazywanie sie z
                              przerzeczen,nonszalackim i arogancjkim traktowaniem klientow i swych
                              obowazkow,Wlasnie z partaczy ,lawirantow, twórcow papierowych fikcji slynal
                              komunim i przez takich sie obalil, A Czaeslaw wiadomo,,,,wszyscy mówia na jego
                              temat wiele, tylko ja pozytywnie, albowiem czasy przeszlosci on nisie,aby
                              niezapomniec jacy byli ludzie PRL,
                              • Gość: Maciej Sosiński Re: jestescie zaklamani IP: 77.252.18.* 31.07.07, 16:32
                                Panie Marianie, co Pan pali...?? Da Pan też innym pociągnąć, ujaramy się
                                razem... ;-)))
                                • Gość: Maciej Sosiński Do domu idę. Pa. IP: 77.252.18.* 31.07.07, 16:34
                                  Dobra, koniec na dzisiaj, do domu idę. Jestem pod telefonem, jakby chciał Pan
                                  mi się na coś jeszcze pożalić. Do niewątpliwego usłyszenia.

Maciej Sosiński
                                • Gość: klient tylko na takie pierdy cie stac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 23:49
                                  bt
                          • Gość: opolanin Re: jestescie zaklamani---po Polsku proszę IP: 82.160.19.* 31.07.07, 17:22
                            Polemika dobra, ale mam kłopoty z odczytaniem pana - panie Kazimierzu. Musi pan
                            sie mniej przy tym denerwować, albo w prawym dolny rogu ma pan taką ikonkę "PL"
                            i tam pan musisz zmienić klawiaturę na "Polski programisty", bo jakby - trzeba
                            sie domyślać co autor myślał w tej chwili. Weźmy na ten przykład zdanie złożone
                            z pana wyrazów. "Robrta firmna dzieki ktorej orzymam klime", to chyba
                            kaszebski tłum. Róbta firmę dzięki której otrzymam klimę.
                    • Gość: qq Re: Przestań już człowieku,na serio nudno się już IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 21:46
                      ad1. cytuje ;że Pan
                      się pod jakimiś bazgrołami podpisał./kom; te bazgroly projekt prezesa zwanego
                      niekiedy Czesiem K.,czyli masz przed soba czarne na bialym; 2 klimy
                      dwa montaze, dzien po dniu, tyle ze tylko pierwszy dzien sie odbyl, a potem
                      znikneli ,jak tzw fachowcy w PRLu
                      ad2, daty ,daty, i fakty tak toalnie zaklamane, a sczytem jest ,iz gdy czekalem
                      na tzw drugi dzien na przyjazd fachowcow z druga klima, trzeci dzien ,czwarty
                      dzien tydzien, telefonow ode mnie ani razu nie laczono z Czeslawem K.
                      zostawialem wiadomsici to ani drugiej klimi ani rachunku .na ktorym winny byc
                      dwie klimi nie przozono,bo nie bylo dostrczonej drugiekj to szczyetem
                      bezczelnosci jest pisac:Data płatności upłynęła, ponieważ nie odbierał Pan od
                      nas faktury,
                      która leżała i czekała na Pana. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,taaaaaa. boscie an
                      drugiej klimy ,ani faktury nie dostarczyli,,,,gdybyscie chcieli to wasz punkt
                      Champion jest 100 metrow ode mnie, alescie smigali sie z unikami, nawet zescie
                      przez 3 tygodnie nie zakomunikowali,ze nie bedzie drugiej klimy, bo ani razu pan
                      czeslaw K, nie byl laskaw ,minmo obecnosci w firmie odebrac polacznia ani
                      odzwonic, ,,,,,
                      • Gość: obserwator Re: Przestań już człowieku,na serio nudno się już IP: *.vodatel.hr 31.07.07, 22:15
                        Przyczytuję się tej polemice i stwierdzam że KLIMA ma rację. 10:0 dla KLIMY!!! A
                        Ty Kaziu idź lepiej do lekarza...
                      • Gość: sąsiad Re: Przestań już człowieku,na serio nudno się już IP: *.opb.interbusiness.it 31.07.07, 22:21
                        Przestań już dziadzie jeden !!! przez Ciebie Marian wszyscy się wstydu najedli w
                        bloku!!!
                      • Gość: Podsłuchiwacz Re: Przestań już człowieku,na serio nudno się już IP: 83.133.119.* 31.07.07, 22:24
                        A ja wszystko widziałem... a właściwie słyszałem... i powiem że za pierwszym
                        razem to Ty Marian nic nie mówiłeś o tej drugiej klimie...hmmm czegoś tu nie
                        rozumiem :/
                        • Gość: klient Re: Przestań już człowieku,na serio nudno się już IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 23:22
                          na papierku bazgrolki jak to prokurencil nazwal,,,prezesa czeslawa k,
                          zostaly,papier to papier, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,w kazdym razie w peta polecieli
                          i leca, posty beda piekne,jak ktos chce skorzystac , z ich jhe he poslug, to ja
                          polecam, polecam, jest potem co znajomym opowiadac, a czesio niby aka
                          bezbarwna ,szara postac, a ile wesrsji klamliwych potrafi wersji w jednym zdaniu
                          wlozyc, wiecej niz Gargamel
                      • Gość: Pan dobra rada Re: Przestań już człowieku,na serio nudno się już IP: 65.111.168.* 31.07.07, 22:26
                        Skończ Pan wstydu oszczędź !!! nie raz korzystałem z usług tej firmy. Fachowcy
                        to mało powiedziane. Nie wierzę w ani jedno Twoje słowo.
    • Gość: klient Re: extra obslugafirmy klima ksk z wrzosek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.07, 23:54
      1, klime to mialem juz lata, zamowilem mocniejsza jenostke 7KW, ale hochsztapler
      Czeslaw K, wcisnal kit ze sprzeda dwie jednostki w sumie o zamawianej mocy, a
      wyjdzie taniej,,Kolga pan K nie wioem czyim jest, ale wiem czyom byl i dlaczego
      musial zmienic nazwisko, to ktore nosi jakby legalnie nie jest jego rodowym
      nazwiskiem,no coz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka