Gość: xAniAx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 17:39 czy mozecie polecic jakas naprawde dobra szkole jezykowa ktora organizuje kursy business english? dziekiiiii ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Greg Re: Business English w OPOLU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 23:52 Polecam Ci kurs języka angielskiego u mnie mgr filologii angielskiej. Więcej informacji pod nr tel.604649306 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Business English w OPOLU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 14:39 !!! TYLKO I WYŁĄCZNIE - COSMOPOLITAN !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xAniAx Re: Business English w OPOLU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 15:55 dzięki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op_en Re: Business English w OPOLU IP: *.204.27.55.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.12.13, 17:41 Business English - polecam szkołę Lucky Language na Reymonta 18, uczą i bankowego angielskiego i obsługi klienta i nie tylko, co najważniejsze dostosowują się do ucznia, z tego co wiem mają też zajęcia w firmach i indywidualne, numer tel. 77 553 11 44, Polecam ich bo mi pomogli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiem Re: Business English w OPOLU IP: *.toya.net.pl 02.04.14, 13:59 Polecam darmowy magazyn do nauki Business English: theupperhandmagazine.com/2014-1/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Business English w OPOLU IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.13, 20:31 Akademia Językowa! Szybki angielski w pracy metodą Colina Rose www.akademia-jezykowa.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bestlanguage Re: Business English w OPOLU 11.06.14, 12:51 The best Business English in Opole: www.dragon-class.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vitek Re: Business English w OPOLU IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.14, 12:42 Nativespeaker.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Business English w OPOLU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.14, 14:35 Polecam www.language-professionals.pl na Ozimskiej, specjalizują się w biznesowym Odpowiedz Link Zgłoś
akademiajezykowa1 Re: Business English w OPOLU 15.10.14, 02:10 Zapraszamy do Akademii Językowej. Więcej informacji na temat Business English znajduje się na naszej stronie www: akademia-jezykowa.com.pl/oferta-dla-firm/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Business English w OPOLU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.15, 23:50 Najlepsi są Language Professionals - www.language-professionals.pl, specjalizują się w języku biznesowym i prowadzą zajęcia na tablicy interaktywnej ze zintegrowanym oprogramowaniem do tych kursów Odpowiedz Link Zgłoś
bestlanguage Re: Business English w OPOLU 27.12.15, 15:51 Najlepszy nauczyciel języka angielskiego w Opolu specjalizujący się w języku biznesowym. Obecnie pracuję na uniwersytecie w Niemczech, gdzie wykładam Business English dla studentów czwartego i piątego roku. Ponadto, prowadzę kursy Business English dla firm w województwie opolskim. Mam na imię Piers i jestem wykwalifikowanym native speakerem. Więcej informacji na stronie internetowej mojej firmy: www.dragon-class.com Odpowiedz Link Zgłoś
bestlanguage Re: Business English w OPOLU 27.12.15, 15:52 Najlepszy nauczyciel języka angielskiego w Opolu specjalizujący się w języku biznesowym. Obecnie pracuję na uniwersytecie w Niemczech, gdzie wykładam Business English dla studentów czwartego i piątego roku. Ponadto, prowadzę kursy Business English dla firm w województwie opolskim. Mam na imię Piers i jestem wykwalifikowanym native speakerem. Więcej informacji na stronie internetowej mojej firmy: www.dragon-class.com Odpowiedz Link Zgłoś
bestlanguage Re: Business English w OPOLU 12.03.16, 20:23 Polecam Ci kurs języka angielskiegoj. Więcej informacji: www.dragon-class.com Odpowiedz Link Zgłoś
bestlanguage Re: Business English w OPOLU 09.11.17, 06:53 Szkoła Best Language jest najlepsza w Opolu - Z wykwalifikowanym native speakerem i wykładowcą uniwersyteckim Odpowiedz Link Zgłoś