Dodaj do ulubionych

Protector i małolaty

IP: *.chello.pl 14.01.08, 16:13
Trzeba skończyć ze spożywaniem i sprzedażą alkoholu przez małolaty w
w/w lokalu!Nie dość ,że tam wchodzą,to jeszcze piją.To przecież
wbrew prawu! Nieletni po 15,16 lat wracają pijani stamtąd.I tak sie
dzieje cały czas! To nie jest jeden raz!
Skończy sie to na tym,że zawita tam policja.Skończyć z tym!
Pilnować .Jak sie ma taki interes ,to trzeba dbać o dobre imie nie tylko w
młodzieży,ale i rodziców.Opamietajcie sie tam!
Obserwuj wątek
    • Gość: mobber Re: Protector i małolaty IP: *.chello.pl 14.01.08, 19:20
      Niedawno widziałem w telewizorze wielka akcje Policji na kierowców z
      dyskotek , którą odtrąbiono jako wielki sukces. Potem
      przeczytałem ,ze na 350 sskontrolowanych aut jeden napity i jeden
      naćpany. Teraz pytanie . Czy wbrew temu co piszesz jest tak dobrze ,
      czy jednak jest to kompromitacja Policji. Ja podejrzewam , że szybko
      się roznioslo a więc kupa dymu mało ognia, a problem jest
      • Gość: rodzic Re: Protector i małolaty IP: *.chello.pl 14.01.08, 20:43
        To rzeczywiście jest pytanie...Ja jednak widzę i piszę o faktach:
        małolaty piją i to ponad miarę,często są tak pijani,że nie potrafią
        wymówić swego imienia.Widzialem też naćpanych nieletnich.No to jak to
        jest? No i często rodzice przymykają na to "oko",ale to już inna
        sprawa.Myślę,że policja nie jest w stanie zrobić wiele.I dalej:gdyby
        sankcje wobec sprzedających i patrzących na pijących w ich lokalach
        były ostre,kary wysokie bardziej pilnowaliby porządku u siebie.
        • Gość: bencek Re: Protector i małolaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.08, 20:57
          A wogóle kto pozwolił aby Protektor i podobne budy istniały? Zamknąć
          i wszystko byloby pod kontrolą.
        • Gość: romek Re: Protector i małolaty IP: 82.160.25.* 03.02.08, 10:32
          A jak według ciebie wyglada naćpany małolat??? Jak to rozpoznajesz?
          Masz testery w oczach? a moze ty cos zażyłeś?
    • Gość: henia do rodzica IP: *.chello.pl 14.01.08, 22:49
      zamykanie knajp to nie jest wyjście. Porządne wychowanie przez rodziców to
      jedyne wyjście i tyle.
      • Gość: rodzic Re: do rodzica IP: *.chello.pl 15.01.08, 01:03
        To skąd tam się bierze tyle tego bydełka?Czyżby nikt nie umiał wychowywać?A poza
        tym to nie takie proste- dzieciaki żyją nie tylko w domu-sa rówiesnicy,szkoła
        ,podwórko.
        Jesli nawet popełniają(popełniłem) błędy ,tonie znaczy,że Protector
        to miejsce,gdzie nie dzieje sie nic złego.
        • Gość: bozia Re: do rodzica IP: *.chello.pl 16.01.08, 05:42
          POchodż po knajpach w Drejku młodzież bawi się ok!!Piwo jest dla
          ludzi,także dla młodzieży,ale tu chodzi o ilość.
          • Gość: rodzic Re: do rodzica IP: *.chello.pl 16.01.08, 07:38
            W Drejku,jak to piszesz,widziałem siedzącą dziewczynę tuz za rogiem.
            Z nosa leciała Jej krew,wzrok miała "mętny".W ciągu pół godziny nikt
            nie zareagował.
            • Gość: rodzic sex w Protectorze? IP: *.chello.pl 31.01.08, 08:11
              To ,co tam sie dzieje,woła o interwencję!Policji ,sądu,społeczeństwa.
              To,że małolaty -nawet 14-latki są tam wpuszczane bez żadnej kontroli powszechnie
              wiadomo.Narkotyki są na porządku dziennym,to jest tajemnica poliszynela.Ale
              seks z małolatami to juz jest duuże przegięcie.
              i do tego nagrany i upubliczniony.To poważna sprawa i lepiej nie czekać aż
              stanie się tam,albo za sprawą,coś naprawdę złego.Apeluję do
              odpowiednich służb,do mediów.Róbmy coś,póki nie będzie za póżno.
              • Gość: gość Re: sex w Protectorze? IP: *.chello.pl 31.01.08, 08:18
                Moment!!!! A czy nikt nie może powiedzieć małolatom, by - za przeproszeniem -
                nie piep... się byle gdzie????
                • Gość: rodzic Re: sex w Protectorze? IP: *.chello.pl 31.01.08, 08:24
                  Oczywiście .I właśnie o to chodzi!
                  • Gość: jury Re: sex w Protectorze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.08, 09:02
                    Jak się pieprzą to... zamknąć budę. Kto to widział by w takim
                    mieście. Spokój ma być a nie wrzaski,krzyki i pieprzenie.No.
                    • Gość: Hmmm Re: sex w Protectorze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 23:55
                      Hmm a wiec powiem tak .. po przeczytaniu tych waszych wszystkich
                      wątków podobno rodziców.. i oczywiscie gosci dochodze do jednego
                      wniosku .. ze wy Rodzice nie patrzycie.. na to ze to wy mozecie
                      robic.. zle tylko i wyłącznie obwiniacie wina dzieci jak przyjda
                      pijane.. lub nacpane.. nigdy nie bierzecie pod uwage tego ze one
                      mogły miec jakis powód ze to zrobiły .. nie koniecznie powodem
                      musiało byc to ze im sie to podoba. lub zeby inni ich polubieli .
                      Fakt ja nie popieram.. tego co polska młodziez teraz robi.. bo tez
                      bywałam na takich dyskotekach miejac 16 lub 17 lat .. ale to tylko i
                      wyłącznie zalezy od człowieka kazdy z nas ma swój rozum .. alkohol
                      jest dla ludzi a nie dla debili bo jak sie siega juz po alkohol to
                      powinno sie wiedziec ze pije sie go z umiarem .! A co do tego
                      całego incydentu powiem . tak małolaci chcieli zapewne spróbowac jak
                      to jest .. kazdy z nas przezył ten pierwszy raz. a wydaje mi sie ze
                      miejsce wybrali takie dlatego iz. po pierwsze nie mieli moze
                      gdzie .. a po drugie ze jak jest sie pod wpływem alkoholu jest sie
                      odwazniejszym.. i wy nie zrzucajcie tu winy na protektor... bo oni
                      nie pracuja tam po to by pilnowac kazdego z osobna.!
                      • Gość: Hmmm Re: sex w Protectorze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 00:01
                        a i jeszcze jedno .. to nie jest wina tych dzieci ze tak sie
                        stało .. tylko i wyłącznie tego co sie w domu uczą.. a tak jak ktoś
                        tam napisał.. Młoda dziewczyna czy chłopak .. oni nie maja za duzo w
                        głowie .. zeby myslec jakie tego moga byc konsekfencje.. teraz wy
                        wielce rozżalone matki piszecie ze cos trzeba z tym zrobic.. czemu
                        odzywacie sie dopiero wtedy kiedy cos sie dzieje.. a nie pilnujecie
                        dzieci wtedy gdy jest jeszcze wszystko w pozadku .. teraz nagle
                        wielka afera.. no i co wy chcecie z tym teraz zrobic.. co sadzicie
                        ze protektory pozamykaja.. to sa za bardzo oblekane dyskoteki by je
                        mieli pozamykac .. a tych gimnazjalistów nikt do tego nie zmuszał
                        zeby sex w kiblu uprawiali ... dyskoteki sa po to by isc i sie
                        pobawic.. a nie bo wy macie teraz problem z dziecmi to beda je
                        zamykac.. ! zastanówcie sie troche
                        • Gość: Aneczka Re: sex w Protectorze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 18:31
                          Ja osobiście mam 17 lat i równiez chodze od dawna na imprezy tego typu jak protektor ale do głowy by mi nie przyszło zeby robic takie rzeczy jak ta młoda dziewczyna!! Wiec może jednak racja ze to zalezy dużo od rodziców !! I denerwuje mnie jak sie wypowiadaja zeby zamknac tego typu imprezy poprostu zwracajcie uwage na swoje dzieci!! A szczerze mówiac z tego co widze to te młode 14-15 same ubieraja sie i zachowuja "jakby im sie chciało" ale oczywiscie nie wszystkie sama nie jestem o wiele starsza wiec dla mnie to jest ...:/ poprostu straszne !! Zero jakiej kolwiek moralności czy poczucia własnej wartości No MAKABRA żal mi tej dziewczyny naprawde ale widocznie jesli jej tak bardzo do sexu sie spieszy ...
                          • Gość: Johny 11 palców Re: sex w Protectorze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.08, 08:41
                            Ja na dyski chodze od 14 roku życia , ale sex zawsze uprawiałem w
                            domu :D
                        • Gość: TN Re: sex w Protectorze? IP: *.mmpnet213.tnp.pl 28.02.08, 12:42
                          NIe ma to jak obleczone dyskoteki z gó..arzami w środku...
              • stary_zwyrodnialec Re: sex w Protectorze? 31.01.08, 09:42
                Gość portalu: rodzic napisał(a):

> seks z małolatami to juz jest duuże przegięcie.
                > i do tego nagrany i upubliczniony.To poważna sprawa i lepiej nie
                czekać aż
                > stanie się tam,albo za sprawą,coś naprawdę złego.

Mógłbyś/mogłabyś rozwinąć tę wspaniałą myśl?
              • Gość: ojciec Re: sex w Protectorze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 21:08
                co tu po policji rodzice sa od tego zeby wychowywac i pilnowac swoje dzieci to z domu wyszlo co za ojciec czy matka wypuszcza swoja corke czy syna dajmy na to 14 letnigo do takich mordowni jak protektor??rownowazy sie to z przyzwoleniem na picie czy szybka ciaze bo mlode jest badzo glupie
    • Gość: ? Re: Protector i małolaty IP: *.chello.pl 31.01.08, 09:55
      Zastanowila mnie odpowiedz pani Mazur - "trzeba się tez zastanowic,
      co robi gimnazjalistka w takim miejscu?" - znowu odpowiedzialna jest
      dziewczyna, albo to, ze ona tam byla jest bardziej bulwersujace od
      tego, ze byl tam chlopak, dokladnie w tym samym wieku
      • Gość: rodzic Re: Protector i małolaty IP: *.chello.pl 31.01.08, 11:43
        Niech się ruszą także inspekcja pracy-obsługa pracuje na czarno
        i do tego bez ważnych badań.
        • Gość: opol Re: Protector i małolaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.08, 12:45
          Jest wiele prawdy w twierdzeniu że ochroniarze (szczególnie ci w
          knajpach) to umięśnione debile. Zastanawiam się jak to jest możliwe
          aby ochrona wchodziła i robiła zdjęcia w ubikacji. Wkrótce te debile
          zainstalują kamery w pisuarze aby lepiej było widać.
          • Gość: dodo cios :) IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 31.01.08, 12:55
            normalnie "cios poranka" :)

to ze sie dzieciaki dupcza to co? no nic, tym bardziej, ze to para. tyle ze skad oni sie wzieli w knajpie? to raz.
            dwa: gratuluje tym ochroniarzom. ciekaw jestem reakcji po przeczytaniu, ze moze ich czekac 8 lat zaciskania zwieraczy w pierdlu :]

podoba mi sie tez koncowka wstepu do tekstu: "gimnazjalisci nie wiedza co poczac"... no i wylazi 2 lata giertychowania w oswiacie i pietnowanie zajec o sekualnosci. mozna np. poczac 6 kg bobasa (z koscia).

milego dnia :]
    • Gość: bubba Re: Protector i małolaty IP: *.chello.pl 31.01.08, 14:02
      Tytuł "Film z uprawiającymi seks gimnazjalistami krąży w internecie" a przecież
      wrzuta usunęła ten film. Więc jak niby krąży? Znów dziwne tytuły...

• Gość: juhas Re: Protector i małolaty IP: *.punkt.pl 31.01.08, 14:39
        A co to jedna wrzauta to cały internet ?
        • Gość: rodzic Re: Protector i małolaty IP: *.chello.pl 31.01.08, 14:47
          Zauważcie ,kiedy się zaczął ten wątek-długo przed tą aferą.Tam się
          tak dzieje na porządku dziennym
          • Gość: p Re: Protector i małolaty IP: *.chello.pl 01.02.08, 07:07
            Zabrać im pozwolenie,niech nie będa bezkarni!
            • Gość: ja Re: Protector i małolaty IP: *.chello.pl 02.02.08, 08:27
              ja w sprawie:dyskoteki być muszą.to miejsce zabawy.Jak ich nie bedzie to gdzie
              ta mlodzież ma się bawić?A tak wszystko jest w jednym miejscu.
              Tylko zwiększyć kontrol.
              • Gość: . Re: Protector i małolaty IP: *.chello.pl 03.02.08, 00:29
                jaki mądry! Tylko,że nikt ze służb nie kwapi się tam zrobic porządku.
    • Gość: bezsensu Re: Protector i małolaty IP: *.as.kn.pl 11.02.08, 09:15
      Sprawa jest prosta nie ma sie nad czym rozwodzic. Jakim cudem ludzie ponizej 18 lat weszli na teren imprezowni? Tutaj rola policji wezcie sie w koncu do roboty. A druga sprawa. Rodzice powariowali. Przypilnujcie te swoje bachory zeby nie biegaly po knajpach.
      • pschy123 Re: Protector i małolaty 12.02.08, 14:01
        Moi kochani!
        zupełnie niesłusznie obwiniacie dyskoteki za całe zło, to my rodzice
        wychowujemy morderców, głwałcicieli, pedofili itd., a wiec
        jednocześnie i "niemądrą młodziż".Dzieci, które nie maja autorytetów
        w domu, szukają ich grupie rówieśniczej, tam też chcą zwrócina
        siebie uwagę, a że najprościej poprzez angażowanie się w zachowania
        naganne to tak się dzieje.Po drugie dzieci, które mają jakieś
        zainteresowania, pasje, hobby dużo rzadziej szukają ujścia dla swich
        emocji w alkoholu, narkotykach, czy seksie. Po trzecie pamiętajcie o
        poczuciu bezpieczeństawa i przynalezności, które dziecko musi mie
        zaspokojone. Dzieci,które nie mają zapewnionego poczucia
        bezpieczeństawa w domu szukają go w swojej grupie rówieśniczej,
        częściej tezzakładaja wcześnie rodziny, aby to w pewien sposób
        zrekompensowac sobie to czego niemiały w domu. Częściej w młodym
        wieku uprawiaja seks ponieważ to daje cdn.na dole
        • pschy123 Re: Protector i małolaty 12.02.08, 14:11
          przynajmniej w minimalnym zakresie czułośc, bliskośc, której nie
          maja w domu. No i potrzeba przynależności, jeżeli dziecko czuje się
          kochane w domu, jest mu poświęcana uwaga, nie zabiega tak
          dramatycznie (np.porzez narkotyki) o względy kolegów, koleżanek. A
          tłumaczenia rodziców ja mu poświęcam czas, ma wszystko zapewnione,
          nie koniecznie wystarcza dziecku. To że rodzic zapyta dzicko "ja tam
          było w szkole" (po powrocie dziecka ze szkoły)nie czekając nawet na
          odpowiedz, lub w połowie przerywając, mówiąc:"idz umyj ręce",
          naprawdę nie wystarcza, a wręcz przciwnie wywołuje u dzicka agresję,
          bo dostrzega tą płytkośc pytania. I na zakończenie pamiętajcie, że
          dziecko uczy się pzredewszystkim przez naśladowanie, nastolatek
          również, przede wszystkim nas rodziców, więc jężeli my po kłutni
          trzaskamy drzwiamy, albo przestajemy sie odzywa, to nie dziwmy się
          jak zrobi tak samo nasze dziecko, w końcu od kogoś się tych zachowań
          uczy, panowania nad emocjami i rozwiązywania konfliktów również.
          Powodzenia i życze dużo MIŁOŚCI dla dzieci!
          • pschy123 Re: Protector i małolaty 12.02.08, 14:14
            przepraszam za błędy, ale klawiatura mi nawala :)
            • Gość: gaga Re: Protector i małolaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 16:57
              Dobrze ,że małolata nie spółkowała z ochroniarzem o kto wtedy robiłby filmik?
              15 letnie dziewczę w sraczu daje d..y gó..arzowi. siano w głowie , rodzice nie
              wiedza gdzie dziecko chadza?
              • Gość: Supergość Re: Protector i małolaty IP: *.chello.pl 13.02.08, 01:13
                A co Ty robiłaś gaga, mając 15 lat? Haftowałaś na kilimki?
                • Gość: . Re: Protector i małolaty IP: *.chello.pl 16.02.08, 23:38
                  Atam dalej tak samo.Ludzie mówią,ze panna się chwali swoim udziałem w zyciu
                  publicznym.Cóą kazdy sposób jest dobry.A bramakarze się cieśża
                  razem z Nią.
                  • Gość: kaban Re: Protector i małolaty IP: *.chello.pl 18.02.08, 13:58
                    chodza słuchy po miescie ze ten filmik w protku zrobil niejaki Cypis-wykoksowany
                    leszcz,który teraz chodzi posrany z tego powodu ze juz wiedza!!
                    • Gość: benji Re: Protector i małolaty IP: *.chello.pl 18.02.08, 16:15
                      cypis to miernota ochroniarz z protektora
      • Gość: Gość Re: Protectori, małolaty i ochroniarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 02:12
        Jeśli chodzi o kontrole na dyskotekach to nie tylko na tej jednej by sie
        przydały byłem światkiem jak ochroniarz na dyskotece zaczął bójkę z
        imprezowiczem który bawił sie z dziewczyna bez powodu tak go ścorał że bez śliw
        pod oczami się nie obeszło przy okazji oberwała jego dziewczyna bo stanęła w
        jego obronie jak chłopak nie umiał już wstać i paru przypadkowych gości
        dyskoteki którzy chcieli załagodzić sytuacje i powstrzymać ochroniarzy. Mam
        nadzieje że ktoś coś z tym zrobi np Policja bo tam bezpiecznie nie jest
        Gwoździany Sereno Club.
        • Gość: dono-siciel Re: Protectori, małolaty i ochroniarze IP: *.chello.pl 19.02.08, 09:50
          Trzeba chyba zacząć pisać na policję doniesienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka