Dodaj do ulubionych

Business English w OPOLU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 17:39
czy mozecie polecic jakas naprawde dobra szkole jezykowa ktora organizuje
kursy business english?
dziekiiiii
;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Re: Business English w OPOLU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 23:52
      Polecam Ci kurs języka angielskiego u mnie mgr filologii
      angielskiej. Więcej informacji pod nr tel.604649306
    • Gość: xxx Re: Business English w OPOLU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 14:39
      !!! TYLKO I WYŁĄCZNIE - COSMOPOLITAN !!!
    • Gość: xAniAx Re: Business English w OPOLU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 15:55
      dzięki ;)
    • Gość: op_en Re: Business English w OPOLU IP: *.204.27.55.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.12.13, 17:41
      Business English - polecam szkołę Lucky Language na Reymonta 18, uczą i bankowego angielskiego i obsługi klienta i nie tylko, co najważniejsze dostosowują się do ucznia, z tego co wiem mają też zajęcia w firmach i indywidualne, numer tel. 77 553 11 44, Polecam ich bo mi pomogli
      • Gość: niewiem Re: Business English w OPOLU IP: *.toya.net.pl 02.04.14, 13:59
        Polecam darmowy magazyn do nauki Business English:
        theupperhandmagazine.com/2014-1/
    • Gość: Paweł Re: Business English w OPOLU IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.13, 20:31
      Akademia Językowa! Szybki angielski w pracy metodą Colina Rose www.akademia-jezykowa.com.pl/
    • bestlanguage Re: Business English w OPOLU 11.06.14, 12:51
      The best Business English in Opole: www.dragon-class.com
    • Gość: Vitek Re: Business English w OPOLU IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.14, 12:42
      Nativespeaker.info
    • Gość: Marek Re: Business English w OPOLU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.14, 14:35
      Polecam www.language-professionals.pl na Ozimskiej, specjalizują się w biznesowym
    • akademiajezykowa1 Re: Business English w OPOLU 15.10.14, 02:10
      Zapraszamy do Akademii Językowej. Więcej informacji na temat Business English znajduje się na naszej stronie www: akademia-jezykowa.com.pl/oferta-dla-firm/

• Gość: Marek Re: Business English w OPOLU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.15, 23:50
      Najlepsi są Language Professionals - www.language-professionals.pl, specjalizują się w języku biznesowym i prowadzą zajęcia na tablicy interaktywnej ze zintegrowanym oprogramowaniem do tych kursów
    • bestlanguage Re: Business English w OPOLU 27.12.15, 15:51
      Najlepszy nauczyciel języka angielskiego w Opolu specjalizujący się w języku biznesowym.

Obecnie pracuję na uniwersytecie w Niemczech, gdzie wykładam Business English dla studentów czwartego i piątego roku. Ponadto, prowadzę kursy Business English dla firm w województwie opolskim.
      Mam na imię Piers i jestem wykwalifikowanym native speakerem. Więcej informacji na stronie internetowej mojej firmy: www.dragon-class.com
    • bestlanguage Re: Business English w OPOLU 27.12.15, 15:52
      Najlepszy nauczyciel języka angielskiego w Opolu specjalizujący się w języku biznesowym.
      Obecnie pracuję na uniwersytecie w Niemczech, gdzie wykładam Business English dla studentów czwartego i piątego roku. Ponadto, prowadzę kursy Business English dla firm w województwie opolskim.
      Mam na imię Piers i jestem wykwalifikowanym native speakerem. Więcej informacji na stronie internetowej mojej firmy: www.dragon-class.com
    • bestlanguage Re: Business English w OPOLU 12.03.16, 20:23
      Polecam Ci kurs języka angielskiegoj. Więcej informacji: www.dragon-class.com
    • bestlanguage Re: Business English w OPOLU 09.11.17, 06:53
      Szkoła Best Language jest najlepsza w Opolu - Z wykwalifikowanym native speakerem i wykładowcą uniwersyteckim

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka