Dodaj do ulubionych

dobry i niedrogi fryzjer

30.11.07, 22:50
Szukam dobrego fryzjera w Opolu, prosze pomóżcie
Obserwuj wątek
    • Gość: juhas Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.punkt.pl 01.12.07, 08:36
      Moja maszynka tnie tylko na "zero" albo na 3 mm.
      • Gość: Jaa Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 09:33
        Akadamiki Politechniki na Mikołajczyka - wbrew miejscu fryzjer dla
        wszystkich. Nowootwarty wiec ceny i jakość jeszcze OK
        • Gość: twojeslonce Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.ds.po.opole.pl 03.12.07, 20:57
          Czy to sprawdzone, ktoś tam już był?
          • Gość: zośka Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.punkt.pl 03.12.07, 23:25
            a może sam zostaniesz dobrym i niedrogim fryzjerem
        • Gość: zwłosy Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.chello.pl 15.01.08, 21:25
          na katedralnej niedrogo - 39 zł i fajnie:)
          • Gość: madzia Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.punkt.pl 26.03.08, 22:07
            W Chmielowicach otworzyli nowy salon pracuję tam stylista Olek
            dułgo pracowal w USA jest super naprawdę polecam!!!
            • Gość: wieśniaczka Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.08, 12:28
              madzia a co jest jeszcze w chmielowicach?jest jakis ryneczek,centrum
              czy cos?
            • Gość: Kasia Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.14, 17:51
              Odradzam ostrzegam przed salonem gallant Opole totalna masakra niszczą włosy nie chcą poprawiać włosy zniszczone mówi się proszę podciąć centymetr ścinają 10cm prosi się blond wychodzi się jako brunetka totalna porażka nawet słowa przepraszam nie usłyszałam ale za to zostałam totalnie obgadana przestrzegam wszystkie panie i panów
    • Gość: Szukam fryzjera Poszukiwany fruzjer Andrzej Majer IP: *.punkt.pl 05.01.08, 23:09
      Cześć
      Poszukuję świetnego fryzjera jakim jest Pan Andrzej Majer! Niegdyś pracował u
      Berendowicz , ale po odejściu stamtąd ślad po nim zaginął!!
      Pracownicy nie chcą podać do niego namiaru ponieważ właściciele im zakazali !
      Jeśli ktokolwiek z Was wie gdzie Pan Andrzej pracuje lu8b ma do niego numer
      komórkowy będę wdzięczna za informację
      Podaje mój nr gadu 8996475. Z góry dziękuję!
      Pozdrawiam !
      • Gość: brydzia Re: Poszukiwany fruzjer Andrzej Majer IP: 80.50.253.* 24.01.08, 21:32

JESTEM W TEJ SAMEJ SYTUACJI.MOZE W DWOJKE LATWIEJ BEDZIE GO
        ZNALESC:)brydzia.m@wp.pl
      • Gość: sist. Re: Poszukiwany fruzjer Andrzej Majer IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.08, 14:31
        podobno będzie miał swój salon!
        • Gość: vivren Re: Poszukiwany fruzjer Andrzej Majer IP: *.as.kn.pl 15.09.08, 14:00
          Andrzej już otworzył swój salon na MAłym Rynku w Opolu. Nazywa sie Atelier Majer i znajduje sie w kamienicy nad Strażą Miejską :)
      • Gość: ktos Re: Poszukiwany fruzjer Andrzej Majer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 20:55
        jesli jestescie zainteresowani nr tel to mam go do sprzedania za 500
        zl
        • Gość: patyk Re: Poszukiwany fruzjer Andrzej Majer IP: *.elopole.bot.pl 22.07.08, 14:08
          pałuj sie o sosna!
      • Gość: zenon Re: Poszukiwany fruzjer Andrzej Majer IP: 77.223.236.* 04.02.08, 22:46
        Z moich informacji wiem że pan Andrzej otwiera salon na Małym Rynku
        16 w Opolu około 20 marca. Nr telefonu do salonu podam w najbliższym
        czasie. prosze o cierpliwość i pozdrawiam
        • Gość: Andzia Re: Poszukiwany fruzjer Andrzej Majer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 16:01
          Ostatnio przechodziłam koło salonu Pana Andrzeja i wygląda to obiecująco, ale
          nadal to plac budowy... Co z otwarciem? Kiedy będą jakieś namiary na salon?
          • Gość: czarnula Re: Poszukiwany fruzjer Andrzej Majer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 17:55
            Kochani... Andrzej już przyjmuje a Małym Rynku 16, wejście od strony
            Kościoła na Górce, w tej bramie gdzie jeszcze trwa remont, II
            piętro. Numer telefonu na recepcję w celu umówienia: 606-101-950.
            Pracuje tam też Magda z salonu B&K, polecam, jest rewelacyjna! Ceny
            podobne jak w B&K, ale warto, chociażby ze względu na atmosferę i
            wrodzony talent obojga :-). Z resztą jest tam więcej znajomych
            twarzy :-).
            • Gość: k Re: Poszukiwany fruzjer Andrzej Majer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 21:29
              dzieki wielkie!!!
      • Gość: shine Re: Poszukiwany fruzjer Andrzej Majer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 10:26
        to ja juz sie nie moge doczekac, a dla zdesperowanych polecam
        dominike z B&K. podobny styl, bardzo kontaktowa.
        • Gość: milka Re: Poszukiwany fruzjer Andrzej Majer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.08, 16:50
          co sądzinie o salonie Hanna w Opolu. Obecnie znajduje się w kaskadzie
          • Gość: ANITA45 Re: Poszukiwany fruzjer Andrzej Majer IP: *.punkt.pl 26.03.08, 22:00
            SALON HANNA ............NIE POLECAM!!!
          • Gość: ooo Re: Poszukiwany fruzjer Andrzej Majer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 08:42
            nie bylam w tym salonie ale strzygl mnie kiedys na pokazie Loreala
            Pan Andrzej Mejer i powiem Wam ze naprawde ma polot i potrafi to
            robic;)no coz mi akurat zbytnio nie trafil z fryzura;/ale na
            szczescie juz mi wlosy podrosly;)pozdrawiam
    • Gość: gość Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.08, 20:38
      Polecam salon Vena ul. Żeromskiego-pani Kasia
      • Gość: coucal Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.punkt.pl 11.01.08, 20:58
        Z Kasią ci się upiecze...:-)
        Ja osobiście zgoliłem się na kompletnego ping-ponga i nie żałuję tego kroku
        (krocza).
        • Gość: zośka Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.punkt.pl 12.01.08, 09:41
          to jeszcze pogrub sobie nicka.Podobno działa.
          O Jezu, lepiej nie-bo będzie podwójnie.
    • Gość: mistrz Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 16:08
      a o które włoski do ufryzowania chodzi?
      • tiresias Re: dobry i niedrogi fryzjer 18.02.08, 12:24
        winę za wypędzenie dobrych fryzjerów ponoszą wyłącznie polacy!
        • Gość: madzia Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.punkt.pl 26.03.08, 22:01
          masz racje
    • Gość: facior Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 21:49
      Ja cię chętnie ostrzygę i uczesę za darmo !
      Bedziesz moją pierwszą klientką (klientem ) :)))

aha .. strzygę górę i dół :)))
      • Gość: rafał Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 11:30
        U mnie masaż erotyczny do strzyżenia gratis.
        • Gość: E. Rotic Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 11:52
          a u mnie lizing (nie tylko operacyjny)
    • Gość: mariott Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 17:27
      jedz do w-wy, w mariottcie jest niedrogi swietny fryz za ca 80
      zetow. Na prawde bedziesz tanio i dobrze ostrzyzony.
      • Gość: ok Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: 213.199.219.* 20.03.08, 10:38
        nie wiadomo co z tym salonem Andrzeja? bo już marzec a na małym
        rynku nic nie widać...
    • Gość: włosy Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.eranet.pl 21.03.08, 17:38
      gdzie
      • Gość: desvit Re: dobry i niedrogi fryzjer rady IP: *.punkt.pl 26.03.08, 12:47
        Gorąco polecam Aleksandra gdzies tam w Nysie pracował ale znanym
        jest stylistą, po szkoleniach w Californii długo szukałam do niego
        namiarów ale udało się teraz pracuje, w Chmielowicach nowy Virgin
        salon ale faaajnie tam było włosy mi zrobił jak z journala pierwszy
        raz w życiu byłam taka zadowolona teraz tego facia bede wszystkim
        polecac rewelacja farby też super bo pracuje on na goldwellu a salon
        bardzo stylowy naprawde polecam jezeli c hcecie poczuc sie naprawde
        wyjątkowo to warto tam wpaść pozdrowionka dla wszystkich forumowiczów
        • Gość: madzia Re: dobry i niedrogi fryzjer rady IP: *.punkt.pl 26.03.08, 22:11
          Byłam u Olka naprawde polecam!!!
          • Gość: penia Re: dobry i niedrogi fryzjer rady IP: *.chello.pl 22.04.08, 04:30
            Byłam na Sądowej. Tam tez świetnie strzygą i nawet szybko
            wypuszczają.
            • Gość: lika Re: dobry i niedrogi fryzjer rady IP: *.chello.pl 01.05.08, 19:00
              A który na Sz.Szeregów ???
          • Gość: aga Re: dobry i niedrogi fryzjer rady IP: 77.252.18.* 21.05.08, 20:41
            Niesamowita fryzjer nr tel.77/5506511.
            Bylam 4 razy i za kazdym razem wychodze z usmiechem na twarzy.Super
            scina,doradza i jest bardzo miły.Naprawde bylam u roznych fryzjerow
            i w wiekszosci wychodzilam nie bardzo zadowolona bo albo sciecie nie
            takie albo kolor.Natomiast tego fryzjera nie zamienilabym
            nigdy.Zawsze kiedy mam mozliwosc jestem u niego.Poza tym co
            najwazniejsze fryzjer ktory potrafi sluchac.Zdecydowanie
            polecam!!!!
    • Gość: nanana Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.chello.pl 28.05.08, 17:25
      ja polecam na zwmie koło "specjalisty" jest taki niski budynek:)miedzy pizzerią
      a kosmetyczką jest salon fryzjerski "Matrix". Świetna fryzjerka i niedrogo ok 30
      zł z myciem:)
      • Gość: Ania Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.gprs.plus.pl 11.06.08, 19:55
        Ja polecam Studio Metamorfoza na Ozimskiej. Chodze juz tam dlugo i zawsze jestem
        zadowolona. Super atmosfera i mila obsługa :)
    • Gość: A co to? Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.punkt.pl 11.06.08, 20:33
      A co to się stało w salonie Berendowicz? Same nowe twarze, nie ma starych
      pracowników? Bunt załogi? Odeszli?
      Naprawdę ten Alex w Chmielowicach taki dobry? Chciałabym sie do niego wybrać,
      ale sama nie wiem? Dotąd zawsze chodziłam do Berendowicz, ale te długie
      terminy... Nigdy nie wiadomo, kiedy akurat będzie w Opolu.
      • Gość: kaśka Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.net81.citysat.com.pl 12.06.08, 16:36
        co z deja vu?? ja chodząc tam od dawna już jakiś czas temu wyczułam
        zgrzyty - atmosfera się bardzo zepsuła!!! stawia się na ilość -
        ciągle załatwianie w pośpiechu... A jeśli chodzi o ekipę moja
        fryzjerka i kilka innych przyjmuje teraz na MAłym Rynku 16 - Andrzej
        Majer otworzył tam swój salon. Jeszcze nie byłam, ale same pozytywne
        opinie od znajomych, którzy szukali ekipy z B&K.
        pozdrawiam
        • Gość: opolanka Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.chello.pl 13.06.08, 19:57
          Jestem klientka B&K i dostalam od nich niedawno list gdzie
          przedstawili nowa ekipe. W sobote sie tam wybieram bo slyszalam
          fajne komentarze o tych nowych osobach, ze sa podobno bardziej
          sympatyczni i milsi od tych starych, mam nadzieje ze sie nie
          zawiode, dam znac po sobocie jak bylo :) pozdrawiam!
          • Gość: buterfly Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.08, 14:02
            OOOOO to bardzo fajnie że idziesz poznac tych nowych fryzjerów,ale
            uwazj bo z tego co slyszalam to jesli chodzi o wykonanie fryzur
            umywa sie do tego jak pieknie potrafią czlowika oczarowac.Jednym
            slowem dużo mówią mało robią.Prosze daj znac jakie są Twoje wrazenia
            z wizyty:-)

• Gość: opolanka Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.chello.pl 24.06.08, 21:00
              no i bylam w sobote u berendowicza i powiem tak...zdecydowanie
              atmosfera sie poprawila. widac nowa ekipa bardzo sie zgrala i to
              daje sie odczuc w obsludze. chociaz widac ze sa jeszcze troche
              niesmiali to bardzo sie staraja i naprawde sa przemili. Poprzedni
              tacy nie byli, to trzeba przyznac. Co do samej uslugi,a zrobilam
              kolor, to przyznam ze sa tak samo fachowi jak poprzednicy. Poza tym
              dostalam jeszcze prezent wiec widac ze bardzo im zalezy na kliencie,
              wiec napewno nie zdradze berendowicza. Jednak co marka, to marka.
              Goraco polecam dziewczyny :)
        • Gość: marta Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 18:54
          A ja sie nie zgadzam,uważam ze salon Berendowicz&Kublin jest
          najlepszym salonem w Opolu.Na obsluge nie moge narzekac bo
          dziewczyny byly dla mnie mile.Zawsze doradza odpowiedni dobor
          fryzury tak ze wychodze zawsze zadowolona.Z pania Beata ciezko sie
          umowic,tez probowalam:)ale swiadczy to wlasnie o tym ze jest
          naprawde dobra.
          • Gość: montana Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 18:54
            Wszystko ok, ale w temacie jest zaznaczone "NIEDROGI";)
            Berendowicz i Mejer do takich nie należą:/ Przynajmniej dla mnie...
            Możecie polecić dobrego, ale w miarę niedrogiego fryzjera?
            • Gość: ania Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.chello.pl 26.06.08, 17:30
              chodziłam do Berendowicz, jeździłam do Jagi Hupało i byłam w
              Chmielowicach. Pan Aleksander niczym mnie nie zachwycił, niczym...
              ani kolor ani strzyżenie ani podejście do klienta. stara się by
              elokwentny ale tylko w temacie goldwella mu się to udawało. w
              poniedziałek wybieram sie do Mejera
              • Gość: Gosia Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.punkt.pl 16.07.08, 15:58
                No ho ho brzmi światowo, Jaga Hupało etc. Dobre ,dobre Wiesz
                kochana jak Ty po takich sławach chodzisz to co jakiś
                Aleksander,zwykły fryzjer jest Ci w stanie zaproponować?
                Ja chodzę tam i chodzic bedę, wiesz może nic nie jest w stanie Cię
                już zaskoczyć albo najnormalniej w świecie powinnaś zacząć do
                Tony&Guy latać na strzyżenie do Londynu
                Zanim zaczniesz komentować sprawdz na jakie weszłaś forum, komentarz
                nieadekwatny do tematu!!!!!!!!
              • Gość: Elllka Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.08, 20:57
                Hupało hehehe przecież |Ona byle kogo nie strzyże, dziecko może w
                jej salonie byłaś ale nie w jej rękach, swoją drogą to może nie
                powinnaś do wiejskich salonów zagląda skoro taka światowa jesteś :D
                • Gość: ania Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.08, 10:32
                  mamusiu, byłam w jej salonie, w jej rękach.
        • Gość: ala Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: 189.60.100.* 22.10.10, 15:50
          ja niestety o salonie ATELIER MAYER nie moge powiedziec dobrego slowa. andrzej mnie nie strzygl, nie wiem czy jest dobry. natomiast jesli chodzi o traktowanie klienta, jesli nie jest sie niezadowolonym jest po prostu zenujace.

w skrocie-chcialam jasny blond, zrobili mnie ciemno-ruda, jak chcialam zmienic-zmielnili na prawie czarny!i jeszcze kazali placic za korekte koloru 60 zl!!!! zona andrzeja-menadzerka salonu, jest najbardziej bezczelna, bez taktu, honoru i klasy osoba z jaka kiedykolwiek mialam do czynienia.

nie polecam tego salonu. bylam tam pare razy i jak bylam zadowolona to wszystko ok. natomiast jak cos sknoca, to zachowuja sie jak tchorze, klamia, zdzieraja i sa bezczelni. ATELIER MAYER TO NAJGORSZY SALON FRYZJERKI - NIE POLECAM.
    • Gość: deo77 Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.08, 17:35
      byłam w Chmielowicach u Alexa kilka dni temu. Salon rzeczywiście ładny a samo
      ścięcie...hmm wyglądam w sumie jak wyglądałam włoski mam poprostu bardziej
      odświeżone, końcówki podcięte itd. zobaczymy jak się bedą układać. A kolor w
      sumie ładny ale nie do końca taki o jaki prosiłam. Ale przynajmniej jest
      naturalnie;)
      co do Andrzeja M. z deja vu to na 4 fryzury u 3 różnych osób tylko 1 mi się
      podobała. Czyli ogólnie jest chyba z wszystkimi fryzjerami tak że jak wyjdzie
      tak będzie-raz dobrze raz źle:P
      • Gość: babeczka Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.08, 08:58
        Bylam dwa razy u Olka w Chmielowicach-koleś przereklamowany, mam
        bardzo podatne włosy i nie miewam z nimi problemów, a po jego
        strzyżeniu zwyczajnie przestały się układać.Mówiłam o innej
        fryzurze, a on oczywiście po swojemu.Nie jestem zadowolona bo
        chciałam je podciąć o jakieś 7-10 cm, a on powiedział że mam ładne
        włosy i nie bedziemy ścinać bo szkoda.Ja tu coś nie kumam.
        Ps. paznokcie odpadają u nich po ok 2 tygodniach-można reklamować
        ale po kolejnych 2-tyg jest to samo.Ale życzę im wszystkiego
        dobrego, działają niedługo może sie jeszcze podszkolą.
        • Gość: kjusta Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 11:25
          tak, zgadzam sie calkowicie. Ty swoje, on swoje. Mi nie chcial cieniowac wlosow bo takie ma zasady, wrrrrrr........ Zrobil to na moje zdecydowane prosby, jednak widac ze bez serca i przekonania.
          Efekt - troche marny
          • Gość: babeczka Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.08, 09:44
            Poczytałam i zdecydowałam sie na Rynek 16. Było bardzo super-
            elegancko i sympatycznie. Widzialam inne fryzury które były zrobione
            podczas mojej wizyty i wszystkie babki były zadowolone. Jedna
            dziewczyna miała robiony kok-przepięknie i wyszła z salonu z piskiem
            zachwytu. Moja fryzurka fajna po dzisiejszym umyciu głowy tylko ją
            wysuszyłam na szybko suszarką i same sie ułożyły jak powinny, nie
            musiałam na nie nic nakładać ani modelować.Strzygła mnie taka
            młodziutka Ania-chyba.A i masaż głowy super.Ogólnie polecam.
            • Gość: franka Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.punkt.pl 30.07.08, 12:24
              czegoś tunie rozumiem, mamwrażenie,że"babeczka" reklamuje swój salon
              w Rynku, tak zdarza sie wiele razy na tym forum,że fryzjerzy pisząc
              pod pseudonimami polecają samych siebie.
              A to,że w stosunku do Beaty Berendowicz jesteście nie fair,świadczy
              to tylko o Was samych i waszej wdzięczności
              Nic dodać nic ująć
              • Gość: aga Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.08, 13:59
                a ja nie jestem ani babeczka ani właścicielka (!) salonu w Rynku a
                mam takie samo, bardzo pozytywne wrażenie. też coś reklamuję? nie
                mogę być dobrze obsłużoną i zadowoloną klientką? a czemu są nie fair
                wobec p. Beaty? że załozyli swój biznes? za to w salonie u p. Beaty
                jest gorzej, moim zdaniem. wchodzą pracownice, ani be ani me... ni
                dzień dobry... jakies takie niedospane, nieuczesane, jedna ubrana
                jak tipsiara... musi się p. Beata za nie wziąć
                • Gość: franka Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.punkt.pl 30.07.08, 15:39
                  i tu wychodzi kołtuńska cecha ,ocenić po wyglądzie, zdeptać i
                  wyśmiać,to co,że wygląda jak tipsiara? Zal Ci...ściska?
                  Zachowujesz się jak baba z targowiska,tak z tego wynika. Chodzisz po
                  salonach i oceniasz ludzi po wyglądzie, ehh ta polska żółć.....
                  • Gość: zośka Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.punkt.pl 30.07.08, 15:58
                    ładnemu we wszystkim ładnie
                    • Gość: obserwator Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.eranet.pl 30.07.08, 21:32
                      kazdy fryzjer czy fryzjerka predzej czy pozniej chce czuc sie jak
                      gwiazda. taka ich cecha, ale jesli wyglad przeszkadza to wybieram
                      innego fryzjera, ktory akurat mi pasuje, proste :-) zreszta uwazam,
                      ze najwazniejsze jest zeby fryzjer dobrze wykonywal swoja prace, a
                      jak wyglada to juz kwestia gustu.zreszta to samo jest w innych
                      branzach...co do salonu beaty berendowcz to uwazam ze zmiana ekipy
                      wyszla im na dobrze i nie zauwazylam zeby pracownice byly
                      niedospane, moze dlatego ze jak sie umawiam to zawsze po pracy czyli
                      po 16.00 :-)
                • Gość: dżiakonda Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 23:01
                  Może nie jesteś babeczka ani aga ale macie ten sam nr Id IP:
                  *.adsl.inetia.pl
                  I kto tu sie nie reklamuje?
                  Kłmamczuchy i obgadywaczki :D
                  Nie jest Wam teraz łyso? Ładnie sie to tak na forum jako niby
                  klientki reklamowac??
                  Trzeba pomysleć 3 razy zanim napiszesz cokolwiek z tego smamego
                  kompa matołku
                  • Gość: aga Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.08, 08:29
                    aż sprawdzę tę babeczkę...
                    faktycznie, babeczka tez ma netię ale to nie znaczy, że jesteśmy tą
                    samą osobą. i radziłabym przed upewnieniem sie nie używać inwektyw...
                    Zapewniam Cie, że jestem klientką i ciągle poszukuję dobrego fryzjera
                  • Gość: shine Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 11:05
                    niestety odkryłaś jedynie, że mają tego samego dostawcę internetowego. ja
                    również jestem klientką Majera i od dobrych kilku lat jestem bardzo zadowolona.
                    Andrzej prawie za każdym razem dodaje coś nowego do mojej fryzury, widać że ma
                    wizję a fryzjerstwo to jego pasja. świetnie dobiera kolor, a moje włosy są
                    zadbane, wyglądają naturalnie i zniknął problem rozdwajania się końcówek.
                    jeśli fryzjer jest dobry, to znajdą się też klientki, które pewnie mogą polecić
                    salon innym osobom. a ekipa atelier majer jest ciągle zajęta pracą, bo klientek
                    nie brakuje, więc nie ma potrzeby przesiadywać na forach żeby reklamować swój
                    salon. nie wierzysz, zadzwoń i zapytaj o terminy. to mówi samo za siebie.
                    • Gość: tkm Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.10, 00:46
                      lecz się na nogi na oczy za późno heh
    • Gość: eika Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 18:22
      polecam p. Ilonę z salonu na Reymonta, obok sklepu za 4 zł - schodami do góry.
      Jest naprawdę fachowcem.
      • Gość: milka Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.katedra.net.pl 30.10.08, 21:33
        a ja szukam fryzjerki Ani, pracowała w B&K....w czasach kiedy był
        tam jeszcze Andrzej Majer....czy ktoś wie może gdzie ona teraz
        pracuje, byłam z jej ścięcia bardzo zadowolona i niestety nikt nie
        wyczarował mi takiego cudu na glowie....pomóżcie kobietki :))
        • Gość: ta co wie Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.chello.pl 01.11.08, 20:25
          Ania, ktora pracowala w b&k pracuje teraz u majera na malym rynku. A
          tak w ogole to wiem z dobrych zrodel ze w b&k niezle przekrety
          sa...najgorsze co slyszalam to to,ze w ramach oszczednosci
          przelewaja zwykłe szampony z drogerii za kilka zloty i ze uzywaja
          utleniaczy joanny a wmawiaja ze uzywaja markowych loreala. Ale
          kasuja za uslugi jak oszaleni...nie polecam b&k!!!
        • Gość: :-) Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.08, 20:51
          Witam wszystkich zaintersowanych,tak sie składa ze Ania już nie pracuje na Małym
          Rynku za to mozna ją znaleźc w salonie "Hanna" ul.Ozimska 25 nr.tel.4412500
          • Gość: gjfgc Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.08, 15:19
            dajcie telefon do atelier majer bo nie mogę znaleźć
            • tiresias Re: dobry i niedrogi fryzjer 20.11.08, 15:59
              ponownie polecam: zróbcie sobie fryzjerzy ustawkę na bolko w niedziele rano po
              mszy, weźcie nożyczki, brzytwy czy co tam macie i najlepsi, ci co przeżyją,
              przejmą rynek.
              bo mi się już końcówka rozdwaja, ćwoki....
              • Gość: matka Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.eranet.pl 22.11.08, 11:58
                Moja 16-letnia corka, ktora chodzi do zawodowki jest w klasie z
                chlopcem, ktory jest fryzjerem w tym zakladzie berendowicz. chlopak
                ma 18 czy 19 lat a dopiero teraz szkole robi. ja do tego zakladu nie
                chodze bo slyszalam ze strasznie drogo tam ale jak mi corka
                powiedziala o tym mlodym chlopcu co tam robi, to postanowilam
                napisac zeby ci co tam chodza omijali go szerokim lukiem.
                PS. A wlosy to mi wlasnie moja corcia robi! bedzie z niej swietna
                fryzjerka :)
                • Gość: karambola Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.punkt.pl 22.11.08, 12:57
                  Do Matki:
                  Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi? To, że chłopak dopiero teraz robi szkołę
                  zawodową to chyba nic złego jeszcze? MOże jest młody, zdolny, wykształcił sie w
                  akademii Berendowicz, a teraz chodzi do szkoły, by mieć papier? Z tonu Twojej
                  wypowiedzi wywnioskowałam, że lepiej tam nie chodzić, bo skoro chłopak tam
                  pracuje i jednocześnie uczy się w szkole to coś z nim nie tak. Jest złym
                  fachowcem czy co? Dlaczego omijać go szerokim łukiem? Bo młody? Proszę jaśniej,
                  jeśli można.
            • Gość: iza Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.ghnet.pl 22.11.08, 13:05
              num.tel do Majera
              0774420541
              • Gość: Gosia Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: 81.15.197.* 22.11.08, 23:23
                Mam takie pytanko.
                Wszyscy polecacie tego Andrzeja, ale ktoś może mnie uświadomić w
                jakich granicach wachaja sie ceny w tym salonie?
                Najbardziej mnie interesuje strzyżenie i grzywka (najlepiej osobne
                ceny)
                • Gość: anka Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.08, 08:48
                  z tego co kojarzę to strzyżenie ok 70zł (zawsze biore jakies
                  kosmetyki jeszcze) a z grzywką wpadasz bez umówienia za friko ale
                  może dla pewności po prostu zadzwoń i spytaj
    • suzzy23 Re: dobry i niedrogi fryzjer 11.12.08, 11:09
      Cześć! mam takie pytanie czy ktoś wie gdzie pracuje pani ania olszewska
      ???Kiedyś pracowała w de Legge prosze o pomoc
    • Gość: misiek2110 Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: 212.244.68.* 17.12.08, 08:54
      Witam Wszystkich! Mam ten sam problem. Chodziłam do Atelier Majer do
      Ani a teraz powiadomiono mnie że już tam nie pracuje. Wielka szkoda!
      Prosze o info gdzie teraz pracuje lub jak można się z nią
      skontaktować.
      Liczę na waszą pomoc, bo nie znam innej tak dobrej fryzjerki.
      Dzięki ;)
      • Gość: ;-0 Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 18.12.08, 21:13
        salon Hanna w kaskadzie nr tel. 4412500 tam mozna ją znalezc
        • Gość: ania Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.08, 11:22
          w Kaskadzie pracuje pani Ania, która pracowała u Majera?
          • Gość: klientka Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: 77.223.238.* 25.02.09, 11:22
            Ania Olszewska pracuje znowu w De Legge na Ozimskiej
      • Gość: misiek2110 Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.eranet.pl 25.12.08, 20:16
        Pani Ania pracuje w "Hannie".....hmmmm.....
        Moja koleżanka kiedyś była w tym salonie i w sumie nie była
        zadowolona.....a do tego nieciekawie wyglądała.
        A jakie są Wasze opinie na temat tego salonu??? Chciałabym "być
        wierna" Pani Ani, ale przyznam że salonu się obawiam....
    • Gość: bozia Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.chello.pl 20.12.08, 20:10
      Nie polecam napewno salonu na ulicy Katowickiej blisko skrzyżowania
      z Ozimską.Wyglądasz jak przed ,siedzisz z mokrą głową 15min,salon
      jest remontowany ,a kasa spora.Ja napewno już tam nie
      pójdę.Pozdrawiam.
      • Gość: Asik Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.chello.pl 22.12.08, 18:13
        Polecam salon na ZWM w niskim bloku zaraz koło "Specjalisty". Blisko piekarni ,
        w tym samym budynku jest tez pizzeria i kosmetyczka:) baaaaaardzo tanio,
        przyjemnie no i terminy na pewno będą, bo Pani choć jest świetnym fachowcem, to
        słabo jest rozreklamowana:) Choć z drugiej strony to dobrze dla stałych klientów
        takich jak ja;)
        • Gość: mr Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.chello.pl 20.08.10, 13:58
          Pani z tego zakładu to czarodziejka, wyczynia magiczne rzeczy z
          włosami, poradziła sobie nawet z moim spalonym trwałą i
          nierozjaśnianiem sianem. Jest absolutnie fantastyczna, fenomenalna i
          właśnie zostałam stałą klientką i każdego namawiam na wizytę w tym
          salonie. Bosko!!!!! i naprawdę nie daje po kieszeni:)
    • Gość: veronia Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: 79.191.86.* 30.01.09, 22:05
      ja dostalam namiary na salon na fabrycznej w enklavie nareszcie nie
      musialam decydowac sama a wybor stylistow byl trafny. polecam.
    • Gość: fryzjer Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.gaja.net.pl 14.02.09, 11:52
      Jeden z najlepszych ... może www.atelier-majer.pl, drogi ale bardzo
      dobry
      • Gość: Kłitka Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.gprs.plus.pl 25.02.09, 17:39
        ehhh... kłócicie sie i kłócicie kto lepszy a ja Wam coś opowiem.
        Otóż byłam i w metamorfozie i u majera:/
        pewnego pięknego dnia rozjaśniłam włosy -ciemny blond do platyny -
        sama w domu farbą za 8 zł - narzeczony pomagał mi troszkę:) kolor
        wyszedł cudny - biało-srebrna platynka. Włosy co prawda nieco
        zniszczyłam ale tłumaczyłam sobie to tym że tania beznadziejna
        farba. Problem pojawił się dopiero kiedy musiałam ufarbowac powstałe
        odrosty.. no więc poszłam do metamorfozy - mnóstwo mięli dobrych
        opinii na necie::/ Pierwszy raz poszłam się upewnić, że fryzjerka
        sobie poradzi - powiedziała że pewnie - najwyżej zdekoloryzuje.
        Wróciłam po kilku dniach na umówioną wizytę. no i pierwsze
        rozczarownie - spojrzała i stwierdziła ze 16 to za późno - przy czym
        salon jest do 20.00. odesłała mnie do domu - umawiając na za 2
        tyg... Było wtedy rezygnować, ale ja uparcie się trzymałam. Nadszedł
        ów dzień. Rozjaśniała mnie P.Kasia. Non stop pytałam P.Iwony co ma
        robić- jaka woda, ile, itd... jak myła mi włosy po rozjasniaczu
        stwierdziła ze zrobi zapienienie bo są żółte jednak...Ok. Zrobiła-
        wysuszyła - cudo!!! bylam w niebo wzięta - zapłaciłam z bólem 210zł
        ale efekt... No cóż - takowy pozostał tylko do pierwszego mycia. jak
        zobaczyłam po nim włosy - szok!!!! Żółty kurczak w miejsce odrostów!!
        Zadzwoniłam z reklamacją - uznana - tydzień oczekiwań i ukrywania
        się pod chustkami no i nadszedł dzień poprawy - poszłam. P. Kasia
        stwierdziła ostentacyjnie że nie ma czasu i w obroty wzięły mnei 2
        dziewczyny- jak się później okazało praktykantki. Nawet nie
        posadzili mnie na fotel tylko na zmywak...leżałam tak godzinę-kark
        mi odpadał, a one na przemian rozjaśniacz-zapienienie, rozjaśniacz-
        zapienienie...koszmar - włosy nadal żółte... Kasy mi nikt nie oddał
        oczywiście,ale najgorsze było to że włosy wypadały mi okrutnie, po
        pierwszym tygodniu odpadł mi cały wielki kosmyk włosów z przodu -z
        tyłu mniej to było widoczne - tak że zrobiła mi się nagle jakby
        grzywka bo przeciągnięto mi farbę na już rozjasnione włosy
        kilkukrotnie. Straciłam setki na regenerację.,.W końcu odrost znowu
        się zrobił - tym razem po opiniach dobrych tego forum zresztą mój
        wybór padł na Atelier Majer. Zadzwoniłam-umówiłam się do p.
        Dominiki.Poszłam nauczona doświadczenie tydzień przed wizytą na
        konsultacje-opowiedzialam poprzednią historię-p.Dominika kiwała
        głową nie mogła uwierzyć, ze ktoś mnie tak potraktował,zapewniła ze
        wszystko będzie super!Poszłam więc na nieszczesne
        rozjaśnianie...wszystko było ok. Wszyscy mili, salon super,
        p.Dominika cierpliwa,ciągnęła okrutnie na włosy,ale...czego sie nie
        robi by być piękną prawda:) no i zmyto mi rozjaśniacz, nałożono
        farbę.Nadeszła godz,19(zamknięcie salonu)wiec p.Dominika strasznie
        się spieszyła-parzyła suszarką ale znosiłam to dzielnie..,.milion
        razy pytałam ja czy oby na pewno nie będa żółte - bo tylo o to mi
        chodzi!!!zapewniała że na bank. Jak byly mokre wydawało mi się że
        widzę żółć,ale p.Dominika zapewniła że po wysuszeniu będzie piekna
        platyna. zaczesała i wysuszyła. było w miarę ok. Zapłaciłam 200zł
        wróciłam do domu,zaczesałam włosy na drugą stronę i co ukazało sie
        na mojej głowie- byczy - rudo-zółto-pomarańczowy odrost!!!!ale się
        wkurzyłam.oczywiście rano zadzwoniłam p.dominiki nie było ale P.
        Majer powiedział zebym przyszła to zobacza. Jak przyszłam z
        reklamacją - nikt nie był już miły, nie proponował kawy,hahha
        śmieszne co?P. Dominika orzekła że ona nie widzi żeby cokolwiek było
        źle, zawołała koleżankę-fryzjerkę ona oczywiście to samo. dopiero P.
        Majer doszedł-popatrzył i widziałam tylko jak ciśnienie mu rośnie a
        źrenice się rozszerzają na spartaczona praćę.Zapytał tylko kto
        poprawi? Owa koleżanka sie zdecydował-traktowano mnie jak
        trendowatą.P.dominika ostentacyjnie sie uśmiechała-dumna widać ze
        swego jakże marnego dzieła..a taka pewna była..jedynie właściciel
        starał się mnie uspokoić.niestety jak wyszedł zaczął się koszmar.
        Wyszarpano mi tyle włosów przy czesaniu że podłoga wyglądała jakbym
        ścinała włosy a nie je czesała... nałożono mi rozjaśniacz-zmyto-
        rozczesano bez grama odżywki - kołtun który się zrobił p.fryzjerka
        wyszzarpała...to się nazywa powołanie nie?jak nałożyła mi farbę to
        wyciągnęłam sobie chyba 4 ogromne garście włosów...rozryczałam się,
        byłam załamana...zmyła mi farbę-rozczesała-ciągnąc i parząc
        wymodelowała.to był koszmar. na koneic powiedziała że po myciu i tak
        włosy będą żółtę. Tak się też stało- tylko w tym sie nie myliła.
        Reasumują. Metamorfoza- zdecydownie nie!!!
        atelier Majer - tylko do właściciela bo tylko on szanuje
        klienta.Ogólnie mam włosy gorsze niż przed farbowaniem, do tego mam
        ich połowę mniej i non stop wypadają:/ koszmar!!! Zastanówcię się
        zanim wybierzecie Opole!
        • Gość: jojo Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 26.02.09, 19:25
          opowieść jak z bajki! pokolorowana maksymalnie! uważam ze trzeba być wybitnie
          głupią blondynka żeby po takich doświadczeniach( mam tu na myśli włosy
          wypadające garściami) nadal na sile sie rozjaśniać!uważam ze sama jesteś sobie
          winna!proponuje powrot do farby za 8 zł lub zmianę koloru! a jeśli chodzi o
          salon Atelier to nie wydaje mi sie żeby przychodząc na poprawkę była Pani
          gorzej potraktowana, tez miałam poprawkę robiona, zdarza sie ze kolor nie
          wyjdzie tak jak ma, ale nikt nie potraktował mnie gorzej z tego powodu!wszyscy
          byli mili i nawet zaproponowano mi KAWĘ . z wielka przyjemnością będę nadal
          chodzić do tego salonu!
          • Gość: Kłitka Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: 83.238.214.* 02.03.09, 15:23
            Droga "jojo".Nie wierzyć w me słowa to Twoje prawo-nie zamierzam
            dowodzić ich prawdziwości - niestety nie mogę wkleić zdjęcia nie
            pozostawiającego wątpliwości...
            Rad Twych, jakże cennych również nie potrzebuję - to forum jak
            wiesz - albo powinnaś wiedzieć - chyba że jesteś głupią -
            niekoniecznie blondynka, ma slużyć wyrażaniu opinii nt. salonów
            fryzjerskich w Opolu, nie od dawania dobrych rad. Ja jak każda
            głupia blondynka wierząca w szczerość i kompetencje fryzjera -
            podążyłam - co zresztą napisałam - po radę do Salonu Majer. Tylko po
            to by usłyszeć czy Sz.P Dominika oceniając organoleptycznie stan
            moich włosów,zgodzi się je farbować - przy szczegółowym opisie
            poprzedniego farbowania... No cóż z ręką na sercu - jestem głupią
            blondynka i zaufałam, uwierzyłam że P. Dominika właściwie ocenia
            swoje umiejętności.Ale przestrzegam inne "glupie blondynki" - bo do
            tego Droga "jojo" służyć winno to forum, przed oddaniem się w jej
            ręce...
            Swoją drogą muszę Ci powiedzieć, że mogłabyś pracować w
            reklamie,bowiem lekkość z jaką wyraziłaś swój zachwyt nad salonem
            godna jest marketingowca!
      • pani.marto Re: dobry i niedrogi fryzjer 01.03.09, 19:14
        Odświeżam wątek, co powiecie na Gallanta, ul. Kołłątaja? Polecacie?
        • Gość: gosc Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: 77.252.18.* 03.03.09, 20:35
          Nie Nie i jeszcze raz Nie!
          Pierwszy i ostatni raz tam byłam.
          • Gość: niunia Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 20:44
            ja byłam w gallantsie i jestem bardzo zadowolona ścinałam i robiłam
            balejaż a tak właściwie koloryzację jeszcze nigdy nie byłam tak
            zadowolona poszłam tam z polecenia mojej koleżanki i nie żałuję
            zostanę ich stałą klientką a 13tego mają rabaty a mnie robiła
            p.Marta to chyba szefowa ja polecam
            • Gość: gość Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.gprs.plus.pl 23.03.09, 13:56
              ja i moja siostra jesteśmy stałymi klijentkami p.Marty jesteśmy
              bardzo zadowolone polecamy
            • Gość: Gosc Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 23:04
              Ja niestety zrezygnowalam z Pani Marty , byłam kilkakrotnie . Było w
              miarę ok. Wysluchałam wielokrotnie ,jak wieszała psy na innych
              fryzjerach. Ale dalam jej czas, może miała gorszy dzień. Generalnie
              jak patrzę na nią z perspektywy czasu stwierdzam,że to arogancka i
              naburmuszona osoba ,ktora ma wysokie nieuzasadnine mniemanie o
              sobie. Wspołpracownice są przez nię traktowane fatalnie.
          • Gość: kasia Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.gprs.plus.pl 27.03.09, 09:00
            byłam u tego majera a wcześniej chodziłam do p.Marty do Gallantsa i
            powiem że bardziej byłam z niej zadowolona i dalej do niej będę
            chodzić jest też taniej a też pracuje na lorealu
    • Gość: magdalena Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 16:03
      polecam p.Radka z salonu color&style w Galerii Opolanin
      • Gość: czesia Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: 212.244.68.* 09.03.09, 11:45
        a co powiecie o salonie EUPHORIA koło Katedry???
        Słyszałam że znają się na rzeczy.
        A może któryś/ któraś z was ma inne zdanie???
        Z góry dziękuję za każdą opinię.
    • Gość: triss.merigold Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: 77.223.227.* 10.03.09, 19:15
      Witam.
      Jakos ostatnio czesto nawiedzam fryzjerow, gdyz mam taka fanabarie i
      poszukuje nowego ciecia mych wlosow:-)
      Oto moje doswiadczenia:
      *fryzjer na Malince przy SDH - Malinka - moze byc, ale bez polotu;
      *fryzjer na Koraszewskiego - tam gdzie jest kosmetyczna, swietne
      ciecie - polecam pania Anie, ale jednak bez polotu i fantazji;
      *fryzjer Hanna - bylam u szefowej i drugiej takiej dziewczyny
      (tezszej) - nie pamietam imienia. Szefowa polot i wyobraznia
      wyborna! Po jej cieciu bylam zachwycona, super fryzura i pieknie sie
      ukladaly wlosy! Po tej drugiej fryzjerce - moze byc, ale bez tego
      mistrzostwa;
      *fryzjer na Malince ul Piotrkowska - uzycie noza chinskiego(!!!) do
      mioch kudlatych, grubych i mocnych wlosow bylo zupelnym
      nieporozumieniem, wine tu ponosi fryzjerka, ktora nie zna sie na
      gatunkach i rodzajach wlosow. Moze zbyt male doswiadczenie?
      Niezadowolona bylam, a bylam tam u trzech fryzjerek. No coz.
      *fryzjer oslawiony Berendowicz - trafilam do Iwana czy Aleksego, a
      moze Saszy - nie pamietam, taki mlody czlowiek z Ukrainy. Masaz
      glowy zupelna rewelacja, super i polecam. Natomiast ciecie - moze
      byc, ale mistrzostwa na pewno nie. Wyobraznia - taka sobie.
      *ostatnio Beata na Sosnkowskiego, pod schodami. Ciecie nawet niezle,
      ale wyobraznia znow nie taka.
      Zostal mi jeszcze do wyprobowania oslawiony tu Andrzej, ktory juz
      jest legenda, jak tam zajde, to opisze.
      Wiem, wiem, mam zbyt pewnie wygorowane wymagania, ale coz, klient
      placi, klient wymaga:-)
      • Gość: zofi Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 09:15
        Polecam nowy salon Expert Loreal w centrum handlowym Solaris fajny
        nowoczesny wystrój i miła obsługa. Jest taniej niż w salonie
        Berendowicz w którym byłam.
        • Gość: qada Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.09, 14:31
          JEstem facetem, ale mam dłuższe włosy.
          Byłem u Majera. Nie pójdę już więcej. Pracując u Berendowicz był lepszy. Może go
          właścicielka pilnowała, może mu pomagała?
          • Gość: beba Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.chello.pl 09.04.09, 11:40
            Pilnowała właścicielka, tak owszem,pomagała?
            nie sądzę.Włascicielka podobno okropna dla swoich
            pracowników,dlatego często zmienia się tam personel...
            • Gość: farfala Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.09, 11:50
              Zgadza sie. Pani berendowicz jest absolutnym beztalenciem jeśli
              chodzi o zarządzanie personelem. I nie trzeba nikogo w Opolu
              przekonywac do tego, bo jak słusznie zauważono juz nie raz, ekipa
              zmienia sie tam czesciej niz w jakimkolwiek innym salonie sieciowym.
              Pracownicy B&K maja podpisane umowy lojal. Na pewien okres czasu
              wiec dlatego musza sie meczyc z nia. A jak tylko im sie skonczy
              umowa to od razu stamtad wypier....co niektórzy wolą nawet zapłacić
              karę pieniężną niż się mordować z tą wstrętną babą. Poza tym B&K
              jest najdroższym salonem w Opolu a wcale nie najlepszym!
              • Gość: mili Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 13:00
                Czy wiecie może gdzie teraz pracuje Dominika z salonu Atelier Majer,która
                wcześniej pracowała też u Berendowicz?
                • Gość: alunia Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 16:19
                  DOMINIKA PRACUJE W SOLARISIE. CHODZIŁAŚ DO NIEJ U ANDRZEJA CZY BERENDOWICZ JA U
                  BERENDOWICZ ALE NIE BYŁAM ZADOWOLONA. OSTATNIO U BERENDOWICZ TAK MNIE OBCIĄŁ PAN
                  PAWEŁ ŻE PŁAKAĆ SIĘ CHCIAŁO. W METAMORFOZIE CHODZIŁAM DO IWONY KOLOR ZAWSZE
                  WYSZEDŁ NIE TEN ALE OSTATNIM RAZEM BYŁO PRZEGIĘCIE NO I TEN CZAS OCZEKIWANIA AŻ
                  OBSŁUŻY JESZCZE KILKA KLIJĘTEK KIEDY JA WCIĄŻ Z FARBĄ ALBO UMYTĄ GŁOWĄ CZEKAŁAM
                  PORAŻKA. NA OZIMSKIEJ BYŁAM JESZCZE W TEJ STAREJ KAMIENICY U GÓRY TEŻ JAKIŚ NIBY
                  DOBRY FRYZJER . BARDZO DROGI NA PEWNO MYŚLAŁAM ŻE Z BUTÓW WYSKOCZĘ PRZY KASIE.
                  STRZYŻENIE MASAKRA TAK MI LASKA WYGRYZŁA MOJE DŁUGI WŁOSY ŻE KOLEJNA FRYZJERKA
                  MYŚLAŁA ŻE MAM WYKRUSZONE OD NOSZENIA GUMKI NA WŁOSACH. NIE NOSZĘ TAKOWEJ.
                  NAJLEPIEJ STRZYGŁ MNIE RAZ PAN W TESCO U GÓRY JUŻ GO NIE MA DŁUGIE WŁOSY
                  CIENIOWAŁ BRZYTWĄ ALE POTRAFIŁ.BYŁA SUPER FRYZURA NAWET PRZEZ DŁUGI CZAS. NIE
                  WIEM GDZIE TEN PAN PRACUJE. JEŻELI KTOŚ WIE TO DAJCIE ZNAĆ.
                  • Gość: Jupi Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 09.02.12, 15:05
                    W którym Tesco i jak się nazywał salon? bo chyba mogę pomóc ;)
                    • Gość: ANET Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.static.chello.pl 13.03.13, 11:27
                      Tak możesz pomóc? :) ja też poszukuję fryzjera z Tesco :) ma na imię Radek ale słyszałam, że wyjechał :( WIĘC GDYBY KTOŚ MÓGŁ POMÓC TO BĘDĘ WDZIĘCZNA :)
                  • 21sowa Re: dobry i niedrogi fryzjer 10.11.12, 19:03
                    czy ktoś wie gdzie obecnie pracuje pani ania drewniak
                    • Gość: jas Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.13, 16:26
                      W salonie Hanna. DH Kaskada.
                • doda285 Re: dobry i niedrogi fryzjer 07.10.09, 11:00
                  w solarisie
                • Gość: atenka06 Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.chello.pl 27.11.09, 18:26
                  Wszystko super, ale tak naprawdę całe forum kręci się wokół dwoch
                  fryzjerów... Troche nudne Ja poszukuję Marconiego z encklawy w ogole
                  nie wiem co sie stalo ze tam nie pracuje ale bylam zadowolna z
                  fryzur jezeli ktos wie gdzie mozna go znalesc prosz o info
                  Pozdrawiam
                  • Gość: matti Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.chello.pl 27.08.10, 15:04
                    hej wiem ze Marconi jest teraz w Carlo Biani na placu kopernika
                  • Gość: Ania Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.swic.dialup.inetia.pl 19.10.11, 09:51
                    Markoni pracuje na sienkiewicza 3 w Metamorphosis
              • Gość: Aldonka Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: 217.197.65.* 22.04.09, 19:55
                Hej salon w Chmielowicach VIRGIN ! Czy to sprawdzone, ktoś tam już był?
              • Gość: beba Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.chello.pl 15.05.09, 09:40
                Właśnie wróciłam z salonu B&K,obsługa bardzo sympatyczna,
                ale to koniec z moją przygodą w tym salonie.
                Kolor włosów,no cóż nawet po bezproblemowej poprawce
                nie wyszedł tak jak powinien.Chodziłam tam od zawsze pewna,
                że przynajmniej nie wyjdzie gorzej,standardowo,a jeżeli coś
                kreatywnego to super, ale wyszło... poniżej poziomu,szkoda,
                szkoda.W takim salonie, jeżeli ktoś jeszcze nie ma wprawy w koloryzacji powinien zajmować się tym co umie najlepiej,gdyż cała firma traci na reputacji a co z tym idzie klientów.
                Zarządzanie, ale dla nas-klientów najważniejszy jest przyjazny
                klimat,w końcu spędza się tam( nawet jednorazowo)trochę czasu,
                da się odczuć np.napiętą atmosferę, oraz oczywiście PROFESJONALIZM!
                Piszcie swoje doświadczenia, dla nas to ważne,im mniej eksperymentów na naszych głowach tym lepiej, (chyba, że ktoś lubi :)
                • Gość: alunia Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 21:11
                  zgadza się BERENDOWICZ coś ostatnio leci w dół totalny profesjonalizm ale tylko
                  w rozmowie aż za słodko jak dla mnie.Był ktoś może w awangardzie fryzur w
                  miejscowości KUP? U PANA PAWŁA?
                  • Gość: agusia Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.po.opole.pl 27.04.10, 14:06
                    Ja byłam już dwa razy u Pawła z Kup. Jest naprawdę świetny. Ma dużą
                    wiedzę na temat tego, co robi (szkoda, że inny fryzjer, który mi
                    spalił pasemka nie miał) i duże doświadczenie. Ale przede wszystkim
                    jest bardzo kreatywny w indywidualnym dopasowaniu fryzury do
                    klientki. I co chyba najważniejsze: naprawdę rezerwuje sobie dla
                    każdej klientki tyle czasu, ile powinien jej poświęcić. W czasie,
                    kiedy jest u niego klientka, zajmuje się tylko nią, nie strzyże
                    jednej Pani, gdy dugiej się włoski tlenią. Jedyny jego minus jest
                    taki, że ma za dużo chętnych (też z opola) i na termin u niego się
                    czeka bardzo długo (czasem do 5 tygodni). Ale warto! Ja już do
                    innego fryzjera nie pójdę. Polecam gorąco!!! Aha! I drogi też wcale
                    nie jest!!!
              • Gość: ALUNIA Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 16:36
                NIE JEST NAJDROŻSZYM. DROŻSZY JEST DE LEGGE. MASAKRA. CENY BYNAJMNIEJ JAKIEŚ DWA
                LATA TEMU MIELI Z KOSMOSU I PRZEBIJALI BERENDOWICZ.
                • Gość: kaskastop Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.14, 14:27
                  dokładnie, De Legge porażka, Jak tam weszłam wydawało mi się, że oni wiedzą wszystko najlepiej, że ja się nie liczę tylko kasa za usługę. Wciskali mi tam jakieś produkty na siłę i ogólnie czuje się tam duży dystans. Robiłam sobie tam trwałą, fajnie wyszła. Ale cena, szok!!! Obsługiwała mnie p. Zuza, poplamiła bluzkę utrwalaczem ale nie poczuwała się wcala, Zasugerowała, że już tak chyba miałam jak przyszłam. Salon umył ręce.
                  Świetnym salonem był SALON Loreal EXPERT w Solarisie. Szłam tam z przyjemnością i za każdym razem było artystyczne obcięcie, z polotem i wyobraźnią. Oddawałam moje włosy w ręce profesjonalistów, Szkoda, że już ich tam nie ma!!!!!
                  • Gość: Laura Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.citymedia.pl 16.04.14, 18:34
                    Dziewczyny gorąco polecam wam Hair Studio na Ozimskiej.Chodze tam już 3 lata i jestem mega zadowolona.Drugim atutem jest pełen kompleks w jednym miejscu , mają rewelacyjną kosmetyczke
                  • Gość: dawid Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.static.ip.netia.com.pl 02.09.14, 12:31
                    dzień dobry Nazywam się David Klimek jestem fryzjerem w salonie De Legge od 10 lat, nigdy nie pracowała i nie pracuje u nas żadna Zuza, trwałą ondulacje robi w salonie pan Jarek i wykonujemy tych zabiegów ok pięciu w ciągu roku i na pewno nie była pani u nas! obleśne i żałosne są takie kłamstwa. pozdrawiam
              • Gość: asiulka3464 Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.ip.netia.com.pl 15.12.11, 20:14

Po pierwsze sprawdz sobie slowo beztalencie w slowniku a po drugie jezeli nie zwracasz uwagi na atmosfere w salonie to czy fryzjer nie smirdzi jak palacy na kazdej przerwie smok czy nie smierdzi potem i czy nie rzy nad toba albo dmucha nos a potem dotyka twoich wlosow to mow sobie ze pani berendowicz jest wstretna baba ja zwracam uwage na wszystkie standardy np. Na atmosfere obsluge muzyke poziom przychodzacej klienteli poziom rozmowy fryzjera ppodejscie fryzjera do mnie czas technike wykonania masaz ciepla lub zimna wode zorganizowanie salonu . Jezeli uwazasz ze berendowicz jest taki drogi to przejdz sie po opolu i porownaj ceny a jak ci nie pasuje zwracasz uwage tylko na efekt koncowy to idz do jakiejs piwnicy z gr ybem na scianie i linoleum na ppoodledze i nie wyrazaj swojej opini o salonach najwyrazniej nie dla wszystkich
                • Gość: GUNIA Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.12, 15:27
                  NAJLEPSZY SALON FRYZJERSKI GLAMOUR W OPOLU POLECAM PANIĄ MAJE,WŁAŚCICIELKA ,PERFEKCYJNIE STRZYŻE,CUDOWNIE DOBIERA KOLORY ,TO JEST WYSOKI POZIOM, ŚLICZNY SALON,NIE MA TAŚMY, POŚWIĘCA CZAS WYŁĄCZNIE JEDNEJ OSOBIE. POLECAM
                  • Gość: MILA 2013 Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.play-internet.pl 15.12.13, 12:08
                    SUUUUPERRRR:) POLECAM WSZYSTKIM BYŁAM SPRAWDZIŁAM JESTEM POD WRAŻENIEM PROFESJONALIZMU.
        • Gość: xyz dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 18:27
          Polecam serdecznie Salon Vena na przeciwko kina. Bardzo miła, zdolna, a przede wszystkim bardzo ładna Pani Kasia :)
          • Gość: gość Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.12, 23:31
            Witam. Ma może ktoś wiedzę, gdzie się podziała Pani Kasia z salonu Vena (naprzeciwko solarisa) ? już od około roku Jej tam nie widuję, a bardzo fajnie strzygła... Proszę o odpowiedź jeśli ktoś coś wie :)
        • Gość: Ania VA Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.11, 20:24
          A ja Z REKA NA SERCU polecam salon w Polskiej NOwej, Kok sie chyba nazywa, wlascicielka Pani Krysia jest PRZEFANTASTYCZNA. Bylam u wielu fryzjerow, w Polsce i za oceanem, i Pani Krysia jest najlepsza :))) niedrogo i swietnie, nigdzie wiecej nie pojde :)
      • Gość: Ania Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 16:15
        Odświeżę temat,
        może w Opolu trochę się zmieniło,
        potrzebuję niedrogiego i dobrego fryzjera
        z moimi puszącymi się włosami ciężko mi trafić na kogoś kto odpowiednio dobierze mi fryzurę
        piszcie
        • Gość: Gabi Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.11, 20:42
          Audrey, zachwalany tu, nic specjalnego. Długo czekałam na miejscu, kolor na głowie mam wątpliwy, a fryzura- żadna. Tylko lekko podjęte końcówki. BOŻE! Czy w tym mieście nie ma rzetelnych fryzejrów, którzy zrobią coś na głowie choćby z małym zangażowaniem? Jestem wciekła! Kolejna próba nieudana. A najbardziej wkurza mnie to, że zapłaciłam, a ktoś odstawił manianę:-( jak komus się nie chce, to niech nie pracuje, albo niech zmieni zawód. Naprawdę jeste zła. I drdzy fryzjerzy, jeśli się tu rekomendujecie, to przyjmujcie klientów z zaangażowaniem. Audrey w Opolu odradzam!
      • Gość: Amelka Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.12, 13:04
        Ja niestety musze obronic Dominike, na ktora tak narzeka zalozycielka tematu. Ja do Dominiki chodze od 8 lat i nadal zostane jej wierna. Fryzurki robi z polotem i wyobraznia. Zawsze jest na bierzaco jesli chodzi o trendy. Wielkiego doswiadczenia nie mam w farbowaniu u niej, bo przewaznie mnie obcina, ale wiem tez ze kolor farby jest zalezny od wlosa. Teraz Dominika jest w ciazy i wiekszosc ciazy ma zwolnienie, a ja jestem w czarnej ..... Musialam do kogos pojsc i bylam u Adama z Euphorii. Fryzura ok ale bez polotu i fantazji. Minely 2 miesiace a musze isc do kogos znowu, bo wlosy sie nie ukladaja. A po cieciach Dominiki chodze co 4 miesiace. Teraz chyba pojde do Andrzeja obadac. Pozdrawiam i zycze Wam takich fryzjerow jak Dominika jest dla mnie...
        • Gość: Mira Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.opole.hypnet.pl 05.02.13, 19:56
          Czy masz jakiś namiar na Dominikę gdzie teraz pracuje ? , bo do Hanny chyba już nie wraca.
          • Gość: Agnieszka Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.14, 22:36
            Dominika otworzyła swój salon na ul. Ozimskiej (niedaleko pływalni tylko po rzeciwnej stronie)
      • kala8 Re: dobry i niedrogi fryzjer 24.07.14, 11:43
        Najtańszy fryzjer dziecięcy w Opolu jakiego udało mi się znaleźć: TORNADO przy ulicy Kieleckiej, błyskawiczne strzyżenie moich chłopców, dosłownie jak tornado, a przy tym śliczne i bardzo ładnie rosną włosy, efekt utrzymuje się miesiącami, wystarczy tylko podcinać nad uszkami, polecam!
      • Gość: gosciowa Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.14, 08:14
        Karolina z Manufaqtury taka blondynka jest super teraz dostałam info że u Ani Wolak pracuje.
      • Gość: Aneta Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.14, 19:07
        Karolina z ManufaQtury ale teraz chyba zmienia salon. Młoda ale świetnie się z nia pracuje :)
      • Gość: mlodozeniec Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.play-internet.pl 18.08.14, 16:06
        Najfajniejszy fryzjer męski i damski w Opolu jaki mogę śmiało polecić to Alewłosy w Rzemieślniku przy ulicy Ozimskiej, dokładne choć może nie błyskawiczne strzyżenie moich pracowników, fryzury wyszły oryginalne i bardzo ładnie włosy odrastają, układają mimo żę czas mija. Strzyżemy się tam całą firmą i długo szukaliśmy takiego miejsca w Opolu. Polecam osobom, które szukają wyjątkowego miejsca.
    • Gość: Agata Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: 217.197.65.* 29.04.09, 18:05
      Hej salon w Chmielowicach VIRGIN ! Czy to sprawdzone, ktoś tam już był?
      • Gość: ela Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.cable.casema.nl 30.04.09, 23:49
        Slowo "dobry" i "niedrogi" nie wystepuja razem :)
        • Gość: edzia Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 16:55
          oj tu bym polemizowała własnie wróciłam od fryzjera i jest bosko
          poleca na zwm-ie ,,sensation'' Kasia fryzjerka ma imie,ceny
          konkurencyjne i wysoki poziom ;o)
          • Gość: putta Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.punkt.pl 18.05.09, 12:49
            możecie coś powiedzieć o panu Krzysiu z salonu na Małym Rynku? nie wiem czy się zdecydować. nie znam żadnych opinii o tym fryzjerze. pozdrawiam :)
            • Gość: kas Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 14:41
              jesli chodzi o Krzysia!!! nie polecam, wrocilam do domu z placzem (majac dlugie wlosy, musialm sciac je na krotko), a profesjonalna obsluga w tym salonie to jakies kpiny!!! a A.Majer to... szkoda gadac!! jedyne co moge pochwalic to wystroj tego salonu ale nic wiecej!!!!
              • Gość: putta Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.punkt.pl 20.05.09, 19:03
                łaaa! ale mnie wystraszyłaś. niby jestem na jutro umówiona, ale jeśli
                rzeczywiście jest tak tragicznie to lepiej szybko to odwołam. a co dokładnie
                było nie tak? nie słuchał czy generalnie nie jest zbyt "profesjonalny"?
                • Gość: kas Re: dobry i niedrogi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 22:02