Gość: ja! IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 05.04.08, 02:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaKO [...] IP: *.punkt.pl 05.04.08, 07:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg Re: To juz jest patologia IP: 213.77.84.* 05.04.08, 08:27 Spadaj śmieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
4litery Re: To juz jest patologia 05.04.08, 09:08 Gość portalu: jaKO napisał(a): > Tolerancyjny narod polski. Dwaj panowie moga sie wzajemnie wypelniac, ale reki > podniesc nie mozna, bo zaraz oznacza to jakis absurdalny gest. to jest świetne: twoja-stara.org/szity/1142.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: To juz jest patologia IP: 91.64.94.* 05.04.08, 10:14 Oby nie zaczeli wypelniac komor gazowych . Skonczylbys tak jak babcia . Odpowiedz Link Zgłoś
grunberg Re: To juz jest patologia 05.04.08, 10:46 To co ktos robi w sypialni nie powinno cie interesowac zakompleksiony faszolku.Co do tego absurdalnego gestu to wiec, ze nie tak dawno w europie byla sobie taka "garstka" ludzi, ktora tak sie witala i wymorodowala 6 milionow obywateli polskich.Nie pisz mi prosze o gestach slonca i innych rzymskich salutach, bo nie trafia do mnie ta wasza glupkowata linia obrony. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Mogliby witac wschód słońca w pomarańczowych 05.04.08, 11:16 kamizelkach, szkoda że zapomina sie o tej bardzo wychowawczej karze godzin społecznych, to pomaga. Ma człowiek czas na przemyslenie swojej filozofii zyciowej podczas zbierania psich kup, pokornie zgina kark i nie pokazuje na słońce. Nie wiem czy ich tłumaczenie to debilizm, pogarda dla innych czy zwyczajny strach? Dlatego jestem za podaną metoda wychowawczą, nie jest represyjna, pomylic może się każdy. Znam ten ból, też bywałem głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Mogliby witac wschód słońca w pomarańczowych 05.04.08, 11:48 a.k.traper, jestem za. Tylkonaszym sądom jakoś tonie przychodzi do głowy. Jak nazbiera się tych kup i wszyscy koledzy (koleżanki) będą dumnego "aryjczyka" przy g. ogladać, to może poczuje się, że idea "nadludzi" wybranych przez Odyna(?), Pana Boga(?), bo Chrystusa to pewnie nie(Żyd), nie do końca była prawdziwa. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper w niektórych miastach to stosują, czytałem 05.04.08, 12:18 Ja pamiętam ze swojej młodosci że to był spory obciach. Mam przed oczyma sytuację kiedy pilismy winko w parku i nas patrole milicji nakrył. Jeden był w randze kapitana, dał nam 3 godziny na wyzbieranie wszystkich kapsli z wyznaczonego przez niego patykami rejonu, zostawił 4 worki papierowe. Mile wspominam tego pana, do tej pory pamiętam i dziwi mnie że na przystankach tele kiepów, ze kierowcy rzucaja pety i śmieci przez okno a straz miejska albo testuje fotoradary albo poprawia statystykę zatrzymujac małolatów wieczorem którzy wypili piwko.Ważny jest budżet i sprawozdawczość. Acha, sa jeszcze osrodki terapii społecznej czy jakos tak? Tam kieruja młodych ludzi, którzy odczuwaja to jako cos gorszego. Straż i policja robia statystykę ośrodek ma fundusze bo ma dużo pracy a efekty sa mizerne. Nie ma pracy wychowawczej, jest pokazywanie młodzieży ich miejsca w drabinie społecznej. Rozmawiałem z młodymi ludźmi, w grupie wiadomo starają się nadrabiac miną, sami sa okaleczeni psychicznie, wstydza się i zamykają w sobie i wtedy z cześcią sa poważne problemy.Wypicie piwa przez nastolatka i stycznośc z prawem to dla nich niekiedy dramat, a tu ze sprawy która jest dość surowo określona w kodeksie, robione sa jaja. jadąc samochodem tez często podnosii się rękę ale ten gest oznacza albo przepraszam albo dziękuję i nikt przy zdrowych zmysłąch mi nic innego nie zarzuci. Natomiast opisana sytuacja jest świadomym wybrykiem młodych ludzi, zapewne większość z nich kiedyś będzie miała inne poglądy i zainteresowania, ale powinni byc świadomi że oddsaja cześć wartościom które obróciły się przeciwko ludzkości. Proponowałbym tym "menom" przejście się samotnie po obozie koncentracyjnym, wejście do baraku, komory gazowej czy krematorium gdzie stoją wóżki jakby niedawno czynne, ja tak kiedyś w młodości zrobiłem i zapewniam że na plecach czułem lód. Ciekawy jestem ilu z nich na trzeźwo to by zrobiło i miało ochote do dalszych żartów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: animon Re: Mogliby witac wschód słońca w pomarańczowych IP: 82.160.16.* 05.04.08, 11:52 Ja bym im kazał społecznie nie tylko witać ale i żegnać wschód słońca przy paracy w kamieniołomach z kilofem tak jakieś 10 lat, dla zmniejszenia kosztów społecznych na zupce na brukwii serwowanej 3 razy dziennie. Kto przeżyje wolnym będzie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolec Re: Mogliby witac wschód słońca w pomarańczowych IP: *.ds.pg.gda.pl 05.04.08, 12:01 tak ! tak ! tym z czegewara tez zupa z brukwii ;] Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Mogliby witac wschód słońca w pomarańczowych 05.04.08, 12:15 a w stanach bija murzynow Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Przesadzasz,maja prawo do błędów młodosci. 05.04.08, 12:23 Chodzi o to by byli świadomi co pochwalają i czego społeczeństwo nie akceptuje. W Polsce ta ppamięć jest jeszcze dość żywa i nie potrzeba łagrów tylko nowoczesnych przedsiębiorstw i wykształconych ludzi. Metoda z kamieniołomem może dotyczyć ludzi zdegenerowanych a nie błądzących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifa200 Re: Przesadzasz,maja prawo do błędów młodosci. IP: *.e-wro.net.pl 05.04.08, 12:56 w II rzeszy 10 lat w kamieniołomach ludzie dostawali za zaśpiewanie międzynarodówki, Dziś "światła" część obywateli RP, proponuje tę samą kare na podniesienie ręki, które jest symbolem i rzymskim i faszystowskim i nazistowskim i powitalnym ogólnie ( gdy lekko pokiwamy dłonią na boki). I tak GW pisze taśmowo debilne artykuły o 2 kolesiach i ludziska sie tym emocjonują. Ale ze złodzieje z rządów zabierają nam z zarobionych pieniędzy podać 50 % jest tematem na tyle nie ważnym że każdy kto go publicznie podniesie jest uważany co najmniej za dziwaka. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper GW pisze o systemie gospodarczym od początku 05.04.08, 13:38 Pisze także o przekrętach, niewyjasnionych do końca tematach, pamiętam także cykl artykułów o giełdzie, prywatyzacji i in. tematach, autorzy z różnych opcji, także światopoglądowej. To nie złodzieje z rządów tylko parlament jest ciałem ustawodawczym i nadzorującym wykonanie ustaw przez rząd. Zgadzam się z Tobą że jest wiele tematów nie ruszyło do przodu, jest to zasługa wszystkich rządów a przede wszystkim tych partii które zatrzymywały procesy prywatyzacyjne, restrukturyzacyjne i w ogóle wszelkie zmiany.Kwestią do wyjaśnienia jest udział wielu polityków i ich kolegów w uwłaszczaniu, ale nie robiłbym z tego ogólnonarodowej i długiej debaty, jednym się udało inni splajtowali licząc na łatwy zarobek. Albo przyjmijmy jakis wzorzec dla kraju o naszej wielkości i określmy jaki system chcemy, jest to robota dla wielu rządów i samorządów. Ja tez mam świadomośc że oddaję pieniądze na ZUS i inne ubezpieczenia jako haracz z którego społeczeństwo nie ma zysku tylko pokrycie biezących potrzeb, to nie powinno byc tak i do tego arogancja tych instytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: To juz jest patologia IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.08, 11:22 6mln?coś się pokićkało, to razem z tymi co uciekli z armii Andersa,oraz z tymi co wymordował sowiet i wywiózł na Sybir i tymi co uciekli przez Zaleszczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: To juz jest patologia 05.04.08, 11:28 Gość portalu: Kuba napisał(a): > 6mln?coś się pokićkało, to razem z tymi co uciekli z armii Andersa,oraz z tymi > co wymordował sowiet i wywiózł na Sybir i tymi co uciekli przez Zaleszczyki. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx A poza tym, to dobrze się czujesz.??? wszyscy w domu zdrowi.??? Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: To juz jest patologia 05.04.08, 12:12 No , Oswiecim to wymyslili autorzy komiksow, a Adolf byl milym starzym panem glaszczacym nalych blondynkow po glowkach. Dopuku s_synow z nopow i onrow nie przepusci sie przez komin to nie zalapia o cow tym chodzilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lone wolf Re: To juz jest patologia IP: 82.139.176.* 05.04.08, 13:37 pokaz mi statystyki gdzie jest obliczone ze zginelo 6 milionow polakow w czasie II wojny? Odpowiedz Link Zgłoś
grunberg Re: To juz jest patologia 05.04.08, 14:27 To tak na szybko znalezione - portalwiedzy.onet.pl/130162,,,,ii_wojna_swiatowa_w_liczbach,haslo.html Wikipedia podaje mniej - pl.wikipedia.org/wiki/II_wojna_%C5%9Bwiatowa#Straty Swoja droga chodzi nie o liczby, ale o fakt do czego doprowadzila ideologia, ktora tak sie podniecja te lyse polglowki. Odpowiedz Link Zgłoś
zepter91 Re: Erschießen... 05.04.08, 08:55 Teraz to wiadomo że heilowanie, i jeszcze swasta... Powinni ponieść pełną odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
oranvag Re: Sądzeni za hajlowanie 05.04.08, 08:59 Cóż mam tu mieszane uczucia. Nie to żebym był zwolennikiem nazizmu, czy innym zboczeńcem, ale karanie za słowa i gesty oznacza jedno: brak wolności wypowiedzi. Dopóki w Polsce można iść do paki za słowa, pozostajemy państwem totalitarnym. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Sądzeni za hajlowanie 05.04.08, 09:16 za niektóre słowa i gesty powinno się do paki!!w imię pamięci milionów ludzi zamordowanych przez faszystów i nazistów.jeżeli ktoś w Polsce broni tych meneli to znaczy,że zdziczenie i upadek moralności Polaków jest przerażający. Odpowiedz Link Zgłoś
busz.pl Re: Sądzeni za hajlowanie 05.04.08, 09:21 ZGADZAM się w 100 % Dodam tylko , że do paki powinni wsadzać każdego kto nosi na koszulce Che Guevare , Lenina czy CCCP bo to też reprezentują system winny śmierci dziesiątek milionów ludzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
indianski Re: Sądzeni za hajlowanie 05.04.08, 09:29 Niezly ten Che . Przy pomocy kalacha rozwalil dziesiatki mln ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
busz.pl Re: Sądzeni za hajlowanie 05.04.08, 09:40 indianski napisał: > Niezly ten Che . Przy pomocy kalacha rozwalil dziesiatki mln ludzi :) Hitler też chyba osobiście nikogo nie zabił?? Zresztą po za Che wymieniłem Lenina i CCCP czyli każdy inteligentny człowiek zrozumie , że chodziło mi o komunizm ....więc czemu się czepiasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
busz.pl Re: Sądzeni za hajlowanie 05.04.08, 09:47 Dodam od razu, że w głowie mi się nie mieści jak mieszkaniec Polski może "hajlować" Przecież to oznaka totalnego debilizmu... Niech mi ktoś wytłumaczy jak można być takim debilem bo nie mogę skumać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niszcz z czcin Re: Sądzeni za hajlowanie IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.08, 09:58 Bo to cioty. Polak, Czech, Holender (nie-Niemiec) który naśladuje faszyzm, który w jego niemieckiej wersji omal nie zjadł z kretesem prawie wszystkich Polaków musi być pedałem, bo lubi jak inni mężczyźni maja nad nim przewagę. Nie przypadkiem wśród pedałów modne są odzież skórzana, i inne gadżety a la nazi. Powinno się przymusowo leczyć hormonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogusław Re: Sądzeni za hajlowanie IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.08, 10:06 busz.pl napisał: > Dodam od razu, że w głowie mi się nie mieści jak mieszkaniec Polski może > "hajlować" Przecież to oznaka totalnego debilizmu... Niech mi ktoś wytłumaczy > jak można być takim debilem bo nie mogę skumać... Ano może. Tak samo,jak polski żołdak może napaść na suwerenny Irak czy Afganistan. Ryba psuje się od głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: Sądzeni za hajlowanie IP: 91.64.94.* 05.04.08, 10:10 Saddam to ciagle polski guru . ma wiecej wyznawcow niz o.dyrektor :) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Sądzeni za hajlowanie 05.04.08, 11:47 Gość portalu: markus napisał(a): > Saddam to ciagle polski guru . ma wiecej wyznawcow niz o.dyrektor :) Jeżeli nie rozumiesz że Saddam był tylko pretekstem do interwencji, to znaczy że nie potrafisz wyciągnąć wniosków z 50 letniego "wyzwalania" Polski od zachodniego imperializmu przez przyjaciół ze wschodu. To są dwie strony tego samego medalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: Sądzeni za hajlowanie IP: 91.64.94.* 05.04.08, 11:54 jasne . Dla uspokojenia twojego sumienia saddam powinien dalej robic swoje. gratuluje samopoczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygryst Re: Sądzeni za hajlowanie IP: *.it-net.pl 05.04.08, 12:31 > Jeżeli nie rozumiesz że Saddam był tylko pretekstem do interwencji, to znaczy ż > e > nie potrafisz wyciągnąć wniosków z 50 letniego "wyzwalania" Polski od > zachodniego imperializmu przez przyjaciół ze wschodu. To są dwie strony tego > samego medalu. Jakoś nie przypominam sobie by "zachodni imperializm" (abstrahując od III Rzeszy), był winny wymordowania milionów Polaków, czy innych mniejszości narodowych w Polsce. Ci którzy bronią Saddama równie dobrze mogą zaprzeczać Holocaustowi... Anarchiści, Skini... mają ze sobą coś wspólnego, zachowują się jak debile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostry Re: Sądzeni za hajlowanie IP: *.bredband.comhem.se 05.04.08, 12:04 Że to debilizm, to dość skuteczna linia obrony. Jedno się tylko nie zgadza. Debile studiują? Nauki polityczne? To cóż to za uczelnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: los Re: Sądzeni za hajlowanie IP: *.toya.net.pl 05.04.08, 10:17 nie tylko w Polsce ale i w calej Europie nalezy sie cieszyc ze nazisci nie dlubali w nosie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Sądzeni za hajlowanie IP: *.e-wro.net.pl 05.04.08, 12:09 Od słów się zaczyna. Najpierw są słowa, potem inne gesty, potem pięść w nos aż dochodzi do zabójstwa. Powiedz w którym momencie postawić szlaban skoro pomiędzy kolejnymi etapami tej eskalacji nienawiści jest bardzo mglista granica. Czy uważasz że najpierw należy dopuścić do tragedii aby zauważyc problem. Nienawiść i agresję należy filtrować już na wczesnym etapie aby nie dopuścic do tragedii. Popatrz na to w ten sposób: jeśli zawsze będziesz ustepował dziecku to wychowasz je w przświadczeniu, że może miec wszystko czego zarząda, doprowadzisz do sytuacji, że wydrze pape na cały regulator na środku sklepu żadając czegoś czego nie będziesz mógł kupić a ty się spalisz ze wstydu. Kto winny? Ty bo tak wychowałeś dzieciaka. Jeśli pofolgujemy faszysttom kiedy tylko mówią o nienawiści to poczują sie bezkarni i skatuja jakiegoś murzyna. Czy wtedy zauważysz problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal101 Tchórze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 09:14 Własnie: tchórze. Banda tchórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
friedmar Farfał prezesesem to czego chcecie od chłpoców? 05.04.08, 09:15 kiedy za tak oczywiste partyjne nominacje, ktoś stanie przed sądem? Jako sponsor tego Państwa ostrzegam, że mogę zwiększać pkb gdzieś indziej żyjąc lepiej, więcjako niezadowolony złoty klient żądam by wreszcie ktoś ruszył i tyłkiem i głową. Odpowiedz Link Zgłoś
zmuzbi Sądzeni za hajlowanie 05.04.08, 09:33 Głupota tych młodych ludzi osiąga najwyższy szczyt!Jak dobrze by było żeby można cofnąć czas do osobistego poznania tamtych piekielnych dni w których ludzie "hajlowali".Prędzej by rękę do ognia wsadził,niż podniósł do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: Sądzeni za hajlowanie 05.04.08, 11:24 zmuzbi napisał: > Głupota tych młodych ludzi osiąga najwyższy szczyt!Jak dobrze by było żeby możn > a > cofnąć czas do osobistego poznania tamtych piekielnych dni w których ludzie > "hajlowali".Prędzej by rękę do ognia wsadził,niż podniósł do góry. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Jest lepsze wyjście -=- dla takich wielbiących nazizm proponuję utworzyć KONZENTRATION LAGER z nimi w roli pensjonariuszy. Zastosować wszystkie procedury tam panujące i po roku poprosić, aby powtórzyli ów gest tak kochany przez nich. Watpię czy to zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esencja Re: Sądzeni za hajlowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 12:18 Są wyrachowani, nie głupi. Udawać debili w sądzie nakazał im adwokat. Dorosły i odpowiedzialny (teoretycznie)człowiek. Nawiasem mówiąc nowa pani minister szkolnictwa ma pomysł,żeby ograniczyc lekcje historii - moje gratulacje. Taaa...Głupimi rządzi się łatwiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oscar Staropogański gest witania i żegnania słońca IP: *.eranet.pl 05.04.08, 09:35 Jakbym był naiwny, to może i uwierzyłbym w ten stek wierutnych bzdur. Na pewno nie były to gesty faszystowskie i na pewno była to bałwochwalcza cześć słońca. A świstak siedzi i zawija w te sreberka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS Sądzeni za hajlowanie IP: *.pools.arcor-ip.net 05.04.08, 09:40 SADZENIE TYCH MLODZUIKOW TEZ JEST PRZEJAWEM TOTALITARYZMU.uzycie symboli komunistycznych czy faszystowskich ,nie jest propagowaniem,uzywane sa w zamierzony sposob w reklamach poslugujsacych sie retrospekcja,czy prowakacja,jak tez w inny sposob publicznie ,a jesli glupek z fastyka na rece spotka innego przyglupa z policji,prokuratury toczy sie osmieszajaca powage procedura. nie o to chodzi w demokracji,,,,,,,,wprawdzie publiczne noszenie oznak itd nawet gestow jest zaksazane,jednakze znamiona czynu wskazuja na wystepek/mozna dodac wyglpu czyli nieodpowiedzialny wystepek,nie stanowiacy istotnego zagrozenia,to dac szczeniakom po nieprofesjonalizm manifstowac,,no cozkazdy grajdol ma swoich maluczklich przestepcow ,maluczkich sedziow i wielkie haloo olo tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: Sądzeni za hajlowanie IP: 91.64.94.* 05.04.08, 10:08 a za glupote trzeba placic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koLIA Sądzeni za hajlowanie IP: *.pools.arcor-ip.net 05.04.08, 10:10 "...przyznał i obiecał, że więcej żadnych opasek szyć sobie nie będzie..." - no niepowetowana strata dla polskiego przemyslu odziezowego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klawisz [...] IP: *.kolornet.pl 05.04.08, 10:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: Lepiej byście się pederastami zajęli IP: 91.64.94.* 05.04.08, 10:13 To niech nie podnosza , beda mieli spokoj . Moga sie zajac szydelkowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder Foto 05.04.08, 10:15 fasheiscool.blox.pl/resource/jackson.jpeg fasheiscool.blox.pl/resource/jerzy.jpeg fasheiscool.blox.pl/resource/che.jpeg fasheiscool.blox.pl/resource/kwach.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymek Re: Foto IP: *.artronik.net 05.04.08, 10:30 :) masz może takie fotki, gdzie są głowy państwa watykańskiego? oni w dodatku popierali nazizm w niemczech i chorwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mauyprezes Re: Foto 05.04.08, 10:40 skinhedzi?!?! Banda tępych łysych wieśniaków, którzy napieprzają bo są w kupie, kogo się da!. To że Hitler go opluwał przyjmują jako mżawkę. Hołdują ideologii w której dla nich nie było miejsca, a dzisiaj szukają siódmej wody po kisielu aryjczyka u siebie, wnuki Judy i Racheli. Tfu was i wasza mać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:Polacy przezarci nienawiscia IP: *.pools.arcor-ip.net 05.04.08, 11:08 Ja tak jednak mysle , ze Polacy zaplaca kiedys najwyzsza cene za te wieczne proby macenia w Europie i konfliktowania jej narodow. Zle sie stalo , ze w 1919 roku Europa utworzyla to chimeryczne , niezdolne do samodzielnego zycia panstewko, nazywane przetz was II RP.Wynikiem tego byla ta wyniszczajaca wojna , zwana II Swiatowa.A dlaczego? No bo ten sztuczny twor rozkroil nasze Niemcy na dwie czesci przez tzw. Korytarz. Wiadomo bylo , ze cos takiego bedzie wieczna zadra w ciele dumnego i wielkiego narodu niemieckiego.Teraz tak samo - odebrano nam nasze rdzenne , od wielu wiekow ziemie ( przez Polakow okreslane eufemizmem - Odzyskane , wypedzono miliony naszych i oczekuje sie zgody na wiecznosc.Ja mowie , poczekamy - zobaczymy .Historii miedzy panstwami nie mierzy sie latami ani nawet dziesiatkami lat. A Polacy robia kolejny blad ,sprzymierzajac sie z odleglym bankrutem politycznym i w niedalekiej juz przyszlosci takze , gospodarczym. Dobrze , ze od wschodu pozostala nam ta rosyjska enklawa Königsbergu, przejsciowo pod administracja naszych wschodnich sojusznikow , ktorzy do 10-tego pokolenia zapamietaja , jak ich ci maluczcy Polacy opluwali na zasadzie jestesmy za ogrodzeniem , to nam ten niedzwiedz nic nie zrobi.Kazde ogrodzenie kiedys murszeje i przewraca sie. i co wtedy sie z wami stanie Polacy? Przyjemnych snow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauyprezes Re:Johann IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.08, 11:29 Maluczcy Polacy? Nasze Niemcy? Johann siedzisz gdzieś w Bremen jesteś pewnie z Popelau albo z Gross Dobern, spieprzyłeś stąd w 80 roku by robić na budowie bo znalazłeś sobie pradziadka pod Aachen, masz kolorowy fernseher, Kabel 1 i ZDF, wcinasz Currywursty i dzisiaj jesteś wielkim Niemcem, gotowym położyć się na tory przed pociągiem Breżniewa , pomyśl chłopie co ty piszesz, nie wiem czy wypisałeś ten stek bzdur by rozgorzała mało elokwentna dysputa na tym forum? Słuchaj przodku w prostej linii Ottona III ten wasz wschodni sojusznik zakręci wam kurek bo będzie miał katar i przesilenie wiosenne i co wtedy z Wami? :) Przyjemnych snów Ottonie. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Stetryczała nazistowska gnido. Śni ci się nowe 05.04.08, 11:36 "dranch nacht osten"? Twoje niedoczekanie. Ludzkość pomna potworności jakie wyczynialiście podczas II Wojny Światowej wytępi nazizm, choćby się wam to bardzo nie podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Stetryczała nazistowska gnido. Śni ci się now IP: *.pools.arcor-ip.net 05.04.08, 13:16 Ciemniaku, nazizm macie obecnie u was, centrum znajduje sie w okolicach Torunia.Regulacje prawne ,restrykcyjne na wszelkie przejawy nazizmu sa najpelniejsze i najbardziej skutecznie wlasnie u nas , w Niemczech.Nie mozna tego powiedziec o waszym kraju, wrecz cos przeciwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Nazi volksdeutsch versus "regulacje" IP: *.chello.pl 05.04.08, 14:23 Gość portalu: Johann napisał(a): > ... Regulacje prawne ,restrykcyjne na wszelkie > przejawy nazizmu sa najpelniejsze i najbardziej skutecznie wlasnie > unas , w Niemczech... Twoje własne posty świadczą o tym, ze te tegulacje są bezskuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RedBaron Re:Johann IP: *.chello.pl 05.04.08, 17:52 Rozbawiłeś mnie tym. Tak słabej prowokacji już dawno nie widziałem. A jeśli faktycznie tak uważasz to proponuję psychologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Sądzeni za hajlowanie IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.04.08, 11:07 Nawet się nie potrafią przyznać do swych tchórzliwych poglądów. Cały skin. Potem wracają do domu by mamusia majtki im wyprała, kiedy ojciec pijany śpi przed telewizorem. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Faszystowskie szczury jak zwykle w takich 05.04.08, 11:28 sytuacjach podkulają ogony i próbują zwiać do szamba, ale mam nadzieję że sąd nie da się nabrać na te bajeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.creosote Re: Faszystowskie szczury jak zwykle w takich 05.04.08, 11:44 guru133 napisał: > sytuacjach podkulają ogony i próbują zwiać do szamba, ale mam nadzieję że sąd nie da się nabrać na te bajeczki. To prawda, jak tylko się przyłapie tych debili, zaraz wycofują się ze swoich "poglądów" :)))) Żałosne, faszystowskie ścierwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocław Sądzeni za hajlowanie IP: *.as.kn.pl 05.04.08, 11:29 Przydały by się tym cwaniaczkom z kampusu Uniwersytetu Opolskiego z 2 lata za kratkami. A "Johannowi" przydało by się chociaż z rok ... ale obowiązkowej nauki historii na tym Uniwersytecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Sądzeni za hajlowanie IP: *.pools.arcor-ip.net 05.04.08, 11:51 Gość portalu: Wrocław napisał(a): A "Johannowi" przydało by się chociaż z rok ... ale obowiązkowej nauki histori > i > na tym Uniwersytecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: Sądzeni za hajlowanie IP: 91.64.94.* 05.04.08, 11:57 bidulek : dla szwabow zawsze zostaniesz smierdzacym polaczkiem , a dla polaczkow durnym szkopem . Ot taka bezplciowa glizda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Sądzeni za hajlowanie IP: *.pools.arcor-ip.net 05.04.08, 13:23 Cos tak malo elokwentny.Moglbys powiedziec np. gnida albo wsza hitlerowska , szmata , folksdojcz, sprzedawczyk, zaprzaniec o bardziej wulgarnych i przez to niecenzuralnych okresleniach juz nie wspomne.Pozdrowienia od Janka Klosa i Janka Klosa z belka poprzeczna na l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Schuja historykiem???! IP: *.chello.pl 05.04.08, 14:17 Gość portalu: Johann napisał(a): > [...] zanim moglem > wrocic na Vaterlandu lono , zaliczylem 4 semestry na wydziale > filizoficzno-historycznym , tegoz Uniwerka , reszte zreszta > uzupelnilem, ale juz bez tej waszej nacjonalistycznej propagandy i > zaklaman-przeinaczen na porzadnym Uniwerku w Heidelberg. Studiowałeś historię w Heidelbergu! Na litość Boga, Schuja, powiedz, ze to nieprawda! Zawsze miałem duży szacunek dla niemieckich uczelni - i oto nagle dowiaduję się, że jedna z najsłynniejszych promuje nieuków i obskurantów. Wiesz o czym mówię, mieliśmy już sporo okazji "skrzyżować pióra" w tym portalu, w czasach, gdy występowałeś jeszcze jako "Schuja". Niejeden raz wykazałem twoją ignorancję właśnie w dziedzinie historii powszechnej, choć ja tą historią zajmuję się tylko po amatorsku. Do tego dochodzi ogólny obskurantyzm (mam nadzieję, że wiesz już, co to słowo znaczy i nie będę musał ci go tłumaczyć po raz drugi), prostacki a chełpliwy szowinizm w stylu nazi. Absolwent Heidelbergu! Mój ty Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek A ja na odwrót IP: *.e-wro.net.pl 05.04.08, 11:47 A ja własnie trzymam ręke opuszczona ku podłodze pokazując jak oni nisko upadli z takimi dziecinnymi tłumaczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: A ja na odwrót IP: *.pools.arcor-ip.net 05.04.08, 11:57 na forum Silesiana mozna bezkarnie gloryfikowac narodowy socjalizm i to za zezwoleniem redakcji katowickiej, popierajcej faszystów forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=639 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www od razu do pierdla bez procesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 12:05 nie patyczkowałbym się z takimi GNOJAMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahna Sądzeni za hajlowanie IP: *.ols.vectranet.pl 05.04.08, 12:17 "W pewnym momencie ktoś rzucił hasło: "Jak wysoko słońce świeci" i wszyscy unieśliśmy prawe ręce do góry w geście staropogańskiego witania i żegnania słońca" "Oskarżeni mieli się tam pojawić przed godz. 23." To w Opolu chyba dzien polarny byl skoro slonce swiecilo wysoko przed 23... zal.pl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelob3 sloneczny Palikot IP: *.chello.pl 05.04.08, 12:25 posel PO Palikot u Wojewodzkiego tez pozdrawial Slonce i jakos sie nikt POzdrawiajacego nie czepia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: sloneczny Palikot IP: 91.64.94.* 05.04.08, 13:07 Mozesz mu wytoczyc sprawe . A moze ktos z ONRu czy NOPu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek A co to znaczy? IP: *.e-wro.net.pl 05.04.08, 12:39 Niby wszyscy wiedzą o co chodzi z tym hajlowaniem. Ale prawde mówiąc czy dziennikarz nie powinien tego napisać zgodnie ze słownikiem języka polskiego? Nie ma takiego słowa "hajlowanie" choc dowcip polega na tym, że wszyscy wiedzą o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
neiden demokracja w polsce? 05.04.08, 12:41 ten przypadek ukazuje nam ze jednak brak demokracji w polsce.w karzdym spoleczenstwie ; liberalni,demokraci,komunisci ,socjalisci,wierzaccy i nie -chodzi tu o religie.w tym wypadku niewiele jest roznicy od czasow komunistycznych.mamy zakomleksione spoleczenstwo.np; dlaczego jest zaboniona partia komunistyczna ,czy faszystowska? nie mamy wyrozumnienia w polsce . wyglada nato ze mamy dyktature. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Re: demokracja w polsce? 05.04.08, 13:06 neiden napisał: > ten przypadek ukazuje nam ze jednak brak demokracji w polsce.w > karzdym spoleczenstwie ; > liberalni,demokraci,komunisci ,socjalisci,wierzaccy i nie -chodzi tu > o religie.w tym wypadku niewiele jest roznicy od czasow > komunistycznych.mamy zakomleksione spoleczenstwo.np; dlaczego jest > zaboniona partia komunistyczna ,czy faszystowska? nie mamy > wyrozumnienia w polsce . wyglada nato ze mamy dyktature. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx A idioci na forum, którzy poprawnie nie potrafią po polsku pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lone wolf nieprzejednay faszyzm w Polsce IP: 82.139.176.* 05.04.08, 12:46 tepi ochroniarze zareagowali jak powinni - tylko gdzie tutaj propagowanie faszyzmu? czy oni moze krzyczeli ze sceny i naklaniali ludzi do tworzenia partii faszystowskich! Polskie wladze sa conajmniej chore na punkcie faszyzmu w Polsce poza tym w Ochronie czy to w Policji zapewne znalazl sie kolejny kapus ktory chcial sie wykazac lojalnoscia wobec zydowskiej wladzy; latwo zniszczyc komus zycie (koniec studiow, grzywna moze nawet wiezienie) na stepnym razem banda aroganckich ochroniarzy czy prymitywnych policjantow niech sie zastanowi zanim ze chce sie wykazac przed komendantem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: nieprzejednay faszyzm w Polsce IP: 91.64.94.* 05.04.08, 13:06 I dobrze . Do gazu z ta padlina . Czas zeby odwiedzili wujka adolfa w piekle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lone wolf Re: nieprzejednay faszyzm w Polsce IP: 82.139.176.* 05.04.08, 14:05 musieli cie skinheadzi pobic albo inna krzywde ci zrobic chyba skoro tak ich nienawidzisz - zastanawiajace jakiego pokroju z ciebie czlowiek czy ty zawodowke ukozczyles przynajmniej? co z tego ze grupa pokrzyczala sobie nawet sieg heil czy oni pobili kogos niewinnego okradli zgwalcili? poza tym kazdy ma swoj wlasny rozum i nikt go zwerbuje do zadnej partii faszystowskiej jesli tego nie zechce; jesli to byla nawet i grupa skinheadow to po jaka cholere ich zaczepiali skoro nikomu nic zlego nie zrobili ale zastanawiajacy jest pokroj ludzi twojego typu ktorzy nie prezentuja soba nic brakuje im argumentow i to wszystko chyba ze zydem jestes wtedy podwyzszony poziom nienawisci wobec kazdego czlowieka nie-zyda jest oczywisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: nieprzejednay faszyzm w Polsce IP: 82.139.176.* 05.04.08, 14:06 musieli cie skinheadzi pobic albo inna krzywde ci zrobic chyba skoro tak ich nienawidzisz - zastanawiajace jakiego pokroju z ciebie czlowiek czy ty zawodowke ukozczyles przynajmniej? co z tego ze grupa pokrzyczala sobie nawet sieg heil czy oni pobili kogos niewinnego okradli zgwalcili? poza tym kazdy ma swoj wlasny rozum i nikt go zwerbuje do zadnej partii faszystowskiej jesli tego nie zechce; jesli to byla nawet i grupa skinheadow to po jaka cholere ich zaczepiali skoro nikomu nic zlego nie zrobili ale zastanawiajacy jest pokroj ludzi twojego typu ktorzy nie prezentuja soba nic brakuje im argumentow i to wszystko chyba ze zydem jestes wtedy podwyzszony poziom nienawisci wobec kazdego czlowieka nie-zyda jest oczywisty Odpowiedz Link Zgłoś
s3kawka Dać ich Giertychowi na utrzymanie, 05.04.08, 12:46 o tałatajstwo wywalić na zbity pysk ze studiów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adolf :) IP: 193.111.22.* 05.04.08, 13:03 Jak widać, żydorcza zajmuje sie jak zwykle poważnymi problemami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Re: :) IP: 91.64.94.* 05.04.08, 13:05 To nie zydorcza , to sady . na szczescie Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek.export Jasne 05.04.08, 13:51 I zaraz sąd ich uniewinni bo to pogańskie powitanie, salut rzymski czy inne zamawianie piwa. I oczywiście nie swastyka tylko krzyż fiński i hinduski symbol słońca. Żenująca hipokryzja, powinni dostać roboty społeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: Jasne IP: 89.100.187.* 05.04.08, 15:22 trzeba chooyow pacyfikowac i lamac palce - szybko nazizm im przejdzie nawoluje: NAPIER>D>ALAC NAZISTOW Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 powinni być sądzeni i skazani w systemie 05.04.08, 16:24 takim jaki propagują- myślę , że odechziałoby się im Odpowiedz Link Zgłoś