Dodaj do ulubionych

dobry i niedrogi fryzjer

• Gość: Marta G. Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.13, 11:02
      Zakład Fryzjerski Joanna czy warto się tam udać (ceny dość wysokie) ?
      • Gość: Ludek Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.20, 09:11
        Nie mam zdania. Natomiast polecam salon fryzjerski w Opolu www.berendowicz-kublin.pl/salon-fryzjerski-opole/
    • Gość: gość Salon Gallant's IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.14, 10:43
      NIE polecam usług tego salonu. Jeśli chodzi o farbowanie to w moim przypadku dwa razy wyszłam niezadowolona, moi znajomi tak samo. Wróciłam tam chyba tylko ze względu na dobre kosmetyki i miałam nadzieję, że inna część personelu sprosta zadaniu, ale baardzo się myliłam. Wspólnie uzgodniliśmy, że już nigdy nie odwiedzimy tego salonu, bo nie ma po co tam wracać.:) Pomimo niezadowolona nie było opcji zwrotu pieniędzy, ani poprawek, bo Pani nie chciała przyznać się do źle wykonanej usługi.
      • Gość: Kinga Re: Salon Gallant's IP: 217.173.202.* 26.04.14, 08:21
        Odradzam salon - GALLANT'S. Byłam tam dwa razy i dwa razy wyszłam bardzo niezadowolona. Poszłam tam po raqz drugize względu na dobre kosmetyki( jedyne co majątam dobre) i wierzyłam, że inna część personelu podoła, natomiast zawiodłam się jeszcze bardziej niż za pierwszym razem. Kolor był całkiem inni niż też ten, który chciałam, a Pani wykonująca usługę nie chciała dokonać poprawki ani zwrócić pieniędzy. Nie dość, że prawie nikt już tam nie przychodzi to w ogole nie dbają o resztę klientów którzy się tam pojawiają.
        • Gość: Jula Re: Salon Gallant's IP: *.252.19.71.internetia.net.pl 27.04.14, 19:53
          Nie polecam salonu Miratrend. Syf totalni. pani odbierająca telefonu pyskata i niewychowana, a szef mocny w gębie. Dziwny człowiek, dziwnie mówi i trzeba go pilnować. Jak się go pilnuje ścina dobrze, ma fantazję, ale czasami fantazja go gubi i wychodzi się z salonu obciętym tak jakie ma w danym momencie wizje. Dla mnie Porażka.
        • Gość: Ela Re: Salon Gallant's IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.05.15, 21:16
          Tak przez przypadek tu jestem i informuje, że do salonu Gallants chodzę od lat i nikt krzywdy mi tam nie zrobił,Polecam!!!
    • Gość: ona Kosmetyczka IP: *.play-internet.pl 03.11.14, 14:40
      Klub Fryzjersko-Kosmetyczny "Gallants" jest tam jakaś kosmetyczka...polecacie?
      • Gość: Marta Re: Kosmetyczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.14, 08:45
        Oj nie wiem ale polecam Ci z calego serca moja droga Justyne z Hair Studio na Ozimskiej. Czesto korzystam z kosmetyczki i fryzjera a tam mam wszystko w jednym miejscu.Typowo profesjonalnie podchodza do wszystkiego.Pozdrawiam
    • Gość: lola polecam Salon Fryzjerski w Kauflandzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.15, 12:17
      A ja polecam Salon w Kauflandzie- nie pamiętam nazwy,,,fajna dziewczyna, miła obsługa z kawką :)Ładne ścięcie włosów a regeneracje otrzymałam w gratisie - cena nie wysoka jak na LOREALA nawet powiedziała bym niska jak na tą markę, a znam ją dobrze bo używam różnych produktów Jeszcze maske do domu otrzymałam do użytku na 1 lub 2 razy. Jestem bardzo zadowolona.POLECAM
    • Gość: ona Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.devs.futuro.pl 25.03.15, 16:56
      Studio Fryzjerskie "Pasja" w Opolu na malince
    • orijac Re: dobry i niedrogi fryzjer 09.11.15, 13:48
      Zapuszczona broda czeka na oferty..... hi hi hi
    • beata30009 Re: dobry i niedrogi fryzjer 14.07.16, 00:41
      nie znam zbyt wielu fryzjerów w Opolu, ale na pewno mogę odradzić Arachnię na Kośnego.
      zapłaciłam 280zł za pomarańczowe włosy i bardzo złe strzyżenie. Znajomi pytali czy sama się obcinałam :( żałuję, że nie da się dodać zdjęć do komentarza.
      • Gość: Anja Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.21, 15:51
        Kurcze, u mnie podobnie jeśli chodzi o strzyżenie, pan więcej czarował i gadał niż coś zrobił, kupę kasy za nic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka